Huvud
Analyser

Feedback om driften av enheten Mavit Ulp 01

Enligt statistiken ökar antalet män som måste kämpa med inflammation i prostatakörteln varje år. Och detta trots att apotek säljer mycket droger avsedda att bekämpa prostata sjukdomar. Men förutom moderna läkemedel finns det speciella anordningar som också hjälper till att klara den inflammatoriska processen. En av dem är Mavit ULP 01, som har mycket positiv feedback. Granskningen och studierna av kvalificerade specialister bekräftar att denna enhet är mycket effektiv vid behandling av prostata sjukdomar. Detta bekräftar vidare de många positiva kommentarerna. Med hjälp av enheten kommer en man att kunna genomgå prostata-massageprocedurer inte bara på sjukhuset, utan hemma! Samtidigt indikerar nästan alla användarrecensioner att massage som utförts av Mavit är mycket trevligare än den traditionella prostationsmassagen som utförs av fingrarna.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Enheten Mavit är konstruerad för komplex behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostata. Det används vanligtvis i samband med andra metoder för behandling av prostatit och ökar effektiviteten av behandlingen. De flesta recensioner tyder på att den största terapeutiska effekten noterades under användningen av anordningen med mediciner och andra kända terapier. Mavit-enheten används också för att behandla prostata adenom.

Mavite ger en mycket effektiv och minst traumatisk för en manlig icke-operativ behandling av prostatit. Det är en del av ett komplex som innefattar användning av medicinerings- och fysioterapimetoder. Enheten har en mjuk terapeutisk fysioterapeutisk effekt på kroppen. Feedback om enheten indikerar en praktiskt taget fullständig frånvaro av biverkningar. Mavit används för att behandla:

 • prostatit i kronisk form;
 • uretroprostatita;
 • godartad prostatahyperplasi;
 • prostatovezikulita;
 • kränkningar av den copulatoriska funktionen.

Trots de många positiva recensionerna och nästan fullständig ofarlighet hos enheten, innan det används, är det nödvändigt att konsultera en läkare för att utesluta förekomst av kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • prostatit i akut form;
 • kronisk prostatit i akut stadium;
 • maligna tumörer i ändtarmen och prostata;
 • misstanke om prostata tuberkulos, aktiv tuberkulos;
 • akut inflammation i ändtarmen.

För framgångsrik behandling av prostatit gäller:

 • medicinska medel;
 • metoder för fysioterapi
 • diet.

Frånvaron av en av dessa grundläggande komponenter garanterar inte effektiv behandling av prostata sjukdomar. Bara ett balanserat komplex kan garantera en fullständig återhämtning, så man kan inte försumma någon av de nämnda punkterna.

Vem ska använda Mavit-enheten?

Så kände mannen obehagliga känslor och vände sig till doktorn. Efter att ha utfört de nödvändiga diagnostiska åtgärderna diagnostiserade läkaren prostatit. Behandlingen av denna sjukdom åtföljs av ett antal obehagliga och oacceptabla förfaranden för de flesta män, i synnerhet prostata massage. Många män vill bli behandlade, men kategoriskt mot att få en sådan massage. I de flesta fall beror detta på vissa fördomar. Men de är vanligtvis överens om att göra själva massage. Och i detta kommer de att hjälpa enheten Mavit, som utvecklades speciellt för behandling av prostatit.

Detta är en unik enhet som för närvarande inte har några analoger. Den använder magnetfältets styrka, termisk strålning och vibrationer. Kombinationen av dessa tre effekter ger snabbare behandling av prostata sjukdomar, vilket framgår av många positiva recensioner.

Varje man med prostatit kan köpa enheten. Användningen utesluter emellertid inte behovet av andra behandlingsmetoder (medicinering etc.). Om Mavit appliceras utanför komplexet, kan detta inte ge den förväntade terapeutiska effekten.

Under påverkan av magnetisk strålning, värme och vibration blir blodcirkulationen i prostata värre. Tack vare detta förbättras effekten av läkemedel ytterligare. Kommentarer från män som använder denna apparat indikerar att efter några förfaranden, deras smärta försvann eller blev mycket mindre intensiv, förbättrades urinsystemet och erektionen gradvis återvände till normal.

Enheten kan användas för att förhindra kongestiva fenomen i prostata och prostatit. Nästan alla sjukdomar är mycket lättare att förhindra än i framtiden att hantera behandlingen. Mavit förhindrar inte bara utvecklingen av prostatit och andra sjukdomar i prostatakörteln, utan bidrar också till förbättringen av erektion och förbättring av sexuell lust, vilket framgår av recensioner av nöjda användare.

Mavit tillåter dig att behandla prostatit utan en traditionell fingermassage, vilket är oacceptabelt för de flesta män. Denna enhet har en termisk och magnetisk effekt och masserar samtidigt prostatakörteln.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Enheten består av en strömkälla. På det finns knappar för inkludering och deenergisering, indikatorer på arbete. Enheten är också utrustad med en patientkabel med applikator och nätsladd. Locket och enhetens kropp är gjorda av slagtålig polystyren. För tillverkning av applikatorn används traditionellt medicinsk plast. Inuti är en sådan applikator en elektromagnet med en lindning och en rörlig kärna. Applicatorn har en form som gör det bekvämt att använda den för procedurer nära prostata och rektum.

Applicatorn sätts in i ändtarmen på ett sådant sätt att dess arbetsdel ligger i prostatens adhesionszon till rektal slemhinna. Applikatorn är fixerad fysiologiskt. Den terapeutiska effekten uppnås på grund av de komplexa effekterna av magnetfält, värme och massage. Denna effekt främjar accelerationen av metaboliska och återställande processer, förbättrar blodcirkulationen och eliminerar inflammation. Dessutom ökar denna effekt effektiviteten av antiinflammatoriska och antibakteriella läkemedel, vilket framgår av resultaten av medicinsk forskning och många recensioner.

Hur utförs procedurerna?

Procedurer bör utföras regelbundet, helst samtidigt. Efter varje procedur måste du vila i minst 30-60 minuter. Mellan kurser med tillämpning av denna enhet ska det finnas en paus på minst 2 månader. Under behandlingskursen är det förbjudet att dricka alkohol. Använd inte enheten när du tar psykotropa och lugnande läkemedel, om dessa läkemedel tas oregelbundet. Det rekommenderas att man undviker tung fysisk ansträngning. Det är inte möjligt att under en behandling med Mavita är en person fysiskt eller mentalt trött.
Förfarandet utförs i följande ordning:

 1. Mannen tömmer blåsan och tarmarna. Om det behövs görs en rengörande emalj.
 2. Patienten ligger på ryggen.
 3. En gummikondom tas, bearbetas med steril vaselin, varefter en sond placeras i den.
 4. Sonden sätts in i ändtarmen. I detta fall borde den plana delen av arbetsytan vara så nära som möjligt till ändens vägg i stället för anliggning av prostataytan. Efter att ha bestämt den bästa positionen växlar enheten till vibrationsläge. Förfarandet varar en halvtimme. De görs dagligen, oftast inom 7-9 dagar. Om det behövs kan doktorn ändra procedurens varaktighet och varaktighet av kursen.
 5. När proceduren är klar stängs apparaten av. Det faktum att det är avstängd indikerar att LED-lampans avstängning upphör.
 6. Sonden extraheras noggrant från ändtarmen.
 7. Sonden och cirka 15 cm av angränsande kabel desinficeras. Anvisningarna för enheten ger rekommendationer om användning av specifika desinfektionsmedel.

Under proceduren kommer mannen inte känna något obehag. Det kommer att bli en trevlig känsla av värme. För många försvinner nervös spänning. Vid behov utförs en andra kurs efter 2 månader. Om patienten visas mikroclystia, börjar proceduren med Mavit inte tidigare än 30-60 minuter efter det att den har utförts.

Sålunda gör anordningen det möjligt att tillhandahålla en doserad fysioterapeutisk effekt direkt på prostatan och samtidigt förbättra den antiinflammatoriska och antibakteriella effekten av läkemedelspreparaten som användes genom att öka lokal cirkulation och förbättra tillgången av läkemedel till prostata.

Förfaranden minskar svårighetsgraden av smärta och problem med urinering och erektion. Nästan alla patienters vittnesbörd vittnar om hög effektivitet och bekvämlighet av procedurer med användning av Mavita.

Terapeutisk effekt

Förfarandena främjar förbättringen av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och intilliggande vävnader. Under påverkan av magnetfältet och vibrationen minskar intensiteten av smärtsamma känslor. Minskar puffiness, karakteristisk för inflammatoriska processer.

Allt detta uppnås genom samtidig användning av värme, magnetfält, vibrationer och deras komplexa effekter på prostata vävnaden och omgivande neurala strukturer. Dessa strukturer är inblandade i bildandet av karakteristiska symptom på prostata sjukdomar. Under inverkan av anordningen minskar inflammationen och funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet återställs gradvis.

Män med kronisk prostatit markerad minskning i intensiteten av smärtsamma och obekväma känsla, sänka frekvensen för urinering, en signifikant ökning i urinströmmen hastigheten, förbättra potens.

Omedelbart under proceduren känns patienten behaglig värme. Det förblir en tid efter att proceduren är avslutad. En liten vibration känns.

Är det värt att köpa en Mavit-enhet?

Vissa män vägrar att köpa denna enhet på grund av sin relativt höga kostnad. Det är dock viktigt att förstå att priset över tiden kommer att betala helt. Dessa är inte tabletter som försvinner efter användning. Den genomsnittliga livslängden för enheten är 5-7 år. Dessutom, tack vare Mavit, kan medicinen minskas, och du kommer att skyddas mot eventuella biverkningar, minska kostnaden för piller och kommer sällan att gå till sjukhuset.

Och hur mycket skulle du betygsätta din bekvämlighet? Enheten eliminerar vandringar eller utflykter till en medicinsk anläggning, köer, kontakter med ofta sjuka människor, returresa hem. I synnerhet blir det relevant om patienten genomgår någon fysioterapi, eftersom efter dem är det kontraindicerat att vara i kylan och utsättas för fysisk stress. Dessutom betalas massage sessioner och andra förfaranden som kan ersätta Mavit-enheten i de flesta moderna kliniker. Och de är mycket värda.

Ett annat argument till förmån för denna enhet är att dess verksamhet inte kräver någon speciell kompetens och kunskap.

Enheten åtföljs av en detaljerad handbok som kan svara på alla vanliga frågor. Om du har några frågor som inte omfattas av bruksanvisningen kan användaren ringa till tillverkaren och få de råd som behövs.

Glöm inte att Mavit inte är en panacea. Även om du använder den här enheten behöver du fortfarande genomgå medicinska kurser, utnämnda av en läkare, följa en etablerad kost och leda en hälsosam livsstil. Innan behandlingen behandlas med denna apparat, var noga med att konsultera en läkare. Var frisk!

del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

Apparat Mavit ULP 01

Den obemotionala statistiken visar att antalet patienter med genitourära sjukdomar ökar stadigt. Trots det stora antalet läkemedel och de senaste metoderna för att bekämpa sjukdomen. Detta gör att man letar efter en annan, mer kraftfull behandling av prostatakörteln. Och utan falsk blygsamhet kan Mavit ULP-01-apparaten klassificeras som sådan, det är en enhet som är fördelaktig annorlunda än andra medel med bekvämlighet, funktionalitet och effektivitet.

Mavit - beskrivning och handling

Mavit ULP-01 har utvecklats av ryska forskare i samband med urologin. Denna anordning för behandling av prostatit i kronisk fas, såväl som komplicerat av hyperplasi (adenom). Mavit-enheten avger värme och masserar samtidigt det sjuka organet genom anuset och producerar vibrerande rörelser. Mavit ULP-01 är utformad för att införa en speciell sond i ändtarmen för att utöva en direkt effekt från insidan. Massageraren utför tre funktioner med sitt arbete:

 • vibro-massage av prostata;
 • intern uppvärmning;
 • påverkan av magneto-pulserad strålning.

Enheten kan användas som monoterapi, men imponerande resultat uppnås med komplex terapi med mediciner. ULP-01-apparaten anses vara den säkraste och mest effektiva vid bekämpning av sjukdomen, med frånvaro av några biverkningar.

Den terapeutiska effekten av att använda apparaten

Samtidig påverkan av sådana stimuli som värme, magnetiska impulser och vibro-massage rörelse gör behandlingen komplicerad, uppdaterar inte bara prostata vävnaden utan även närliggande nervstrukturer. Följaktligen uppstår följande processer:

  • ödem sjunker
  • smärta försvinner
  • inflammation behandlas
  • minskar frekvensen av uppmaning i toaletten;
  • strålens intensitet ökar;
  • styrkan stabiliseras.

Mavit ULP-01 är utformad för att införa en speciell sond i ändtarmen för att få en direkt effekt från insidan

Under Mavit-sessionen känns patienten med bekväm värme, ljusvibration, som kvarstår under en tid efter avslutad manipulation.

Till vilken enheten Mavit 01 visas

Massageapparat Mavit visade bra resultat för olika urologiska urologiska egenskaper:

Våra läsare rekommenderar

Vår regelbundna läsare blev av med PROSTATIT genom en effektiv metod. Han kontrollerade det på sig själv - resultatet av 100% - ett fullständigt bortskaffande av prostatit. Detta är en naturlig honungsbaserad lösning. Vi kollade metoden och bestämde oss för att rådgöra med dig. Resultatet är snabbt. DEN EFFEKTIVA METODEN.

 • prostatit, som har gått i kronisk form;
 • godartad neoplasma - adenom;
 • copulativa störningar;
 • prostatovezikulit;
 • prostata sjukdomar av uretraltypen.

Massor av könsorganen är ett mycket effektivt sätt att bekämpa urologiska sjukdomar. Men många manliga patienter, på grund av personlig tro och vanliga fördomar, är kategoriskt mot att utföra massageövningar. Enheten ULP-01 är en lagringsenhet som kan användas oberoende, hemma. Detta avbryter inte intaget av andra läkemedel som föreskrivs av läkaren. Användningen av enheten förbättrar blodcirkulationen och ökar därmed absorptionen av läkemedel vilket ger en mycket större effekt på behandlingen.

Dessutom kan massageapparaten användas för förebyggande ändamål, särskilt för personer som har ett verkligt hot om trängsel i bäckenorganen. Till exempel på grund av stillasittande arbete, övervikt, stillasittande livsstil, fysiska motorbegränsningar.

Procedurförfaranden

För varje Mavit-enhet är bruksanvisningen bifogad, med en detaljerad beskrivning av säker drift. Om du använder enheten själv bör du noggrant studera proceduren. Sessioner bör genomföras i enlighet med tidsintervall, utan att avbryta kursen och utan att göra förfaranden mer än förutsett.

Innan du börjar proceduren är det nödvändigt att ta den bakre positionen på baksidan

 1. Töm urinen och rengör tarmarna (du kan använda enema).
 2. Sätt en kondom på sonden från enheten med en medicinsk vaselin.
 3. Ta den bakre positionen på baksidan.
 4. Sätt in spetsen i anuset. Den sneda, plana sidan av sonden ska ligga platt mot prostata genom skalets ände.
 5. Slå på enheten i vibrerande läge.
 6. När den inställda tiden har gått, stäng av apparaten och ta bort den.
 7. Direkt sonden och en del av sladden (

15 cm) för att desinficera. Instruktionerna anger de rekommenderade verktygen.

OBS! Proceduren och antalet sessioner per kurs bestäms av doktorn! Mellan första och andra kursen är pausen inte mindre än 8-10 veckor.

När du utför procedurer för prostata som använder Mavita Ulp-01-enheten under behandlingen, är det nödvändigt att följa vissa rekommendationer så att sessionerna inte slösas bort:

 • Avbryt inte användningen av läkemedel som föreskrivs av läkaren.
 • att stänga av enheten för att vila, utan att ändra pose, ungefär en timme;
 • att inte dricka alkohol
 • Ta inte psykotropa och lugnande läkemedel.
 • missbrukar inte fysisk aktivitet
 • att utesluta mental överarbete.

Proceduren och antalet sessioner per kurs bestäms av läkaren

Kontraindikationer med enheten

För att inte skada ditt eget tillstånd och inte förvärra de redan tillgängliga indikatorerna, bör du genomgå en professionell läkarundersökning innan du använder enheten för att eliminera kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • akut inflammatorisk process;
 • kronisk stadium av prostatit i ett tillstånd av exacerbation;
 • otillräckliga formationer av genitourinary systemet;
 • tuberkulos av prostata
 • akuta infektioner i bäckenorganen.

Användningen av enheten med minst ett av de angivna symtomen kan leda till allvarliga konsekvenser. Enheten Mavit, i själva verket dess vibrationsegenskaper, "stärker" inflammationen och sprider de purulenta processerna, vilket leder till risk för att de kommer in i blodet. Med fingermassage sker det inte eftersom läkaren klämmer ut foci och deras innehåll kommer ut med urin. Med Mavit finns risk för blodförgiftning, varför det är extremt viktigt att se till att det finns inga skäl att förhindra uppvärmningssessionerna.

Vem sa att det är omöjligt att bota prostatit?

Har du en PROSTATE? Redan mycket pengar försökt och ingenting hjälpte? Dessa symtom är bekant för dig inte av hearsay:

 • konstant smärta i underlivet, skrotum;
 • svårighet att urinera
 • sexuell dysfunktion.

Det enda sättet att använda? Vänta och inte agera med radikala metoder. Prostatit kan vara CURED! Gå till länken och ta reda på hur specialisten rekommenderar behandling av prostatit.

Apparat Mavit för behandling av prostatit

Övning visar att behandling av prostatit med konventionella droger inte alltid ger positiva resultat. Därför har forskare utvecklat en enhet som gör att du kan hantera detta problem produktivt i samband med mediciner. Vad är effekten av medicinsk apparat Mavit på prostata, och vilken typ av recensioner om det lämnar män?

Vad är apparaten

Mavit är en specialiserad apparat avsedd för behandling både på ett sjukhus och hemma för kronisk inflammation av prostata och erektil svaghet.

Erfarenheten visar att den allmänt accepterade behandlingen av dessa problem är för dyr, smärtsam och ger inte alltid positiva resultat. Därför utformade tillverkare en apparat som klarar av prostatakörtelsjukdomar (ersätter manuell prostata massage) i kombination med användning av droger. Och om du använder enheten för förebyggande ändamål kan du glömma prostatit.

Mavit gör det möjligt att förbättra människans hälsa, lindra inflammation och intensifierar läkemedelsberedningens verkan.

Enheten har tre funktioner:

 • värme;
 • mjuk vibrerande massage;
 • magnetiska impulser.

Vad kan enheten göra:

 • eliminera inflammation och förbättra prostata funktion
 • att upprätta mikrocirkulation, för att aktivera immunitet, för att öka koncentrationen av antibiotika;
 • har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, eliminerar smärta
 • stimulerar sammandragningen av prostats muskler och stabiliserar sin ton, tar bort tecken på irritation;
 • normaliserar könsorganens arbete och stärker styrkan.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Patientrecensioner

För att få reda på om något läkemedel eller en enhet fungerar, måste man vända sig till de som redan har upplevt den. Och först efter det kan du börja behandlingen.

Efter godkänt prov med en urolog fick han en rekommendation att ansöka Mavit, som kan ersätta manuell massage för att behandla en förstorad prostata. Det blev lite lättare, jag kommer att försöka vidare. Det är mycket billigare att göra massage hemma än att gå till massage sessioner med en läkare.

Användade enheten Mavit två år. Inte bara hjälpte han, men förvärrade också situationen. Enheten förvärrade endast kronisk prostatit.

Dmitry, 53 år gammal.

Jag var obekväm efter den andra applikationen av enheten. Och jag bestämde mig för att inte riskera det och placera enheten på hyllan. Kanske ska jag försöka igen en dag.

Används för förebyggande ändamål. Enheten tycktes vara ofullständig. Det vore bra om du fortfarande kunde justera frekvensen av vibration och värma upp i enheten. I allmänhet är enheten enligt min åsikt fuktig, behöver ytterligare arbete.

Alexander, 57 år gammal.

Jag använder enheten Mavit. Efter två månaders behandling fanns det lättnad i genitourinary systemet och hela kroppen som helhet. Jag är nöjd med resultaten.

Läkaren rekommenderade Mavits apparat. Jag bestämde mig för att prova det. Efter att ha använts i två dagar var det en snabb förbättring av sjukdomen. Jag fortsätter att använda.

Vad säger läkare

Urologer om Mavits arbete uttrycks som följer:

 • Mavit är mycket effektivt för att förebygga sjukdom. Om en 40-årig man regelbundet använder enheten (under behandling), kan han förlänga prostatens normala funktion och stödja sin manliga kraft. Om situationen redan har utvecklats till ett allvarligare stadium, kommer den här apparaten inte att lösa situationen.

Det kan användas som en extra metod för läkemedelsbehandling, och då endast om det inte föreligger någon förvärring av inflammatorisk process.

 • Effekten av läkemedlet kan endast läras av praktiken. Till exempel drack en 44 årig patient under året Prostamol, och ingen förbättring observerades. Efter utnämningen av enheten gick sakerna fel: mannen slutade klaga på smärta. Från manuell massage i en prostata vägrade han kategoriskt (på psykologiska parametrar).

Patienten bör komma ihåg det viktigaste: ingen massage hjälper inte om du inte reglerar din kost och leder en ohälsosam livsstil. Därför beror allt på hur du närmar dig behandlingen.

Att veta hur man använder prostata massageapparaten kommer att göra sin operation mer effektiv och säker. Och glöm inte rekommendationerna från specialister.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

Mavit i urologi för prostatamassage hos män: indikationer, kontraindikationer och omfattning

Läkare bekräftar det faktum att antalet män som står inför prostatakörtelsjukdomar växer.

Deras behandling är en svår uppgift, eftersom prostata ligger på en svåråtkomlig plats. Förutom att läkemedel som ordineras till patienten, för att lindra symtomen på sjukdomen och för att avlägsna inflammation, är det nödvändigt att klara av stillastående fenomen i orgeln.

De uppstår på grund av otillräcklig fysisk aktivitet och en stillasittande livsstil hos en man. Prostatmassage är en av de nödvändiga behandlingsmetoderna, som läkaren utser till patienter.

De flesta män behandlar det negativt, eftersom de är instängda i fördomar, och de är inte redo att låta experten agera på kroppen på detta sätt.

För att lösa detta problem, hjälper Mavit Ulp-01, en speciellt utvecklad apparat för medicinsk behandling av prostata med terapeutiskt syfte. Hans uppfinning är en prestation i urologi, eftersom dess effektivitet är erkänd av läkare och patienter och bekräftas av många recensioner.

Priset på en massageapparat berättigar helt och hållet, eftersom patienten, en gång betald, får en enhet som kan användas flera gånger efter behov i komfortförhållanden för honom.

Indikationer och kontraindikationer för användningen av enheten

Mavit är en fysioterapeutisk anordning, det påverkar prostatakörteln på tre sätt: genom att höja temperaturen på vävnader med hjälp av värme, vibrerande och skapa ett magnetfält. Denna exponeringsmetod bestämmer indikationerna för användningen av enheten som anges i anvisningarna.

Behandling Mavit ska ges till patienter med kronisk prostatit i eftergift, och även med prostatahyperplasi. Han är också ordinerad för andra urologiska problem (prostatevisculit, uretroprostatit). Innan du använder enheten ska patienten besöka en läkare och diagnostiseras för en noggrann diagnos.

Användningen av Mavit har ett antal kontraindikationer, i avsaknad av vilket det är nödvändigt att övertygas före behandlingens början. Varje patient behöver veta att enheten inte kan användas för akut inflammation i prostatakörteln och bäckenorganen, såväl som under en förvärring av sjukdoms kroniska förlopp.

Onkologiska processer i rektum, prostata, tarm eller urinblåsa är en absolut kontraindikation för användningen av Mavit. De inkluderar också tuberkulos av kroppen eller misstanke om det.

Vem ska använda enheten Mavit

Enheten Mavit kommer att vara användbar för män som övervakar sin hälsa och har inga kontraindikationer för användningen. Det är inte nödvändigt att vänta tills sjukdomar i prostatakörteln dyker upp, du kan i rätt tid hantera deras förebyggande. Prostata massageanordning Mavit mycket användbart för män hälsa, kan det bidra till att öka libido och manlighet, och även för att justera metabolismen av körteln och stärka processen för vävnadsregenerering.

En av orsakerna till prostatit är stillastående fenomen i kroppen. De bidrar till ackumulering av döda celler i vävnaderna som orsakar inflammatorisk process. Därför är prostata massage en bra metod att förebygga prostatacancer. För män med redan befintliga prostata sjukdomar, är det nödvändigt att köpa enheten efter samråd med urologen. Han kommer att bli en pålitlig assistent i kampen mot sjukdomen.

Med hjälp kan du när som helst massera prostatakörteln, i en bekväm miljö för patienten. Detta kommer att säkerställa effektivare behandling och kommer att stärka effekten av läkemedel som föreskrivs av läkaren.

Patienterna innan behandlingsstart bör ta hänsyn till en nyans, påverkar prostata vid tidpunkten för akut inflammation rekommenderas inte, eftersom detta kan förvärra situationen. Priset på en massager är fullt motiverat av den fördel som det kan ge till en patient, eftersom apparaten ofta kan användas för behandling.

Apparat Mavit: Förpackning, driftsprincip och steg för steg instruktion för användning

Enheten Mavit är en certifierad enhet och har använts framgångsrikt för behandling av prostata sjukdomar i många år. Under denna tid fanns det tillräckligt med information om dess effektivitet, som du kan läsa om du vill ha det. Erfarenheten av läkare och patientens feedback talar för sig själv. Och om det behandlas korrekt är möjligheten till biverkningar nästan utesluten.

Enhets- och driftsprincipen för enheten

Mavits utrustning består av endast några element. I en kartong finns en liten apparat av vit färg från polystyren. Det lämnar nätsladden och kabeln med applikatorn för patienten. Varje enhet åtföljs av en instruktion för användaren, där det finns all nödvändig information för köparen. På Mavits omslag finns det flera indikatorer som lyser när det är på.

Varaktigheten av dess funktion styrs av den inbyggda timern. På kroppen verkar det med värme, vibrerande massage och även ett magnetfält, på grund av vilket processens höga effektivitet uppnås.

Genomför proceduren i några enkla steg

Efter att ha förvärvat enheten Mavit bör en man noggrant studera instruktionerna, samt ta hand om tillgången på ytterligare medel som behövs för behandling med den.

Förfarandet i sig kan delas upp i flera steg:

 1. Du bör förbereda kroppen. För detta måste patienten tömma blåsan och ändtarmen. Om det inte finns någon önskan att gå på toaletten är det tillåtet att använda enema.
 2. För att säkerställa att proceduren är bekväm och hygienisk ska munstycket in i kroppen placeras i kondom och oljade väl med petroleumgel.
 3. Behandling bör utföras på baksidan. Applicatorn placeras inuti ändtarmen så att dess plana ände angränsar den i det område där prostatan är belägen.
 4. Procedurens varaktighet är 30 minuter. Vid slutet av denna tid stängs enheten av och lamporna på dess hölje går ut.
 5. Munstycket ska försiktigt avlägsnas från anuset, avlägsna kondomen och glöm inte att desinficera det enligt anvisningarna.
 6. En man rekommenderas att slappna av efter proceduren, så helande effekten blir bättre fixad.

Device Mavit: hur mycket det kostar, var du kan köpa det, recensioner av patienter om dess användning

Trots att Mavit-enheten rekommenderas för användning av läkare, är inte alla patienter redo att köpa den, delvis på grund av rädslan att det inte kommer att bli en riktig effekt på användningen. Bekräfta grundlösheten hos tvivel kan vara att ha studerat principerna för enheten och läsa återkoppling om resultaten av behandlingen med den.

Detta är inte en placebo som verkar på kroppen bara på grund av tron ​​på patientens effektivitet. Hur Mavit fungerar, du kan se med egna ögon. För att göra detta, tryck bara på tipset och se till att det värmer upp och vibrerar. I nödvändigheten att massera prostata tvivlar ingen, eftersom det bekräftas i praktiken.

Terapeutisk effekt

Patienten känner av den terapeutiska effekten efter flera förfaranden. Speciellt om behandlingen sker inte bara med hjälp av enheten, men i kombination med intaget av nödvändiga mediciner, som nödvändigtvis föreskrivs för kronisk prostatit och andra problem med körteln hos män.

Mavit-enheten stärker deras effekt och patienten fortsätter snabbt att återhämta sig. I vissa patienter efter sessionen finns det förvärringar av sjukdomen, det här är ingen ursäkt för att avbryta behandlingen och i slutet av kursen är allt normaliserat. Men detta gäller bara för de patienter som har konsulterat en läkare och är säkra på att det inte finns några kontraindikationer.

Är det värt att köpa

Varje patient svarar själv för denna fråga efter samråd med läkaren. På internet finns det många recensioner av män för vilka köp av en enhet har blivit en lönsam investering i deras hälsa. Oavsett om de behandlades eller användes för att förebygga.

Hälsa - det här är en av de viktigaste värdena i en persons liv, så det finns ingen anledning att spara pengar för att rädda det eller återlämna det. Dessutom betalar kostnaden för att anskaffa enheten för den fördel som en man tar emot från honom, inte lat för att genomgå en behandling på den rekommenderade tiden.

Var kan jag köpa Mavit och vad är priset för det

Enheten är tillverkad av Elatomsky instrumentfabrik i Ryssland. Den kan köpas direkt från tillverkaren eller beställas från återförsäljare, efter att ha försäkrat att de är säljare av originalprodukten. Priset på Mavit Yelat-enheten beror på säljarens policy och kan skilja sig något, vanligtvis inom 10-12 tusen rubel. Vi rekommenderar dig att studera erbjudanden på marknaden innan du köper, för att hitta ett fördelaktigt erbjudande för dig.

Patienternas återkoppling om Mavits behandling

Olga, Saratov "För några år sedan började jag märka att min man började besöka toaletten oftare och började oroa honom. Vi pratade uppriktigt, och han medgav att för en vecka sedan började han känna obehag vid urinering, vilket bara ökar med tiden. Han hatar att gå till läkarna och jag måste övertyga honom att besöka urologen i flera dagar. Läkaren diagnostiserade prostata adenom och föreskrev en behandlingsförlopp bestående av flera droger. Behovet av att ta mediciner som Vitaprost och No-Shpa, mannen tog det normalt, men vägrade att ge en massage. Sedan började jag leta efter ett alternativ, kallade sin läkare, och han rekommenderade Mavit-enheten till mig. En mycket kort tid gick och symtomen på sjukdomen försvann, men jag tittar på att man inte glömmer förebyggande åtgärder, varav en är massage med hjälp av Mavita. Två år av perioder med förvärring av sjukdomen noterades inte. "

Igor, Volgograd "Mavit rådde mig att få en vän. Vi hade en gång en konversation om människors sjukdomar, och det visade sig att vi har samma problem med honom. Jag läste recensioner på Internet, och även om de var blandade blev Mavit intresserad. När jag kom till urologen för ett samråd, bekräftade han att enheten hade visat sig bra i behandlingen av prostatit och rekommenderas att prova denna metod, om det finns en sådan möjlighet. Jag köpte det och använde det som nödvändigt. Det här är ett bra alternativ att massera med ett finger, vilket jag inte tycker om. "

Mavit ULP-01 (Elamed) Apparater för magnetoterapi

Lånet tillhandahålls av den ryska standarden för varor värderade till 10 000 rubel.

Köp på kredit. Vid beställning anger du betalningsformen "På kredit". Då kommer du att bli ombedd att fylla i en ansökan på bankens hemsida. Efter 15 minuter få bekräftelse.

Moskva, tunnelbanan Savyolovskaya
Mer i avsnittet "Kontakter"

Med bud: 300 Р Leveranstid: 1 dag

Boxberry: från 200 Р EMS-post: från 300 Р ТК: от 400 Р Skickad tid: 1-3 dagar

Mavit ULP-01 (Elamed)

Mavit ULP-01 (Elamed) är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i prostatakörteln i det stadium av minskning av inflammatorisk process och i fasen av remission. Behandling kan utföras på ett komplext sätt, med användning av antibakteriella, antiinflammatoriska läkemedel, immunmodulatorer, adaptogener eller monoterapi. Vid utövande av procedurer för behandling av särskild träning och specialkompetens hos skötare i medicinska och förebyggande institutioner och patienten hemma krävs inte.

Mavit ULP-01 (Elamed) indikationer för användning

 • kronisk prostatit utan exacerbation
 • prostatovezikulit;
 • uretroprostatit;
 • erektil dysfunktion
 • kronisk prostatit mot en bakgrund av godartad prostatahyperplasi
 • (Adenom).

Enheten används både som en del av komplex terapi mot bakgrund av föreskrivna läkemedel, och i form av
monoterapi.

OBS! Godartad prostatahyperplasi är inte en kontraindikation för användningen av anordningen.

Mavit ULP-01 (Elamed) kontraindikationer för användning

 • akut prostatit;
 • kronisk prostatit i fasen av exacerbation;
 • maligna neoplasmer av prostata;
 • aktiv tuberkulos eller misstänkt tuberkulos av prostata
 • akuta inflammatoriska sjukdomar i ändtarmen;
 • malign neoplasma i ändtarmen.

Mavit ULP-01 (Elamed) specifikationer

 • Temperaturen på ytan av applikationsområdets arbetsyta nedsänkt i en vätska med en temperatur av 36 till 38 ° C är från 38,5 till 42 ° C.
 • Amplitudvärdet för den radiella komponenten av magnetisk induktion av det pulserande magnetfältet på ytan av applikatorens arbetsområde är från 3 till 30 mT. monopolär pulsrepetitionsfrekvens är cykliskt ändras från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz, cykeltiden (12 ± 2), den genomsnittliga pulskvot inom intervallet 3 till 11.
 • Amplituden hos applikatorns vibrationer i läget (START-STOP-indikatorn är på) är från 0,01 till 0,1 mm.
 • Vibrationsfrekvensen varierar cykliskt från (20 ± 5) Hz till (100 ± 20) Hz.
 • Driftscykeln (START-STOP-indikatorn är på) är lika med (30 ± 2) min.
 • Strömförsörjningen på enheten utförs från ett nät med en växelströmsfrekvens på 50 Hz, spänning

230V (-10%, + 6%).

 • Nominell effekt förbrukad av enheten från elnätet, 5 VA ± 15%.
 • Användning av enheten är tillåten (i 1 timmars drift och en paus på 20 minuter) i 6 timmar följt av en paus i 1 timme.
 • För elektrisk säkerhet uppfyller enheten kraven i GOST R 50267.0-92 klass II, med en fungerande del av typ BF.
 • Genomsnittlig tid mellan fel är inte mindre än 3000 h.
 • Genomsnittlig livslängd är minst 5 år.
 • De övergripande dimensionerna för enhetens strömförsörjning är inte mer än 119 x 100 x 65 mm, applikatorn är inte mer än 18 x 24 x 142 mm.
 • Mängden av enhetens strömkälla är inte mer än 600 g.
 • 4 Massan av applikatorn med patientkabeln är högst 60 g.
 • De yttre ytorna på enhetens delar är resistenta mot kemisk desinfektion med en lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis från en infektion av typen dermatofytos för plastprodukter. Den yttre ytan på applikatorn är resistent mot presteriliseringsrengöring och kemisk sterilisering med någon lösning som är tillåten för användning i medicinsk praxis för plastprodukter.
 • Applicatorn är tillverkad av medicinsk plast och innehåller inne i en elektromagnet med en rörlig kärna, elektromagnets lindning tjänar samtidigt som ett värmeelement och en magnetfältkälla. Applicatören har en specifik konfiguration, anpassad i form till den anatomiska placeringen av prostata och rektum.

  Applicatorn sätts in i rektumet hos patienten så att dess arbetsområde ligger i området för prostatahäftning till rektal slemhinna, varvid fixeringen tillhandahålls fysiologiskt. Behandling åstadkommes genom de kombinerade effekterna av värme, magnetfält och vibrationsmassage till prostatakörteln, och därigenom påskynda metabolism och reduktionsprocesser i vävnader och lokala blodcirkulationen förbättras, vilket bidrar till eliminering av inflammation.

  Fysiologiska och kliniska effekter av kombinerad fysisk aktivitet av ett magnetfält genom vibrerande massage och värme

  Uppgiften att komplexa behandling av kronisk prostatit är eliminering av inflammatorisk process i prostatakörteln, eliminering av mikrobiella patogener, rehabilitering av patienten och förbättring av prostatens funktionella tillstånd. För att öka effektiviteten av läkemedelsbehandling i medicinsk praxis används metoder för lokal fysioterapi, bland vilka de mest använda är transrektal hypertermi, elektromagnetiskt fält, mikromassage.

  Den termiska effekten, i synnerhet, hypertermi av prostatan genom ändtarmen, är en accepterad metod för behandling av kronisk prostatit, godartad prostatahyperplasi i en period av dynamisk övervakning av patienter, och ingår i de terapeutiska internationella standarder. Den accepterade terminologin definierar hur hypertermi i vävnaden kvarhållande temperaturområde av 40 till + 45 ° C, vilket effektivt verkar på mikrocirkulationen (förbättring av blodcirkulationen) och stimuleringen av immunitet i de omgivande vävnaderna.

  Bland de fysiska faktorer som används för att behandla kronisk prostatit är magnetoterapi också en vanlig metod. Lokal exponering för magnetfältet har antiinflammatorisk, anti-ödem, smärtstillande och trofisk-regenerativ effekt. Det rekommenderas för användning i kronisk prostatit och är inte kontraindicerad vid godartad prostatahyperplasi på rekommendation och under överinseende av en urolog eller andrologist.

  Stimulering av kontraktilitet av muskeln av prostata och bäckenbotten muskelceller leder till återställande av deras ton och främjar utsöndringen av tillräcklig evakuering, är det viktigt att eliminera stagnation i prostata och minska symptomen av irritation i de nedre urinvägarna. Lokal fysisk påverkan av denna typ uppnås med hjälp av fenomenet vibrationer som skapas i prostata-tarmens omgivande vävnader och själva prostatakörteln.

  Designad för behandling av patienter med kronisk prostatit Mavit gör det möjligt att förverkliga en kombinerad lokala effekter på prostata transrektal tillgång rätt tre fysiska faktorer - hypertermi pulsade magnetfält och den mekaniska mikro vibration.

  Enheten består av en strömförsörjning ansluten till hushållens elnät och ett arbetselement - en applikator, ansluten med en elektrisk kabel. I behandlingsläget skapas och upprätthålls en konstant temperatur på 38,5-42 ° C vid ytan när applikatorn befinner sig i ändtarmen och når ett minimum avstånd från prostatens bas. Dessutom fungerar arbetselementet som en källa till mekanisk vibration med en frekvens av oscillationer från 20 till 100 Hz och en generator av ett pulserat magnetfält med en frekvens av 20 till 100 Hz och induktion från 3 till 30 mT.

  Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln och omgivande vävnader;
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält;
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som åtföljer inflammatoriska
  • process.

  Dessa effekter förverkligas genom en integrerad samtidiga funktionen hos hypertermi, vibration och pulsade magnetfältet på prostatavävnad och nervstrukturer som ingår i bäckenplexus, nämligen prostatiska plexus. Den senare ligger i den omgivande körtelvävnaden på prostatens laterala och bakre yta och är väl tillgänglig för arbetsdelen av Mavita-applikatorn i driftläge.

  Påverkan på de listade strukturer som deltar i bildandet av symptom i de nedre urinvägarna sjukdom i prostatan, minskar inflammation och hjälper till att återställa funktionen hos organ manliga könsorgan. Dessutom har en lokal fysisk terapi verkan på prostatakörteln, dess innervation apparat och dess omgivande vävnad förstärker effekten av antibakteriella och antiinflammatorisk behandling av kronisk prostatit, även mot bakgrund av godartad prostatahyperplasi. Konsekvensen av denna effekt är förbättringen av mikrocirkulationen i prostata vävnad, en minskning av ödem, en ökning i koncentrationen av antibiotika när de kombineras.

  Patienter med kronisk prostatit i steg avtagande inflammation och i remission efter förfaranden utförda Mavit, notera en minskning av smärta, obehag, minskad frekvens urinering, ökat tryck stråle av urin, ökad potens.

  Under förfarandena upplever patienten en trevlig känsla av värme i det drabbade området, som kvarstår länge efter procedurens slut.

  Vibrationer kan bestämmas av en lätt "jitter" på applikatorns arbetsdel.

  MAVIT (ULP-01)

  Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

  Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

  MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

  Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

  Garanti: 24 månader.

  Mavit kommer tillbaka komfort och självförtroende

  Enheten har en terapeutisk effekt på prostatakörteln på en gång med tre effekter: värme, pulserande magnetfält och en mjuk vibrerande massage.

  Med kronisk prostatit

  · Bedövar och normaliserar urinering
  Minskar mängden resterande urin i urinblåsan och ökar tiden mellan uppmaning att urinera.
  · Stoppar längre ödem i prostata.

  Med erektil dysfunktion

  Stärkar och ökar varaktigheten av styrkan.
  · Eliminerar smärtan vid utlösning, hjälper till att nå orgasmen igen.
  Returnerar psykologisk komfort och självförtroende.

  Hur Mavit fungerar

  1. Eliminerar inflammatorisk process i prostatakörteln, förbättrar prostatens funktionella tillstånd.
  2. Det förbättrar mikrocirkulationen av blodcirkulationen i prostata och stimulerar immunitet i omgivande vävnader. Ökar koncentrationen av antibiotika när de används.
  3. Har en trophic-regenerativ effekt. Har antiinflammatorisk, anti-edematös och lugnande effekt. Lindrar smärta, lindrar känslan av obehag.
  4. Stimulerar kontraktil förmågan hos muskelelementen i prostata och bäckensbottenmusklerna, återställer sin ton och främjar adekvat evakuering av hemligheten. Ta bort symptom på irritation i det nedre urinvägarna. Minskar frekvensen av uppmaning att urinera, ökar trycket i urinströmmen.
  5. Har en effekt på prostata vävnad och nervstrukturer i prostata plexus. Återställ funktionerna hos den manliga sexuella sfären, stärker styrkan.

  De främsta anledningarna att välja MAVIT

  1. Betydande förbättringar i tillståndet kommer i några förfaranden.
  2. Du kan behandla prostatit utan hjälp av främlingar.
  3. Inte bara lindrar prostatit, men förbättrar också sexuell aktivitet.
  4. Skapat av ett material som inte orsakar obehagliga känslor under medicinska förfaranden.
  5. Behöver inte speciell medicinsk kunskap, färdigheter och förmågor.

  Få Mavit att känna dig som en man igen!