Huvud
Förebyggande

Feedback på Soyuz-Apollo-enheten. Priset på människors hälsa.

Jag heter Tatiana Tikhomirova, jag är en dam av Balzacs ålder, skild. Och skildes inte så länge sedan var jag 37 år sedan. Jag trodde aldrig att jag skulle stöta på ett sådant problem, ingenting hände med min man! Vi skilde honom, för han visar sig ha bott för två familjer...

Du frågar säkert, vad har Union-Apollo att göra med det? Om allt i ordning. Efter skilsmässan var jag efter en tid åter tolkning och började lära känna männen igen: en är dålig, ledsen och blev van vid regelbunden sex. Jag använde inte heller människans uppmärksamhet, men här mötte Volodya mig - smart, seriös och mycket attraktiv externt (han var 44 då men såg mycket yngre ut).

Hur han vackert höll mig - blommor, presenter, ständigt inbjudna till teatrar, till utställningar. Hur glad och bra var jag med honom!

Men "första bröllopsnatt" på något sätt frågade inte... Eller jag gjorde något fel eller han drack för mycket... Generellt - det fungerade inte. Vi närmade oss denna fråga om några dagar - och igen samma sak! Ärligt talat, för mig är kön mycket viktigt, jag berättade det för honom. Förgäves, naturligtvis, för att han slutade skriva och ringde... Jag skällde mig med de sista orden att jag var så äcklig med en man som jag verkligen gillade. Men det var klart, han svarade inte på mina samtal och sms...

En månad hade gått, och plötsligt bjudde han mig ut ur staden, till hans dacha, jag var väldigt orolig över hur allt skulle gå, hur man diskuterade detta känsliga ämne - problemet, hur man inte rörde sina känslor. Men allt gick fel, som jag trodde, men tvärtom - vi tillbringade hela helgen i sängen, och jag kan säga att det var det bästa kön i mitt liv! Jag frågade Volodya noggrant - vad har förändrats? Och han berättade...

Det visar sig att han hade länge problem med kraften, men han på något sätt inte uppmärksammade dem, han tänkte också - nonsens-tillfälligt, stress, alkohol. Men när det hände mig två gånger i rad, tänkte jag på det och gick till urologen.

Läkaren bad honom att undersökas och det konstaterades att det finns en kronisk prostatit, som är besvär i form av smärta och täta urinträngningar, tills den ger, men påverkar styrkan mycket. Som förklaras av läkare, finns det ytterligare faktorer som påverkar det sätt som en människa kan uppleva liknande problem: storstäder med sina föroreningar, en livsstil som människor bly i dessa (dålig kost, "sköt ner" dag-läge) kraftigt minska produktionen Det starkaste köns huvudhormonet är testosteron. Och detta orsakar inte bara en man att vara deprimerad, apatisk, men påverkar också erektilfunktionen.

Läkaren rådde Volodya underbart botemedel och komplexa. Det kallas "Soyuz-Apollo" och du kan köpa det till ett mycket rimligt pris. Enheten återställer inte bara manlig styrka, utan aktiverar också kroppens styrka för att producera testosteron, som är nödvändigt för att upprätthålla människors hälsa i alla åldrar. Dess agerande är baserad på autohemoterapi, så med genitourinära infektioner, som prostatit, gör enheten också ett utmärkt jobb. Som doktorn sa, har han rekommenderat "Soyuz-Apollo" till patienter i mer än 10 år och har aldrig hört ett dåligt svar om honom. Men vad kan jag säga - jag ser resultatet själv!

Tatyana Tikhomirova, St Petersburg

Var kan man köpa "Soyuz-Apollo"

Vår sida är inte förknippad med försäljningen av den angivna apparaten. För inköp, kontakta säljaren direkt

Apparater Soyuz-Apollo (CA) - ALL TRUTH

Erektil dysfunktion eller helt enkelt prostatit kan besöka någon, och orsakerna kan vara olika, både fysiskt och psykiskt. Nu på grund av Internet, tv och andra informationskällor, kan du höra en hel del förslag om mirakel droger, hemliga gamla recept som återvunnits av forskare och många andra saker, men fler och fler patienter föredrar modern medicin, har nyligen gjort stora framsteg, och erbjuds i synnerhet för att ta itu med ovanstående problem, använd Apollo-Soyuz-apparaten.

Historien om skapandet av apparaten Soyuz-Apollo (CA)

Som det ofta händer med alla möjliga medicinska innovationer, fanns det också rymdteknik. Eftersom det är väl känt, medan det i rymden, astronauter på kroppen och i synnerhet på den urogenitala systemet, påverkar styrkan av tyngdlöshet, vilket inte är det mest positivt sätt, så det måste återvända återhämtningsperioden och den motsvarande anordningen. En av dessa är en speciellt utformad anordning för astronauter "Chibis", bidrar till att normalisera erektil funktion, och på dess basis, men med en anpassning av vanliga konsumenter och design instrument Apollo-Soyuz.

Teknik av arbete

De främsta orsakerna som hindrar en normal erektion, bara två - deprimerad tillståndet i cirkulationssystemet av penis på grund av utvecklingen av ateroskleros, cirkulationssystemet av små bäcken, eller också vissa kroniska inflammatoriska processer i det urogenitala systemet. Det är att eliminera dessa brister och minska apparatens arbete, vilket fortfarande kännetecknas av en sådan medicinsk term som autohemoterapi.

Effekten av apparaten orsakar en trippel effekt, vilket medför följande positiva förändringar:

 • regenerering av vävnader i testiklarna aktiveras, och samtidigt ökar testosteronnivån, vilket i sin tur ökar libido;
 • Med hjälp av autohemoterapi aktiveras lokal immunitet. Aktiviteten hos immunceller ökar, vilket bidrar till att bota kroniska sjukdomar i det genitourära systemet. Utvecklarna av enheten garanterar att patienten kommer att glömma inte bara prostatit, utan också de inflammatoriska sidosjukdomarna av kronisk natur.
 • ökar aktiviteten hos immunceller, verkar anordningen därmed på de övre skikten av kolesterolplakor som ockluderar kärlen i det lilla bäckenet, sålunda minst en tredje producerande rening från kolesterol. En sådan effekt leder till en förbättring av blodflödet i blodtillförseln hos de urogenitala organen, och följaktligen förbättrar blodflödet till penisens klyfösa kropp också.

Enhet och applikation

Strukturellt är Soyuz-Apollo-enheten en plast transparent behållare, ansluten till en minikomputer, genom vilken programmering och kontroll utförs. Penis placeras i kolven, varefter den inbyggda kompressorn producerar en periodisk sugning av luft, vilket därigenom skapar ett alternerande vakuum, vilket enligt den fysiska lagen främjar attraktionen av ökade blodvolymer till penisens cavernösa kropp. Dessutom inducerar anordningen ett löpande impulsivt magnetfält vilket ytterligare ökar effekten. Experter noterar den positiva effekten av denna metod på grund av det faktum att kroppen i själva verket läker sig själv. Det är inte nödvändigt att ta olika kemiska preparat som inte alltid är säkra, speciellt för lever och njurar.

Förpackningsinnehåll

Apparaten Soyuz-Apollo efter köpet är omedelbart klar för användning och det resulterande paketet innehåller:

 1. Styrenhet.
 2. Kolven.
 3. Induktor.
 4. Vakuumrör.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Apparat (enhet) UNION-APOLLON, pris och recensioner. Icke-drogfri bortskaffande av manliga sjukdomar.

Hela tiden var problemen med människors hälsa väldigt akuta. Under många år gömde de det, det ansågs oanständigt att diskutera sådana ämnen. En man vars sexualitet inte var upp till par, rusade för att söka efter alla möjliga sätt att läka. I kursen var infusioner, extrakt, tomter och andra inte mindre exotiska behandlingsmetoder. Denna övning fortsatte fram till slutet av 1990-talet.

I slutet av nittiotalet gjordes en unik presentation, som många doktorer och patienter trodde. VIAGRA gick in på scenen. Efter henne såg många analoger av samma åtgärd. Men mycket snabbt läste läkarna att det inte passar alla, men för många är det dödligt farligt.

Många års erfarenhet ledde experter att dra slutsatser att brott mot männs sexuella sfär är mycket mer mångfacetterade och mer komplexa än enkla återställande av erektion. Detta problem, som undersökts av ett stort antal urologer, har blivit en riktig plåga av moderna män. Problem kan ligga både inom psykeområdet och komma till följd av organiska förändringar som har inträffat som ett resultat av överförda sjukdomar.

I vilket fall som helst är det nödvändigt att starta behandlingen på ett omfattande sätt, med hjälp av mediciner tillsammans med omtänksamt arbete av psykologer. Nästan i åttio procent av fallen uppstår erektil dysfunktion efter svåra sjukdomar. Kardiovaskulära och endokrina systemsjukdomar, trauma, bäckenoperation. Okontrollerad användning av vissa psykotropa läkemedel.

Många patienter, liksom vissa experter kommit fram till att en rent medicinsk lösning inte ger önskat resultat, utan snarare tvärtom, leder det till en del beroende på antagandet av vissa tabletter för att förbättra erektioner. Många män, som har börjat ta emot dessa medel, börjar bero på dem. Experter kom till slutsatsen - icke-läkemedelseffekter på kroppen ger en mer påtagliga resultat i att lösa problem relaterade till manliga dysfunktion.

Grunden var erfarenheten av att återställa astronautens kropp efter en lång tid i viktlöshet. Uppgiften var fullständigt löst. En unik UNION-APOLLON-enhet skapades, som namnges till ära av det unika experimentet i omlopp som skedde 1975. Arbetet med denna enhet är baserat på tillämpningen av en ny teknik som kombinerar ett resande pulserande magnetfält och skapandet av ett lokalt vakuum.

Den icke-farmakologiska behandlingen som tillhandahålls av UNION-APOLLON-enheten visade utmärkt resultat vid behandling av sexuella störningar hos män. Det är mycket enkelt att använda och kräver inte speciella färdigheter när det används. Kan användas både på sjukhus och hemma av patienterna själva.

Den konsekventa tillämpningen av hela behandlingen med UNION-APOLLON-enheten leder till en normalisering av genitourinärfunktionen. Förbättrar lymfcirkulationen. Stagnerande fenomen i bäckenorganen elimineras, vilket ofta leder till utseende av erektil dysfunktion.

Impulsiv användning av vakuum bidrar till fyllning av blod med kavala kroppar och bidrar till återställandet av normal sexualitet. Förbättrar arbetet hos alla organ i det lilla bäckenet. Puffiness och stagnation avlägsnas, upphör alla inflammatoriska processer i prostatakörteln. Passerar bäckensmärta. Normal urinering. Användningen av enheten leder till en kraftfull och stabil remission med kronisk prostatit.

Många positiva recensioner av männen om apparaten UNION-APOLLON satte den på första plats i lösningen av ett så allvarligt problem som kränkningen av erektion och behandling av prostatit utan medicin. Regelbunden användning av det hemma kan rädda många män från irriterande problem. Priset på utrustningen är ganska jämförbart med den fördel som medförs. Du kan köpa via Internet eller från tillverkarens representanter.

Vår sida är inte engagerad i försäljningen av enheter, vi ber alla frågor om förvärvet att skickas direkt till säljaren

Publicerad om reklamens rättigheter

Hur effektivt är Soy Apollo-enheten i behandlingen av prostatit?

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Varje man kan vara i en situation när det är nödvändigt att återhämta sig från prostatit. Denna sjukdom är ganska allvarlig och behöver omedelbar behandling. Tillsammans med den kurs som doktorn föreskriver, används Apollo Apparatus-apparaten för att behandla prostatit, priset och återkopplingen som kommer att diskuteras i framtiden.

Lite om prostatit

Prostatit är en sjukdom som uppstår som en följd av stagnation i litet bäcken och infektion. Det manifesterar sig i form av smärtor i buken, försvagad av urinutsläpp och bristande kraft. Och alla dessa symptom är inte omedelbart uppenbara, men i sin tur. Män utsättar ofta att gå till doktorn i obestämd tid.

Detta leder huvudvärk och muskelvärk, och allmän svaghet yttrar kroppen, vilket resulterar i kronisk sjukdom flöden formen åtföljs av feber, svår smärta i perineum, pungen, och prostata responser i rektum, och omvandlas till prostata adenom.

Anledningen till detta är bristen på regelbundet sexuellt liv och brist på rörlighet samt nedsatt blodcirkulation. För att kunna behandla allt detta är en av alternativen användningen av Apollos Apollo-apparat, och vi kommer att behandla det mer detaljerat nedan.

Beskrivning och tillämpning

Man bör komma ihåg att ingen applikation av denna apparat kommer att skada kroppen utan att det kommer till läkaren, vilket resulterar i en ännu längre behandling, vilket kan leda till ingenting.

Denna enhet består av följande komponenter:

 1. Vakuumrör.
 2. Induktor.
 3. Kolven.
 4. Styrenhet.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Strukturellt är enheten en transparent behållare ansluten till en minicomputer, genom vilken all processkontroll sker. Principen att använda enheten är ganska enkel: regimen och exponeringsperioden är fastställda, könsorganet placeras i kolven, periodisk utmattning av luften börjar, vilket skapar ett vakuum.

Tack vare fysiklagens handlingar bidrar detta till en ökning av blodvolymen i kroppen av penis cavernous kroppen. Som ett resultat, signifikant förbättrat blodflöde, vilket leder till aktivering av lymfocyter och makrofager, som avlägsnats från patientens kropp och inflammation foci patogena mikroorganismer slag, och även eliminerar stagnation av blod och lymfa i prostata.

vittnesbörd

Denna enhet har följande indikationer för användning:

 • Prostatit är kronisk.
 • Prostata adenom av den första och andra typen.
 • Rehabilitering efter kirurgisk ingrepp i prostatakörteln.
 • Tillsammans med läkemedelsterapi för kronisk prostatit.
 • Urinproblem med bakgrund av prostatit.
 • Sexuell impotens, sexuell dysfunktion, åtföljd av en överträdelse av cirkulationen i det lilla bäckenet eller nervsystemet.
 • Låg kvalitet av spermier med infertilitet.

Kontra

Precis som med många andra behandlingar finns det i vissa fall vissa kontraindikationer som är viktiga att överväga när du använder Apollo Alliance. Dessa inkluderar:

 1. Sår på ytan.
 2. Sprickor.
 3. Thrush och dess manifestationer.
 4. Sexinfektioner.
 5. Allvarlig ateroskleros.
 6. Förlängd inflammation i könsvävnaden.

Med dessa problem kommer användningen av enhetsförbundet endast att skada och enheten har ingen positiv effekt och kommer sannolikt att orsaka irreparabel skada på din hälsa.

Och vad sägs om pris och köp?

Här är inte allt så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Denna enhet säljs inte på apotek och i medicinska centra, vilket är väldigt alarmerande.

Det enda alternativet - är att köpa den i butikerna, så att bara priset enheten är mycket hög, i genomsnitt upp till femtio tusen rubel är detta belopp finns inte alla, dessutom kan det allvarligt variera och ibland säljs till priset av två tusen dollar, som inte heller bidrar till dess köp.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Dessutom har denna enhet inte universalism, eftersom den endast är lämplig för behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet och prostata, för andra sjukdomar av detta slag fungerar den här enheten inte.

Är fördelarna med enheten verkligen allvarliga?

En av fördelarna med anordningen Apollo Alliance, försäkran om producenterna är dess höga effektivitet och det faktum att han kan behandla prostata utan behandling läkemedel och andra metoder, är det ganska svårt att kontrollera, inte tillämpa den på sig.

Ett annat plus, som bedöms av recensionerna, anses vara dess relativa harmlöshet med långvarig användning.

Dock är inte alla recensioner optimala för den här enheten. Många är förvirrade om att tillverkaren endast kräver behandling med den här enheten. Det är också noterat i olika svar att effekten av det är, men det är inte lika allvarligt som det beskrivs. Det betyder faktiskt att endast Union Apollo kan behandlas utan andra typer av terapi.

Ändå är denna enhet inte testas i kliniska prövningar, och dess användbarhet har inte bevisats vetenskapligt, de flesta av effekten av åtgärderna i Apollo Alliance är en placebo, eftersom den bygger på människors tro på återhämtning med ett instrument, men så snart den försvinner, då effekten av den försvinner snabbt och allt går till spill.

rön

Som vi ser är den här enheten väldigt känd och populär, dess layout och användningsmetod är ganska enkla och alla kan använda den. För vissa var han väldigt hjälpsam vid behandling av prostatit.

Samtidigt är inte alla övertygade om den här mirakulösa naturen, med tanke på den en viss variant av placebo-effekten. Dessutom har inga kliniska prövningar skett av honom, det här tvivlar på att den här enheten är effektiv, och även många kan skrämma bort sitt otillbörliga pris och oförmågan att köpa den i medicinsk utrustning.

Glöm inte att utan att en läkare ingriper, använder denna enhet mycket riskabelt och hotar med komplikationer av sjukdomen, så småningom blir ett adenom. Du bör inte utföras på en försäkran om att endast enheten kan hjälpa vid behandling av prostatit, eftersom det är ett PR-trick för att öka försäljningen av enheten använda sig av läkare, för han ofta hjälper bättre än någon nymodig enheter.

Video: om Soyuz-Apollo-enheten.

recensioner

"Enheten har inga biverkningar. Har en allmänt fördelaktig effekt på kroppen. Och då är mitt hjärta svagt och jag kan inte dricka alla typer av Viagra. Med hjälp av enheten löst jag problemet med styrka och gjorde inte ont mitt hjärta. Från mig tack och bästa önskningar "- Igor.

"Det här är troligtvis en skilsmässa för pengar! Först är du rädd av prostatit en halvtimme, men efter krävande förfrågningar kallas priset på 75 tusen rubel, det här är en kapeter! "- Yuri.

"Det finns en fråga: Om enheten ger bra resultat, varför säljs det av inofficiella säljare? Mest troligt är det olycka, och kommer att bli ledsen för pengarna. Och om dessa är officiella säljare, varför är priset inte angivet? "- Vladimir.

"Utrustningen köptes ungefär två år sedan, jag använder ofta, eftersom det finns en positiv effekt. Fördelen är att de kan behandlas hemma utan att gå till en klinik "- Arthur.

Som ni kan se, recensioner på denna produkt är kontroversiella, det finns misstankar om att de positiva recensionerna lindas och opålitliga. Det är dock upp till dig att lita på dem eller inte!

Apparater Soyuz-Apollo. Apparat, var att köpa, pris, recensioner. Återställande av manlig kraft

Temat för utrotning av manlig makt började diskuteras aktivt endast under slutet av 90-talet av det tjugonde århundradet. Öppna uttalanden om sådana sjukdomar är inte bara en slags sexuell utveckling, men har också en positiv inverkan på den tidiga upplösningen av dessa saftiga problem. Män över hela världen diskuterar deras styrka med läkare, apotekare, i möten och så vidare. Förstå vikten av ett helt sexuellt liv motiverar sökandet efter lösningar för att stärka och återställa sexuell kraft i händelse av problem. Nu är detta ämne inte synd, men en öppen oro för människors hälsa.

Forskare, sexologer som arbetar på detta område, låter ganska nedslående slutsatser om orsakerna till sjukdomen. Om du inte tar hänsyn till hjärtsjukdomar, neuropsykiatriska sjukdomar eller endokrina problem, blir det klart att förlusten av manlig kraft är mycket ofta priset på en felaktig livsstil. Detta manifesterar sig i hypodynami, kroniska former av prostatit, venös trängsel med stillasittande arbeten och så vidare. Det andra farliga resultatet av forskningen är beviset på psykologiskt beroende av droger för att förbättra styrkan. Män som föredrar "sex på tabletter" kan ofta inte ha sex utan dem på grund av moralisk missbruk. Glöm inte att för personer med hjärt-kärlsjukdomar är sådana läkemedel vanligen kontraindicerade. I inget fall kan man inte kombinera kardiopreparationer med tabletter för att förbättra erektionen.

Kosmisk medicin har fört världen till ett innovativt sätt att lösa problem med styrka hos män i alla åldrar. Forskare som arbetar i den här branschen utförde mycket forskning som syftade till att studera förändringar i astronautens kropp efter att ha varit i omlopp. Under undersökningen fastställdes behovet av att skapa en fysioterapeutisk anordning för behandling av venös stasis. Han var tvungen att effektivt reagera på symptomen på erektil dysfunktion och förhindra förekomsten av kroniska former av prostatit. Resultatet tog inte lång tid att vänta. Apparatens utseende blev så framgångsrik att den namngavs efter den berömda rymdhändelsen 1975 - UNION-APOLLON. Det kombinerar flera grundläggande fysioterapeutiska egenskaper, som har en effektiv effekt på återställandet av manlig kraft. Många män har redan lämnat sin positiva feedback om den här enheten

Den fysioterapeutiska enheten SOYUZ-APOLLON arbetar på grundval av två ledande funktioner - tryckreduktion (vakuum) i kombination med magnetiskt pulserande fält. Dess användning är avsedd att behandla sexuell dysfunktion hos män i alla åldrar utan användning av mediciner. Enheten hjälper effektivt med sexuella sjukdomar som orsakas av problem med blodkärl eller nervsystemet. Det kan köras av båda sexologerna under behandlingssessioner och hemma medan du följer anvisningarna.

Regelbunden användning av enheten UNION-APOLLON under behandlingsperioden visar utmärkt resultat i förhållande till blodet i det genitourinära systemet. Tack vare apparaten blir inte bara väggarna i artärerna och blodkärlen förstärkta, utan även kapillärerna, vilket förbättrar blodcirkulationen. Vidare avlägsnas venös trängsel i bäckenregionen, och lymfcirkulationen accelereras. Det är brott mot rörelsen av lymfkörteln till många sjukdomar som är förknippade med styrka.

Enheten avlägsnar problemet med vävnadshypoxi och minskar inflammation i bäckenområdet. Mycket ofta orsakar prostatiska sjukdomar obehaglig smärta, särskilt vid urinering. Med hjälp av UNION-APOLLON kan du bli av med detta problem och fastställa urinprocessen. En mycket viktig fördel med denna typ av behandling är avsaknaden av remission process. Genitourinary systemet kräver inte återställande efter avlägsnande av inflammatorisk process.

UNION-APOLLON är ett botemedel som kommer att återställa manlig kraft utan medicin eller kemiska effekter på kroppen. Under behandlingen används reproduktionssystemet "till" för rätt cirkulation och venöst utflöde. Således läker enheten inte, men eliminerar problemet. Med hjälp av det ökar inte bara styrkan, men också utlösningen normaliserar. En sådan åtgärd är väldigt viktig för en man, inte bara i det fysiska, men också i psykologisk mening.

UNION-APOLLON - kosmiska resultat i behandling av potens!

Kommentarer till forumadministrationen

Vår sida är inte engagerad i försäljningen av enheter, vi ber alla frågor om förvärvet att skickas direkt till säljaren

MED-SVAR

Vi kontrollerar mediciner på oss själva

Union Apollo - enhet för män

Hälsningar till dig, kära läsare på webbplatsen med-otvet.com! I den här artikeln vill jag dela med dig erfarenheten av att använda Apollo Soyuz-apparaten för drogfri eliminering av potensproblem. Det här är den första enheten av en sådan plan, betraktad på denna sida, så det kommer bli mycket nytt! Låt oss börja granska!

På webbplatsen med annonsen av denna enhet kom jag över på Internet. Jag blev omedelbart lockad av det faktum att enheten inte är svår att använda och inga speciella ytterligare mediciner krävs. Förresten har jag länge letat efter ett verktyg som kan förbättra erektion utan att skada dig själv och som kan kallas universell för någon person. På den officiella platsen Ett enkelt språk beskriver enhetens funktion, ger en skanning av kliniska prövningar. Enheten väckte mitt intresse, jag hittade inte något misstänkt, så en logisk konsekvens uppstår: Jag köpte den nästan omedelbart.

Vem visas Apollo-enheten?

Till min förvåning visade listan över vittnesbörd sig vara ganska stor, se själv:

Innan jag beställde bestämde jag mig för att kontakta en specialist. Kraftöverträdelser Jag hade inte, men jag ville uppnå en ökning av erektion och öka tiden för samlag, eftersom den konstanta arbetsbelastningen i stillasittande arbete känner sig själv. Genom hennes flickväns lite utdöda utseende insåg jag att hon inte har tillräckligt med sex, och det här är en oroväckande klocka. Specialist från den officiella webbplatsen gav ett detaljerat samråd, varefter jag äntligen blev övertygad om att enheten är värt att köpa. Och material för webbplatsen kommer att visas!

Nedan kommer jag att presentera en kort översikt över apparaten i Union Apollo och berätta om resultatet. Låt oss börja med det enklaste - förpackning och instruktioner.

Översikt över förpackningar och instruktioner för Soyuz-Apollo-instrumentet

Paketet från Moskva kom utan dröjsmål, bara 4 dagar efter beställningen tog jag det till postkontoret. För att inte stå i linje under lång tid rekommenderar jag att jag åker dit på morgonen, för huvudflödet på kvällen. Här är vad jag fick:

I paketet var själva anordningen, enhetens pass, glödlampan, vakuumröret, induktorn, fyllmedlet och luftfiltertätningsmedlet, reservsäkringen samt bärväskan. Enheten ser bra ut: montering är robust, inget staggers, bråkar inte, plasten stinker inte, i allmänhet skapas inte intryck av dålig kvalitet.

I passet på enheten beskrivs i detalj hur man använder den:

Allt är klart, så vi kommer inte att stanna länge och gå vidare till användningsresultaten.

Är det värt att förbättra Apollo unionens styrka av sina pengar?

Jag använde denna enhet i en månad - denna rekommendation gavs till mig av en specialist från webbplatsen. Min undersökning i tabellen - så väl sett och fördelarna och nackdelarna:

Totalt: 8,6 poäng av 10 möjliga. Nu går jag inte tillbaka till medicinska preparat som måste tas inuti. Men det betyder inte att artiklarna på webbplatsen kommer att vara längre! Antalet bekanta som försöker nästan få en tablett för styrka växer exponentiellt. Artiklar var, är och kommer att vara!

Så till tabletterna kommer jag inte att återvända, för Apollo-unionen verkar mig den säkraste (och jag är van vid att övervaka min hälsa). Denna enhet kan köpas 1 gång och njuta av så mycket du vill. Tabletter måste också regelbundet köpa.

Läkarnas utlåtanden om apparaten för att förbättra styrkan hos Soyuz-Apollo

Jag vill notera att läkarnas kommentarer den verkliga. Jag tog inte specifikt dem från Internet. Jag intervjuade ett par läkare jag visste från min stad, och det var vad de sa till mig:

Alexander Kostetsky, en urolog med 25 års arbetserfarenhet:

För en man finns det inget viktigaste organ än prostatakörteln. När problem uppstår med det, måste åtgärder vidtas. Annars blir alla andra manliga organ praktiskt taget värdelösa. I jämförelse med tidigare år noterar jag en ökning av patienternas medvetenhet. Under de senaste årtiondena fanns det redan 8 fall med 8 fall för 8 sökande. Nu har antalet oansvariga patienter nästan halverats. Kanske hände det för att de började prata om denna sjukdom i massmedia.

Det finns många droger skapade för att bli av med problem med prostatakörteln. Men de flesta har mycket kontraindikationer. Jag har länge letat efter ett botemedel som inte skadar kroppen. Ett sådant verktyg var en inhemsk Apollo-enhet. Förvaltningen av vår klinik förvärvade det för ungefär ett år sedan. Nu har mina patienter möjlighet att använda den vid behov.

Apollo Alliansen påverkar positivt prostatakörteln. Tack vare denna enhet är behandlingsperioden nästan halverad. Dessutom noterar jag att när behandling av droger med prostatit är mycket mer smärtsam, tillåter Apollo Union dig att bli av med smärtan efter den tredje sessionen.

Men som alltid, innan du använder enheten måste du kontakta en läkare. Självmedicinera inte.

Andrey Samoylenko, en urolog med 14 års erfarenhet:

Folket anser att det är omöjligt att bota prostatit. Man tror att man bara kan sakta ner det. Jag kommer att skingra denna myt. Prostatit behandlas, som många andra sjukdomar i det genitourära systemet. Det viktigaste i tid att söka hjälp och följ råd från en läkare.

När det gäller enheten Apollo. Enheten är faktiskt effektiv. Det gör det inte bara möjligt att ta bort de smärtsamma symptomen på prostatit, men också att normalisera blodtillförseln, för att stärka erektionen. Indikationer för användning i denna enhet är mycket. I min praktik anser jag det vara ett alternativ till många mediciner. Huvudvillkoren för användningen är frånvaron av venerala och akuta former av andra sjukdomar. Kom ihåg det här.

Vad säger reella recensioner om Soyuz-Apollo-enheten?

Det finns inte så många recensioner på Apollo Alliance som på några oförsvunna tabletter, men de är fortfarande tillräckliga för att bedöma enhetens prestanda. Här är ett exempel på positiva åsikter:

Negativa svar träffade bara två. Jag presenterar dem också för din uppmärksamhet:

Jag är inte benägen att lita på sådana recensioner, tk. De verkar vara väldigt misstänkta för mig. Var kommer dessa åsikter från? Jag kan förklara:

 • Konsumenten förvärvade en falsk. Var och en av oss vill spara pengar. Men som du vet, betalar miseraren två gånger. Om man köper en enhet till ett lågt pris på någon "vänster" -plats, riskerar en person sig att svindla och få konsumentvaror.
 • Kundrecensioner. Självklart är tabletter tillverkare olönsamma att förlora sina kunder, så de publicerar negativa recensioner på enheten, försöker skrämma bort konsumenter och fortsätter att pumpa pengar ut ur dem.
 • Kanske, författarna till den negativa återkopplingsenheten helt enkelt kontraindicerat. Både på den officiella hemsidan och i passet på enheten anges att den inte kan användas för inflammation och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är bäst att konsultera en läkare innan du gör en beställning. Sådant samråd kan tillhandahållas av en specialist med officiell sida.

Var kan man köpa den ursprungliga Apollo-enheten och hur man inte löper in i en falsk?

Som jag nämnde ovan gjorde jag en order på tillverkarens officiella hemsida. Det tycktes mig mest lämpligt av flera anledningar:

 • På den officiella hemsidan är priset mindre än det för företrädare i min stad.
 • Jag betalade beställningen efter att ha mottagit paketet. Kom ihåg - bara bedrägerier kräver förskottsbetalning! Ta hand om dina pengar!
 • Innan jag beställer fick jag detaljerade råd från en specialistplats.

Förresten visade sig siten expert vara professionell. Han svarade lätt på alla frågor av intresse för mig, gav rekommendationer om användningen av enheten. I slutet av vårt samtal hjälpte vi till att beställa. Det trevligaste med detta är att du kan prata utan skum av förlägenhet, för att en person inte bara är bekant med dig, men han kommer aldrig att se dig heller.

För att få ett gratis specialistkonsult, lämna ditt telefonnummer på på den officiella hemsidan . Konsultationen binder dig inte till någonting, så du kan bara prata om ditt problem om du till exempel inte kan hitta tid att besöka en urolog.

Använder du redan enheten för att förbättra unionens Apollo-styrka? Finns det första resultat? Dela din framgång! Din erfarenhet är väldigt intressant!

Enhet "Soyuz-Apollo"

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag började sjukdomen och fick en kronisk prostatit, det behandlas svårt och länge. Jag kombinerade medicinsk terapi, kost, sport, utför speciella övningar och använder enheten Soyuz-Apollo. Allt i komplexet gav bra resultat, men jag tror inte att enheten i det försummade fallet kommer att kunna hjälpa dig själv.
Enheten användes 2 veckor, i 25 minuter. Sessionen hölls enligt anvisningarna. Omedelbart efter sessionen märkte jag avslappning av muskler och borttagning av ton och spasmer.
Jag kontrollerade effektiviteten hos enheten på mig själv, det viktigaste är att närma sig behandlingen av prostatit.

På kvällen, oftast efter duschen, står jag i stolen och slår på enheten i 7 minuter. Tro mig, det är inte nödvändigt längre. Det viktigaste är att starta processen med blodflöde till organet, så att problemet med styrkan går av sig själv. Det händer ofta att blodkärl är täppt från undernäring, livsstil, stress. Och oftast händer det hos män i bäckenorganen. För att lösa problemet är det nödvändigt att återställa blodtillförseln, och Apollo Union klarar av detta problem redan i 1 session.
Enheten är väldigt lätt att använda, men du kan inte köpa den fritt. Technologies är patenterade av tillverkaren och CA är endast tillgänglig för köp på den officiella webbplatsen, det här är en minus men inte så betydande.

Enligt instruktionerna måste du först göra ett mini-test: Slå på enheten i några sekunder för att kontrollera om det är bekvämt och om det är obehagligt smärta. Jag var rädd för detta ögonblick, för om det var minst ett minimum av obehag, vägrade min man att fortsätta använda den. Till vår lycka var testet framgångsrikt, mannen noterade även att det blev lättare för honom, som att vara under tryck för ett tag, slappna av vävnader och muskler. Nu använder vi enheten dagligen i 10-15 minuter - resultaten är bra. Kön i familjen är ännu inte tillbaka, men på morgonen finns det redan en erektion, trög, men det finns! Det här är sättet att bota! Vi är glada!

Apparaten Soyuz-Apollo bestämde sig för att inte köpa den på en gång. Ursprungligen lite generad pris. Vid den tiden hoppades jag att fortsätta med läkemedelsterapi. Det faktum att drogen ger effektiva positiva resultat av behandlingen, hörde jag.
Som ett resultat gav min behandling inte positiva resultat, som kunde lösas. Då gjorde jag en order.
Enheten presenteras i form av en pump som måste bäras på penis och hårdvaran. Pumpen skapar ett vakuum under sessionen och sprider sålunda blodcirkulationen, vilket bidrar till återhämtning.
Jag hjälpte mig med en 20-dagars sessioner. Nu tror jag att det var nödvändigt att omedelbart beställa och inte förgifta kroppen med kemi.

När jag började använda Soyuz-Apollo-enheten var det för mig den största fördelen att enheten var säker. Innan han gick till massage och tog medicin, som inte hade någon ordentlig inverkan på behandlingen av sjukdomen. Situationen blev till och med lite värre.
Jag började studera information om behandlingen själv och därmed lärt mig om enheten.
Priset är inte det minsta, men för mig är det inte ett problem.
Initialt tillbringade endast 7 sessioner och uppmärksammade förbättringar övergav enheten. Men efter några veckor började symtomen att återvända, så jag bestämde mig för att upprepa kursen.
Jag använde den i 2 veckor, i 20-25 minuter dagligen. Resultaten är igen bra, men efter den andra kursen blev resultatet löst under lång tid. Jag använder inte enheten längre än 7 månader, men det finns inga problem.
Dessutom kan jag notera effekten av enheten på styrkan. Från det har erektionen förstärkts, ofta får medlemmen vid den minsta upphöjningen.
Vid användning är enheten enkel. Operationsprincipen liknar en pump för att öka penisen.

Jag gillar enheten, jag köpte en enkel handpump innan den sparar. Effekten är inte alls densamma, Apollounionen arbetar inte bara mekaniskt, sprider blod och lindrar spänningar i kroppen, men också tack vare mikroimpulserande processen för återhämtning i form av erektil funktion.
På bilden från sajten är enheten inte så, när jag fick märka att tuban eller pumpen själv är bara transparent, som en glödlampa. Och på platsen har enheten en fyrkantig form med ett fack inuti. Men denna skillnad spelar ingen roll. Jag kommer att använda kurser, 10 sessioner per månad. Då tittar vi på resultatet.

För att börja använda enheten, var jag tvungen att ringa till operatören och konsultera den valda intensiteten hos enheten. Det visade mig att jag inte noggrant tittade på instruktionerna där allt är beskrivet.
I allmänhet ska pumpen bäras på penis och slå på enheten via hårdvaran - inget komplicerat.
De första sessionerna skämde mig lite. Effekten är så intensiv att jag ville stoppa enheten. Då blev han van vid det och kunde till och med slappna av lite.
Jag hade 10-15 minuters sessioner, i 15 dagar, för att justera styrkan och bli av med smärtan i underlivet.

Jag går inte från huset Jag spenderar nödvändiga procedurer, på känslor under proceduren och efter det tryck som enheten gör, skiljer sig inte från vad jag upplevde i polykliniken. En efter en har de något liknande där, men de är större. Unionens munstycke är ännu bekvämare, det passar mig i storlek och har inte så stark styvhet. Inuti är allt mjukt, huden är inte skadad.
Jag är mycket nöjd med att jag köpte en sådan enhet. Jag hoppas det ett par månader och jag kan igen som en riktig man att tillfredsställa sin fru. Jag ser att det är svårt för henne, det här är hennes temperament. I händelse av en smärta vid en rädsla är det redan länge inte närvarande. Ja, och trycket i urinområdet har gått.

Efter behandlingen är det bara ett klagomål på enheten: det kostar för mycket, kostar mig cirka 40 tusen, så det är värt att köpa endast för allvarliga prostata sjukdomar och om det är planerat att använda det flera gånger. Tja, eller släktingar eller bekanta ger / dem tar tid.
Enheten själv är genial: du behöver bara placera ditt könsorgan i lämplig behållare, röret kommer att skapa ett vakuum och ett magnetfält. Tid och ström kan styras från kontrollpanelen. Jag kände inte magneterna, men trycket ändras till bekvämt, men det är ett par gånger det perfekta tillståndet som är lätt att hitta och minns avläsningarna från panelen. Jag brukar sätta 15 minuter. I 2 veckors daglig användning är inflammationen i sekretionen borta, nu använder jag den från tid till annan för förebyggande. Priset har ännu inte återhämtat sig, men jag ångrar inte att köpa: det är säkert och utan oacceptabla procedurer.

Kronisk prostatit kan inte botas helt, det är nästan omöjligt att spendera pengar på procedurer och läkemedel alldeles samma. I 2 år som jag använder Apollounionen betalade jag praktiskt taget det, och jag har fortfarande inte ett år att använda det. Det botar inte krönikan helt, men det lindrar tillståndet till det normala på kortast möjliga tid, snabbare än med den vanliga behandlingen och när det används under de första symptomen kommer det att finnas tillräckligt många veckor för lättnad.
Jag lägger det för en kort stund, 7-10 minuter räcker, efter första gången känner jag mig redan lättnad, en erektion för mig här, snarare som en bieffekt men utan det någonstans - ett vakuum är det. Men med stimulering är det bara nödvändigt, så att enheten kan användas inte bara för behandling.

Enheten köpte efter flera månader av reflektion om hur man behandlar prostatit. Enkla tabletter fungerar inte alls.
Jag gick till webbplatsen och omedelbart beställde en återuppringning, läste inte forum och beskrivningar, bestämde mig för att direkt fråga operatören för enheten.

Hört Apollo tog mycket av tofsvipa, vilket förbättrar erektil funktion hos astronauter, eftersom vistas i tyngdlöshet och överbelastning på sexuell hälsa påverkar mycket. Principen här är densamma: det tryck som hade blodflödet, vilket eliminerar stagnation av venöst blod, stimulerar prostatan arbete och fungerar som en vakuumpump, bara mindre så, om det behövs, kan orsaka en erektion. Och du kan styra trycket så att det inte finns någon blåmärken och blåmärken. Plus att vi lagt till här magneter, ja, det kommer inte att bedömas om tryckeffekter bevisade och motiverade, sedan en magnet tvist pågår fortfarande, men en gång, kommer det inte vara överflödig. Enheten fungerar perfekt, saknar något, materialen är av hög kvalitet, det finns ingen allergi.

Magnetisk induktion plus vakuum fungerar underverk. När det används i anusområdet känns muskelkontraktionen, vilket innebär att prostatan stimuleras. I allmänhet liknar känslorna dem som är i utlösning, bara inte så uttalade, så att erektionen inte verkar så mycket på grund av trycket i kolven, men på grund av spänningen.
Men för att kunna använda facket måste jag kunna sänka, jag sänkte i början luften, så visst, barberad skönhet, men ibland kände jag en läcka. Det passar inte perfekt helt och hållet, men mycket beror på de fysiologiska egenskaperna, penisens storlek och så vidare. Det hjälper till att använda smörjmedel, naturligtvis, på puben. Det gör att du kan klämma fast, så att luften inte passerar, så att proceduren fortsätter som förväntat.
Det finns ingen smärta, effekten kan regleras, men även vid "maximum" finns det inget obehag.

Apollounionen verkade inte så länge sedan. På mig för mer än 3 år sedan har jag upptäckt en prostatit, 1 gång behandlades med antibiotika under överinseende av läkaren, men varje år testa jag samma tecken. Kostsam behandling hjälpte inte.
Den här gången gick doktorn inte. Men enheten köps. Särskilt sökt efter en officiell webbplats, som kunde ge mig alla dokument för originalets originalitet.
Anordningen är en avlång kolv i vilken en penis ska placeras. Kolven är ansluten till en bärbar dator som, när den är påslagen, skapar ett växlande vakuum. Detta är nödvändigt för att impulser ska maximera tillströmningen av stora volymer blod i organets kropp. Det finns i form av interna vävnader, så de är ansvariga för styrkan. Dessutom är inflammation utmärkt. Efter 5 sessioner märkte jag att penisens hud blev känsligare, innan jag praktiskt taget inte kände några ansträngningar eller spänning heller.

Mobil och mycket användbar för en människas hälsoapparat. Principen liknar en sexbutiks manuella pomp, men här görs allt för dig själv. För priset - lite dyrt, kommer jag inte att argumentera. Men om du väljer mellan den förödmjukande manuell massagen av prostata och en sådan smärtsam hårdvaruinverkan, väljer jag Apollo Alliance.
Det ger bra resultat och långsiktiga, inte det, annonserade tabletter, vars effekt försvinner om två timmar. Effekten när det gäller erektion är nästan omedelbar, jag vet inte, det kanske bara påverkar mig, så efter en 15-minuters massage säkerställs en stark erektion.
Det genitourinära systemet började inte genast, någonstans efter en månad daglig massage. Problemen med prostata löst sig, slutade springa fram och tillbaka på kvällen på toaletten. Hela skönheten är att enheten inte har några små högar, men behandlar ännu bättre än medel för intag.

Användningen av enheten godkändes av en välbekant urolog. Det enda han noterade, enheten är väldigt dyr, inte alla har råd, men för hemanvändning är det väldigt bekvämt och ganska billigt. Speciell klinisk utrustning är värt tiotals gånger dyrare. Men för mig - köpte - och en gång för alla. Du behöver inte spendera pengar på mediciner, procedurer, tolerera prostata massage, med tiden kommer det att löna sig ändå.
Jag använder den här enheten i två fall: När jag känner symptomen på prostatit (jag är en taxichaufför, stagnation av en hemlighet händer ofta från livet) och för förebyggande ändamål. I det första fallet kommer sjukdomen inte att utvecklas, obehaget har inte ens tid att manifestera helt, så att sjukdomen förhindras. Och i det andra fallet normaliserar blodflödet, förhindrar stagnation, stimulerar körteln för att producera testosteron. Och allt detta utan kemisk och medicinsk påverkan, vanlig fysioterapi.

Jag använde Soyuz-Apollo-enheten för 2 kurser och jag kan dela med mig av det.
Den består av en transparent plastbehållare, som måste anslutas till en minikomputer. Genom det styrs intensiteten och kraften av effekten av vibrationer på penis. Personligen hjälpte enheten mig att justera genitourinary systemet och prostatakörteln. Genom sin funktion hjälper anordningen att lindra venöst tryck och slappna av alla muskler. Jag känner till exempel när enheten hjälpte till att stimulera kraftökningen. På mig blev hon justerad efter full botemedel i sig.
(Även om det är möjligt har enheten haft effekt).

På 56 år började problem med styrka på grund av den diagnostiserade aterosklerosen hos bäckenet. Kolesterolplåster blockerade blodkärlen, blodtillförseln var bruten, erektionen var trög. Ibland uppstod en medlem inte alls, åtminstone göra med det. Först jag försonade mig, men min fru hjälpte mig att inte släppa mina händer alls, jag hittade information om "Union-Apollo". Sedan de första dagarna har det gått smidigt.
Varje dag lägger jag organet i en vakuumkolv i 10-15 minuter. Smärta eller andra obehagliga känslor under proceduren var inte. På grund av en skarp rush av blod blev organet rött och svällt. Jag använde inte denna behandling i sin rena form, men som ett tillägg till medicinering. I 2 månader blev jag igen en fullvärdig man, även självförtroendet växte. Jag förväntade mig inte att jag i denna ålder kommer att ha ett aktivt sexliv och att jag kommer att kunna uppleva samma levande känslor som i en avlägsen ungdom. En trevlig bonus var den ökade känsligheten hos glanspenisen. Det är synd att storleken inte ökade från sådana manipuleringar.
Efter avslutad eller avslutad behandling av en erektion hos mig normal är lusten utan användning av dop och stimulatorer. Mäns hälsa är normalt, det fanns inget återfall.

Innan jag köpte den här "rymden" -anordningen tvekade jag länge, han var ju inte värt tre kopecks. Men olösta problem med styrka tippade vågarna mot att köpa. Generellt har enheten uppfyllt alla löften från tillverkaren. På grund av aktiveringen av cirkulationen i det lilla bäckens organ börjar allting att fungera exakt som tänkt av naturen. Kroppen verkar ha vaknat från viloläge, utvecklingen av testosteron har nått en normal nivå som motsvarar åldersnorm. Sexuell lust och passion återvände till mitt liv, jag kände mig igen som en fullvärdig man.
Men eftersom enheten fortfarande är dyr kan jag tillåta mig lite kritik av det. Designen är kontroversiell, direkt till amatören. Det påminner mig om en apparat för fysioterapi från sovjetiska polykliniker, inget alls modernt. Kolven är medelstor, beräknad för det genomsnittliga statistiska organet. Det är inte klart hur man är den som i naturen har en penna eller tjock korv. Flaskan ligger i närheten av puben ganska tätt, men fortfarande inte perfekt, du kan använda en högre kvalitet silikon. Det är bättre om huden är ren renad tidigare. Enheten fungerar väldigt tyst, ljudet irriterar inte ljudet.

Enheten jag köpte för behandling av prostatit och permanent stagnerande fenomen i prostata. Alla pojkarna drömmer om att bli kosmonauter i min barndom, jag rörde drömmen på ett ovanligt sätt - genom att köpa en enhet för behandling av astronauter, modifierad för vanliga människor.

Jag använder enheten i 10 dagar, faktiskt 5 mer och kursen är klar. Därefter kommer jag att använda den för förebyggande, ett par gånger i månaden, om jag känner smärta eller obehag. I allmänhet hjälpte enheten mycket snabbt, förväntade sig inte ens det. Snarare förväntade jag mig inte, jag köpte den som delirium. Jag ville lindra smärtan på något sätt, men jag ville inte gå till doktorn - manlig maximalism, men faktiskt feghet.

Union Apollo förvärvade ungefär 3 månader sedan, kan jag nu säga att köpet var mycket användbart. Effekten är fantastisk. Smoge återfår inte bara manlig styrka, men lindrar också smärtsymptom vid orgasm och urinering. Enheten är utformad på ett sådant sätt att även en skolpojke kan förstå sitt arbete. Munstycket, som verkar direkt på könsorganet, har en ribbig yta, mikrooscillationer känns direkt i det påslagen tillståndet och blodflödet ökar. Tidigare hade jag praktiskt taget inte erektion, även i ett upphetsat tillstånd, nu har kön återvänt till vårt liv. Det är sant att kostnaden för samlag inte passar varken jag eller min fru. I genomsnitt varar det 5-7 minuter. Men jag tror att om jag fortsätter att använda enheten, kommer resultaten att förbättras. Eftersom apparaten fungerar direkt på orsaken till problem med erektion behöver behandling en lång tid.
Enheten är mycket kompakt, lagrad i en låda där den kom. Allt onödigt dras ut, så det är inte nödvändigt att demontera det. Jag fick den och kan använda den genast. Från minuserna: Första gången var det en mycket obehaglig känsla av täthet i huden strax efter proceduren.

Jag började ha problem med styrkan efter att jag länge lider av prostatit. Han behandlades inte länge, han började sjukdomen i ett kritiskt tillstånd. Då visade sig detsamma vara botad. Därför har jag inte prostatit, men problem med styrka kvar.
Har överlämnat analyser. De visade att allt är bra. Det var små avvikelser från normen för vissa indikatorer, men enligt doktorn är detta inte kritiskt och bör inte påverka medlemmens arbete.
Kanske var problemet i huvudet, eventuellt stagnation av blod. Men enheten Soyuz-Apollo hjälpte till att etablera allting.
Jag kombinerade sessioner av enheten med intaget av naturliga tillskott för att normalisera styrkan. För att få ett bra resultat fick jag ta 2 kurser för 14 sessioner. Mellan dem var en 14-dagars paus.
Varaktigheten för en session är 25 minuter. Lite mer än rekommenderat, men den här tiden tolererades normalt av mig.
Enheten ger en stark krusning, på grund av vilken den masserar. För att starta en session, placera bara medlemmen i facket och ställ in exponeringsfrekvensen. När det gäller användning, personligen hade jag inga frågor.
Efter 2 kurser med massage justerades styrkan. Massagen fungerade som det borde. Jag tror att han hjälpte till att sprida blod och bidrog till normaliseringen av blodcirkulationen.

Jag köpte enheten efter några månader av smärta och besvär i sängen. Jag bestämde mig för att piller inte skulle hjälpa mig. Efter att ha läst i nätverket av olika enheter för styrka valde unionen Apollo. Självklart tvivlar jag på att teknikerna här är desamma som i instrument från omlopp för kosmonauter, men det är fortfarande en automatisk förslag som är en kraftfull sak. Beslutade att ta. I utseende är enheten intressant men lätt att använda.

För att lösa mitt problem med styrka hade jag lite medicinsk behandling. Jag drack piller, men efter 1-1,5 månader returnerade problemet. Jag var tvungen att dricka piller igen. Så i en cirkel. Problemet manifesterade sig i 2 år. En bra period.
Det visar sig att det var nödvändigt att kombinera medicinering och behandling med hjälp av sessioner i Soyuz-Apollo-enheten. I mitt fall var det han som hjälpte.
Apparaten själv vid första anblicken väckte min förvirring. Penis ska placeras i en specialtank och därmed utföra en "massage", vilket ställer in frekvensen, rytmen och styrkan av instrumentets påverkan med hjälp av hårdvaran.
Intressant läste jag att detta läkemedel skapades på grundval av en enhet som hjälpte till att anpassa kraften till astronauter som, efter en lång vistelse i rymden, förlorade sin manliga hälsa.
Med hjälp av enheten stimuleras normal blodcirkulation och cellaktivitet. Jag kontrollerade enhetens arbete på mig själv. Den första kursen av sessioner jag hade 10 dagar, 15 minuter vardera. Sedan tog han en paus i en vecka och upprepade 10: e kursen.
För närvarande använder jag inte enheten i mer än 5 månader, men det finns inga problem med styrka. Resultatet är bra, och viktigast av allt, stabilt.

Tack vare användningen av Soyuz-Apollo-enheten lyckades jag bota erektil dysfunktion.
Problemet har dykt upp på mig efter ett trauma. Det tog lång tid att läka, men det var inte möjligt att helt återställa styrkan. Ofta fanns det misslyckanden: gick inte upp, om det fanns en önskan, var det i processen trögt. Parallellt började jag märka att det fanns smärtsamma förnimmelser i underlivet och när de urinerades intensifierades de. Det finns symtom på prostatit.
På grund av piller har jag redan problem med levern och störde matsmältningsarbetet. Så jag bestämde mig för att prova den här enheten. Principen för sin verksamhet riktar sig till en direkt, direkt inverkan på problemet. Penis ska placeras i pumpen och utföra proceduren i 20 minuter, 15 på varandra följande dagar.
Enheten ger snabba resultat, eftersom det normaliserar blodflödet. Pumpen skapar tryck på medlemmen och normaliserar således de naturliga processerna. De första sessionerna kände jag ett litet obehag under proceduren, då blev jag van vid sensionerna och kunde stå tid utan problem.
Efter avslutad kurs försvann mina problem praktiskt taget. Det var kvar milda, periodiska smärtor i underlivet. Jag tror att för att lösa resultatet kommer jag att hålla en andra kurs om några veckor.

Soyuz-Apollo-enheten består av 3 element: fack för penis, rör och hårdvara, som ställer in intensiteten och kraften av effekten.
Jag gillar driften av enheten. Med hans hjälp kunde jag etablera erektion och bota prostatit. Innan jag använde enheten kunde jag inte hitta en behandling som kunde hjälpa mig, pillerna gav ett tillfälligt resultat.
Jag fick reda på enheten på forumet. Tidigare hörde jag inte om förekomsten av sådana droger (de är på marknaden under en lång tid, de har helt enkelt inte rätt reklam, de behöver bara inte det). Erfarna läkare uppmanar dem själva till sina patienter.
På apotek, som förväntat, fann droget inte. Många apotekare hörde inte ens av dem. I ett apotek rekommenderades jag att söka på Internet. Det gjorde jag
Beslutade att ta på den officiella hemsidan, där priset är lägre än för företrädare.
Enheten kom snabbt och den första dagen bestämde jag mig för att starta sessionen. Har kopplat allt under instruktionen, är något svårt i det inte närvarande.
Sessionerna ska inte ta mer än 20 minuter och 2 veckor i rad. Till en början använde jag enheten i 10 minuter om dagen och ökade sedan till 15. Omedelbart efter sessionen lämnade smärtan kvar. Efter 14 sessioner fanns inga problem med prostatit och genitourinary system. Erektion kom också tillbaka till det normala.

Jag lärde mig om prostatit från symptomen. Förstört frekvent uppmaning till toaletten, utbrott av erektion, minskad aktivitet, smärta, brännande med urinering, problem med avföring. Det första jag gjorde var att köpa antibiotika och drack dem med en kurs. Till följd av detta förbättrades tillståndet något, men antibiotika bröt tarmens arbete, även det parallella intaget av prebiotika hjälpte inte.
Jag bestämde mig för att leta efter ett annat sätt att lösa mitt problem, eftersom jag läste att om prostatit inte behandlas kan tillståndet förvärras (det visste jag självklart inte). Min far hade onkologi, så jag ville inte riskera det.
Jag såg informationen på Nanoprost-enheten på Internet och bestämde mig för att prova den. Många av recensionerna var positiva.
Nanoprost hjälpte mig att neutralisera smärtan, normalisera det genitourära systemet och återställa normal prostatafunktion. Visst visade sådana resultat inte omedelbart. Viktigast, användningen av enheten gav inga biverkningar och komplikationer. Personligen var enheten säker.
Jag ska berätta lite om drogen och metoden att använda den, eftersom jag inte hittade den här informationen på Internet och kunde räkna ut det först efter att jag fick enheten.
Nanoprost är en icke-invasiv enhet som behandlar prostata på grund av vibrationer. Den presenteras i form av en kudde och en konsol. På kudden måste du sitta ner och ställa in konsolen för enhetens kraft. Det skapar i sin tur ett magnetfält och lindrar därmed inflammation och botemedel. Enheten har en obegränsad användningsperiod.
Jag trodde inte initialt på effektivitet, men efter flera sessioner märkte jag förbättringar. En session tog mig inte mer än 10 minuter. Kurs - 14 dagar.
I 2 veckors användning märkte jag verkligen resultaten och botad prostatit. Därför är jag nöjd med enhetens funktion.

Jag började ha problem med prostatakörteln och styrka efter 35 år. Det fanns många anledningar till detta: hårt arbete, stress, alkohol och rökning. Symtom är alla kända, obehagliga. Jag var mest orolig för försämringen av styrkan.
Jag försökte piller, salvor, krämer, sprayer, men resultaten från dessa metoder imponerade inte på mig.
Av intresse var enheten "Soyuz-Apollo" och det var han som kunde hjälpa mig.
Själva sättet att använda enheten för mig är lite svårt. Naturligtvis är det mycket lättare att dricka ett piller, men enheten är värt det.
Enheten består av en specialtank för penis, ett rör och en induktor. Sessionen bör vara högst 20 minuter, kursen - upp till 15 dagar. Jag använde enheten enligt anvisningarna. Varje kväll i 2 veckor, 15-20 minuter, genomförde jag ett förfarande för att behandla prostatit och återställa styrka med denna enhet.
Innan du använder, måste du ansluta alla komponenter i enheten, utsätta kraften av inflytande, sätta en medlem i behållaren och vänta på slutet av sessionen. Ingenting komplicerat, jag tittade på nyheterna vid den tiden.
Som ett resultat märkte jag efter 2 veckor verkligen förbättring i mitt tillstånd. Symtom på prostatit försvann, det var en erektion och ökad libido. Enheten var effektiv och hjälpte snabbt.

Han behandlade prostatit med hjälp av Apollo Alliance. I efterdyningarna av prostatit stördes styrkan. Tidigare passerade jag test, slutade dricka och röka, justerade livsstilen, försökte sova i 8 timmar om dagen. Han behandlades med antibiotika, men det fanns ingen effekt, bara mikrofloran dödade dem alla och började ofta bli sjuk.
Anordningen användes i 10 dagar. Sessioner bör utföras varje dag i 20 minuter. Obehag från enheten där. För mig liknar vibrationer massage. De slappna av och lugna.
Anordningen var effektiv. Alla symptom försvann, erektionen normaliserades. Till och med överraskande visade det sig vara botad på så kort tid.

Namnet är knepigt, faktiskt en enkel pump, fungerar bara lite annorlunda än de vanliga manuella från en sexbutik. Principen är densamma, trycket skapas, blodflödet, alla celler återställs, därför är vävnadsarbetet anpassat, kraftfullt och allting. Det är mekaniskt, det är faktiskt inget som behövs. En slags massage för lat. Det är praktiskt att använda, allt är tänkt ut i detalj. Det viktigaste att ta reda på vad som är omedelbart, då är allt som urverk.
I lådan, när jag fick köpet, fanns det många detaljer. Det viktigaste är att brädet är ombord, alla ledningar, munstycket eller hur man bäst kan kalla det jag inte vet. Det är en lång låda med ett fack för könsorganet. Den inre ytan av detta fack är mjuk, så oroa dig inte för din värdighet. Efter att massagen blir så ny som ny!
Det finns inga kontroller, det finns bara 4 knappar på panelen, de viktigaste är start och stopp. Så snart ett vakuum skapas känns en stickande känsla, i början var det läskigt, nu är allt bra. Proceduren varar 10 minuter från styrkan, efter det är det lättnad. Erektil funktion, låt långsamt, men återställd. Så det är vettigt att köpa en sådan enhet.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!