Huvud
Behandling

Mavit ULP-01

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Enheten är ett batteri och ett rör, vilket måste sättas in direkt i anuset. Detta är nödvändigt för att komma så nära inflammerat körtel utan operation. Många går till läkare, men det är mycket bekvämare för mig att ha sessioner hemma. För att helt enkelt använda först sanningen är det nödvändigt att tillbringa rengöringsprocedurer, nämligen en lavemang. Därefter måste du ta en ny kondom och behandla den med speciell petroleumjelly. Jag köpte den billigaste sterila bensinen i apoteket. Och skriv in inuti markeringen.
Efter proceduren behöver du minst en timme att ligga stilla, så att den magnetiska effekten blir så effektiv som möjligt. Från minuserna: Vid behandlingstiden var det nödvändigt att ge upp alkohol, även från det minsta som jag har råd med, för denna bedömning minskar.

Jag måste säga, den här enheten hjälpte mig lite. Jag förväntade mig en ganska annan effekt från honom. Dessutom kostade det en mycket billig och jag hoppades fortfarande på ett mer realistiskt resultat. Denna procedur bör vara 30 minuter.
Det är nödvändigt att rengöra ändtarmen (nödvändigtvis) och blåsan, ta sedan en kondom, olja den med vaselin, sätt den inuti Mavit och sätt in den i anusen, sätt på den. Det låter obehagligt, men när du fick prostatit och du går inte för det. Sedan efter proceduren är det nödvändigt att ligga ner i minst 15 minuter. Det var nödvändigt att göra allt detta i en vecka, förfarandet tycktes mig tortera. Men slutligen när allt detta var över fick jag inte det förväntade resultatet. Det allmänna tillståndet förbättrades, det verkade ha gått smärta vid urinering, men själva inflammationen passerade inte och måste behandlas med medicinering. Konstigt, recensioner om Mavite är bäst, men han hjälpte mig dåligt.

Handlingsprincipen Mavit ULP-01 är enkel: uppvärmning och massage i prostata. Jag började göra proceduren för instruktionerna som går till maskinen. Själva "elektroden" är liten, värmer något och vibrerar. Bara här är intrycket att dessa vibrationer och värme inte når prostata. Jag gjorde flera procedurer, 9-10 och övergivna. Det är inte lätt att få dem, men det finns ingen snabb effekt.

En bra enhet, de använder den inte bara hemma, men också på sjukhus, jag har inte sett några analoger hittills, så jag var nöjd med mitt köp. Attraheras är det, efter bara 2-3 sessioner, hade jag en bestående förbättring av prostaatkörteln.
Apparaten i sig är lätt att använda, med konstant exponering för prostatakörteln med värme och elektriska pulser, och inflammation elimineras.
Sessioner brukar spenderas på kvällen innan du lägger dig. Efter proceduren rekommenderas minst en timmes rörelse inte. Tyvärr, under dagen har jag inte råd med sådan lyx, det är därför det optimala beslutet att göra rutiner för sömn kommer. För proceduren behövs kondomer, jag köper billigast, det finns ingen skillnad. Jag behöver inga extra smörjmedel.
Det är synd att åtminstone ett par dussintals kondomer ingår inte i satsen. Det skulle vara underbart, jag skulle inte behöva köpa det själv.

Mavit är en bra sak för att utföra en prostata massage hemma. Det finns inget trevligt i denna procedur, men det faktum att jag gör det i min hemmiljö och mig själv gör allting mycket enklare.
Naturligt, för att behandla prostatit är det bara en Mavit inte meningsfullt, enheten kompletterar den komplexa behandlingen och jag tvivlar på att han skulle ha givit mig något resultat. Det kostar ungefär 10 tusen rubel. När jag köpte det tvivlade jag på det eftersom jag bara räknade med 1 behandlingstid. Men tyvärr är prostatit en smittsam sjukdom som regelbundet återkommer.
När det gäller själva användningen av enheten - det är lite annorlunda än klassisk prostationsmassage. Munstycket sätts in djupt i analöppningen så att den ligger nära körteln, den vibrerar, värmer och avger magnetiska impulser. Efter massagen är känslorna trevliga. Det viktigaste är att koppla av under det. Enheten har helt rättfärdigat sitt värde och mer än en gång kom det till nytta.

Enheten är liten, den innehåller en strömkälla som pluggar in i uttaget, själva massagen ansluts till den med en sladd. Källan är en plastlåda storleken på halva handflatan, du kan lägga den på bordet, på golvet, placera bredvid dig på sängen. Om uttaget är långt bort, anslut via en förlängningssladd. Ledningen som leder till massageraren är lång, begränsar inte åtgärderna. Sättet för applicering beskrivs i detalj i anvisningen, det är inget komplicerat, det är nödvändigt att observera säkerhetsåtgärder och tillåter inte fukt att komma på massageapparaten.
Det är lätt att presentera det på grund av sin form, det är inte nödvändigt att hålla den för hand, den är fixerad av muskeltrycket. Uppriktigt sagt kommer jag att säga att det inte finns något trevligt i förfarandet, men du kan lida för återhämtningens skull. Massagen varade en halvtimme, sedan rengjorde jag enheten och låg still i en halvtimme för att låta kroppen vila. Jag gjorde det varje dag i en vecka, då gick jag till doktorn, godkände han. Enligt honom verkar Mavit Ulp-01 inte värre än en terapeutisk massage.

Den terapeutiska effekten av att använda anordningen kände sig ganska snabbt. Jag gillar sådana verktyg, som nästan omedelbart ger lättnad. Enheten är ganska populär, eftersom effekten verkligen gör det. Den är lätt att använda och kompakt.
Jag brukar bruka före en dröm, sessionen varar i ungefär en halvtimme, första gången är mycket mindre, eftersom det var nödvändigt att vänja sig vid de känslor som enheten orsakade. Men efter det första förfarandet kände jag mig bättre, somnade snabbare och sovit tills morgon. Jag själv förväntade mig inte att sedan dess har jag spenderat mina sessioner varje dag. Mavit verkar direkt på prostatakörteln, tar bort inflammation och tryck, lättnad kommer nästan omedelbart.

Mavit - Enhet för behandling av prostatit

Mavit, den så kallade enheten för behandling av invasiv prostatit (transrektalt) sätt (genom anus). Det kan betraktas som ett alternativ till massage i prostatakörteln.

Detta är mycket viktigt, eftersom förfalskningar, speciellt kinesiska, finns överflödiga på marknaden. Och konversationen handlar inte enbart om kvaliteten på produktionen, men för det första om dess överensstämmelse med de deklarerade tekniska egenskaperna!

Faktum är att detta är en medicinsk apparat med möjlighet till hemanvändning och principen om "ingen skada" bör vara avgörande.

Mavit-SFM-01

Enheten utvecklades med deltagande av ledande urologer av Ryazan-statlig honung. Universitetet på begäran av hälsovårdsministeriet och är representanten för ett nytt sätt att behandla prostata adenom som uppstod mot bakgrund av en kronisk form av prostatit.

Effekten av enheten på prostata går i tre riktningar:

  • vibrerande massage,
  • värma upp
  • påverkan av ett speciellt pulserat magnetfält

Allt detta sänds genom en sond som sätts in i rektum hos patienten.

Några ord om värdet av Mavit

Enheten i fråga är inte billigast, priset för Mavit ULP-01 är ca 10 tusen rubel.
Om du bestämmer dig för att köpa den ska den göras på tillverkarens hemsida för att, som redan nämnts ovan, för att undvika förfalskningar. På samma plats kan du ta reda på all detaljerad information om dess tillämpning, tekniska egenskaper, utrustning, garantier.

En liten amplitud av transversella vibrationer (0,01 - 0,1) mm ger inte några obehagliga känslor, även i en smärtsam prostata, och värme (37,5-42) ° C främjar avkoppling. Patienternas vittnesbörd vittnar om den avslappnande och lugnande effekten av enheten, som kan kännas under de närmaste 24 timmarna. Pulserat magnetfält aktiverar ämnesomsättning och vävnadsreparation, tar bort puffiness, har en bedövningsmedel, tar bort inflammation.
Komplexa effekter av mekaniska, termiska och magnetiska fält i kombination med antibakteriell terapi har en signifikant terapeutisk effekt.

Om man ska jämföra med prostatacentermassage, aktiverar Mavit "stagner" stagnerande fenomen i prostata de metaboliska processerna i den. Och det gör det som sagt, försiktigt utan att orsaka negativa känslor hos patienten. Huvuduppgiften med fingermassage klämmer ut ur prostatakörteln ackumulerade stillastående produkter, vilket i sig är ett mycket smärtsamt förfarande.

Om mindre "uppackade" och följaktligen flera gånger billigare massörer av prostata finns i artikeln "Prostata Massager"

Recensioner om Mavit kan vara olika

Det verkar vara kompetent att använda denna underbara enhet och glömma sjukdomen?
Tyvärr nej. Och detta bekräftas av många recensioner om Mavite, som kan vara både entusiastiska och fyllda med besvikelse.
En sådan omväxling beror på sjukdommens komplexitet. Tyvärr har prostatitens trollstav ännu inte uppfunnits. Någon kommer att hjälpa, vissa gör det inte. Och det är därför.

När man använder en massageapparat för att förebygga prostatit, eller dess initiala manifestationer, kan man förvänta sig en bra effekt.
Annars kan scenariot utveckling följa ett annat mönster.

Enheten kommer att röra upp den ackumulerade (väsentligen pus) i prostata och det kommer in i blodet... Om fallet startas kan det ge upphov till komplikationer. Vid samma behandling avlägsnas huvuddelen av den patogena massan (pressas ut) från prostata under massage och avlägsnas direkt genom urinröret.
I detta fall bör därför den oberoende användningen av denna enhet utföras under vakant övervakning av läkaren, med leverans av lämpliga test för att säkerställa att allt går som det ska. Under dessa förhållanden kan smärtreduktion efter flera förfaranden med Mavit-apparaten förväntas. Med systematisk användning normaliseras urinering, och en erektion förbättras.

Behandlingsförloppet rekommenderat av tillverkaren, 7-9 procedurer i 30 minuter per dag. Om det behövs, efter 2 månader kan den nämnda kursen upprepas.

Kontra

Använd inte enheten när:

  1. exacerbation av kronisk prostatit
  2. akut prostatit
  3. maligna neoplasmer i ändtarmen och prostata
  4. akuta sjukdomar i ändtarmen
  5. aktiv tuberkulos av prostata

För inte så länge sedan såg den nya generationens Smart-Simple urologiska sjukgymnastikapparater till försäljning. Mer detaljer finns i artikeln Smart-Prost

Enhet för fysioterapi ELAMED Mavit - återkallelse

Mavit-apparaten behandlar prostatakörteln utan droger

Mavit rekommenderade sin fru att köpa en urolog. Denna enhet är utformad för att behandla prostata. Vi behövde behandla prostatit. Mavit är praktiskt taget ett fysiskt förfarande hemma. Det verkar med värme, ett magnetfält och dessutom har det en massageffekt på grund av vibrationsfunktionen.

Som anges i anvisningarna:

Den terapeutiska effekten av den lokala fysiska påverkan som tillhandahålls av Mavit-enheten är relaterad till:

  • förbättring av vävnadsmikrocirkulationen i prostata och omgivande vävnader,
  • en anestetisk effekt av en vibrationsfaktor och ett pulserat magnetfält,
  • reduktion av de spastiska och edematösa komponenterna som följer med inflammatorisk process.

Vad består Mavit av?

Enheten fungerar från uttaget. Den består av en styrenhet och en applikator. När du slår på enheten i uttaget, lyser det första ljuset i grönt.

Hur använder man Mavit?

För att börja arbeta måste du mata in applikatorn i ändtarmen och tryck på knappen för att starta. Två fler glödlampor på blocket lyser upp och applikatorn vibrerar och ger ett rytmiskt ljud. I instruktionerna i detalj med bilderna beskrivs hur man introducerar applikatorn.

Enheten lindrar smärta, värmer upp och slappnar av. Det gör det enklare från första minuten. Prostatan massage till hennes man med händerna så du kommer inte göra (och jag vill inte, förlåt för detaljerna). Avlägsnar snabbt problem med urinering (frekventa uppmaningar, smärta). Applicatorn är liten, bekväm, gjord av slät plast. Det är inte svårt att tvätta det. I sjukdomar i prostatakörteln hjälper Mavit mycket bra. Var inte blyg.

Fortfarande från fysiska enheter använder vår familj Almag-01.

Hälsosam prostata

Forum om diagnostik, behandling och profylax av prostatit

  • Forum om prostatakörtelsjukdom
  • Ändra teckensnittstorlek
  • Utskriftsversion
  • FAQ
  • Registreringsformulär
  • Logga in

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Mavit ULP-01 ELAT, vem använde den?

Vasily »9 okt 2013, 9:16

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Lydia »17 okt 2013, 10:21

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Laptik »31 jan 2014, 10:37

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

kolia987 »13 maj 2014, 17:42

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Oleg »14 maj 2014, 10:38

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Alena Igorevna »15 maj 2014, 23:15

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Ammy »16 maj 2014, 12:59

Re: Mavit ULP-01, som använde det?

Andrew »18 maj 2014, 11:54

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

Vladimir222 »21 september 2014, 16:01

Re: Mavit ULP-01 ELAT, som använde det?

aumrake »22 sep 2014, 11:47

Mavit - verk eller ledningar?

Mavit - verk eller ledningar?

# 1 Meddelande Skank »Sön 06 sep 2009 20:03

# 2 Meddelande Mels »Mån sep 07, 2009 7:53 pm

# 3 Meddelande Skank »Mån sep 07, 2009 8:07

# 4 Meddelande Siberian »Sun 27 sep 2009 19:25

# 5 Meddelande pragmatiker »Sun dec 06, 2009 6:06 pm

# 6 Meddelande Siberian »Sun dec 06, 2009 6:33 pm

Mavit

# 7 Meddelande Dima78 »Mon 28 dec 2009 20:05

# 8 Meddelande korefan Publicerad: måndag 01 mar 2010 10:49

# 9 Meddelande Wold »Thu Mar 18, 2010 1:36 pm

# 10 Meddelande Norbekovec »Tis 18 mar 2010 18:25

# 11 Meddelande Siberian »Thu Mar 18, 2010 6:33 pm

# 12 Meddelande Borz »Tis 06 Apr, 2010 1:52 pm

# 13 Meddelande Siberian »Tis 06 apr 2010 18:47

Re: Mavit - verk eller ledningar?

# 14 Meddelande patienten »Tis 18 maj 2010 21:25

Re: Mavit - verk eller ledningar?

# 15 Meddelande soj33 »Sun 10 okt 2010 07:54

# 16 Meddelande morrinel »Tis 14 okt 2010 07:15

Apparat Mavit för behandling av prostatit

Övning visar att behandling av prostatit med konventionella droger inte alltid ger positiva resultat. Därför har forskare utvecklat en enhet som gör att du kan hantera detta problem produktivt i samband med mediciner. Vad är effekten av medicinsk apparat Mavit på prostata, och vilken typ av recensioner om det lämnar män?

Vad är apparaten

Mavit är en specialiserad apparat avsedd för behandling både på ett sjukhus och hemma för kronisk inflammation av prostata och erektil svaghet.

Erfarenheten visar att den allmänt accepterade behandlingen av dessa problem är för dyr, smärtsam och ger inte alltid positiva resultat. Därför utformade tillverkare en apparat som klarar av prostatakörtelsjukdomar (ersätter manuell prostata massage) i kombination med användning av droger. Och om du använder enheten för förebyggande ändamål kan du glömma prostatit.

Mavit gör det möjligt att förbättra människans hälsa, lindra inflammation och intensifierar läkemedelsberedningens verkan.

Enheten har tre funktioner:

  • värme;
  • mjuk vibrerande massage;
  • magnetiska impulser.

Vad kan enheten göra:

  • eliminera inflammation och förbättra prostata funktion
  • att upprätta mikrocirkulation, för att aktivera immunitet, för att öka koncentrationen av antibiotika;
  • har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, eliminerar smärta
  • stimulerar sammandragningen av prostats muskler och stabiliserar sin ton, tar bort tecken på irritation;
  • normaliserar könsorganens arbete och stärker styrkan.

0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%
  2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

  • Ja
  • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

  • Ja
  • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

  • Detta var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • vanligtvis
  • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

  • Var inte
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

  • aldrig
  • sällan
  • ibland
  • Mycket ofta
  • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

  • Påverka inte
  • Nästan stör inte
  • Till viss del påverkar de
  • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

  • Jag tänkte inte alls
  • Jag tänkte nästan inte
  • ibland
  • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

  • Jag skulle inte uppmärksamma
  • Normalt skulle leva
  • tillfredsställande
  • Blandade känslor
  • Jag skulle känna mig otillfredsställande
  • Mycket dåligt
  • fruktansvärt

Patientrecensioner

För att få reda på om något läkemedel eller en enhet fungerar, måste man vända sig till de som redan har upplevt den. Och först efter det kan du börja behandlingen.

Efter godkänt prov med en urolog fick han en rekommendation att ansöka Mavit, som kan ersätta manuell massage för att behandla en förstorad prostata. Det blev lite lättare, jag kommer att försöka vidare. Det är mycket billigare att göra massage hemma än att gå till massage sessioner med en läkare.

Användade enheten Mavit två år. Inte bara hjälpte han, men förvärrade också situationen. Enheten förvärrade endast kronisk prostatit.

Dmitry, 53 år gammal.

Jag var obekväm efter den andra applikationen av enheten. Och jag bestämde mig för att inte riskera det och placera enheten på hyllan. Kanske ska jag försöka igen en dag.

Används för förebyggande ändamål. Enheten tycktes vara ofullständig. Det vore bra om du fortfarande kunde justera frekvensen av vibration och värma upp i enheten. I allmänhet är enheten enligt min åsikt fuktig, behöver ytterligare arbete.

Alexander, 57 år gammal.

Jag använder enheten Mavit. Efter två månaders behandling fanns det lättnad i genitourinary systemet och hela kroppen som helhet. Jag är nöjd med resultaten.

Läkaren rekommenderade Mavits apparat. Jag bestämde mig för att prova det. Efter att ha använts i två dagar var det en snabb förbättring av sjukdomen. Jag fortsätter att använda.

Vad säger läkare

Urologer om Mavits arbete uttrycks som följer:

  • Mavit är mycket effektivt för att förebygga sjukdom. Om en 40-årig man regelbundet använder enheten (under behandling), kan han förlänga prostatens normala funktion och stödja sin manliga kraft. Om situationen redan har utvecklats till ett allvarligare stadium, kommer den här apparaten inte att lösa situationen.

Det kan användas som en extra metod för läkemedelsbehandling, och då endast om det inte föreligger någon förvärring av inflammatorisk process.

  • Effekten av läkemedlet kan endast läras av praktiken. Till exempel drack en 44 årig patient under året Prostamol, och ingen förbättring observerades. Efter utnämningen av enheten gick sakerna fel: mannen slutade klaga på smärta. Från manuell massage i en prostata vägrade han kategoriskt (på psykologiska parametrar).

Patienten bör komma ihåg det viktigaste: ingen massage hjälper inte om du inte reglerar din kost och leder en ohälsosam livsstil. Därför beror allt på hur du närmar dig behandlingen.

Att veta hur man använder prostata massageapparaten kommer att göra sin operation mer effektiv och säker. Och glöm inte rekommendationerna från specialister.

0 av 13 jobb avslutade

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

Apparat Mavit: bruksanvisning, recensioner

Bland de många massorna av prostata är Mavit-apparaten mycket populär. Instruktioner för användning, samt recensioner av läkare och kunder om Mavite är ämnet i dagens artikel.

Att veta instruktionerna för korrekt användning av en enhet som en prostata-massager är viktig för korrekt och framför allt säker drift.

Så här applicerar du Mavit korrekt

Först av allt måste vi förstå syftet med enheten. Mavit används för prostatit under tiden att minska inflammation eller när sjukdomen är remission. procedurer kan vara det enda sättet att behandla och gå utöver läkemedelsbehandling. Ingen speciell kompetens och kunskap krävs för att använda enheten.

Bland de allmänna instruktionsreglerna för tillämpningen av Mauritius kan identifieras följande:

  • Det är lämpligt att utföra den medicinska proceduren vid strikt bestämda tider på dagen och räkna med vila i 30-60 minuter efter slutet av sessionen.
  • Behandlingsförloppet kan vara upp till 10 dagar och kommer inte att upprepas förrän två månader senare.
  • Under behandling, utesluta alkoholanvändning, överdriven fysisk ansträngning och undvika trötthet (inklusive mental trötthet).

Innan du använder Mavit måste den vara kvar till rumstemperatur (om det är annorlunda). Det är också nödvändigt var noga med att desinficera enhet före användning med särskild uppmärksamhet på applikatorn och den närliggande delen av ledningen ca 10 cm lång).

Före användning är det nödvändigt att tömma blåsan helt och utföra avföring. Applikationsanordningen Mavid gäller endast i en kläddräkt på kondomen och smörjs med vaselinsalva. Den optimala läget för patienten ligger på spett och upphöjda ben (tryckt mot bröstet). Slå på enheten och utför proceduren i upp till 30 minuter 1 gång per dag. Efter användning av anvisningarna måste enheten desinficeras ordentligt.

Mavit ULP-01: recensioner av läkare och köpare

I förberedelsen av denna artikel försökte jag hitta på internet doktorns recensioner om Mavite Ulp-1, men jag lyckades inte. Det finns många annonser, men det finns inga effektiva kommentarer på enheten från specialisten. Därefter vände han sig till en bekant urolog och frågade sin åsikt om tillämpningen av Mavit. Här är vad han sa till mig:

Användningen av Mavit är effektiv för förebyggande. Om en man i 40 år kommer att få regelbunden behandling av prostata massager, kommer det att förlänga prostata hälsa och manlighet. Om situationen är allvarlig kommer Mavit inte att rätta till situationen. Det kan vara ett extra medel för läkemedelsterapi, förutsatt att den kan användas (det finns ingen förvärring av inflammation.

Till skillnad från läkare lämnar köparna Mavita recensioner på Internet mycket mer villigt. I allmänhet kan vi säga att med de första problemen med prostatan hjälper apparaten, men när något seriöst händer, är effekten utan medicinering obetydlig.

Detta problem oroar länge, även om åldern ännu inte är stor - 42 år. Hustrun bestämde sig för att övertala att köpa och använda en prostata massager för förebyggande, även om priset för det inte är litet. De flesta hävdar att Mavit är bättre än analog. Började använda. Det var för ett år sedan och märkte inga speciella ändringar till det bättre (men inte allt var så dåligt), men det blev inte sämre exakt. Svärfaren behandlades för läkemedel med prostatit, och min fru och jag bestämde mig för att ge honom vår Mavit. Så han säger att behandlingen är roligare.

Sammanfattningsvis vill jag säga att valet är ditt, om du vill köpa Mavit ULP-1 eller ej. Recensioner om det är generellt positiva. Och om du köper, var noga med att läsa instruktionerna före användning.

MAVIT (ULP-01): recensioner

Enheten MAVIT (ULP-01) används vid stillastående, öppenvård och hemförhållanden för behandling av erektil dysfunktion och kronisk prostatit (inklusive mot bakgrund av adenom).

Medicinsk praxis har visat att den traditionella behandlingen av dessa sjukdomar är smärtsam, dyr och inte alltid effektiv. Därför har vi, med deltagande av urologer, utvecklat MAVIT, som kan hantera prostata sjukdomar på grund av komplex behandling med läkemedel. Förebyggande kurser minskar sannolikheten för återfall till nästan noll.

MAVIT förbättrar patientens hälsa, lindrar den inflammatoriska processen, återställer prostatafunktionen och ökar effekten av droger.

Rekommenderas för användning av Ryska federationens hälsovårdsministerium.

Enheten Mavit för behandling av prostatit

Ett bra komplement till den traditionella behandlingen av prostatit är massage. Idag erbjuder många företag män att köpa helt olika i form, pris och funktionalitet. Tänk på den välkända Mavit-enheten för behandling av prostatit.

Huvudsyftet med instrumentet - för att hjälpa patienten att minska inflammation i prostatakörteln och bli av med denna obehagliga sjukdom. En av modellerna - enheten Mavit SFM 01 för behandling av olika typer av prostatit. Nu direkt på hur det ser ut, hur det fungerar, och därmed uppnå effektivitet.

Vad är Mavit?

Enheten utvecklades speciellt för behandling av prostatainflammation och är en av de bästa uppfinningarna av modern medicin. Dess särdrag är att en man kan använda enheten på egen hand, hemma, och för dess användning är det inte nödvändigt att besöka en medicinsk och förebyggande institution varje gång.

Mavit är ett utmärkt komplement till den grundläggande behandlingen av prostatit. Kombinationen av läkemedelsbehandling med fysioterapi är en garanti för en tidig återhämtning och en minskning av sannolikheten för biverkningar.

Hur ser Mavit ut för behandling av prostatit?

Mavit i sitt kit innehåller en kraftkälla med en sladd och en applikator som har en liten storlek, bekväma konturer och en slät yta, så det är bekvämt att sätta in det i ändtarmen.

Denna process ger inte mannen någon olägenhet och orsakar inte ytterligare smärta. När enheten arbetar, värms dess yta upp till 38-42 grader. Eftersom temperaturen i rektummen är högre känner mannen bara värme, men det kommer ingen brännande känsla.

När Mavit arbetar, bildas också ett magnetfält, vilket en person inte känner fysiskt. Massage effekten uppnås genom vibrationer. Således har anordningen en terapeutisk trippel effekt på det sjuka manliga organet.

Effekter av anordningen: en terapeutisk effekt för prostata

Enheten Mavit för behandling av prostatit har följande effekter på det sjuka organet:

Mavit förbättrar således effektiviteten av läkemedelsbehandling. Sjukgymnastikmetoder används nu i stor utsträckning inom medicinsk praxis och har visat ett ganska bra resultat. Därför är inköpet av en sådan enhet motiverad.

Tillämpning av Mavit för prostatit och eventuella kontraindikationer

Enheten kan användas för kronisk prostatit, liksom för några andra sjukdomar i urinröret, prostata dysfunktion och nedsatta funktioner, till exempel copulatoriska.

Men Mavit kan också användas för att förhindra uppkomsten av en inflammatorisk process i prostatakörteln eller utseendet på de allra första och mindre tecken på prostatit. Utmärkt hjälper till att hantera stillastående fenomen - blod eller hemlighet. Förbättrar det genitourära systemet i allmänhet och separat varje organ.

Naturligtvis, innan du köper eller använder enheten behöver du rådgöra med en läkare. Det finns ett antal kontraindikationer, vars användning kan leda till olyckliga konsekvenser, och patienten vet inte alltid om förekomsten av denna eller den sjukdomen i sig själv.

Det är förbjudet att använda Mavit-enheten för behandling av prostatit i följande fall:

  • Inflammatorisk process i prostatakörteln i en akut form.
  • Tuberkulos av prostata.
  • Kronisk akut form av inflammation i prostata.
  • Sår i ändtarmen i akut form.
  • Maligna neoplasmer i rektum eller i prostatakörteln.

Vilken återkoppling samlade enheten?

Mavit-enheten för behandling av manlig prostatit är allmänt känd bland medlemmar i det starkare könet som har genomgått sjukdomen och bland urologer. Det är viktigt att notera att det på marknaden inte har några analoger, eftersom det omedelbart har 3 åtgärder: termisk, magnetisk och massage.

Enligt konsumenternas recensioner kan Mavit i kombination med drogterapi verkligen förkorta behandlingstiden och snabbt återvända en man till ett tidigare, hälsosamt liv.

Kostnad för apparatur

Enheten Mavit har ett annat pris, men det beror på återförsäljaren. Kostnaden för enheten kan börja från 7600 och nå 13500 rubel. Mavit säljs i butiker av medicinsk utrustning, apotek och på olika platser.

Mavit SFM 01

Baserat på statistiken ökar antalet män som lider av prostatit årligen. Denna trend observeras oberoende av läkemedelsområdet och framväxten av nya metoder för att bekämpa sjukdomen.

Detta är Mavit ULP 01 "ELAT". Bra recensioner, kliniska studier och läkarundersökningar visar att det är effektivt att bli av med prostata patologier. Enheten gör att du kan massera i en bekväm hemmiljö. Män som använde det, notera att massage är trevligare än klassisk fingermassage i prostataorganet.

I vilka fall visas det

Enheten rekommenderas att användas som primär eller extra terapi för sjukdomar i prostata. De bästa resultaten ses när du använder Mavita tillsammans med medicineringen. Indikationer för terapi - adenom.

Verkar försiktigt, den minst traumatiska i terapin av prostatit. Enligt recensioner finns det praktiskt taget inga biverkningar från användningen.

Positivt påverkar följande patologier:

  • Prostatit är en kronisk typ;
  • Hyperplasi (godartad);
  • Copulatorisk dysfunktion;
  • Prostatovezikulit;
  • Uretroprostatit.

Innan du använder Mavita ska du besöka en läkare för att ta hänsyn till kontraindikationer, där det inte kan användas.

Kontra

Du kan utesluta kontraindikationer efter att ha passerat nödvändig diagnostik.

Kontraindikationer inkluderar:

  • Akut form av inflammation i prostata;
  • Förstöring av kronisk kurs
  • Onkologi av prostata och rektum
  • Tuberkulos av prostata;
  • Akut inflammatorisk process i bäckenorganen.

Om det finns misstankar om någon av de listade patologierna är det förbjudet att använda enheten, eftersom effekten från kan vändas och endast förvärra tillståndet.

Princip för verksamheten

Enheten är utrustad med en strömkälla, en driftsindikator, knappar, en kabel med en applikator och en nätverkskabel. Materialet från vilket det tillverkas är polystyren och medicinsk plast. Applicatorn består av en kärna och en elektromagnet. Dess form ger en bekväm introduktion till ändtarmen, arbetsytan ligger intill prostata. Fixering av enheten sker fysiologiskt.

Den terapeutiska effekten uppnås genom det skapade magnetfältet, värmepåverkan och massage. Denna effekt påskyndar vävnadsreparation, förbättrar metaboliska processer i dem, ökar blodflödet och lindrar inflammation.

Effekten av enheten ökar väsentligt resultatet av droger, vilket bekräftas av kliniska studier och positiva recensioner av det starkare könet.

I storleksordningen

Använd enheten rekommenderas regelbundet. Efter varje session, vila i en halvtimme. Avbrottet mellan kurserna bör vara minst 60 dagar. Behandlingen är oförenlig med användningen av alkoholhaltiga drycker. Använd inte enheten samtidigt som lugnande medel och psykotropa läkemedel. Det är tillrådligt att inte överbelasta kroppen med intensiv fysisk ansträngning för att undvika mental utmattning.

Förfarandet är följande:

  • Det är nödvändigt att tömma tarmarna och urinblåsan;
  • Då måste du ta ställningen som ligger på din rygg;
  • Kondomen bör behandlas med petroleumgel, placera en sond i den;
  • Därefter ska sonden införas i ändtarmen. När du har monterat enheten i önskad position, vrid på vibrationen. Exponeringen är 30 minuter. Upprepa proceduren i 7-9 dagar;
  • När proceduren är över, stäng av apparaten.
  • Ta bort sonden från anuset;
  • Därefter desinficeras apparaten med tvättmedel (de anges i instruktionerna).

Vid behov, efter två månader, kan behandlingen upprepas.

Terapeutisk effekt

Regelbunden användning av enheten ökar vävnadsmikrocirkulationen i prostatakörteln, minskar smärta, lindrar puffiness orsakad av inflammation. Denna effekt är möjlig på grund av de kombinerade effekterna av magnetfält, värme och vibrationer. Med hjälp av Mavit minskar inflammationen, förbättrar det allmänna tillståndet hos det genitourära systemet.

Män som lider av kronisk sjukdom noterar minskningen av smärta, obehag, ökad sexuell funktion.

Mavit SFM är en effektiv apparat med en uttalad terapeutisk effekt mot prostatit, vilket hjälpte många män att bli av med denna vanliga patologi.