Huvud
Strömförsörjning

Fysioterapeutisk komplex "Matrix-Urologist"

Terapi av prostata sjukdomar är inte begränsad till läkemedelsbehandling och kirurgiska metoder, men använder också prestationerna av modern medicinsk teknik, i synnerhet högspecialiserad laserteknik.

En multifunktionell enhet av denna typ är Matrix-Urologist. det påverkar kroppen med laser och ljusstrålning av olika spektrum, från ultraviolett till infrarött, såväl som magnetiska och elektriska fält, gör det möjligt att genomföra vakuum och vibromassage.

Var uppmärksam! Effektiviteten hos anordningen bekräftades av många kliniska prövningar.

Fördelar med att använda enheten

"Matrix-Urologist" har flera anmärkningsvärda egenskaper: En patenterad teknik för lokalt laser negativt tryck (LLOD), en unik metod för vibromagnetolaser massage.

Bild 1: Terapeutisk effekt LLOD baserad på applicering av ett negativt tryck i kolven, i vilken penisen placeras i förväg, varigenom dess fartyg att vidgas och bli mättat med blod, vilket orsakar en full erektion. Under inverkan av infraröda och blå strålar och desinficeras blod är mättad med syre. Källa: flickr (Foton av Moskva Moscow-Live.ru).

Anordningen gör det möjligt att styra laserstrålning genom förändringar i patientens puls och respiration, är utrustad med optiska munstycken som hjälper till att lokalisera åtgärden direkt i de områden som drabbats av sjukdomen, kan arbeta med alla spektra av elektromagnetiska fält.

 • Anordningen uppbär en terapeutisk effekt på den reflex eller akupunkturpunkter Zakharyin-Guesde zon (dermatom) paravertebralt, på projektionen av de inre organen, stora fartyg kluster.
 • Det gör det möjligt att utföra intravenös bestrålning av blod med ett annat spektrum. Effekten av anordningen kan vara kutan, uretral och rektal.
 • Den används för elektroforesförfarandet: Denna kombination av behandling med galvanisk ström och farmakologiska medel.

Viktigt! Enheten kan användas i kombination med andra förfaranden, fysioterapeutisk (till exempel magnetoterapi) och kirurgisk.

Enhetsenhet

Strukturellt innehåller enheten tre huvudkomponenter: en basenhet, strålande huvuden och en uppsättning munstycken, optiska och magnetiska.

LOLOD-komplexet innehåller en anordning för vakuummassage "Matrix-VM".

Enhetsens laserhuvud är utrustad med lasrar av röda och infraröda spektra, vilket skiljer det från liknande som använder LED.

Laserstrålning av röda och infraröda spektra ersätter varandra i enlighet med biologiska rytmer, vilket ger ett positivt svar hos kärlsystemet och immunsystemet.

För att utföra LLOD används speciella kolvar som är anslutna till apparaten med hjälp av en slang, så kan hela strukturen demonteras för sterilisering och lagring.

Det är möjligt att använda enskilda kolvar för varje patient - en extra tjänst.

Vibromagnetolaser massage utförs med deltagande av hårdvaruhuvudet VMLG-10, vilket kombinerar verkan av magnetiska, laserfält och vibrationer. Huvudet är ett rektalt munstycke, dess utformning innehåller en ringformad magnet och en scatterer av laserstrålning.

Indikationer för användning av enheten

"Matrix-Urologist" är effektiv för bekämpning av sjukdomar inom urologi, nefrologi, andrologi och sexopatologi, i synnerhet i sjukdomar som:

 • akut och kronisk cystit, uretrit, urogenitala infektioner;
 • sjukdomar i prostatakörteln;
 • infertilitet;
 • erektil dysfunktion, inklusive sexuella störningar av neurotisk natur, impotens;
 • ejaculationsstörningar
 • patologi av spermatogenes;
 • pyelonefrit, glomerulonephritis, urolithiasis;
 • akuta epididymoorchiter.

Viktigt! Speciellt visat är användningen av Matrix-Urologist-anordningen för inflammation i prostata, det gör det möjligt att undvika ett sådant obehagligt förfarande för många patienter som prostata-massage.

Rektalt huvud av apparaten ökar blodcirkulationen i prostatakörteln, avloppskanaler, dödar effektivt infektionsflora, på kortast tid hjälper till med smärtsyndromet och medför lättnad, vilket leder till en signifikant förbättring i patientens psyko-statiska tillstånd.

Recensioner av läkare och patienter

Läkare-urologer rekommenderar allmänt att använda "Matrix-Urologist" för behandling av prostatit och andra sjukdomar, i kombination med andra terapier.

Behandling, genomförd av kursen, enligt observationer av läkare och är mycket effektiv.

Var uppmärksam! Före utnämningen av förfaranden är det nödvändigt att genomföra den mest omfattande diagnosen samt att välja en omfattande behandling.

Foto 2: Patienter rapporterar en ökning av sexuell aktivitet, förbättring av allmänhetens välbefinnande, återställande av immunitet, försvinnande av obehag och smärtsamma manifestationer, bestående positiv effekt. Spontana erektioner blir vanligare, morgonrörelsen återvänder och den övergripande kvaliteten förbättras. Källa: flickr (Lazaros Papadopoulos).

Komplex för fysioterapi "Matrix-urolog"

Hur enheten fungerar

Vid vilka sjukdomar gäller

Möjliga fel

Kontraindikationer för passagen av vakuum-laserterapi

De sista artiklarna i avsnittet:

Vid behandling av godartad prostatahyperplasi är first-line-läkemedel alfa-adrenoblocker och 5-alfa reduktashämmare. Stearinljus med prostata adenom används

Många par som står inför problemet med brist på önskad graviditet på grund av en manlig faktor, fråga andrologen om en fråga: "Hjälper Androdos verkligen från infertilitet?" Specialister

Modern farmakologi har ett tillräckligt val av läkemedel för urininkontinens hos kvinnor. Med inkontinens i bakgrunden av en hyperaktiv blåsan, några av de mest populära och effektiva

I modern urologi används en terapeutisk procedur framgångsrikt på Intramag-apparaten med prefixet "Intraterm". Denna typ av fysioterapeutisk effekt har ett uttalat terapeutiskt

Matrix-urolog

Om enhetsmatris-urologen

Matrix-urologapparaten används för att utföra förfarandet för läkemedelselektrofores. Förfarandet innefattar en kombination av effekterna av galvanisk ström och droger. Galvanisk ström har en oberoende terapeutisk effekt - en måttlig smärtstillande, vasodilator, trofisk och antiinflammatorisk.

Samtidigt orsakar matris-urologenheten rörelsen av partiklar av medicinska substanser från de terapeutiska elektroderna till patientens kropp. Partiklar av medicinska substanser fördelas i kroppen, som har en terapeutisk effekt. Matrix-urologen används för att förebygga och behandla ett brett spektrum av sjukdomar.

Syftet med anordningen är matris-urologen

Enheten Matrix-urolog har hög effektivitet, vilket orsakas av många faktorer. Enheten gör det möjligt att realisera alla kända metoder för laserterapi, vilket i sin tur ger den mest effektiva effekten på alla länkar i patogenesen av sjukdomar:

 • externt;
 • På Zakharyin-Geda-zonen (dermatom);
 • paravertebralt;
 • På de flesta punkter av akupunktur;
 • På projektionen av det inre organet;
 • På projiceringen av det immunokompetenta organet;
 • Kombinera och kombinera laserverkan med andra behandlingsmetoder, både med terapeutisk och fysioterapi.

Matrix-urologenheten har en unik, oöverträffad teknik för lokalt laser negativt tryck (LLOD). Den kombinerade metoden möjliggör effektivt behandling av patienter med prostatit och erektil dysfunktion.

Matrix-urologen använder en infraröd laser. Dessutom växlar laserstrålningen av röda och infraröda spektra med biologiska rytmer, vilket ger ett svar från regleringssystemen (primärt vaskulärt och immuniskt).

En särskiljande egenskap hos Matrix-urologen är den unika tekniken för magnetisk lasermassage av prostata. Matrix-urologkomplexet innefattar ett magnetiskt laserhuvud VMLG-10, som inte har några analoger (Patent 53575 RU). Det ger en omfattande inverkan av magnetfältet, laserstrålning och vibrationer.

Hårdvarukomplex Matrix-urolog arbetar med alla spektra av elektromagnetiska fält, vilket i sin tur tillåter att fullt ut inse alla möjligheter att kombinera och kombinera laserterapi:

 • Låg intensiv laserstrålning av olika områden;
 • Neuro-stimulering och färgbehandling;
 • Mycket högfrekvensområde eller millimetervågor;
 • Konstant magnetfält;
 • Elektro.

Användningen av matris-urologisk apparat i vår klinik

Matrix-urolog används ofta i vår klinik "DeVita" för förebyggande och behandling av olika urologiska sjukdomar genom en konstant kontinuerlig (galvanisk) ström inom området för patologin. Våra urologläkare använder enheten för galvanisering och elektrofores för förebyggande och läkande ändamål. Drogelektrofores tolereras väl av människor i olika åldrar, inklusive barn, såväl som personer av senil och ålderdom.

Den viktigaste och särskiljande egenskapen hos matris-urologapparaten är maximal effektivitet, vilket bevisas av praktisk erfarenhet och många studier.

För att få de bästa resultaten vid behandling av urologiska sjukdomar och uppnå den ultimata effekten av laserterapi används Matrix-urologiska laserkomplexet. Allt detta gör det möjligt för oss att applicera enheten för den mest effektiva behandlingen av patienter med de mest kända urologiska sjukdomarna:

 • infertilitet;
 • urolitiasis;
 • Neurogen blåsdysfunktion;
 • Akut och kronisk pyelonefrit;
 • Akut och kronisk blåsan;
 • Akut epididymoorkit;
 • pyelonefrit;
 • prostatit;
 • Sexuella störningar hos män;
 • Urogenital infektion;
 • Kroniskt njursvikt;
 • Blåsans utstoppning;
 • Enures.

Det kan vara intressant

Effektiviteten av ozonterapi är många gånger större än traditionell läkemedelsbehandling. För behandling med ozon är termen "inhemsk substanseffekt"

Astigmatism är en vanlig patologi i ögat, där dess brytningsförmåga bryts. Det betyder att ljusstrålarna bryts mot ögonhinnan eller...

Orchitis är en inflammatorisk sjukdom i testikeln. I de flesta fall utvecklas det i form av komplikationer av en infektionssjukdom, som både påverkar kroppen som en helhet och lokaliserad...

Vi försöker alltid göra våra tjänster mer tillgängliga för dig!

Dörrarna till DeVita Medical Center är alltid öppna för dig. Vi har de billigaste testerna i området! Dra nytta av andra rabatter och kampanjer

I kliniken "DeVita" är hudföryngring, epilering, MRF-lyftning med användning av LUTRONICs modernaste lasersystem utförd:

 • MOSAIC HP multifunktionssystem
 • INFINI-bipolärt radiofrekvensfraktioneringssystem
 • ADVANTAGE diodlaser för hårborttagning

Åtgärden "Komplex behandling av kronisk prostatit" - 27400 13750 gnidning.

Åtgärd "Komplex behandling av åderbråck" - 30% rabatt på:
endovenös laserkoagulation och miniflebektomi.

Multiple Medical Center "DeVita" © 2008-2018

Moskva, Simferopol Boulevard hus 24, byggnad 4
SEZ, m.Sevastopolskaya, m.Varshavskaya, m. Chertanovskaya
[email protected]

 • Eventuella kontraindikationer bör konsulteras med en läkare.
 • Återtryckning av information är möjlig med samtycke från webbplatsens administration och en direktlänk till källan.
 • Om du lämnar din e-postadress eller kontakttelefon på klinikens webbplats bekräftar du ditt samtycke till lagring, behandling och användning av den information som anges av dig, inklusive för att skicka brådskande meddelanden.

Nya möjligheter att behandla sjukdomar med "Matrix-Urologist"

Under de senaste åren har antalet prostata sjukdomar ökat. Vissa tror att prostatit inte hotar livet för en man, så de behandlar inte behandlingen av denna sjukdom. Men väldigt få människor vet att denna sjukdom är svår att behandla och provar brott i könsorganens arbete.

Idag använder läkare i sitt arbete i allt högre grad specialiserad laserteknik. I medicinsk praxis är en optimal anordning av denna typ laserkomplexet "Matrix-Urologist".

De utmärkande egenskaperna hos Matrix-Urologist

Många kommer att vara intresserade av att veta att Matrix-Urologisten skiljer sig från andra laserterapianordningar med sin maximala effektivitet, bevisad av forskning och erfarenhet.

Faktorer som säkerställer enhetens effektivitet:

 1. "Matrix-Urologist" genomför alla möjliga metoder för laserterapi, vilket möjliggör att effektivt påverka sjukdomspatogenesen. "Matrix-Urologist" används för:
 • yttre inflytande
 • inflytande på zakharyin-geda zoner (dermatomes);
 • paravertebral effekt;
 • effekter på akupunkturpunkter
 • effekter av kavittekniker
 • effekter på de vaskulära buntarna;
 • inflytande på inre organ
 • effekter på immunokompetenta organ
 • intravenös laserbestrålning av blod av olika spektrum;
 • kombination och kombination av laserbehandling med andra behandlingsmetoder, såsom terapeutisk och kirurgisk behandling.
 1. Den unika, inga analoger, laserteknik för lokal negativt tryck, vilket tillåter användning av "Matrix-urolog" för kombinerad behandling av prostatit. Huvuddragen hos LO-LLOD-huvudet är att till skillnad från ineffektiva analoger använder de infraröda och röda spektra-lasrarna.
 2. Förfarande vibromagnitolazernogo prostata massage, som utförs i den komplexa "Matris-urolog" vibromagnitolazernoy huvud VMLG-10. Det är VMLG-10 som samtidigt kan påverka sjukdomsområdena genom vibrationer, magnetfält och laserstrålning.
 3. Den unika tekniken "Matrix-Urologist" arbetar med hela spektret av elektromagnetiska fält, vilket möjliggör kombinering och kombination av laserterapi. Detta gör det möjligt att använda:
 • lågintensiv laserstrålning av olika spektralområden;
 • färgbehandling och neurostimulering;
 • extremt högfrekventa intervall (EHF) eller millimetervågor;
 • konstanta magnetfält;
 • elektroterapi.
 1. "Matrix-Urologist" tillåter en patient med urologisk sjukdom att använda den mest effektiva behandlingen för honom.

Användningsområden "Matrix-Urologist"

Indikationer för användning av enheten "Matrix-Urologist":

 • gynekologiska sjukdomar;
 • prostatit;
 • kronisk och akut cystit
 • infertilitet;
 • sexuella störningar hos män
 • uretrit;
 • urogenitala infektioner;
 • akuta epididymoorchiter.

Effektiviteten av att använda Matrix-Urologist

Den moderna fysioterapeutiska apparaten "Matrix-Urologist" används alltmer för att behandla inflammation i prostata. Det är den här enheten som tillåter män att överge en sådan obehaglig behandling som prostata massage. Hela kärnan i arbetshuvudet rektal komplex "Matrix-urolog" är att det ökar blodcirkulationen och lokalt skydd, dränering kanaler och lobules av kroppen, skadlig inverkan på floran av den smittsamma patientens prostata.

Kom ihåg, att innan du börjar använda "Matrix-Urologist" är det nödvändigt att genomföra hela spektret av diagnosen av sjukdomen. Det är resultatet av laboratorie-, instrument- och ultraljudstudier som hjälper till att välja den lämpligaste behandlingssättet för patienten.

"Matrix-Urologist" tillåter att lindra patienten i smärtssyndromet på kortare tid. Detta är mycket viktigt, eftersom patientens psykomotionella anpassning sker mycket snabbare.

Fördelar med att använda Matrix-Urologist-enheten

 1. Metoden för laserterapi gör det möjligt att justera dosen av läkemedel och effektivt kompletterar huvudrätten av behandlingen.
 2. Ger inte allergiska reaktioner och missbruk.
 3. Smärtlös och bekväm behandling i praktiskt skick för sjukdomar.
 4. Minskar återhämtningstiden flera gånger.
 5. Förlängd terapeutisk effekt.
 6. Användningen av apparater för behandling av akuta sjukdomar leder till fullständig återhämtning, vilket för kroniska former möjliggör en långvarig remission.
 7. Det återställer kroppens reservkapacitet och minskar också risken för att utveckla livshotande sjukdomar.

Kontraindikationer för användningen av enheten "Matrix-Urologist"

Trots effektiviteten har användningen av enheten "Matrix-Urologist" fortfarande ett antal kontraindikationer:

 • blodsjukdomar;
 • stadium av dekompensering i diabetes mellitus;
 • lung- eller kardiovaskulär insufficiens, i dekompenseringsfasen;
 • feber av oförklarlig etiologi
 • aktiv form av tuberkulos
 • maligna och godartade neoplasmer i bestrålningszoner;
 • tyreotoxikos.

MATRIX-UROLOG PROFESSIONAL COMPLEX

Komplett uppsättning

SAMMANSÄTTNING AV KITET

 • Apparatens grundläggande enhet MATRIX-UROLOG
 • Vibromagnetolaserhuvudet VMLG-10
 • Enheten MATRIX-VM
 • Matrisemitterande huvud LO-LLOD
 • Flaskor B-LLOD
 • Lasemitterande huvuden
 • Optiska och magnetiska bilagor
 • Skiva med metodiskt material och litteratur

GÅVA

 • Utbildning med utfärdande av statscertifikat. prov eller LAZMIC-SF-stativ
 • Säkerhetsglasögon - 2 st.
 • Flaskor B-LLOD - 2 st
 • Litteratur om laserterapi

tel. +7 495 142-23-35

e-postadress : [email protected]

MATRIX-UROLOGA PROFESSIONELL - den optimala utrustningen, vilket tillåter att genomföra förfarandet vibromagnitolazernogo prostatamassage, behandling av erektil dysfunktion genom LLOD, laser och magnetisk laserterapi förfarandet, både externa och intrakavitära proktologisk munstycken.

BASIC BLOCK MATRIX-UROLOGUE

Basenheten MATRIX-UROLOG gör det möjligt att justera alla parametrar för de emitterande huvuden: effekt, frekvens av laserstrålning, exponeringstid, oscillationsvolym för det emitterande huvudet på VMLG-10.

Kontroll av laserstrålningseffekt utförs med hjälp av en fotodetektor, vilken är placerad på basenheten.

Basenheten har tre kontakter för anslutning av de utgående huvuden:

Huvuddelen är för anslutning av VLMG-10-vibrerande huvudhuvud med 10 Hz modulering av strålning och justering av vibrationens amplitud och frekvens för arbetsdelen av VMLG-10.

Två kanaler - för att ansluta de strålande huvudena: LLOD matrishuvuden, chefer för perkutan exponering och intravenös exponering (flash täckning) blod.

VIBROMAGNOTOLASER HEAD VMLG-10

Operativa faktorer:

 • Laserstrålning med en våglängd på 635 nm, effekt 10 mW
 • Permanent ringmagnet 25 mT
 • Vibration av arbetsdelen med en frekvens av 1-10 Hz

Vibromagnitolazernaya VMLG huvudet 10 är en flexibel rektal munstycke i den arbetande delen av vilken har två ringformiga magnetiska induktionen 25 mT och linsen av laserstrålningen. Den flexibla terminalen möjliggör vibration med en frekvens av 1-10 Hz och en maximal amplitud på 5 mm. Motorn och lasern befinner sig i huvudhuset.

APPARATUR MATRIX-VM

Faktisk faktor: vakuum

Används för att skapa ett negativt tryck under behandlingen av erektil dysfunktion med metoden för lokalt laser negativt tryck.

På enheten MATRIX-VM finns knappar för reglering av tryck och knappen för avenergisering av enheten, dvs. Under förfarandet kan patienten i händelse av obehag självständigt minska mängden sällsynthet i kolven och minska obehag.

LASER HEAD OF CONTINUOUS RADIATION LO-LLOD

Operativa faktorer:

 • Infraröd laserstrålning med en våglängd på 890 nm, effekt 70 W
 • Röd kontinuerlig laserstrålning med en våglängd på 635 nm, en effekt på 60 mW

Det laserstrålande huvudet LO-LLOD är anslutet till två kanaler i basenheten MATRIX-UROLOG. I enlighet med anordningen instruktioner MATRIX urologist verkan framställs enligt följande: Med användning av laserhuvudet LO-LLOD rekommenderas att byta till basenheten blir röd laserstrålningsspektrat på kanal 1, därefter IR laserstrålning i kanalen 2.

I laserhuvudet LO-LLOD för enheten MATRIX-UROLOGE är det lasrarna av röda och IR-spektra som används, medan andra liknande enheter använder ineffektiva lysdioder.

COLLARS SPECIAL FÖR LOLOD

Speciella flaskor av B-LLOD används för att utföra proceduren för lokalt laser negativt tryck. Kolven är ansluten till MATRIX-VM med en slang, laserhuvudet LO-LLOD sätts på kolven. Efter avslutad procedur demonteras hela strukturen för sterilisering och lagring.

LASER RADIATION HEADS AND NOZZLES

Effektiv faktor: IR-laserstrålning med en våglängd på 890 nm och justerbar effekt från 0 till 20 W.

Strålhuvudet arbetar i ett pulserat läge, det ger en djup penetrering av infraröd strålning för terapeutiska effekter i urologi, nefrologi, proktologi etc. I urologi används det ofta i paravertebralt läge, därför rekommenderas att köpa 2 strålande huvuden samtidigt.

Aktiv faktor: röd kontinuerlig laserstrålning med en våglängd på 635 nm och justerbar effekt från 0 till 15 mW

Laserstrålningshuvudet för det röda spektret KLO-635-15 fungerar i ett kontinuerligt läge.

Det används oftast med ljusstyrningar P1, P2, P3 för intrakavitär verkan. Det kan också användas för att påverka akupunkturpunkterna (i kombination med A3-munstycket).

Effektiv faktor: IR-laserstrålning med en våglängd på 890 nm och justerbar effekt från 0 till 80 W

Strålhuvudet ML-904-80, bestående av en matris med 6 laserdioder, har en stor inflytningsområde och ökad effekt av laserstrålning. Används för att belysa projiceringen av inre organ, Zakharyin-Ged zoner, på projiceringen av immunokompetenta organ.

Strålningsutgång: Spets med en diameter på 5-10 mm vid en vinkel av 120 ° med en lokal fördelning av effektdensitet.

Det används för att täcka prostatakörteln (rektalt).

Utsläppsutgång: cylinder 9 mm i diameter och 25 mm i längd.

Det används i urologi för att upplysa prostata (rektalt) eller i proktologi för att täcka ändarna i ändtarmen.

Utsläppsutgång: cylinder 9 mm i diameter och 25 mm i längd.

Det används för att bestråla rektumets väggar (anusfrakturer, hemorrojder etc.)

Magnetiskt munstycke med en magnetfältstyrka på 50 mT. Används med typerna LO och CLO.

Permanent magnetfält: ger högre effektivitet vid behandling i kombination med laserstrålning.

Magnetiskt munstycke med en magnetfältstyrka på 50 mT. Den används med en matrisstrålehuvud typ ML-904-80.

Permanent magnetfält: ger högre effektivitet vid behandling i kombination med laserstrålning.

Det är nödvändigt att skydda laserns emitter, procedurens hygien och minska strålningen av laserstrålning genom kontaktåtgärder.

LAZMIK-SF STANDARD FÖR MATRIX-UROLOG KOMPLEX SOM EN GÅNG!

Förekomsten av gångjärnsfästen för 5 laseravgivande huvuden eliminerar oavsiktlig droppe av radiatorn och skador på lasern.

Hjulstödet på LAZMIC-SF-stället gör det enkelt att flytta det runt sjukhuset.

LAZMIK-SF-stället är registrerat i Roszdravnadzor och är certifierat för medicinsk användning.

Komplex av förfaranden på matris-urologisk apparatur

Idag används lasrar inom många områden av medicin. Med hjälp av dem gör de anemiska operationer, föryngrar huden och utför även fysioterapiprocedurer. I sjukdomar i urologi, neurologi, andrologi, liksom problem med en intim karaktär av International Medical Center specialister genomföra en rad laserbehandling, samtidigt med bara en enhet - "Matrix urolog"

Vad är enheten?

"Matrix-urolog" är en universell anordning med hjälp av vilken det är möjligt att utföra kutan, rektal (genom rektum) och urinrörseffekt. Med hjälp av fysioterapeuten är det möjligt att arbeta omedelbart i flera riktningar, eftersom Matrix-urologen kombinerar vibro-magneto-laserverkan och påverkar reflexpunkterna. Det kombinerar också lasers arbete och ett vakuum, det här är den så kallade lokala laserns negativa tryckmetoden.

Tack vare det optiska munstycket kan läkaren leverera laserstrålning direkt till patologins fokus och därigenom öka behandlingens effektivitet ibland.

Indikationer för användning "Matrix-urolog"

Fysioterapeutiska laserprocedurer kan användas som profylax av sjukdomar i det genitourära systemet och kan ingå i ett komplex av terapi. Spektrumet av sjukdomar är väldigt brett. Det här är nästan alla urologiska sjukdomar:

 • kronisk prostatit,
 • erektil dysfunktion,
 • pyelonefrit,
 • kroniskt njursvikt,
 • diabetisk nefropati,
 • glomerulonefrit, etc.

Separat finns det sjukdomar i urinblåsan och urinvägarna:

 • cystit,
 • urolitiasis,
 • uretrit etc.

Sjukgymnastik är också effektiv vid överträdelser i partnerlivets sexliv, som inkluderar:

 • impotens,
 • frigiditet,
 • för tidig utlösning,
 • infertilitet,
 • inflammatoriska lesioner av partiella vesiklar etc.

"Matrix urolog" används ofta för sådana sjukdomar som prostatit och prostata adenom - godartad proliferation av prostatavävnad. Dessa manliga sjukdomar är mycket vanliga: vart tredje vet man vad som är prostatit. Efter 45 år är första plats bland mänssjukdomar adenom. Samtidigt ger läkemedelsbehandling ofta inga resultat, varför behandlingen ska omfatta fysioterapi.

Effektiviteten hos Matrix-urologen har visat inte bara resultaten av olika studier utan även den personliga erfarenheten av specialister. Förfarandet har en komplicerad effekt på organ och vävnader. Blodcirkulationen förbättras, läkningsprocessen är snabbare, svullnaden passerar. Dessutom ger förfarandet en uttalad antiinflammatorisk effekt.

HE CLINIC: Unika tekniker och beprövad teknik. Erfaren läkare. Tusentals nöjda patienter. Gå med nu!

"Matrix-urolog"

Matrix-Urologistbasenhet

Vibromagnetolaserhuvudet VMLG-10

Komplex "Matrix-LLOD"

Den komplexa "Matrix-urolog" kan innefatta en uppsättning för behandling av erektil dysfunktion patienter genom lokal laser negativt tryck - "Matrix-LLOD" (eller anslutas till någon basenhet ALT "Matris").
Matrix-LLOD-paketet innehåller:

 • Apparat för vakuummassage "Matrix-VM";
 • speciell laser emitterande huvud LO-LLOD (matris, kontinuerlig laser strålning av det röda emissionsspektret, våglängden 0,63 μm, effekt 60 mW och pulserad laser strålning, våglängd 0,89 μm, effekt 70 W);
 • specialflaskor (2 st).

Speciella banker för LLOD (eller banker för laservakuummassage) är anslutna till maskinen "Matrix-VM" genom nippeln med en slang, och laserhuvudet LO-LLOD sätta på en speciell bank för LLOD (eller skruvas till bankerna för laservakuummassage ) och ingår i någon av kanalerna för ALT "Matrix" eller ALT "Matrix-Urologist". Hela designen är demonterad för sterilisering, lagring etc.

VARNING!

I laserhuvudet på LO-LLOD används lasrar av röda och IR-spektra, medan för alla "analoger" låga effektiva billiga lysdioder. Dessutom växlar laserstrålningen i det röda och infraröda spektret i enlighet med biologiska rytmer, vilket ger det mest adekvata svaret på regulatoriska system, primärt vaskulärt och immuniskt.

Utsläppande huvuden och munstyckena i komplexet "Matrix-Urologist"

Förutom den grundläggande rekommenderas för laserterapi apparat "Matrix-urolog" utstrålande huvuden och munstycken kan förlängningssetet andra utstrålande huvuden och munstycken, vilket möjliggör en mer effektiv terapi. Exempelvis strålningshuvudet ML01KR mest optimala för exponering på projektions kärlknippena, komplex additionsgynekologiska munstycken (T-1, T-2, T-3) kommer att gälla komplexet för ett brett spektrum av gynekologiska sjukdomar, och så vidare. D.

Optiska och magnetiska bilagor

Dessutom innehåller komplexet en apparat för elektroterapi med elektroder, ett prefix för färgtromoterapi och en BIO-enhet. Det rekommenderas också att vårdcentralen är utrustad med en laserterapianordning för intravenös laserbestrålning av blodet "Matrix-VLOK" med huvuden för UVO-blod och VLOK-405.

Sammansättningen av komplexet "Matrix-Urologist"

Tabellen visar den kompletta uppsättningen som rekommenderas för den mest effektiva laserfysioterapin hos patienter med olika sjukdomar i genitourinär sfären. Kompositionen kan ändras både i riktning mot sammandragning, så i riktning mot expansion.

Utmärkande egenskaper hos apparaten av laserterapi "Matrix-Urologist"

Det viktigaste kännetecknet är maximal effektivitet, vilket bevisas av många studier och praktisk erfarenhet. Hög effektivitet säkerställs av följande faktorer (endast de fördelar som den enhet som inte är tillgänglig för andra enheter och komplex presenteras):

 1. Anordningen gör det möjligt att förverkliga alla de kända metoderna för laserterapi, vilket i sin tur ger den mest effektiva inverkan på alla länkar av patogenesen för sjukdomar: topiskt, för Zakharyin-Guesde zon (dermatom) paravertebralt på akupunkturpunkter abdominal procedur på projektionen av de inre organen, utsprång på immunkompetenta organ, vaskulära utsprång på balken-ning, intravenös laserbestrålning av blod annat spektrum mix and match lasereffekt med andra behandlingar, som en terapeutisk (im m inklusive fysisk terapi, såsom magnetfält, elektroterapi, etc..) och kirurgisk.
 2. Närvaron av en unik, enastående lokal laserteknik för att förhindra den negativa-ment (LLOD) för kombinerad behandling av prostatit (med klorväte vibromagnitolazer-förfarande) och erektil dysfunktion. I laserhuvudet på LO-LLOD används lasrar av röda och IR-spektra, medan för alla "analoger" låga effektiva billiga lysdioder. Dessutom laserljus av röda och infraröda spektrum alternerar i enlighet med ett biologiskt mi rytmer, som ger den mest lämpligt svar på reglersystem, i första hand suga-immun och kyanit.
 3. Förekomsten av en unik teknik för vibro-magnetolaser massage av prostata. Den komplexa "Matrix-urolog" innefattar vibromagnitolazernaya VMLG huvud 10, som inte har några analoger (Pat. 53 575 RU), som ger samtidigt inverkan av laserstrålning, magnetfält och vibration
 4. Komplex "Matrix-Urologist" fungerar med hela spektrat av elektromagnetiska fält, vilket gör det möjligt att till fullo realisera potentialen i kombinerades och laserterapi: nizkointen-sive laserljus av olika spektralområden, LED-emittrar (tsvetote-rapiya och neurostimulering), mycket-högfrekvensområdet ( EHF) eller millimetervågor, permanent magnetfält, elektroterapi, etc.
 5. Allt detta gör det möjligt för oss att tillämpa ett komplex för effektiv behandling av patienter med det bredaste spektret av urologiska sjukdomar.

tillämpningar (Ivanchenko LP, Kozdoba AS, Moskvin SV Laserbehandling i urologi - Tver: OOO "Triada Publishing House", 2009. - 132 sid. Moskvin SV, Nasedkin AN., Osin A.Ya., Khan MA Laser terapi i barn.- M.-Tver: OOO "Triada Publishing House", 2009. - 480 s.):

Laser terapeutisk komplex Matrix Urologist

Komplex för att genomföra magnetisk laserbehandling Matrix Urolog utvidgade möjligheterna hos smalprofilspecialister. Det hjälper ännu effektivare att bekämpa olika sjukdomar i genitourinary sfären hos män. Verkliga resultat uppnås inte bara för att lösa problem i urologi, men även i sexopatologi, nefrologi och andrologi.

Kontinuerlig utveckling

Förfarandet i sig verkar av flera fysioterapeutiska faktorer, samtidigt som man uppnår en anmärkningsvärd framgång. Kontinuerlig förbättring gör att vi kan hålla jämna steg med tider och modern teknik som används i medicin. De varierande driftsätten för laservågor med olika längder slår dem i hjärtat av sjukdomen. Dessutom används laserkomplexet perfekt som ett oberoende och hjälpmedel.

Stående i framkanten av teknik, har kit Matrix-LLOD chock erektil dysfunktion lokalt laser negativt tryck, och eftersom det ofta tar otdelnye. Vibromagnetolaserhuvudet VMLG10 är i sin tur utformat för att bekämpa prostatit.

Patenterad teknik

Många studier har visat effektiviteten hos laserkomplexet Matrix Urolog. Den patenterade emitteren LO-LLOD är dessutom unik i sina egenskaper. Komplexet appliceras dermalt, rektalt och uretralt. Effekten innefattar zoneterapi, zakharyin-geda-zoner och akupunkturåtgärder.

Det terapeutiska komplexet av Matrix Urologist kommer att tillåta att inflamera världen på ett nytt sätt, öppna vägen för människors hälsa!

"Matrix-urolog"

Matrix-Urologistbasenhet

Vibromagnetolaserhuvudet VMLG-10

Komplex "Matrix-LLOD"

Den komplexa "Matrix-urolog" kan innefatta en uppsättning för behandling av erektil dysfunktion patienter genom lokal laser negativt tryck - "Matrix-LLOD" (eller anslutas till någon basenhet ALT "Matris").
Matrix-LLOD-paketet innehåller:

 • Apparat för vakuummassage "Matrix-VM";
 • speciell laser emitterande huvud LO-LLOD (matris, kontinuerlig laser strålning av det röda emissionsspektret, våglängden 0,63 μm, effekt 60 mW och pulserad laser strålning, våglängd 0,89 μm, effekt 70 W);
 • specialflaskor (2 st).

Speciella banker för LLOD (eller banker för laservakuummassage) är anslutna till maskinen "Matrix-VM" genom nippeln med en slang, och laserhuvudet LO-LLOD sätta på en speciell bank för LLOD (eller skruvas till bankerna för laservakuummassage ) och ingår i någon av kanalerna för ALT "Matrix" eller ALT "Matrix-Urologist". Hela designen är demonterad för sterilisering, lagring etc.

VARNING!

I laserhuvudet på LO-LLOD används lasrar av röda och IR-spektra, medan för alla "analoger" låga effektiva billiga lysdioder. Dessutom växlar laserstrålningen i det röda och infraröda spektret i enlighet med biologiska rytmer, vilket ger det mest adekvata svaret på regulatoriska system, primärt vaskulärt och immuniskt.

Utsläppande huvuden och munstyckena i komplexet "Matrix-Urologist"

Förutom den grundläggande rekommenderas för laserterapi apparat "Matrix-urolog" utstrålande huvuden och munstycken kan förlängningssetet andra utstrålande huvuden och munstycken, vilket möjliggör en mer effektiv terapi. Exempelvis strålningshuvudet ML01KR mest optimala för exponering på projektions kärlknippena, komplex additionsgynekologiska munstycken (T-1, T-2, T-3) kommer att gälla komplexet för ett brett spektrum av gynekologiska sjukdomar, och så vidare. D.

Optiska och magnetiska bilagor

Dessutom innehåller komplexet en apparat för elektroterapi med elektroder, ett prefix för färgtromoterapi och en BIO-enhet. Det rekommenderas också att vårdcentralen är utrustad med en laserterapianordning för intravenös laserbestrålning av blodet "Matrix-VLOK" med huvuden för UVO-blod och VLOK-405.

Sammansättningen av komplexet "Matrix-Urologist"

Tabellen visar den kompletta uppsättningen som rekommenderas för den mest effektiva laserfysioterapin hos patienter med olika sjukdomar i genitourinär sfären. Kompositionen kan ändras både i riktning mot sammandragning, så i riktning mot expansion.

Utmärkande egenskaper hos apparaten av laserterapi "Matrix-Urologist"

Det viktigaste kännetecknet är maximal effektivitet, vilket bevisas av många studier och praktisk erfarenhet. Hög effektivitet säkerställs av följande faktorer (endast de fördelar som den enhet som inte är tillgänglig för andra enheter och komplex presenteras):

 1. Anordningen gör det möjligt att förverkliga alla de kända metoderna för laserterapi, vilket i sin tur ger den mest effektiva inverkan på alla länkar av patogenesen för sjukdomar: topiskt, för Zakharyin-Guesde zon (dermatom) paravertebralt på akupunkturpunkter abdominal procedur på projektionen av de inre organen, utsprång på immunkompetenta organ, vaskulära utsprång på balken-ning, intravenös laserbestrålning av blod annat spektrum mix and match lasereffekt med andra behandlingar, som en terapeutisk (im m inklusive fysisk terapi, såsom magnetfält, elektroterapi, etc..) och kirurgisk.
 2. Närvaron av en unik, enastående lokal laserteknik för att förhindra den negativa-ment (LLOD) för kombinerad behandling av prostatit (med klorväte vibromagnitolazer-förfarande) och erektil dysfunktion. I laserhuvudet på LO-LLOD används lasrar av röda och IR-spektra, medan för alla "analoger" låga effektiva billiga lysdioder. Dessutom laserljus av röda och infraröda spektrum alternerar i enlighet med ett biologiskt mi rytmer, som ger den mest lämpligt svar på reglersystem, i första hand suga-immun och kyanit.
 3. Förekomsten av en unik teknik för vibro-magnetolaser massage av prostata. Den komplexa "Matrix-urolog" innefattar vibromagnitolazernaya VMLG huvud 10, som inte har några analoger (Pat. 53 575 RU), som ger samtidigt inverkan av laserstrålning, magnetfält och vibration
 4. Komplex "Matrix-Urologist" fungerar med hela spektrat av elektromagnetiska fält, vilket gör det möjligt att till fullo realisera potentialen i kombinerades och laserterapi: nizkointen-sive laserljus av olika spektralområden, LED-emittrar (tsvetote-rapiya och neurostimulering), mycket-högfrekvensområdet ( EHF) eller millimetervågor, permanent magnetfält, elektroterapi, etc.
 5. Allt detta gör det möjligt för oss att tillämpa ett komplex för effektiv behandling av patienter med det bredaste spektret av urologiska sjukdomar.

tillämpningar (Ivanchenko LP, Kozdoba AS, Moskvin SV Laserbehandling i urologi - Tver: OOO "Triada Publishing House", 2009. - 132 sid. Moskvin SV, Nasedkin AN., Osin A.Ya., Khan MA Laser terapi i barn.- M.-Tver: OOO "Triada Publishing House", 2009. - 480 s.):

sjukgymnastik

Sjukgymnastik med Matrix-Urologist

I GMTKLINIKEN obehandlade med brett spektrum urologiska sjukdomar, såväl som prostatit, prostata adenom och erektil dysfunktion genom att använda någon av de mest effektiva fysioterapeut tekniker - Vibromagnetolaserterapi på enheten "Matrix-Urologist".

PRINCIP FÖR ÅTGÄRDEN OCH PECULIARITETERNA FÖR METODEN

En kombination av olika laserspektrum, elektromagnetiska fält och vibrationer av en viss frekvens ger en slående terapeutisk effekt. Effekten av behandling av olika sjukdomar inom urologi, nefrologi, andrologi och sexual patologi av apparaten "Matrix-urolog" bevisats i ett flertal studier, och en speciell patenterad huvud för vibromagnitnolazernogo massage har inga analoger i effektivitet vid behandling av prostata.

INDIKATIONER

I GMTCLINIC ingår behandling med hjälp av Matrix-Urologic-enheten tillsammans med andra metoder i mycket effektiva, omfattande program för behandling och förebyggande av följande sjukdomar:

 • urogenitala infektioner;
 • urolitiasis;
 • akut och kronisk cystit och pyelonefrit;
 • kroniskt njursvikt;
 • akut epididymoorkit (inflammation i testis och dess bilagor);
 • enuresis och blåsdysfunktion;
 • prostatit och prostata adenom;
 • sexuella störningar hos män
 • infertilitet.

Sjukgymnastik inom andrologi och urologi

Hittills är fysioterapi en av de mest populära behandlingarna för andrologiska och urologiska sjukdomar. Som regel kombinerar den mest effektiva behandlingen inte bara terapi med läkemedel, utan också ett komplex av fysioterapiprocedurer. Sjukgymnastik andrologiska förfaranden har en positiv inverkan på den reproduktiva och urinvägarna. Urolog-andrologist GMTClinic utvecklar personlig omfattande program för behandling av prostatit, prostatacancer adenom, ökad styrka, stimulera spermatogenesen hos män som förbereder sig för faderskap.