Huvud
Förebyggande

Är det möjligt att bota urininkontinens hos kvinnor

LOD-terapi är en urologisk metod för att återställa manlig erektilfunktion genom att skapa lokalt negativt tryck. Detta förstärker tillfälligt det lokala blodflödet på enhetens plats. Förloppet av förfarandet kräver viss kunskap och färdigheter. De grundläggande principerna, genomförandemetoderna och eventuella svårigheter efter behandling diskuteras i artikeln.

Syfte och användningsbegränsningar

Huvudskälet till att använda LOD-terapi är erektil dysfunktion, impotens orsakad av olika kroppssjukdomar. Behandlingen kan användas inom urologi vid misslyckande av sphincters av corporacavernosaen av penis, potensstörningar psykologiska, med åldersrelaterade förändringar i reproduktionssystemet. Hjälp proceduren i närvaro av penisens krökning (Peyronies sjukdom). Artificiellt skapat tryck påskyndar väsentligt återhämtningen av patienter med kroniska sjukdomar i prostata, testiklar, spermatiska sladdar etc.

LOD-terapi är förbjuden för män med kardiovaskulära problem.

Innan ordinationen behandlas är det också nödvändigt att ta hänsyn till kontraindikationer. I synnerhet förfarandet skada män som har sjukdomen hjärt-kärlsystemet: arteriell hypertension (steg 3), åderförkalkning, hjärtsvikt och andra sjukdomar i dekompenserad. Förbjudet LOD-terapi i närvaro av lesioner i huden vid platsen för den önskade användningen av anordningen, i närvaro av akuta infektions och neoplastiska sjukdomar, bråck, penil förhudsförträngning, hydrocele och pungbråck.

I storleksordningen

Anordningen för LOD-terapi har en enkel anordning och består av två huvuddelar: en kolv där penis är placerad och själva pumpen, som är nödvändig för att minska trycket genom att pumpa ut luften. Apparater som används i medicinska institutioner är datoriserade, och justeringen av trycket i kolven är programmerad. De är också utrustade med ytterligare detaljer som hjälper till att genomföra en gemensam magnetisk eller laserterapi som förbättrar slutresultatet. Apparater för självbehandling kallas vakuumpumpar. Denna enhet används ofta av män som ett medel för att öka penis i frånvaro av erektionsproblem.

Normalt ordinerar läkare kursbehandling, som omfattar upp till 20 sessioner, genomfört 3 gånger i veckan (de senaste 8-10 dagarna - varje dag). Själva proceduren för LOD-terapi innefattar flera steg (för att bättre förstå att det rekommenderas att titta på videon). En typisk instruktion ser så här ut:

 1. Bär en kondom på penis och placera i en kolv (pungen och testiklarna fångas inte).
 2. Pumpen eller pumpen pumpar luften ur kammaren i 15-20 sekunder.
 3. Utjämning av tryck.
 4. Upprepa andra och tredje punkter upp till 15 gånger (det vill säga flera LOD-effekter).

Hemma utförs förfarandet enligt samma principer. Vakuumpumpen får användas för att uppnå erektion som är nödvändig för coitus. Sedan, efter att ha pumpat ut luften och observerat blodets fyllning av penis, sätts en speciell ring på basen, vilket är nödvändigt för att förhindra utflöde av blod. Sedan i en halvtimme kan en man ha sex, varefter fixeringsanordningen avlägsnas.

För och nackdelar med förfarandet

Det lokala negativa trycket som skapas bidrar till ökat blodflöde, så att en man kan få ett fullständigt samlag. Som studier av senare år visar, ökar effektiviteten av exponeringen från en session till en annan, det vill säga med regelbunden LOD-terapi ger en kumulativ effekt. Andra positiva egenskaper inkluderar följande:

 • Universell tillgänglighet och billig behandling.
 • Förmåga att använda hemma.
 • Enkelhet i metoden.
 • Relativ användbar säkerhet.

Vissa män är fortfarande missnöjda med behandlingen. Ibland observeras ovanlig ömhet under eller efter utlösning. Vissa klagar på obehaglig domningar på användningsorten, märker små blödningar etc.

En negativ effekt kan observeras när LOD-behandlingen utförs med avvikelse från instruktionen. Enligt en medicinsk institutions villkor är detta en oacceptabel situation, som inte kan sägas om användningen av vakuumanordningar hemma. Så, samlaget efter den artificiellt skapade penisförstoringen som varar mer än en halvtimme leder till svullnad i vävnaden, om inte att avlägsna ringen. Som ett resultat blir det möjligt att ändra den morfologiska strukturen (ärrbildning, nekros, etc.). Detta förvärrar bara de befintliga problemen med styrka.

Men trots bristerna är LOD-terapi ett av de bästa sätten att få en naturlig erektion. Män kan ha ett fullständigt sexliv, och detta bevarar välbefinnande och förbättrar familjeförhållanden. Men att resultatet var det mest tillfredsställande och konsekvenserna var frånvarande, skulle allt ske enligt instruktionerna och rekommendationerna från läkaren.

recensioner

När det var problem med styrkan utsåg urologen mig LOD-terapi. Frågad från jobbet och gick till dessa förfaranden missade inte en enda session. Jag var väldigt nöjd och nu känner jag mig mycket mer trygg i sängen med min fru.

Valentin, 53 år gammal

Arbetet ger mycket stress och härifrån, enligt min mening, började svårigheterna med erektioner. I staden finns en klinik där dessa sessioner hålls, bestämde sig för att åka dit. Efter behandlingen är jag mycket bättre.

Alexey, 44 år gammal

Åldersförändringar uppenbarligen orsakade mig erektil dysfunktion - så doktorn sa vid första mottagningen och skickade mig till LOD-terapi. Det var pinsamt att jag skulle behöva placera mitt organ någonstans... Men i slutändan ångrade jag inte det, det hjälpte!

Apparater Soyuz-Apollo (CA) - ALL TRUTH

Erektil dysfunktion eller helt enkelt prostatit kan besöka någon, och orsakerna kan vara olika, både fysiskt och psykiskt. Nu på grund av Internet, tv och andra informationskällor, kan du höra en hel del förslag om mirakel droger, hemliga gamla recept som återvunnits av forskare och många andra saker, men fler och fler patienter föredrar modern medicin, har nyligen gjort stora framsteg, och erbjuds i synnerhet för att ta itu med ovanstående problem, använd Apollo-Soyuz-apparaten.

Historien om skapandet av apparaten Soyuz-Apollo (CA)

Som det ofta händer med alla möjliga medicinska innovationer, fanns det också rymdteknik. Eftersom det är väl känt, medan det i rymden, astronauter på kroppen och i synnerhet på den urogenitala systemet, påverkar styrkan av tyngdlöshet, vilket inte är det mest positivt sätt, så det måste återvända återhämtningsperioden och den motsvarande anordningen. En av dessa är en speciellt utformad anordning för astronauter "Chibis", bidrar till att normalisera erektil funktion, och på dess basis, men med en anpassning av vanliga konsumenter och design instrument Apollo-Soyuz.

Teknik av arbete

De främsta orsakerna som hindrar en normal erektion, bara två - deprimerad tillståndet i cirkulationssystemet av penis på grund av utvecklingen av ateroskleros, cirkulationssystemet av små bäcken, eller också vissa kroniska inflammatoriska processer i det urogenitala systemet. Det är att eliminera dessa brister och minska apparatens arbete, vilket fortfarande kännetecknas av en sådan medicinsk term som autohemoterapi.

Effekten av apparaten orsakar en trippel effekt, vilket medför följande positiva förändringar:

 • regenerering av vävnader i testiklarna aktiveras, och samtidigt ökar testosteronnivån, vilket i sin tur ökar libido;
 • Med hjälp av autohemoterapi aktiveras lokal immunitet. Aktiviteten hos immunceller ökar, vilket bidrar till att bota kroniska sjukdomar i det genitourära systemet. Utvecklarna av enheten garanterar att patienten kommer att glömma inte bara prostatit, utan också de inflammatoriska sidosjukdomarna av kronisk natur.
 • ökar aktiviteten hos immunceller, verkar anordningen därmed på de övre skikten av kolesterolplakor som ockluderar kärlen i det lilla bäckenet, sålunda minst en tredje producerande rening från kolesterol. En sådan effekt leder till en förbättring av blodflödet i blodtillförseln hos de urogenitala organen, och följaktligen förbättrar blodflödet till penisens klyfösa kropp också.

Enhet och applikation

Strukturellt är Soyuz-Apollo-enheten en plast transparent behållare, ansluten till en minikomputer, genom vilken programmering och kontroll utförs. Penis placeras i kolven, varefter den inbyggda kompressorn producerar en periodisk sugning av luft, vilket därigenom skapar ett alternerande vakuum, vilket enligt den fysiska lagen främjar attraktionen av ökade blodvolymer till penisens cavernösa kropp. Dessutom inducerar anordningen ett löpande impulsivt magnetfält vilket ytterligare ökar effekten. Experter noterar den positiva effekten av denna metod på grund av det faktum att kroppen i själva verket läker sig själv. Det är inte nödvändigt att ta olika kemiska preparat som inte alltid är säkra, speciellt för lever och njurar.

Förpackningsinnehåll

Apparaten Soyuz-Apollo efter köpet är omedelbart klar för användning och det resulterande paketet innehåller:

 1. Styrenhet.
 2. Kolven.
 3. Induktor.
 4. Vakuumrör.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Apparat Smart-Prostat från prostatit, pris och recensioner

Kronisk prostatit är en av de vanligaste sjukdomarna hos män i mogen ålder. Oftast diagnostiseras prostatit hos patienter i sena steg, när den enda möjliga behandlingen är en operation. De manifestationer av prostatit inkluderar sådana symptom som:

 • känsla av obehag vid urinering
 • försämring av erektil funktion
 • falsk uppmaning att urinera
 • smärta i bäckenet.

Användningen av moderna fysioterapeutiska metoder bidrar till att lindra patientens tillstånd och undvika kirurgisk ingrepp. Den urologiska enheten "Smart-Prost" är en ny utveckling av ryska forskare avsedda för direkt påverkan på prostatakörteln.

Enheten "Smart-Prost" har kompakta dimensioner, är lätt att använda och låter dig genomföra fysioterapiprocedurer för patienter med prostatit direkt hemma. I det här fallet är det inte nödvändigt att slösa tid på att besöka behandlingsrummet i kliniken.

På tillverkarens officiella hemsida kan du köpa enheten "Smart-Prost." För närvarande har denna enhet certifierats i Roszdravnadzor, och officiellt auktoriserad för användning i medicinsk praxis för behandling av kroniska former av prostatit. Dessutom utförs studier om effektiviteten hos denna enhet vid behandling av gynekologiska sjukdomar och ENT-sjukdomar.

Effektiviteten av Smart-Prosts effekt på prostatakörteln utvärderades av läkare som framgångsrikt kombinerar användningen av denna apparat med medicinsk behandling, såväl som patienterna själva. Recensioner om enheten "Smart-Prost" indikerar goda resultat som erhållits under behandling av prostatit. Många patienter betonar i sina recensioner om enheten "Smart-Prost" att kostnaden inte överstiger två kurser av drogbehandling. I detta fall är effekten av effekten ofta mycket högre än vid användning av droger.

Innan du köper enheten "Smart-Prost" behöver du få bekräftelse från specialister om patientens frånvaro av maligna neoplasmer.

Recensioner till artikeln

Medel av en ny generation - öron droppar "Lorodex"

Larodex öronfall är en naturlig, effektiv lösning för behandling och förebyggande av hörselskador.

Naturlig kosmetisk grädde Sustarad från smärtor i lederna

Ett stort antal människor använder Sustarad Cream när de har olika problem och svårigheter som är förknippade med smärta.

Metoden för naturlig restaurering av syn enligt Zhdanov

Vision är en av kroppens viktigaste funktioner, men tyvärr syns nästan alla människor förr eller senare synssvårigheter. Att eliminera

Sirap "Ligasta" - ta hand om en frisk mage

Berry sirap Ligasta är ett inhemskt läkemedel som visas i ett antal sjukdomar i mag-tarmkanalen. Producera drogen från

katalog

Beskrivning:

Apparaten för intern stimulering av bäckens organers muskler med biologisk återkoppling "Intra GUP"

Enheten är utformad för att återställa taktil och specifik känslighet för att utveckla, stärka bäckensgolv och perineums muskler för massage och stimulering av genitourinärsystemet under rehabilitering.

Enheten används för urologiska, proktologiska störningar, svaghet i bäckensgolvsmusklerna för konsumenternas oberoende användning

1. HUVUDTEKNISKA KARAKTERISTIKA

Figur 1 visar schematiskt diagram över apparaten

 1. arbetskammare;
 2. tryckmätare;
 3. överladdare;
 4. backventil;
 5. pulsator;
 6. rör.

Metod för applicering

 1. 1.KONTRAINDIKATIONER FÖR ANVÄNDNING:

Kontraindikation för användning av enheten är graviditet

 1. 2.BEREDNING FÖR PRODUKTENS ARBETE

Förbereda enheten du behöver:

 1. Varje gång innan du använder på apparatets arbetskammare (1), sätt på en kondom (för ultraljud) och smörj den rikligt med vattenbaserat smörjmedel. (Denna åtgärd kommer att förlänga arbetskammarens livstid).
 2. Använd tummen och pekfingret för att ta arbetskammaren (1) bakom flänsen och sätt försiktigt in den i anusen till stoppet med flänsen (a).ris 2.
 3. Tryck försiktigt på laddaren (3), pumpa arbetskammaren (1) på enheten så att manometern (2) når nålen 200 mm. Hg. Art. (röd zon), till dess offentliggörande

OBS! Om maskinens arbetskammare (1) inte öppnas, kontrollera att utloppsventilens (3) backventil (4) är stängd. Vid behov stänga backventilen (4)

 1. 3.BESKRIVNING AV PRODUKTENS ARBETE

Efter att maskinen är förberedd för drift, massage utförs av yttre påverkan - kort tillförsel av luft in i den öppna arbetskammaren (1). För detta är det nödvändigt att plocka upp en pulsator (5) och dess kompression kort hand (med intervall av 1 - 2 sekunder) beskriver hur mycket som möjligt arbetskammaren (1), men det måste samtidigt motstå expansionskammaren inre anala sfinktermuskeln. Sessionsperioden är 5 - 10 minuter dagligen i 2 veckor. Denna övning återställer bäckens organens muskelminne, förbättrar blodlymfförrådet och förbättrar kroppens näring på mobilnivån.
Att konsolidera de positiva resultaten av den första övningen är nödvändig för att styra kraften från kompressionen av bäckenbotten med hjälp av återkopplings gauge muskeln (2), och behovet av att sträva efter, så mycket som möjligt, för att avvisa tryckmätaren vid en spänning av bäckenbottenmuskulaturen. Förmåga, kläm musklerna så mycket som möjligt för att avböja pilen på manometern på din apparat bekräftar att du använder rätt muskelgrupp. Varaktigheten av denna övning är 3-10 minuter dagligen i 2 veckor.

Kom ihåg att det är omöjligt att komma in i arbetskammaren i ändtarmen utan att först smörja kondomen med smörjmedel.

Kom ihåg att det är omöjligt för överladaren att pumpa arbetskammaren mer än märket på en manometer på 200 mm Hg

Kom ihåg att bukmusklerna och lårmusklerna bör ligga i vila.

Kom ihåg att du inte kan hålla andan. Andas tyst och djupt.

Försök att stanna avslappnad. När du väl har placerat rätt muskler, då - det är redan en fråga om teknik: du måste växla omväxlande och slappna av musklerna.

Avlägsnandet av enheten.

Efter massagen behöver du ta bort enheten från kroppens inre kavitet. För att göra detta behöver du:

 • Öppna ventilventilens (4) backventil (4) och sänk arbetskammaren (1).
 • När arbetskammaren (1) tar startläget, ta pekfingret och tummen för flänsen och dra försiktigt det.
 • Efter borttagning av enheten, ta bort den använda kondomen från arbetskammaren (1) och kassera den enligt anvisningarna.

Apparat Mavit för behandling av prostatit

Övning visar att behandling av prostatit med konventionella droger inte alltid ger positiva resultat. Därför har forskare utvecklat en enhet som gör att du kan hantera detta problem produktivt i samband med mediciner. Vad är effekten av medicinsk apparat Mavit på prostata, och vilken typ av recensioner om det lämnar män?

Vad är apparaten

Mavit är en specialiserad apparat avsedd för behandling både på ett sjukhus och hemma för kronisk inflammation av prostata och erektil svaghet.

Erfarenheten visar att den allmänt accepterade behandlingen av dessa problem är för dyr, smärtsam och ger inte alltid positiva resultat. Därför utformade tillverkare en apparat som klarar av prostatakörtelsjukdomar (ersätter manuell prostata massage) i kombination med användning av droger. Och om du använder enheten för förebyggande ändamål kan du glömma prostatit.

Mavit gör det möjligt att förbättra människans hälsa, lindra inflammation och intensifierar läkemedelsberedningens verkan.

Enheten har tre funktioner:

 • värme;
 • mjuk vibrerande massage;
 • magnetiska impulser.

Vad kan enheten göra:

 • eliminera inflammation och förbättra prostata funktion
 • att upprätta mikrocirkulation, för att aktivera immunitet, för att öka koncentrationen av antibiotika;
 • har anti-edematös och antiinflammatorisk verkan, eliminerar smärta
 • stimulerar sammandragningen av prostats muskler och stabiliserar sin ton, tar bort tecken på irritation;
 • normaliserar könsorganens arbete och stärker styrkan.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

 1. Ingen rubrik 0%
 2. Prostatitest 0%

Det är allt bra.

Du har inte prostatit. Vi önskar att du fortsätter att behålla din maskulin hälsa!

Vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.

Resultaten av det godkända testet visar att du har måttligt uttryckt tecken på prostatit. Adress till experten och skicka inspektion. Glöm inte att de flesta hälsoproblem kan elimineras redan i de tidiga stadierna!

Det är bråttom att se en läkare!

Du har en tydlig symptomatologi av prostatit. Så snart som möjligt kontakta en läkare!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 1. Med svaret
 2. Med ett märke om visning

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i pungen under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du några obehagliga känslor eller smärta i penis under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft obehagliga känslor eller smärtor i underlivet under den senaste veckan?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta, brännande känsla under urinering?

 • Ja
 • ingen

Har du haft några tecken på prostatit under den senaste veckan, som smärta eller obehag med utlösning?

 • Ja
 • ingen

Hur många gånger under den senaste veckan har det varit ont eller obehag på ovanstående ställen:

 • Detta var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • vanligtvis
 • Förlorat mitt konto

Hur skulle du bestämma intensiteten av smärta vid en tidpunkt då de stördes på en skala av 1 (inga smärtor) till 10 (smärtan är outhärdlig).

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Har du haft några obehagliga känslor eller smärta i perineum under den senaste veckan?

 • Var inte
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur ofta har du i den senaste veckan haft en önskan att tömma blåsan före två timmar efter det tidigare besöket på toaletten?

 • aldrig
 • sällan
 • ibland
 • Mycket ofta
 • alltid

Hur påverkar de ovanstående tecknen på prostatit din livsstil?

 • Påverka inte
 • Nästan stör inte
 • Till viss del påverkar de
 • Betydligt bryta mot det vanliga sättet att leva

Hur ofta har du tänkt på dina tecken på prostatit under den senaste veckan?

 • Jag tänkte inte alls
 • Jag tänkte nästan inte
 • ibland
 • Mycket ofta

Hur skulle du leva om ovanstående symtom på prostatit oroade dig hela livet:

 • Jag skulle inte uppmärksamma
 • Normalt skulle leva
 • tillfredsställande
 • Blandade känslor
 • Jag skulle känna mig otillfredsställande
 • Mycket dåligt
 • fruktansvärt

Patientrecensioner

För att få reda på om något läkemedel eller en enhet fungerar, måste man vända sig till de som redan har upplevt den. Och först efter det kan du börja behandlingen.

Efter godkänt prov med en urolog fick han en rekommendation att ansöka Mavit, som kan ersätta manuell massage för att behandla en förstorad prostata. Det blev lite lättare, jag kommer att försöka vidare. Det är mycket billigare att göra massage hemma än att gå till massage sessioner med en läkare.

Användade enheten Mavit två år. Inte bara hjälpte han, men förvärrade också situationen. Enheten förvärrade endast kronisk prostatit.

Dmitry, 53 år gammal.

Jag var obekväm efter den andra applikationen av enheten. Och jag bestämde mig för att inte riskera det och placera enheten på hyllan. Kanske ska jag försöka igen en dag.

Används för förebyggande ändamål. Enheten tycktes vara ofullständig. Det vore bra om du fortfarande kunde justera frekvensen av vibration och värma upp i enheten. I allmänhet är enheten enligt min åsikt fuktig, behöver ytterligare arbete.

Alexander, 57 år gammal.

Jag använder enheten Mavit. Efter två månaders behandling fanns det lättnad i genitourinary systemet och hela kroppen som helhet. Jag är nöjd med resultaten.

Läkaren rekommenderade Mavits apparat. Jag bestämde mig för att prova det. Efter att ha använts i två dagar var det en snabb förbättring av sjukdomen. Jag fortsätter att använda.

Vad säger läkare

Urologer om Mavits arbete uttrycks som följer:

 • Mavit är mycket effektivt för att förebygga sjukdom. Om en 40-årig man regelbundet använder enheten (under behandling), kan han förlänga prostatens normala funktion och stödja sin manliga kraft. Om situationen redan har utvecklats till ett allvarligare stadium, kommer den här apparaten inte att lösa situationen.

Det kan användas som en extra metod för läkemedelsbehandling, och då endast om det inte föreligger någon förvärring av inflammatorisk process.

 • Effekten av läkemedlet kan endast läras av praktiken. Till exempel drack en 44 årig patient under året Prostamol, och ingen förbättring observerades. Efter utnämningen av enheten gick sakerna fel: mannen slutade klaga på smärta. Från manuell massage i en prostata vägrade han kategoriskt (på psykologiska parametrar).

Patienten bör komma ihåg det viktigaste: ingen massage hjälper inte om du inte reglerar din kost och leder en ohälsosam livsstil. Därför beror allt på hur du närmar dig behandlingen.

Att veta hur man använder prostata massageapparaten kommer att göra sin operation mer effektiv och säker. Och glöm inte rekommendationerna från specialister.

0 av 13 jobb avslutade

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13

I inflammation i prostata finns specifika symptom. Under den inflammatoriska processen sväller järn och växer i storlek, vilket bidrar till ökad urinering. Om en man har sådana tecken, bör du omedelbart ta ett test för prostatit. Då kommer du att kunna bedöma din kropps tillstånd och i tid för att besöka specialister.

Ett prostata-test kan göras hemma av dig själv. Med inflammation i körteln verkar inte bara problem med urinutflödet, men erektilfunktionen förvärras, vilket leder till infertilitet. Tidig diagnos av prostatit kommer att undvika utveckling av allvarliga komplikationer.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

MED-SVAR

Vi kontrollerar mediciner på oss själva

Union Apollo - enhet för män

Hälsningar till dig, kära läsare på webbplatsen med-otvet.com! I den här artikeln vill jag dela med dig erfarenheten av att använda Apollo Soyuz-apparaten för drogfri eliminering av potensproblem. Det här är den första enheten av en sådan plan, betraktad på denna sida, så det kommer bli mycket nytt! Låt oss börja granska!

På webbplatsen med annonsen av denna enhet kom jag över på Internet. Jag blev omedelbart lockad av det faktum att enheten inte är svår att använda och inga speciella ytterligare mediciner krävs. Förresten har jag länge letat efter ett verktyg som kan förbättra erektion utan att skada dig själv och som kan kallas universell för någon person. På den officiella platsen Ett enkelt språk beskriver enhetens funktion, ger en skanning av kliniska prövningar. Enheten väckte mitt intresse, jag hittade inte något misstänkt, så en logisk konsekvens uppstår: Jag köpte den nästan omedelbart.

Vem visas Apollo-enheten?

Till min förvåning visade listan över vittnesbörd sig vara ganska stor, se själv:

Innan jag beställde bestämde jag mig för att kontakta en specialist. Kraftöverträdelser Jag hade inte, men jag ville uppnå en ökning av erektion och öka tiden för samlag, eftersom den konstanta arbetsbelastningen i stillasittande arbete känner sig själv. Genom hennes flickväns lite utdöda utseende insåg jag att hon inte har tillräckligt med sex, och det här är en oroväckande klocka. Specialist från den officiella webbplatsen gav ett detaljerat samråd, varefter jag äntligen blev övertygad om att enheten är värt att köpa. Och material för webbplatsen kommer att visas!

Nedan kommer jag att presentera en kort översikt över apparaten i Union Apollo och berätta om resultatet. Låt oss börja med det enklaste - förpackning och instruktioner.

Översikt över förpackningar och instruktioner för Soyuz-Apollo-instrumentet

Paketet från Moskva kom utan dröjsmål, bara 4 dagar efter beställningen tog jag det till postkontoret. För att inte stå i linje under lång tid rekommenderar jag att jag åker dit på morgonen, för huvudflödet på kvällen. Här är vad jag fick:

I paketet var själva anordningen, enhetens pass, glödlampan, vakuumröret, induktorn, fyllmedlet och luftfiltertätningsmedlet, reservsäkringen samt bärväskan. Enheten ser bra ut: montering är robust, inget staggers, bråkar inte, plasten stinker inte, i allmänhet skapas inte intryck av dålig kvalitet.

I passet på enheten beskrivs i detalj hur man använder den:

Allt är klart, så vi kommer inte att stanna länge och gå vidare till användningsresultaten.

Är det värt att förbättra Apollo unionens styrka av sina pengar?

Jag använde denna enhet i en månad - denna rekommendation gavs till mig av en specialist från webbplatsen. Min undersökning i tabellen - så väl sett och fördelarna och nackdelarna:

Totalt: 8,6 poäng av 10 möjliga. Nu går jag inte tillbaka till medicinska preparat som måste tas inuti. Men det betyder inte att artiklarna på webbplatsen kommer att vara längre! Antalet bekanta som försöker nästan få en tablett för styrka växer exponentiellt. Artiklar var, är och kommer att vara!

Så till tabletterna kommer jag inte att återvända, för Apollo-unionen verkar mig den säkraste (och jag är van vid att övervaka min hälsa). Denna enhet kan köpas 1 gång och njuta av så mycket du vill. Tabletter måste också regelbundet köpa.

Läkarnas utlåtanden om apparaten för att förbättra styrkan hos Soyuz-Apollo

Jag vill notera att läkarnas kommentarer den verkliga. Jag tog inte specifikt dem från Internet. Jag intervjuade ett par läkare jag visste från min stad, och det var vad de sa till mig:

Alexander Kostetsky, en urolog med 25 års arbetserfarenhet:

För en man finns det inget viktigaste organ än prostatakörteln. När problem uppstår med det, måste åtgärder vidtas. Annars blir alla andra manliga organ praktiskt taget värdelösa. I jämförelse med tidigare år noterar jag en ökning av patienternas medvetenhet. Under de senaste årtiondena fanns det redan 8 fall med 8 fall för 8 sökande. Nu har antalet oansvariga patienter nästan halverats. Kanske hände det för att de började prata om denna sjukdom i massmedia.

Det finns många droger skapade för att bli av med problem med prostatakörteln. Men de flesta har mycket kontraindikationer. Jag har länge letat efter ett botemedel som inte skadar kroppen. Ett sådant verktyg var en inhemsk Apollo-enhet. Förvaltningen av vår klinik förvärvade det för ungefär ett år sedan. Nu har mina patienter möjlighet att använda den vid behov.

Apollo Alliansen påverkar positivt prostatakörteln. Tack vare denna enhet är behandlingsperioden nästan halverad. Dessutom noterar jag att när behandling av droger med prostatit är mycket mer smärtsam, tillåter Apollo Union dig att bli av med smärtan efter den tredje sessionen.

Men som alltid, innan du använder enheten måste du kontakta en läkare. Självmedicinera inte.

Andrey Samoylenko, en urolog med 14 års erfarenhet:

Folket anser att det är omöjligt att bota prostatit. Man tror att man bara kan sakta ner det. Jag kommer att skingra denna myt. Prostatit behandlas, som många andra sjukdomar i det genitourära systemet. Det viktigaste i tid att söka hjälp och följ råd från en läkare.

När det gäller enheten Apollo. Enheten är faktiskt effektiv. Det gör det inte bara möjligt att ta bort de smärtsamma symptomen på prostatit, men också att normalisera blodtillförseln, för att stärka erektionen. Indikationer för användning i denna enhet är mycket. I min praktik anser jag det vara ett alternativ till många mediciner. Huvudvillkoren för användningen är frånvaron av venerala och akuta former av andra sjukdomar. Kom ihåg det här.

Vad säger reella recensioner om Soyuz-Apollo-enheten?

Det finns inte så många recensioner på Apollo Alliance som på några oförsvunna tabletter, men de är fortfarande tillräckliga för att bedöma enhetens prestanda. Här är ett exempel på positiva åsikter:

Negativa svar träffade bara två. Jag presenterar dem också för din uppmärksamhet:

Jag är inte benägen att lita på sådana recensioner, tk. De verkar vara väldigt misstänkta för mig. Var kommer dessa åsikter från? Jag kan förklara:

 • Konsumenten förvärvade en falsk. Var och en av oss vill spara pengar. Men som du vet, betalar miseraren två gånger. Om man köper en enhet till ett lågt pris på någon "vänster" -plats, riskerar en person sig att svindla och få konsumentvaror.
 • Kundrecensioner. Självklart är tabletter tillverkare olönsamma att förlora sina kunder, så de publicerar negativa recensioner på enheten, försöker skrämma bort konsumenter och fortsätter att pumpa pengar ut ur dem.
 • Kanske, författarna till den negativa återkopplingsenheten helt enkelt kontraindicerat. Både på den officiella hemsidan och i passet på enheten anges att den inte kan användas för inflammation och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är bäst att konsultera en läkare innan du gör en beställning. Sådant samråd kan tillhandahållas av en specialist med officiell sida.

Var kan man köpa den ursprungliga Apollo-enheten och hur man inte löper in i en falsk?

Som jag nämnde ovan gjorde jag en order på tillverkarens officiella hemsida. Det tycktes mig mest lämpligt av flera anledningar:

 • På den officiella hemsidan är priset mindre än det för företrädare i min stad.
 • Jag betalade beställningen efter att ha mottagit paketet. Kom ihåg - bara bedrägerier kräver förskottsbetalning! Ta hand om dina pengar!
 • Innan jag beställer fick jag detaljerade råd från en specialistplats.

Förresten visade sig siten expert vara professionell. Han svarade lätt på alla frågor av intresse för mig, gav rekommendationer om användningen av enheten. I slutet av vårt samtal hjälpte vi till att beställa. Det trevligaste med detta är att du kan prata utan skum av förlägenhet, för att en person inte bara är bekant med dig, men han kommer aldrig att se dig heller.

För att få ett gratis specialistkonsult, lämna ditt telefonnummer på på den officiella hemsidan. Konsultationen binder dig inte till någonting, så du kan bara prata om ditt problem om du till exempel inte kan hitta tid att besöka en urolog.

Använder du redan enheten för att förbättra unionens Apollo-styrka? Finns det första resultat? Dela din framgång! Din erfarenhet är väldigt intressant!

Den uretoniska enheten för behandling av prostatit: beskrivning och recensioner

Ereton är en inhemsk urologisk enhet, som är utformad för att behandla prostata sjukdomar. Det har ett certifikat och rekommenderas av hälsovårdsministeriet. Detta indikerar att enhetens effektivitet har bevisats av erfarenhet.

Vad är det här

Ereton är en liten anordning som verkar på prostata med pulserad elektrisk ström, magnetfält och lågfrekvent mikrovibration. Ereton skapades för att bli av med olika patologier förknippade med prostata körteln.

En passiv elektrod, en fysioterapeutisk sond, tvåfingerbatterier och en detaljerad bruksanvisning ingår i satsen. Det gör att du kan utföra behandling hemma.

Gör prostatitbehandling

Eretons effektivitet vid behandling av prostatit är bevisad. Det positiva resultatet är ett test från läkare och patienter. Med alternativt olika lägen kan du snabbt förbättra tillståndet. Ofta uppnås fullständig återhämtning.

I kronisk patologi lindrar Ereton symtomen på exacerbation och ökar efterlevnadsperioden. Men det är endast effektivt när man tar mediciner som föreskrivs av en urolog. För att avlägsna inflammation måste vi förstöra infektionen. Ereton stimulerar restaureringen av organets funktioner, men dödar inte bakterierna.

Indikationer och kontraindikationer

Hjälper i kampen mot följande patologier:

 • Prostatotsistit.
 • Hyperplasi av prostata godartad kurs.
 • Syndrom av kronisk bäckensmärta.
 • Förlust av sexuell lust.
 • Kronisk prostatit av bakteriellt ursprung.
 • Insufficiens hos genitalreaktionen.
 • Primär aseptisk prostatit.
 • Kvinnlig infertilitet, provocerad av obstruktion av äggledarna.
 • Hypokondriakala störningar.
 • Andechs.
 • Kronisk salpingo-ophritis.
 • Somatiserade störningar.
 1. Cancer i vilken form som helst.
 2. Kardiovaskulära sjukdomar.
 3. Uppskjuten infarkt.
 4. Närvaron av papillom i anusen.
 5. Förekomsten av en pacemaker.
 6. Systemiska blodsjukdomar.
 7. HIV.
 8. Hemorrojder i ökningen.

Det är också förbjudet att använda en urologisk enhet, om nyligen (upp till tre månader) utfördes en operation på prostatakörteln.

Hur det fungerar

Ereton fungerar enligt principen prostata massage genom anus. Elektromagnetiska pulser och lågfrekvent mikrovibration stimulerar återställandet av prostata funktioner, förbättrar produktionen av spermier och syror, där de lagras under en tid. Kliniska prövningar bekräftar att enheten accelererar rehabiliteringsprocessen, bevarar sexuell funktion fram till pensionsåldern.

Fördelar och nackdelar

Återkopplingen från patienter och läkare föreslår följande fördelar med Ereton:

 • Lämplig för hemmabruk.
 • Kräver inte medicinsk utbildning och speciella färdigheter.
 • Compact. Därför kan du ta det på vägen och inte avbryta behandlingen.
 • Gör det möjligt att undvika kirurgisk ingrepp.

Den negativa meningen är att sonden måste nedsänkas i anusen. Detta skapar obehagliga känslor. Många män rapporterar fysiskt och psykiskt obehag och vägrar därför att använda enheten. Men urologer säger att endast genom massage på prostata finns en chans att undvika operation. En nackdel är priset. Den genomsnittliga kostnaden för enheten - 8000-9000 rubel.

Hur man ansöker

Behandling med Ereton rekommenderas att utföras i 15 minuter om dagen. Gör proceduren bättre på morgonen på en tom mage, ett par timmar efter att ha tagit pillerna. Arbetsregler med enheten:

 1. Gör en rengörande enema, töm blåsan.
 2. Desinficera sonden.
 3. Ta någon bekväm ställning.
 4. Sätt sonden i analöppningen till ett djup på upp till 8 centimeter och peka mot naveln.
 5. Konfigurera parametrarna för de utgående signalerna.

recensioner

Nedan är patienternas recensioner av Ereton:

 1. Alena. Min far har prostatit. Läkare säger att denna sjukdom inte kan botas bara av piller, kost eller fysioterapi. Vi måste närma oss problemet på ett omfattande sätt. Papa har använt Ereton i nästan ett år på råd av en urolog. Parallellt dricker han tabletter. Han säger att det finns ett resultat. Läkaren bekräftar också förbättringen.
 2. Igor. Jag är sjuk med en prostatit. Nästan en månad sedan började jag använda Ereton. Efter den första kursen på 10 sessioner blev det lite lättare (smärta och andra obehagliga symptom är inte längre så uttalade). Nu passerar jag den andra kursen. Medan slutsatser gör eller gör tidigt: prostatit snabbt behandlas inte. Jag ser vad som händer om en månad.
 3. Andrew. Jag är 41 år gammal. De avslöjade prostatit. Läkaren rekommenderade piller och Ereton. Jag köpte enheten i en onlinebutik till ett lågt pris. Det har varit tre månader sedan behandlingens början. Resultatet är mycket bra. Vissa symptom kvarstår, men jag känner mig mycket lättare. Jag tror att jag kommer att botas i några månader.

LEKARNA.ru Blogg om hälsa och medicin. Tips för en hälsosam livsstil.

Enhet Nanoprost från prostatit: Läkarundersökning, pris, var du kan köpa?

Det finns många sätt att behandla prostatit. I grund och botten är det piller eller fysioterapiprocedurer, till exempel prostata massage. Men det finns mindre smärtsamma sätt att fysioterapi. NanoProst-enheten verkar till exempel genom att generera magnetfält och vibrationseffekter. Hans säljare försäkrar att enheten är överlägsen effektivitet för de flesta andra metoder för behandling av kronisk prostatit.

Enhet för behandling av prostatit

"Nanoprost" är en anordning för behandling av prostatit, vilket gör det möjligt att fullständigt bota denna sjukdom. Enheten kan användas i monoterapi. Patienten behövs inte i tillägg:

 • drogterapi;
 • prostata massage;
 • kirurgisk operation.

Det behövs inte ens för diagnos. För enheten "Nanoprost" är det ingen skillnad vilken typ av prostatit du är, orsakerna till utvecklingen, svårighetsgraden av den kliniska kursen. Varje inflammatorisk process i prostatakörteln går helt bort.

Enheten "Nanoprost" behandlar prostata på grund av fysioterapi. Den kombineras och inkluderar:

Om du tror att annonsering har "Nanoprost" följande fördelar:

 • behandlar kronisk prostatit utan smärta och biverkningar;
 • ingen introduktion av enheten i ändtarmen;
 • läker prostata inflammation för alltid, och lindrar inte symtomen på ett tag, som farmaceutiska preparat;
 • stärker erektion och sexuell lutning hos män
 • läker könsorganen.

Nanoprost verkar mycket snabbt. Redan under den första veckan av behandlingen går alla symptom helt borta.

Instruktioner för användning

"Nanoprost" består av en kudde och en kontrollpanel. Mannen sätter sig ner på denna kudde och ställer in det nödvändiga programmet. Efter det börjar kudden vibrera, vilket hjälper till att förbättra bäckenscirkulationen.

Varaktigheten av ett förfarande är cirka 30 minuter. De behöver 1-2 gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar i 10-14 dagar. I framtiden måste kurser upprepas från tid till annan för att uppnå en hållbar terapeutisk effekt.

Doktorens feedback

"Nanoprost" är en apparat för fysioterapi som hjälper till att minska eller ta bort symptomen på kronisk prostatit, men kommer inte att bota denna sjukdom helt. Det är dock lämpligt att använda sådan behandling för alla typer av denna sjukdom. Med bakteriell prostatit är det osannolikt att användningen av enheten förbättrar den kliniska situationen väsentligt.

Men de flesta fall av prostatit har inte en bakteriell komponent av inflammation. I detta fall är diagnosen "kronisk bäckensmärksyndrom". I sin utveckling spelar en massa faktorer en roll och apparaten "Nanoprost" på grund av vibration kan påverka minst fem av dem:

 • Stagnation av prostatsekretion.
 • Stagnation av blod i prostatakörteln.
 • Ödem i prostata.
 • Spänningar i perineumets muskler.
 • Psykologisk faktor.

Förbättra utflödet av biologiska vätskor från prostata, kan du uppnå eliminering av ödem. Som en följd av detta minskar prostatakörteln i volym, komprimerar nervändarna mindre och visar därför ett mindre intensivt smärtsyndrom. Dessutom kan urinering normaliseras på grund av dekompression av urinröret.

Vid utvecklingen av syndromet för kronisk bäckensmärta spelas en viktig roll av den psykologiska faktorn. Nanoprost, som kan användas dagligen, fungerar som en placebo. Det hjälper till att lindra smärta på grund av en persons medvetenhet om att utföra terapeutiska förfaranden. I den meningen har "Nanoprost" verkligen vissa fördelar jämfört med andra behandlingsmetoder. Till skillnad från tabletter kan den användas under lång tid utan biverkningar.

Sjukgymnastik är ett sätt att välja behandling av kronisk prostatit för personer som inte har objektiva tecken på en inflammatorisk process, men det finns smärtssyndrom i bäckenregionen.

Nanoprost påverkas också av magnetfältet. Emellertid är dess effektivitet vid behandling av prostatit tveksamt. Kanske har magnetiska vågor en måttlig terapeutisk effekt på grund av en förändring i de vaskulära väggarnas permeabilitet och en minskning av prostatacetema.

Med alla fördelar med "Nanoprost" för prostata måste man förstå att en stor mängd reklaminformation på enhetens officiella hemsida inte motsvarar verkligheten, nämligen:

 • förmågan att snabbt och fullständigt bota prostatit;
 • inget behov av diagnostiska procedurer och ytterligare behandlingar;
 • hög effektivitet av "Nanoprost" i någon form av prostatit;
 • positiva effekter på styrkan;
 • kliniskt beprövad effekt.

På den officiella hemsidan för Nanoprost är priset på den här enheten inte angivet. Från externa källor var det möjligt att ta reda på att det kostar 70 tusen rubel. Detta pris är klart överdriven - det är meningslöst att betala så mycket för en vibro-kudde. Till det här priset kan du få bättre och mångsidigare fysioterapi-anordningar som inte bara kan användas för symptomatisk behandling av kronisk prostatit, men också för andra medicinska ändamål.

En annan sak är att informationen om priset på NanoProst-enheten erhålls från en inofficiell källa och därför kanske inte motsvarar verkligheten. Om du är intresserad av den här enheten är det därför bättre att beställa ett returanrop på den officiella hemsidan och att ange priset direkt från säljarna. Kallar dig till ingenting förpliktar dig - ingen kommer tvinga dig att köpa Nanoprost.

Var kan man köpa?

"Nanoprost" kan inte köpas på apoteket. Men det kan beställas på några minuter på den officiella hemsidan. Först bör du lämna dina uppgifter: Bostadsorten, telefonnumret med stadskoden, och även namnet. Säljaren ringer om några minuter.

Ange från honom priset för enheten "Nanoprost." Om det passar dig - bekräfta beställningen och namnge din hemadress. Ett paket skickas till honom om några dagar. Plocka upp enheten för behandling av prostatit kan vara på postkontoret, ungefär en vecka.

Urologisk enhet Smart-enkel för behandling av prostatit, instruktioner, recensioner

Vi har ingen anledning att annonsera några apparater och apparater för förebyggande och behandling av prostatit, men vi kan inte heller följa nyheten på marknaden på detta område, särskilt om det kommer att gynna läsare på vår webbplats.

Därför är informationen nedan av rent fakta-natur och tvingar dig inte att göra några inköp.

Syfte och egenskaper hos enheten

Smart-enkel - en enhet vars huvudsakliga syfte är att behandla prostatit och besläktade sjukdomar i prostatakörteln.

Fördelarna med produkten innefattar effektivitet, kompaktitet och överkomlighet.

En viktig faktor är möjligheten till komplex behandling, under vilken perioden användes extra antiinflammatoriska, antibakteriella, immunmodulerande och andra läkemedel.

Egenskaperna hos enheten inkluderar:

 • Förekomsten av sju tryckta kretskort;
 • Patronens diameter är 22 mm;
 • Användning av IR-lampor, vibrationer och termiska effekter.

Indikationer för användning

Smart-enkel - en modern enhet som lyckas klara av följande sjukdomar:

 • Brott mot copulatorisk funktion hos män;
 • uretroprostatit;
 • Prostatovezikulit;
 • Kronisk prostatit i olika steg.

Fysiologiska effekter

Den smarta enkla enheten ger:

 • Förbättring av erektion och snabb ökning av styrkan;
 • Stimulering av regenerativa processer;
 • Adaptiv åtgärd;
 • Antiinflammatorisk effekt;
 • Förstärkning av muskelvävnad;
 • Eliminering av stagnation i prostatakörteln;
 • Normalisering av mikrocirkulationen i det problematiska och närliggande området;
 • Förbättrad verkan av droger på prostata.

Bevisade kliniska effekter

Smart-Simple-enheten har en komplicerad effekt på problemområdet. Detta minskar smärta och dysuriska manifestationer, ökar vikten av urinering, minskar volymen av kvarvarande urin, liksom antalet leukocyter i utsöndringen av prostata.

Termoterapi främjar expansion av blodkärl, förbättrar mikrocirkulationen och blodcirkulationen.

IR-strålning aktiverar cellulär andning och accelererar återhämtningsprocessen.

Magnetfältet bidrar till anestesi, har en immunmodulerande och adaptogen effekt.

Komplex terapi gör prostationsmassage effektivare, bidrar till att minska stillastående fenomen.

Kontraindikationer för användning

Smart-simple rekommenderas för sådana sjukdomar:

 • Inflammatoriska (inklusive akuta) processer i rektalområdet;
 • Prostatit i akut grad;
 • Adenom av prostata;
 • Övergång av en kronisk prostatit i en fas av en exacerbation;
 • Rektumets onkologi
 • Tuberkulos och prostatacancer eller misstänkt för förekomsten av dessa sjukdomar.

Tillåt dokumentation

Smart är enkelt - en modern enhet som har alla nödvändiga tillstånd att använda, och dess effektivitet bevisas av praktisk erfarenhet.

Enheten är registrerad hos Federal Service, som behandlar problem med hälsovård.

Enheten är registrerad som en medicinsk enhet, och dess användning i ambulans och ambulans är godkänd av företrädare för nämnda kropp.

Om fysioterapi

Den smarta enhetens särdrag är dess enkla mångfacetterade verkan på problemområdet.

Fysioterapeutiska effekter

Smart-enkel är effektiv, både med oberoende tillämpning och i kombination med andra behandlingsmetoder. Åtgärden syftar till att massera prostata, vilket bidrar till snabb återhämtning.

Dessutom har IR-strålning med en genomsnittlig våglängd på 940 nm en positiv effekt på organ i bäckenregionen och prostatakörteln. Även kraftig termo- och magnetterapi av de nämnda områdena genomförs.

Infraröd terapi

Fram till nyligen fungerade dyra och stora laserinstallationer som generatorer av elektromagnetisk strålning med hög effekt.

Idag ersattes de av mer kompakta och effektiva IR-dioder, som kan emittera EM-vågor i ett litet sortiment.

I motsats till lasrar, vars ljusflöde måste spridas med hjälp av munstycken, är det mycket lättare i infraröddioder - i början skapar de spritt ljus, tack vare närvaron av speciella mikrolinser.

Den smarta enkla enheten ger tre infrarödioder som avger en våg med en längd av 940 nm med ett fel på 10 nm i en riktning och den andra.

Egenskaperna hos IR-dioder är:

 • Spridningsvinkel - 120 grader Celsius;
 • Frekvens - upp till 99 Hz;
 • Möjligheten att arbeta i ett pulserat läge, vilket dessutom stimulerar kapillärerna.

Det är värt att notera att IR-strålning med en våglängd på 935-950 nm är den mest effektiva och kraftfulla terapeutiska effekten.

Som ett resultat av det fotobiologiska inflytandet av IR-ljus på vävnaden ökar blodkärlen, blodflödet ökar och återhämtningsprocesser accelereras.

Energin av kvanta i ett komplex med ett magnetfält sänker reflektionskoefficienten vid gränserna för vävnader och förbättrar även IR-ljusets förmåga att tränga in djupt.

Denna funktion ökar i sin tur enhetens totala effektivitet.

Hårdvara massage

En annan fördel Smart-enkel-effektiv massage i prostata körtandets problematiska område, vilket beror på en ytterligare lågfrekvent effekt (förekomsten av vibrationer).

För att säkerställa största möjliga komfort under procedurerna, tillhandahåller enheten stegvis reglering av vibrationsnivån (tio steg).

Dessutom har enheten redan installerat 32 varianter av vibro-scribers.

I processen att påverka problemområdet växlar de med varandra, vilket ökar massageens övergripande effektivitet.

Som ett resultat produceras dränering, uppvärmning av hög kvalitet och "habituation" av vävnader till den terapeutiska faktorn förhindras.

Funktions Smart är enkelt - det kan bara användas för hårdvara massage, inklusive som en fingermassage i prostataområdet.

Den terapeutiska verkan är baserad på mekaniska vibrationer, vilka uppfattas annorlunda av vävnaderna. Detta förbättrar i sin tur blodcirkulationen, eliminerar venös trängsel och snabbare behandling.

Hårdvarormassage har också följande effekt:

 • Aktiverar blodcirkulationen i prostata;
 • Ökar antalet lecitinkorn som är hemliga;
 • Förbättrar styrkan;
 • Ökar vävnadsmotståndet i det behandlade området.

På grund av ökningen av sekretorisk körtelaktivitet ökar tillväxten av fruktos och citrat i hemlighet, rörligheten hos spermatozoa och orgasm efter samlag ökar.

Den senare faktorn beror på en mer aktiv stimulering av fröetubberet under fröets frisättning.

Hårdvara massage hjälper till att minska smärta i prostata, vilket beror på en minskning av körteln och retentionens storlek, liksom i samband med dessa faktorer, kapacins expansion.

Förresten förbättrar denna åtgärd processen med urinering.

Magnetoterapeutisk verkan

En funktion av Smart-Simple är närvaron av en rektalpatron, som genererar ett magnetfält av två typer - en lågfrekvent variabel (upp till 99 Hz) eller en konstant.

Programmet har en magnetfältstyrka på ca 10 mT, vilket är tillräckligt för att uppnå bättre resultat.

Om det behövs kan du öka denna parameter manuellt.

En egenskap av magnetoterapi är den mångfacetterade effekten. Med hjälp av dessa, expanderar fartygen, det visar sig vara immunmodulerande, hypokoagulerande och ett antal andra åtgärder på problemområdet.

Magnetiska fält har en positiv effekt på många processer i kroppen, som upprepade gånger har bekräftats av specialister.

Trots det magnetiska fältets beprövade effektivitet är mekanismen för dess funktion vid studietrinnet.

För idag var det möjligt att bevisa att under påverkan av ett magnetfält med liten kraft förändras reaktionshastigheten för ett radikalt par. Som ett resultat är det en kraftfull terapeutisk effekt, och återhämtningshastigheten för det skadade området ökar.

termoterapi

Smart-enkel i applikationsprocessen har en kraftfull termisk effekt på prostatakörteln. Värme passerar genom ändtarmen, på grund av uppvärmning av rektalpatronen till en temperatur av 38-42 grader Celsius. Vid behov kan värmeffekten justeras (tio steg finns).

En sådan inverkan på problemzonen bidrar till ökad lumen i kärlen, vilket bidrar till att förbättra blodflödet och optimera den allmänna cirkulationen i prostata.

Dessutom leder termoterapi till en ökning av antimikrobiella faktorer, vilket förklaras av ökad aktivitet av lokala produkter eller ökat intag av vävnad från blodplasma. Den resulterande hypertermen bidrar till förstörelsen av odlad (latent) mikroflora.

De utförda undersökningarna har bekräftat att en ökning av temperaturen i prostatakörteln underlättar avlägsnandet av inflammation på grund av bildandet av ärr och fibrösa strukturer i problemzonen.

Dessutom hjälper upphettningen av prostata att störa aktiviteten hos nervfibrer av afferent typ, vilket minskar smärta. Men det är inte allt.

Effekten av förhöjd temperatur förändrar riktning och hastighet av reaktioner i vävnader och celler och påverkar också cellmembranens LC-struktur.

Resultat av kliniska prövningar

Smart är enkelt - enheten, vars effektivitet bekräftas av en grupp studier som utförs av Urologis forskningsinstitut av Ryska federationens hälsovårdsministerium. 90 personer deltog i experimentet. Samtliga patienter delades in i två grupper.

Den första mottagna endast standardbehandlingen, såväl som fysioterapi med den smarta enkla enheten, och den andra - en placebo (enhetsdisplayen fungerade, men den fysioterapeutiska effekten var avstängd).

Resultatet av den första gruppen visade effektiviteten hos enheten:

 • Volymen av kvarvarande urin minskade med 47%;
 • Volymen leukocyter ökade med 72% i problemkroppens hemlighet;
 • Urinproduktionstakten ökade med 42%;
 • Livskvaliteten förbättrades med 12% (mätningar gjordes på NIH-CPPS-skalan);
 • Minskade smärta och dysuriska manifestationer.

Allmänna tips för användning

För större effektivitet bör Smart-Simple användas med en viss periodicitet. Som regel är det nödvändigt att genomföra flera kurser, som var och en innehåller 10-14 sessioner. Förfarandena äger rum varje dag och samtidigt.

Efter varje kurs finns en paus - från 30 dagar eller mer. Enheten kan användas på ett sjukhus under överinseende av en läkare eller hemma. I det senare fallet behöver du få en läkares rekommendation.

Enheten används efter urinering eller tömning av tarmarna.

I komplex behandling är smart att enkelt öka betydelsen av olika läkemedel, inklusive fytopreparationer, liksom antibiotika.

Därför kan de största resultaten uppnås vid kombinering av smarta enkla med klassisk användning av läkemedel.

Principer för apparatkontroll

Smart smart device kan fungera i 2 lägen - "Doctor" och "Patient". Om du inte gör inställningar för inställningarna fungerar enheten enligt det andra programmet.

Fördelen med "Patient" -läget är att alla inställningar är inställda i automatiskt läge och ett standardprogram på 12 minuter aktiveras.

Om läget "Doctor" är inställt är det möjligt att manuellt programmera enheten med hänsyn till patologi och taktik för terapeutisk terapi.

I det här fallet kan ett av de 7 behandlingsprogrammen väljas med en ändring i procedurtiden mellan 7 och 15 minuter.

Som standard är läget "Doctor" blockerat, eftersom det endast är avsett för proffs. För att låsa upp läget, tryck bara på specialknappen.

För att börja använda är det tillräckligt att sätta på patronen, använd sedan en knapp för att starta fysioterapi.

I sessionsprocessen ser patienten hur mycket tid som är kvar innan procedurens slutförandekurs, och vilken påverkan som inträffar vid en viss tidpunkt.

Instruktioner för användning

Förfarande för att utföra proceduren i "Patient" -läget.

Förfarande för att utföra proceduren i läget "Doctor".

Säkerhetsåtgärder

Vid användning av den smarta enkla enheten är det nödvändigt att övervaka tillståndet hos strömförsörjningen och rektalpatronkablarna, som inte bör sträckas ut.

Enheten bör endast ingå i ett arbetsuttag, och nätverksegenskaperna måste uppfylla tillverkarens krav.

Det är förbjudet att använda enheten i närvaro av skador (sprickor och chips) på nätverksadapterns, rektangulärpatronens eller kontrollpanelens hölje. Dessutom kan enheten inte sättas på om kablarna är trasiga.

Vid användning av enheten krävs anti-epidemiska åtgärder. Dessutom bör du undvika att få vätskor på kontakterna och kontakterna på enheten, vilket kan leda till kortslutning.

Ansökan Smart-enkel är tillåten efter samråd med en läkare eller specialist i en medicinsk institution.

recensioner

Populariteten hos enheten Smart-enkel har lett till att många recensioner uppträder på webben. Låt oss utse några av dem:

 • "Jag delar med dig den personliga erfarenheten av att använda den urologiska enheten. För att få effekten måste du komma in i ändtarmen, men bara en kort bit, så var inte rädd. Kondomer ingår. Omedelbart ska jag notera fördelar - lätthet vid tillämpning och acceleration av behandlingsprocessen av människans sjukdomar. Genom att välja att fokusera på två enheter - Mavit och Smart-enkelt. Preference gavs till det andra efter att ha studerat egenskaper och aktuell återkoppling. Jag tyckte att du kan använda enheten själv - läs instruktionerna tillräckligt noga. Om det finns missförstånd kan du alltid kontakta en läkare. Efter slutet av massagen försvann känslorna mer obehagligt, kraften förbättrades. Men innan kursens start ska man ta hänsyn till kontraindikationer och inte engagera sig i självmedicinering. " Cyril, 35 år gammal.
 • "När jag köpte Smart-Simple, följde jag flera uppgifter på en gång: förhindra manliga sjukdomar och eliminera kvarvarande symtom efter en härdad prostatit. Jag ville hitta en enhet som kan användas hemma, och smart är lätt i detta avseende kom upp bäst. Läkaren förklarade i detalj hur och vad man ska göra för att bota sjukdomen och undvika framtida impotens. Under ett par månader är det bara positivt att användningen av intrycket är. Enheten är bekväm, liten i storlek och ger resultatet. I kombination med klassisk behandling kommer resultatet snabbare. " Igor, 45 år gammal.
 • "Jag bestämde mig för att lämna min åsikt om den underbara apparaten. Tidigare var jag inte särskilt ivriga att behandla sjukdomar. Om något skadas, föredras att uthärda och inte gå till doktorn. Kanske av denna anledning, redan i sin ungdom, framkom prostatit. Efter att ha kontaktat läkaren utsåg den senare Vitaprost och ett antibiotikum, liksom en massageprocedur. Tabletterna förbättrade tillståndet, men inte för länge. Efter 5-6 månader återvände allt till sin tidigare nivå. Nästa gång jag besökte sjukhuset, hittade jag en mer kompetent läkare som ordinerat många mediciner, men förklarade det för att utföra de resultat som krävs för att utföra massageprocedurer. Det var han som rekommenderade Smart-simple. Efter de första dagarna av ansökan kände jag riktiga resultat. Efter en vecka försämrades testen, och efter en månad försvann symtomen på kronisk prostatit helt och hållet. " Dmitry, 36 år gammal.
 • "Under behandlingen av prostatit fick mycket information om denna sjukdom. Som regel föreskriver läkare läkemedel och massage för behandling (10-15 procedurer). I det här fallet är den bästa massageanordningen Smart-enkel, som jag rådde personligen av urologen. Det är bra från alla ställen - för pris och funktionalitet. I 7 dagar efter ansökans början har mitt tillstånd förbättrats avsevärt. Som doktorn sa, om jag försenade med behandlingen, skulle jag i tiden bli impotent. Nu ska jag regelbundet genomgå förebyggande förfaranden för att undvika att problemet upprepas i framtiden. " Egor 43 år gammal.
 • "Länge" kämpade "med sin man och med all sin makt försökte övertala honom att massera prostata. Till slut gjorde jag det. Till sist körde jag honom till doktorn. Efter att ha besökt sjukhuset tog han en liten låda och sa att vi skulle bli behandlade hemma. Först var det läskigt, men så småningom blev rutinerna vana. Prostatit botades snabbt, och nu använder vi enheten bara för förebyggande ändamål. " Catherine, 36 år gammal.
 • "Enheten är smart enkel för min man, men jag bestämde mig för att berätta om honom. Han av någon anledning tvekar, men varje andra man möter ett sådant problem. För hennes man var sjukdomen en verklig stress - han led, fick smärta och var psykiskt deprimerad. Först försökte han läka med hjälp av kosttillskott, men de gav inte resultat. Jag fick honom att gå till doktorn för ett samråd. Läkaren rådde att göra en prostata massage. Först gick mannen till förfaranden, men efter ett tag blev enheten smart. Den har små dimensioner, kompakt och arbetar regelbundet i flera månader. Dess fördel är flera typer av exponering, vilket ökar den totala effektiviteten av behandlingen. Men om du jämför det med ett besök på sjukhuset och betalar för prostata massage tjänster, är fördelarna uppenbara. " Tatiana, 35 år gammal.
 • "Jag tyckte om Smart Smart från de allra första dagarna av ansökan. Förfarandet är i allmänhet inte smärtsamt och även lite trevligt. Men kom ihåg att en massage inte räcker - det är önskvärt att kombinera procedurer med drogbehandling. Från prostatit har jag framgångsrikt läkt, och nu använder jag en apparat för förebyggande. " Egor, 37 år gammal.
 • "Fram till nyligen var jag säker på att härdning av prostatit är nästan omöjligt, och själva sjukdomen är ärftlig. Jag läste många artiklar och recensioner på Internet och gick till och med för att se en läkare, varefter jag bestämde mig för att köpa en apparat för hemmapersonalbehandling - Smart-enkel. Enheten är liten i storlek, kompakt och har bra funktionalitet. Den har en mångfacetterad effekt på problemområdet och är lätt att applicera. Jag märkte ett resultat i en vecka, men i framtiden (efter avslutad behandling) planerar jag att använda en apparat för förebyggande. " Eugene, 38 år gammal.

Prostatit är en allvarlig mäns sjukdom, som kan leda till förlust av sexuell funktion och andra problem.

Användningen av Smart-enkel enhet i kombination med läkemedelsbehandling gör att du snabbt kan bli av med sjukdomen och sedan utesluta sin återkomst.

Effektiviteten av läkemedlet bevisas experimentellt, och den positiva återkopplingen av nöjda män och deras fruar är en ytterligare bekräftelse på enhetens effektivitet.

Det viktigaste - innan ansökan börjar konsultera en läkare som kommer att ordinera den exakta behandlingstiden.