Huvud
Analyser

Mäns forum: Behandling av impotens, tillämpning och recensioner om generiska av Viagra, Cialis, Levitra

Forum för generiska användare för behandling av impotens Viagra, Cialis, Levitra

Prostatamassagerare

  • Gå till sidan:

Prostatamassagerare

# 1 Meddelande Andreo »13 mar, 2016, 18:51

# 3 Meddelande RORO »07 nov 2016, 16:29

# 5 Meddelande SEM123 »13 nov, 2016, 19:53

Prostatamassagerare

# 6 Meddelande Tatiana »29 november, 2016, 15:08

Prostatamassagerare

# 7 Meddelande VladD »29 november 2016, 15:35

Prostatamassagerare

# 8 Meddelande Tatiana »29 nov 2016, 16:27

Prostatamassagerare

# 9 Meddelande VladD »29 nov 2016, 16:31

Hur man väljer och använder en massager för prostata

Vad kan en prostata massager hjälpa mig?

Indikationer för prostata massage

Kontraindikationer mot prostata massage

Typer av prostata massörer

Instruktioner för förfarandet

De sista artiklarna i avsnittet:

Vid behandling av godartad prostatahyperplasi är first-line-läkemedel alfa-adrenoblocker och 5-alfa reduktashämmare. Stearinljus med prostata adenom används

Fibros av prostatakörteln är en följd av en långvarig inflammation, förändringar i vävnadens struktur mot bakgrund av ärrbildning kan leda till irreversibla konsekvenser. Patologier är benägna att

Prostatit - en inflammatorisk process i prostatakörteln, beroende på formen, kan vara latent, ge svaga kliniska manifestationer eller omvänt svåra symtom

Förberedelser för behandling av prostatacancer är inte mindre viktiga än kirurgisk behandling, kemoterapi och strålbehandling. Innan du väljer en referensmetod tar doktorn hänsyn till en mängd faktorer så att effektiviteten

För mig talar urologen, att det är bättre att ta massageapparater med komplexa åtgärder att det också fanns en integration, och ett magnetfält eller ultraljud etc. Jag hittade infu om Mavit och smartprost, och då vad? Hur man väljer något ser de alla ut på samma sätt.

Den bästa massagen för prostata för recensioner: hur man ansöker och gör sig själv (med foto och pris)

Vibromassazhery och andra liknande produkter är avsedda för självmassage av prostatakörteln. Urologi rekommenderar att man använder dessa enheter för att behandla och förebygga inflammatoriska processer lokaliserade i prostatakörteln, normalisering av det geniturära systemets funktion. Överväg hur du använder massagerna korrekt, hur du väljer den mest effektiva, kvalitetsenheten och hur man gör en prostata-massager.

Verkningsprincip och terapeutisk effekt

Recensioner av urologer föreslår att användningen av sådana produkter är ett effektivt sätt att bli av med prostatit. Med hjälp av en massager för prostata kan du uppnå sådana effektiva resultat:

  • Förbättra erektilfunktionen.
  • Öka effektiviteten av läkemedel som används för att behandla prostata.
  • Förbättra processen med utflöde av prostatakörtelns utsöndring, vilket förhindrar utseende av prostatit, som flyter in i kronisk form.
  • För att öka sexuell lust.
  • Stimulera processen med blodtillförsel och näring av prostatavävnaderna.
  • Minska risken för illamående neoplasmbildning.
  • Förbättra urinering.

Användningen av vibro-massager rekommenderas speciellt för män i åldersgruppen över 40 år för förebyggande ändamål.

Vem rekommenderas?

Urologisk prostata massager används om följande indikationer är närvarande:

  1. Prostatit i ett kroniskt stadium.
  2. Adenom av prostata.
  3. Uretroprostatita.
  4. Erektil dysfunktion.
  5. Prostatovezikulity.

arter

I apotek presenteras olika typer av liknande produkter för stimulering av prostata, vilka specialister, beroende på handlingsprincipen, är indelade i följande grupper:

  • Vibro-massager för prostata är den mest populära typen av enhet som stimulerar prostatakörteln. Dessa enheter är enkla och praktiska att använda. Vibro-massager prostata ger en bra effekt i prostata patologier, återställer tonen i släta väggar, lindrar svullnad, stimulerar blodcirkulationen.
  • Elektromassan för prostata, enligt svaren hos män, är ganska komplicerad att använda, kräver viss kompetens och skicklighet. Prostata-elektromassageanordningen är två elektroder. Ett av elementen införs i urinrörsområdet, och det andra är fixerat i coccyxområdet. Det är ganska svårt att utföra ett sådant förfarande, men det bidrar till att bli av med obehagliga symptom väl och snabbt.
  • Non-invasiv prostata massager - ger endast en yttre effekt utan rektal penetration. För att uppnå resultat sitter patienten på enheten, vilket gör bäckenets translationsrörelse. Representanter för det starkare könet som använder sådana anordningar noterar sin enkla, bekväma operation, frånvaron av obekväma känslor. Men enligt läkare är sådana produkter inte effektiva för medicinska ändamål, de kan bara användas som förebyggande åtgärd.

Vibromassagers tycker om den största populariteten

De anordningar som presenteras på den moderna marknaden har möjlighet att byta lägen, vilket gör att du kan arbeta på prostatakörteln med olika styrkor. Den otvivelaktiga fördelen med sådana produkter är deras rörlighet, bärbarhet, förfaranden kan utföras självständigt hemma utan att slösa tid att besöka det urologiska kontoret.

Applikationsfunktioner

Massor av prostata med en speciell enhet är ett ganska enkelt förfarande, men för att uppnå ett positivt resultat behöver du fortfarande följa vissa regler.

Innan du använder massageapparaten är det lämpligt att rådfråga en läkare som kan utesluta förekomsten av akuta inflammatoriska processer, eftersom detta är en kontraindikation för användning av stimulerande anordningar. Doktorn kommer också att berätta hur många procedurer som är nödvändiga för ett visst kliniskt fall och välj den bästa modellen.

För att lära dig hur massagen av prostatakörteln är klar kan du se speciella lektioner om användning av massageapparater. Efter att ha studerat noggrant videon lektionen kan en man göra sig till en massage.

Hur man använder en prostata massager? Förfarandet bör vara ordentligt förberett. Till att börja med är det nödvändigt att rengöra tarmarna genom att göra en lavemang. Behandla sedan enheten med en antiseptisk lösning. För att underlätta processen för att introducera enheten i rektum, rekommenderar experter att behandla anus med spetsen, med hjälp av ett smörjmedel. Men här är det värt att notera att endast sådana vattenbaserade smörjmedel kommer att fungera, eftersom petrolatum och andra fettberedningar kan skada enheten.

Det rekommenderas att proceduren utförs under förutsättning att en fylld blåsan fylls. För detta ändamål, dricka 1-2 liter vatten om en timme före massage. Från att äta, tvärtom är det önskvärt att avstå.

Massage i prostata rekommenderas med fylld blåsan

Hur man gör prostata massage korrekt? Det viktigaste är att ta rätt ståndpunkt. En bekväm ställning väljs av varje patient individuellt. Du kan ta en knä-armbågsställning, ligga på din sida, dra knäna till bukområdet (lite lättare att ligga på ryggen). Därefter ska enhetens spets försiktigt sättas in i rektalområdet (det optimala djupet som rekommenderas av läkare är ca 5-7 cm) och släck sedan på massageapparaten. Varaktigheten av det första förfarandet är 5 minuter. Varje nästa session, tror läkare, bör ökas med 1-1,5 minuter.

Instruktioner för användning av icke-invasiva massörer indikerar att för att uppnå en terapeutisk effekt på enheten behöver du sitta ner. När du ställer massageraren på en stol, borde du sitta på den så att den stora delen av enheten ligger under skrotområdet. Efter detta, bara utföra en rytmisk, progressiv rörelse av bäckenet. Sessionsperioden ska vara cirka 10 minuter. För att uppnå ett verkligt effektivt resultat behöver en sådan massage göras två gånger om dagen.

De mest högkvalitativa och populära modellerna

Starkt kön är intresserad: hur man väljer den bästa prostata massageapparaten? Faktum är att bland det stora antalet enheter som presenteras på den moderna marknaden kan du gå vilse. För att underlätta valet av uppgift, erbjuder vi dig en kort översikt över de mest högkvalitativa och populära modellerna av vibro-massager:

  1. Massager Mavit - kännetecknas av närvaron av termisk, magnetisk-puls, mekanisk-vibrationell exponeringsmetod, vilket är mycket bekvämt. Den stora vibrationsamplituden för Mavit-enheten gör det möjligt att aktivera utsignalen från stillastående innehåll lokaliserat i prostata, utan obehag och smärtsamma manifestationer. Regelbundet applicering av en urologisk massager för prostata Mavit, som döms av svaren hos män, finns en chans att förbättra erektilfunktionen och urinering, för att öka effektiviteten av antibiotikabehandling. Använd enheten varje dag, i 1-2 veckor. Den optimala varaktigheten av proceduren är 20-30 minuter. Mavits genomsnittliga pris är cirka 9 000 rubel.
  2. Prostata massager Nexus Revo 2 (Nexus Revo 2) skiljer sig från andra enheter i närvaro av självständig rotation av huvudet. Enheten tillhandahåller terapeutisk och förebyggande åtgärd, och att döma av svaren hos män som har tillämpat det i praktiken bidrar till att uppnå en trevlig avslappningsform. Massager Nexus Revo Stealth är utrustad med ett vibrationselement och en extra lättnadskamp som masserar skrotområdet. Enheten har en växellåda som gör att du kan justera vibrationens rotationshastighet. Den genomsnittliga kostnaden för enheten är 8500-9000 rubel.
  3. Emils är en hushållsapparat, vars princip är baserad på "kall uppvärmning". Denna enhet påverkar prostatakörteln med det innovativa läget för selektiv fototerapi. En sådan teknik är enligt experter säkrare än den traditionella termiska effekten. En extra effekt uppnås tack vare magnetiska och mikrovibrationer. Enheten är Emils från 14 000 till 16 000 rubel.
  4. Mens Pleasure Wand (Män nöje Wand) - en modern vibrerande anordning som är konstruerad med hänsyn till de strukturella egenskaperna hos de manliga urogenitala organen. Enheten är utrustad med fjärrkontroll med fjärrkontroll, vilket gör sin funktion så bekväm som möjligt. Massagerarens kropp är vattentät, så du kan använda den även när du tar ett bad. Enheten har bara vunnit positiva recensioner, både från läkare och patienter. Kostnaden för en massager är 4.000-4.500 rubel.
  5. Halmbullehuvudet är en av de mest populära icke-invasiva massagerna. En enkel och lättanvänd enhet som stimulerar området för LK-muskeln. Det är värt en sådan massager i genomsnitt 3000-3 500 rubel.

För en positiv effekt behöver enheten användas varje dag

Vilken prostata massager är bättre? Det här är en strikt individuell fråga, svaret på vilket kommer att bidra till att samråda med en expert.

Hur görs enheten med egna händer?

Många män tänker hur man gör en massager för prostata med egna händer. Enligt experter kan den självtillverkade massagen användas uteslutande för att genomföra förebyggande förfaranden. Hemmagjorda prostata massager kan i regel inte reproducera den optimala formen, böjningarna av originalen, avsedda för effektiv och säker introduktion till rektumområdet. Avstå därför från sådana experiment med din hälsa och få en riktigt högkvalitativ enhet.

Gör en prostata massager med dina egna händer är inte alls svårt, om den är avsedd för icke-invasiv användning. Du kan låna en vanlig tennisboll, placera den på sätet och sitta på toppen, vilket gör översättningsrörelser. Att göra en massage är tillräckligt ett par gånger om dagen i en månad. Som en ung man skrev i sin recension: "Jag brukade använda professionella icke-invasiva massörer, nu använder jag istället för dem en vanlig boll för tennis, och resultaten är utomordentligt positiva."

Prostamassagen är en effektiv och lättanvänd apparat som har en positiv effekt på prostatakörteln, vilket förbättrar erektilfunktionen. En kvalitetsmassagerare för behandling av prostatit, som används hemma, kommer att eliminera de smärtsamma symptomen som är karakteristiska för denna sjukdom på kort tid och förhindrar också den fortsatta utvecklingen av den patologiska processen.

Översikt över enheter för prostata massage och deras användning (med recensioner och priser)

Det finns ett sätt att behandla sjukdomar i prostatakörteln med hjälp av specialinstrument för massage. De stimulerar blodcirkulationen och effektivt lindrar prostatan från stillastående sekretioner. Tack vare detta är återhämtningen snabbare, och patienten stör inte längre av smärta. Användning av apparater är tillåten och för förebyggande ändamål. Det finns flera typer av enheter för prostata massage, låt oss försöka överväga de viktigaste.

Princip för verksamheten

Apparaten för prostata massage är som regel baserad på en kombination av flera faktorer av inflytande. Vilken effekt kan en sådan enhet ha på prostata? Oftast är det:

  • Termisk effekt (förbättrar blodtillförseln till prostata, optimerar blodmikrocirkulationen).
  • Vibrationseffekt (stimulerar prostatakörtelns ton, eliminerar stillastående fenomen).
  • Magnetisk effekt (eliminerar inflammatorisk process, tar bort ödem gradvis, minimerar smärta vid urinering).

På grund av de flesta enheternas komplexa effekt kan de användas för behandling av olika hudsjukdomar. Oftast är det prostatit i kronisk form, prostata adenom, problem med erektion, uretroprostatit.

Massage är effektiv vid komplex behandling av dessa sjukdomar. Kontakta din läkare för att välja individuell behandling och rekommendationer om hur du använder enheten för massage och behandling av prostata och vilken typ du ska välja.

arter

Alla enheter för stimulering och behandling av prostata kan delas upp i flera typer. Först av allt separerar de invasiva (det vill säga interna enheter som injiceras direkt i endotalen) och icke-invasiva (externa) enheter. Invasiva enheter anses vara mer effektiva, men på grund av specifik tillämpning och fördomar kommer inte alla att komma överens om ett sådant förfarande.

Apparat Reton påverkar de inre organen med en kombination av faktorer.

Oavsett att utföra massor av prostata, applicera invasiv enhet, är det nödvändigt mycket noggrant och uppmärksamt. Men som regel har de en bekväm anatomisk form med en begränsare, så att eventuell skada på rektum efter massageproceduren är utesluten. Instrument för massage och behandling av prostata är också indelad i arter genom att de påverkar prostatakörteln. De är:

  • Ultraljud.
  • Electrosrimulating.
  • Vibrostimuliruyuschie.
  • Vibroakustichesky.
  • Laser.
  • Heat.
  • Magnetic.

Ofta i en enhet kombineras flera typer av inflytande och massage. Men det finns också snävt fokuserade enheter.

modell

Innan du köper enheten för massage, är det bättre att rådgöra med din läkare, eftersom det finns många enhetsmodeller. Dessutom finns det vissa kontraindikationer för deras användning.

  • Enhet "Mavit"

"Mavit" är en allmänt använd modern apparat med komplicerad påverkan på prostata. Applikationen av enheten "Mavit" kombinerar vibrationer, magnetfältets och värmeverkan.

  • Massage simulator Markelova

Extern enhet, som inte kräver penetration, men samtidigt inte mindre effektiv. Denna typ av arbete är baserat på en vibrerande massage.

Anordningen för internt bruk kommer att bidra till att minska ödem och inflammation med hjälp av vibrationer och värmeffekter. En bekväm anatomisk form kommer att underlätta applikationen. Efter applicering av Prostam känner patienten en minskning av smärta.

  • "The Straw Bull"

Den externa anordningen för förebyggande av prostata sjukdomar "Straw Bull" har visat sig vara en bibehållen maskulin hälsa. Det är lätt att använda. En av de viktiga fördelarna är ett litet pris.

"Erekton" påverkar prostata genom ändtarmen, det vill säga det är en invasiv typ av stimulant. Handlingsprincipen är att massera en elektrisk ström, varefter många fysiologiska processer i prostata aktiveras. Impulsen hos den elektriska strömmen påverkar positivt organets ton.

Enheten ranet upprepade gånger visat sin effektivitet, men den används främst endast i specialiserade kliniker, eftersom användningen har ett antal kontraindikationer och egenskaper. Ranet påverkar prostata med ett elektromagnetiskt högfrekvent fält. Detta förbättrar blodmikrocirkulationen, lindrar smärta och eliminerar inflammation.

Hemma, "Runet" används inte, det är en apparat för professionell medicin.

  • "Matrix-urolog"

Modern invasiv anordning för behandling och förebyggande av prostata sjukdomar. Åtgärden kombinerar flera typer: magnetfältets impuls, den vibrationella och infraröda effekten. Enheten används i moderna kliniker för behandling av manliga sjukdomar.

  • Da Vinci

Da Vinci Robot är en högteknologisk enhet för att utföra olika kirurgiska manipulationer med prostata, vilket hjälper till att undvika kavitkirurgi. "Da Vinci" -systemet är den mest avancerade tekniken för minimalt invasiva effekter i urologin. Med hjälp av en robot i kliniker utförs en säker operation av borttagning av prostata.

Massage simulator Markelova

Användarvillkor

För vilken typ av enhet som helst för stimulering av prostatakörteln är det nödvändigt att följa tillämpningsreglerna. Det finns flera allmänna regler för användning.

  1. Användningen av massager är förbjuden i sjukdomsförstärkningstiden. Applicera dem först efter försvinnandet av symptomen på akut inflammation i prostata. Oftast används de inte för behandling, utan för förebyggande av prostatit.
  2. Praktiskt taget alla enheter kan användas hemma själv. Läs anvisningarna noggrant och följ rekommendationerna
  3. Massage med en intern massager är nödvändig efter avföring eller rening av enema.
  4. Före användning ska apparaten tvättas med varmt vatten och tvål och smörjas med ett vattenbaserat smörjmedel.
  5. Massage utförs i "ligger på ryggen, benen är böjda".
  6. Massage prostata med ojämna cirkulära rörelser i 15-20 minuter.
  7. Efter procedurens slut skickar enheten vanligtvis en ljudsignal (beroende på typ).
  8. Du kan upprepa proceduren varannan dag.
  9. Efter behandlingen, desinficera enheten och torka med en handduk.

Således kan användningen av olika typer av anordningar för prostatamassage tillhandahålla tillförlitlig förebyggande av sjukdomen. Om du redan är orolig för tecken på inflammation, kommer enheten att hjälpa till vid komplex behandling av prostatakörteln. Olika typer av massageapparater och ett brett utbud av priser gör det möjligt för patienten att välja den lämpligaste enheten för sig själv.

Den bästa massagen för prostata på recensionerna: hur man använder och gör sig själv (med foto och pris)

Det bästa sättet att förebygga och behandla sjukdomar hos det genitourära systemet för män, urologer, behandlar prostata-massage med en speciell urologisk massage. Men många män när det finns problem i den sexuella sfären är ingen brådska att konsultera specialister eller vägra att utföra den tilldelade för olika indikationer massage förfarande i sjukgymnastik rummet, utan föredrar att bli behandlad själv. Hjälp i denna prostata massager, avsedd för hemmabruk (Mavit, Nexus Revo Two, Emils och andra).

Varför är det möjligt att få ett så bra resultat i behandlingen av prostatit när man stimulerar prostata med en massageapparat? Hur väljer man en enhet som skulle vara bekväm och effektiv att använda? Är det vettigt att göra en massager för prostata själv, om den är begränsad i medel? Låt oss försöka svara på dessa frågor och ta reda på vilken prostata massager som bäst används för förebyggande och terapi av manliga genitourära sjukdomar hemma.

Beställningsordning och användning

Från den normala funktionen av prostatakörteln beror på förmågan att reproducera avkomman, en bra styrka, övergripande välbefinnande. Bakteriella infektioner, hypotermi, stillasittande livsstil leder till funktionsfel i hennes arbete och utvecklingen av olika rena manliga sjukdomar.

Urologisk massager för prostata är avsedd för självmassage av kroppen hemma och används:

  • Med smärta i bäckenområdet.
  • Med en minskning av styrkan.
  • Med svårighet med urinering.

Symtom indikerar utvecklingen av en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln - prostatit.

Som läkarna vittnar, är massagebehandling för inflammation i prostata en integrerad del av det komplicerade tillvägagångssättet vid behandling av sjukdomen, ett viktigt förfarande på vägen till människors hälsa. Men många män är emot sådana manipuleringar, med tanke på att det är oacceptabelt att störa främlingar, även med medicinska ändamål, i anuset. Läkare säger att något område av medicin, inklusive urologi, inte har skamliga eller meningslösa förfaranden. Det viktigaste för någon man är att hålla sin hälsa.

Att utse prostata-stimulering med en massager som ett sätt att behandla sjukdomen kan endast vara den behandlande läkaren efter att ha utfört det nödvändiga för att fastställa en noggrann diagnos av patientens studier.

Användningen av massager för prostatakörteln bör vara motiverad och strängt förbjuden av läkare:

  • Vid akut inflammatorisk process av urogenitala organ eller rektum (speciellt för massageapparater med termiska effekter, till exempel Mavit).
  • Vid akuta hemorrojder eller analfissurer.
  • I maligna tumörer i prostata eller i ändtarmen.

Använd massageapparater enligt instruktioner från din läkare.

Användningen av en massageanordning i dessa fall kan orsaka försämring av människans hälsa och göra mer skada än bra. Låt oss ta reda på hur den här enheten fungerar.

Typer av instrument och principen om deras funktion

På apotek finns ett stort urval av anordningar som är utformade för prostatakörming, som skiljer sig åt i utseende och funktion. De flesta massörerna är invasiva (stimulering genomförs genom att penetrera ordet genom ändtarmen). Det finns också icke-invasiva enheter för prostatit.

På den interna enheten kan massager vara:

  • Utan ytterligare funktioner.
  • Med vibrationer.
  • Elektromassage prostata (effekten av elektriska impulser).
  • Med termisk åtgärd.
  • Med verkan av magnetiska impulser.
  • Kombinerad med en annan uppsättning funktioner.

Tillverkare av massageapparater hävdar att var och en har sina egna egenskaper och fördelar gentemot andra. Men massageapparaten måste väljas för behandling av prostatit i enlighet med medicinska indikationer och personliga preferenser hos varje speciell man.

När massagen av prostata med en massageanordning, beroende på typen av apparat, uppstår en positiv effekt på huvudhankön:

  • Lokal blodcirkulation ökar.
  • Förbättrar utflödet av stillastående sekret.
  • Återhämtningen av muskelton i prostata och bäckenbeläggningen accelererar.
  • Inflammation avlägsnas.
  • Hastigheten för regenerering av prostatakörtelvävnaderna ökar.

Massage i prostata har många positiva effekter.

Ytterligare funktioner i enheten förbättrar den terapeutiska eller förebyggande effekten av massageproceduren.

För att uppnå ett bra resultat när man använder en invasiv massager för att behandla prostata är det viktigt att känna till reglerna för dess tillämpning.

Rekommendationer för korrekt användning

Att använda en prostata massager för att få de maximala hälsofördelarna borde ha rätt. När du köper enheten måste du se till att rutan innehåller instruktioner för användning. Använd massageapparaten i strikt överensstämmelse med den.

De allmänna reglerna för användning av den invasiva enheten är som följer.

  1. Innan du gör en prostata massage behöver du rengöra ändtarmen. Det är bättre att göra en enema.
  2. Att sätta kondomen på arbetsytan på apparaten för hygienändamål.
  3. Det är mest lämpligt att massera, om du ligger på din sida med knäna som dras mot din mage.
  4. Använd ett speciellt vattenbaserat smörjmedel för smörjning av anus. Sätt långsamt in enheten i ändtarmen och sätt på den.
  5. Efter sessionen ska du försiktigt avlägsna massageanordningen och desinficera ordentligt.

Det rekommenderas att utföra stimulering i 20 minuter dagligen i 10-14 dagar (beroende på den teknik som läkaren väljer individuellt).

Icke-invasiv prostata massager att använda mycket enklare: du behöver bara lägga den på en stol eller bilbarnstol, sitta på den och göra pungen roterande rörelse från sida till sida. Blåsan ska vara fullständig under proceduren.

För män som inte förstår instruktionerna till enheten eller är obekväma med ansökan, finns det lektioner på Internet om hur man korrekt masserar prostatakörteln.

Det finns ett stort utbud av massageapparater.

Populära modeller

Är det värt att köpa en prostata massager och hur man inte går vilse i att välja en användbar enhet för en man bland ett stort antal modeller? Vi kommer att bekanta sig med modellerna av massageapparater som är i hög efterfrågan bland köpare och lär sig deras egenskaper, fördelar och kostnader.

Nedan är en lista över populära massage för prostata.

Mavit är en urologisk massager av prostata, som utvecklats av specialister från Elatom instrumenttillverkningsanläggningen med deltagande av ledande urologer i Ryska federationen. Dess särdrag är att stimulering av prostatakörteln sker med hjälp av vibrationer, värmestrålning och magnetfält samtidigt, vilket möjliggör snabb positiv dynamik när den används. Denna massager för prostata, enligt urologernas mening, är mest effektiv vid behandling av kroniska inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala systemet hos män. Den genomsnittliga kostnaden för Mavit är 11 000 rubel.

Prostata Massager Nexus Revo 2 Stealth - En innovativ utveckling av forskare från Storbritannien. Funktioner av enheten: 6 nivåer av vibrationer, ett rörligt huvud, anatomiskt justerad form, påverkar inte bara prostata, utan även på perineum, vilket gör att du kan få en trevlig känsla av prostationsmassagen med vibro-massager. Enheten har en fjärrkontroll som gör att du kan ändra driftsläget när som helst. Det går upp till tio timmar i fristående läge, det kan laddas från USB. Pris vibromassazhera - 10000-12000 gnidning.

En av de populära modellerna är Nexus Revo 2 Stealth.

Korrekt Finn är en elektromasser för prostata, vars verkan är baserad på elektriska impulser. Hög effektivitet vid behandling av prostatit och erektil dysfunktion, men endast med det obligatoriska intaget av läkemedel som föreskrivs av läkaren. Kostnaden för enheten är cirka 15 000 rubel.

Emils-007. Innovativ medicinsk vibro-massager för prostata med verkan av "kallvärme" (fototerapi) och magnetfält. Effektiviteten av behandlingen av ett brett spektrum av sjukdomar i det geniturinära området hos män med enheten har kliniskt bevisats. Enligt recensioner har prostata massager Emils en uttalad antiinflammatorisk och analgetisk effekt. Kostnaden i apotek är 13 000 rubel.

Non-invasiv prostata massager "Straw Goby". Väl visat sig som ett medel för att förhindra stillastående fenomen i bäckenområdet, men med allvarliga sjukdomar är ineffektiva. Genomsnittspriset är 3500 rubel.

Den bästa massagen av prostata är svår att ringa - för varje man har han sin egen. Anordningen bör kontaktas inte bara anatomiskt, för att inte orsaka obehag, men också att väljas beroende på indikationerna. Att välja den bästa modellen för prostata-massage, samt att tilldela den nödvändiga behandlingstiden, hjälper en erfaren urolog.

Kan jag göra enheten själv

En bra vibro-massager prostata i apotek kostar i genomsnitt 10 000 rubel. Priset är inte tillgängligt för alla. Men du kan försöka göra en massager för prostata själv. Läkare är säkra på att om du exakt gör en exakt kopia av apoteket, kommer den hemlagade massagen att vara mindre effektiv.

Så kan du göra en prostata massager med egna händer? Först måste du bestämma storlek, form och diameter. Den rekommenderade längden av arbetszonen hos anordningen - 10cm, diameter - 03.02 cm föredragen form lämplig gjutform massageapparat av lera eller trä plockning rundade bar av den önskade diametern..

Enheten kan tillverkas för hand.

Du kan göra dig själv en massageapparat med ett vibrationselement. För att göra detta, från en gammal mobiltelefon eller elektrisk rakapparat med vibrationsfunktion behöver för att få en motor, lägg den i en hemmagjord lera enheter och ansluta till matar objektet.

För att kunna göra en prostata-massager själv kan du också titta på en videohandledning om detta ämne.

Hemmagjord enhet bör inte orsaka obehag under massage och ger inte i styrka och säkerhet till fabriksutrustning. Det är också viktigt att överväga möjligheten att desinficera. Det är lämpligt att visa det för en specialist för godkännande före användning. Om dessa krav inte är möjliga är det bättre att inte riskera din hälsa och genomgå ett förfarande i sjukgymnastikrummet.

Läkare övertygar medvetet männen att genomföra behandling av kroniska sjukdomar i genitourinary sfären med hjälp av massageapparater. Bedömning av recensionerna, dessa enheter hanterar helt sina funktioner, hjälper till att snabbt bli av med smärta och återställa den förlorade styrkan. En effektiv anordning för behandling och förebyggande av prostatit kan köpa eller göra av händerna på varje man. Detta förvärv kommer att hålla människors hälsa under många år framöver.

Apparater för massage prostata recensioner

Ditt meddelande den kognitiva »12 januari 2013, 18:41

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 januari 2013, 18:47

prostata massage

Ditt meddelande Intresserad av »12 jan 2013, 18:50

prostata massage

Ditt meddelande praktiken »12 januari 2013, 19:18

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 jan 2013, 22:32

prostata massage

Ditt meddelande gäst »12 Jan 2013, 22:59

prostata massage

Ditt meddelande gäst »13 januari 2013, 15:40

prostata massage

Ditt meddelande Fläkten »13 januari 2013, 16:21

Prostata Massager

Prostata Massager

# 1 Meddelande Baragoz »Tis 06 maj 2014 12:20

# 2 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:38

# 3 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 07:41

# 4 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:42

# 5 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 6 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 7 Meddelande orlov1 »Sun 15 juni 2014 kl 19:45

# 8 Meddelande rinsar »Sun 15 juni 2014 07:48

# 9 Meddelande Dmitri »Tis 22 juli 2014 kl 16:33

# 10 Meddelande rinsar »Mån 18 aug 2014 1:58 am

# 11 Meddelande finland232 »Lör 06 sep 2014 11:42

# 12 Meddelande Dmitri »Ons 17 sep 2014 15:19

# 13 Meddelande skidåkare »Lör 20 sep 2014 16:17

# 14 Meddelande Dmitri »Sun 21 sep 2014 3:43 am

# 15 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 13:42

# 16 Meddelande Dmitri »Sun 19 okt 2014 11:21

# 17 Meddelande Vitaliy Viktorovich »Sun 19 okt 2014 11:34

# 18 Meddelande scarface »Tis 23 okt 2014 20:25

# 19 Meddelande hencok »Mån 29 dec 2014 02:18

# 20 Meddelande Vatheslav »Mån jan 05, 2015 10:29 am

Lär dig hur man bota prostatit

Återhämtningen börjar idag.

Detaljerad och tillgänglig på moderna sätt
diagnos och behandling av prostata sjukdomar

  • - Avslöja orsakerna
  • - Undertryck av infektioner i prostata
  • - Metoder för behandling
  • - Hur man inte blir sjuk igen och andra

Vilken prostata massager är bättre? Recensioner av läkare och patienter om de mest populära modellerna

Prostatsmassage är en av de oumbärliga komponenterna vid behandling av kronisk prostatit hos olika etiologier.

Läkare rekommenderar att man utför denna procedur efter preliminär omfattande undersökning, helst under överinseende av medicinsk personal.

Män som stöter på ett prostatitproblem rusar ofta inte för att söka kvalificerad hjälp och därmed lansera problemet.

Detta beror på naturlig förvirring, rädsla för fruktansvärda instrument och operationer. I de allra flesta fall är sådana rädslor falska. Marknaden för medicinska varor och tjänster erbjuder ett brett utbud av massager för prostata, recensioner om vilka är mest positiva.

Den största fördelen med dessa enheter är att de kan användas hemma utan hjälp. I den här artikeln kommer vi att prata om olika klasser av vibromassers, vilka skiljer sig i åtgärdsmekanism, pris och kvalitet. Vissa användningsområden kommer att beskrivas.

Typer av massageapparater

Vibrationsmassagerare klassificeras enligt stimuliets fysiska karaktär.

Den största effektiviteten demonstrerades av anordningar som använde följande effekter:

  • ultraljud;
  • vibration;
  • temperatur;
  • magnetfält;
  • elektriska impulser.

Beroende på applikationspunkten och behovet att direkt leda till prostata genom rektum eller urinrör, är vibrerande massager uppdelade i invasiv och icke-invasiv.

Fördelen med den andra är att de är mer hygieniska, praktiskt taget inte orsakar obehag, de kan användas för att förhindra sjukdomar i prostatakörteln. Glöm inte den naturliga uppdelningen av enheter beroende på prispolitik, tillverkare, portabilitet.

Vibratorer (vibrationsstimulatorer)

Dessa enheter skapar svängningar av en viss amplitud som påverkar prostatan och stimulerar dens tömning från en stillastående sekretion. Kan vara både invasiv och icke-invasiv.

Vibrationsstimulatorer är ett utmärkt alternativ till fingermassage, eftersom de är lämpliga för självmassage hemma.

Det är nyfiken att läkare tillåter användningen av så kallade kinesiska vibratorer att få "buzz". I det här fallet förblir fördelen för pris och tillgänglighet, eftersom speciella medicinsk utrustning som är avsedda för detta ändamål är svåra att köpa.

För fullständig användning ska patienten rådgöra med den ansvariga läkaren och läsa instruktionerna.

elektromassazhery

Dessa enheter påverkar prostata med elektriska stimuli. Beroende på appliceringspunkten kan elektroderna injiceras direkt i urinröret eller läggas på perineum.

Fysioterapeutisk apparat "Ultraton"

Elektromassage förbättrar blodtillförseln till prostata och omgivande vävnader, normaliserar mikrocirkulations- och metaboliska processer. God beprövad enhet "Ultraton", efter 10 sessioner, upphör symptomen på prostatit att störa i de allra flesta fallen.

Ultraljudstimulatorer

Vibroakustisk terapi har visat sig i många medicinska specialiteter.

Ultraljudsvågor är helt ofarliga, proceduren orsakar inte obekväma känslor.

Den genomsnittliga varaktigheten av behandlingen är 2 till 3 veckor. På hemmamarknaden kan du köpa "Vitafon", som är extremt lätt att använda, inte kräver speciella färdigheter.

Hur korrekt gör självmassage av en prostata?

Självmassage tekniken beror på vilken typ av enhet du använder, även om det finns ett antal allmänna principer.

Om en invasiv enhet används ska följande steg följas:

  • rådfråga urologen, välj enheten och läs reglerna för dess funktion
  • massage kan göras hemma utan hjälp
  • Förberedande rengörande emalj, blåsan bör vara måttligt fylld;
  • Enheten värms upp till 39 grader och smörjs rikligt med ett smörjmedel.
  • Massagern sätts in i rektum till ett djup av ca 5 centimeter;
  • Om en batteridriven enhet används ska den aktiva delen slås på med på / av-knappen.
  • Varaktigheten av självmassage är ca 10 minuter.

Icke-invasiva enheter injiceras inte i ändtarmen. Populär är "Straw Bull", som är effektiv för både behandling och förebyggande av prostatit.

Vilken prostata massager är bättre: recensioner av läkare och patienter

För att välja den enhet som kommer att vara av största fördel är det viktigt att samråda med urologen och bekanta sig med patientens feedback.

Vibration Prostata Hjälp-1

Prostata Help-1 är tillverkad av silikon, har en unik form, tack vare vilken punkten på vibrationen är direkt på prostata:

  • Stepan Andreevich, urolog. Denna enhet fungerar verkligen, patienter blir lättnad efter några självmassage sessioner. Det är viktigt att bara köpa enheten från officiella leverantörer, för att inte bli en förfalskning.
  • Ignat. På grund av det faktum att det är ganska dyrt att besöka en urolog ofta köpte jag den här enheten. Obehagsmakningar orsakar inte smärta i perineum och nedre delen är orolig efter en vecka.

VibroPros med vibrationselement

Enheten VibroPros är lämplig för behandling och förebyggande av prostatit:

  • Ivan. Jag använder denna vibromassage i 2 år. Jag märkte att enheten är extremt effektiv, symptomen på prostatit stör inte längre. Jag fick det på råd av min urolog, som har tränat i mer än 30 år;
  • Konstantin Mikhailovich. Jag arbetar som urolog i 20 år, jag rekommenderar den här enheten på grund av sin goda effektivitet och rimliga priser.

Apparat Mavit

Konstantin Borisovich, urologen. Denna enhet kombinerar de positiva effekterna av magnetfält, vibrationer och värme.

Patienten kan använda enheten hemma efter förhandsgodkännande.

Symtom på prostatit eller adenom i prostatakörteln slutar oroa efter 5 sessioner. Om man ska jämföra med andra massörer, är "Mavit" mycket bekvämare att använda.

Nexus Revo 2

Nexus Revo 2 skiljer sig från andra vibromassorer med funktionalitet och högt pris. Enheten erbjuder 5 olika lägen, tack vare vilket tillverkaren lyckades uppnå maximal effektivitet.

Prostata Massager Nexus Revo 2

Vladimir: "Enheten fungerar bra, men det är väldigt dyrt, och det är svårt att förstå instruktionerna. Av de 5 lägena använder jag bara en. Symtom på kronisk prostatit stör inte längre (10 behandlingssessioner). "

Vilken prostata stimulant är bättre att välja?

Hur fungerar prostata stimulatorn, vilket är bättre för herrarnas recensioner? Ofta har patienter en icke-infektiös form av prostatit. Det härrör från stillastående processer i prostatakörteln. Dessa fenomen återspeglas i arbetet hos mänens genitourära system. Det finns svårigheter med urinering, värk i smärta i perineum. Men ännu värre, när symptom inte uppenbaras, och sjukdomen i kroppen är närvarande. Senare reducerar en överklagande till en urolog chanserna att lyckas med behandlingen.

Hur eliminerar stagnation i prostata?

Prostatakörteln är ett viktigt organ för män. Ansvarig för frisättning av utsöndring under utlösning behåller urin från ofrivillig urladdning. Med långvariga stillastående processer förlorar den sin funktion. Ej snabb behandling kan göra övergången av sjukdomen till kronisk form. Och botemedlet är mycket svårare.

Vid undersökningen ges prostatens hemlighet. Läkaren föreskriver en behandlingsperiod baserad på laboratorietester. För att normalisera arbetet i prostatakörteln är det nödvändigt att ge utflöde av sekret. Den är försedd med en massage i prostatakörteln. Denna procedur utförs i fysioterapinrummet vid polykliniken. Läkaren föreskriver riktningen för behandlingsbehandlingen, patienten passerar den. Om behandling av sjukdomen med prostata massage recensioner var endast positiva.

Massage löser sådana problem:

  • avlägsnar från prostata en stillastående hemlighet, pus;
  • orsakar blodflödet i körteln;
  • rensar kanalerna i prostata;
  • ökar effektiviteten hos allmän terapi.

Manuell massage är inte lång, ungefär en minut. Men patienten brukar ha psykiskt obehag. För närvarande ersätts manuell prostata massage universellt med massage med speciella enheter för prostata stimulering.

De tillverkas av företag som tillverkar medicinsk utrustning. De tillåter inte bara i polikliniken, utan också hemma för att få sjukgymnastik. Dessa procedurer kan inte användas utan att konsultera en urolog och läkemedelsterapi. Även om du har fått ett bra stimulansmedel, inte självmedicinera.

0 av 7 uppdrag slutförda

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Diagnosen "prostata hyperplasi" skrämmer många män som har diagnostiserats med denna sjukdom, patienterna jämställer ofta det med en malign neoplasma. Sjukdomen är mycket obehag, det är en överträdelse av urineringsprocessen - tills fullständig frånvaro av urin. Sjukdomen kräver snabb behandling, så identifiering av hyperplasi i de tidiga stadierna kommer att bidra till att undvika utveckling av svåra komplikationer.

Den initiala diagnosen av godartad prostatahyperplasi kan utföras hemma. Det räcker för en man att bli testad.

Vissa representanter för den starka hälften av mänskligheten som diagnostiseras med BPH uppmärksammar inte sjukdomen, men tror att det här är en åldersrelaterad förändring. Men denna patologi är fylld med allvarliga komplikationer. För män som har tvivel om deras hälsa, är självdiagnos av BPH ett bra alternativ att skingra all tvivel.

Du har redan passerat testet tidigare. Du kan inte starta det igen.

Du måste logga in eller registrera dig för att starta testet.

Du måste slutföra följande tester för att börja detta:

  1. Ingen rubrik 0%

Vi rekommenderar starkt att du kontaktar en specialist!
Du har svåra symptom. Sjukdomen har redan lanserats och det är nödvändigt att omgående genomgå en urolog undersökning. Fördröja inte besöket hos urologen, symtomen kan förvärras, vilket leder till utveckling av komplikationer.

Allting är inte så dåligt, men vi rekommenderar att du kontaktar en specialist.
Du har ett måttligt uttryck för BPH-symtom (godartad prostatahyperplasi) och du rekommenderas starkt att besöka en urolog eller andrologist under den kommande månaden.

Allt är bra!
Allt är bra! Du har mild symptom på IPSS. Från sidan av prostatakörteln är allt relativt bra för dig, men du bör genomgå en undersökning minst en gång per år.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  1. Med svaret
  2. Med ett märke om visning

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en känsla av ofullständig tömning av urinblåsan efter urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du urinera oftare än 2 timmar efter sista urinering?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du haft intermittent urinering under den senaste månaden?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden har det varit svårt för dig att tillfälligt avstå från att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta har du under den senaste månaden haft en svag urinström?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du spänna för att börja urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Hur ofta under den senaste månaden måste du gå upp på natten från sängen till att urinera?

  • aldrig
  • En gång om dagen
  • Mindre ofta än i 50% av fallen
  • Cirka 50% av fallen
  • Ofta än i hälften av fallen
  • Nästan alltid

Typer av massageapparater

Prostastimulatorn (massageapparaten) används för att behandla och förebygga prostatit genom att stimulera prostatakörteln. Massagerare har olika former och storlekar, så individuellt val är bra gjort.

Stimulanter är indelade i grupper:

  1. Vibrationsstimulatorer. Rektaltvibrationer återställer kanalen och blodcirkulationen i körteln.
  2. Elektrisk stimulator. Under effekten av den elektriska strömpulsen förbättras musklerna, utflödet av klingans utsöndring förbättras. Lämplig för behandling av kronisk prostatit.
  3. Ultraljud. Med hjälp av ultraljud skapas mikrovibrationer som påverkar körteln. Det finns en positiv effekt på stillastående fenomen.

Urologer erkänner att en hemmassagerare kan användas som ett tillägg till behandling eller som en profylax. Men det kan bara användas som instruerat av läkaren, för att inte orsaka skada. Det är nödvändigt att välja endast kvalitetsmassagerare.

Välj ett stimulans baserat på patientens återkoppling

I butikerna av medicinsk utrustning finns det många olika massager som skiljer sig åt hur de påverkar och prissätter.

Stimulator av prostata, vilket är bättre?

Feedback från konsumenter hjälper dig att göra rätt val:

Han lyssnade på sina kollegares rekommendationer och köpte en massagesimulator Markelov. Denna hushållsapparat är lätt att använda. Massage utförs med ett speciellt munstycke (elektrod). Enheten fungerar på batterier. Impulser av elektricitet påverkar musklerna, avkopplande och bedövande.

Prostata masseras utan penetration, du kan inte avlägsna smältningen. Massagen varar i 20 minuter. Enheten har ett program som låter dig välja styrka och djup i muskelvibrationer. Förfarandet är bekvämt, utan smärtsam närvaro. Användningen av massage tillsammans med läkemedelsterapi har härdat kronisk prostatit. Enheten stimulerar inte bara prostatakörteln, de kan massera alla problemområden. Jag använder det hela tiden för att upprätthålla min hälsa.

Efter att ha fått en urolog gick jag ut med recept på antibiotika och en hänvisning till en apparatmassage i sjukgymnastikrummet. Med antibiotika är förståeligt, jag köpte den i ett apotek och accepterar det som föreskrivet. Och förfarandet var tvungen att gå. I kliniken gjorde de mig på apparaten Mavit. Jag tittade på processen, läste anvisningarna och, efter lite tvekan, bestämde sig för att köpa Mavit för hemmabruk.

Valet är baserat på det faktum att en komplex av effekter på prostata samlas in i stimulatorn. Detta är värme, massage och momentum i magnetfältet. Under applikationen känns behaglig värme och komfort. Efter ett tag reducerades smärtan, förbättrad urinering. Naturligtvis skulle en sådan effekt inte kunna uppnås utan farmakologi, jag är väl medveten, men jag tror att enheten fungerar. Och jag gillar också att det finns en timer för att inaktivera sonden. Det är väldigt bekvämt, titta inte på klockan.

Jag köpte mig en stimulerande Nexus Revo 2, han är den mest avancerade inom prostata massage. Naturligtvis inte billigt. Men jag tjänar nog för att inte spara. I enheten kan du ändra rotationsläget för huvudet och vibrationsläget. Detta gör att du kan maximera effekten av prostata. Arbetsdelen av enheten är gjord av medicinsk silikon. En underbar stimulans av prostata.

Efter massageperioden försvann smärta i perineum, urinering avgjordes. Självklart saknade jag aldrig medicin. Men jag tror att med hjälp av en stimulant är min återhämtning snabbare. Dessutom räddade han mig från att delta i fysioterapi vid polykliniken. Fick tid för affärer.

Välja en stimulans för prostata, var noga med att samordna hans varumärke med din läkare. Även de säkraste enheterna kan skada med kontraindikationer.