Huvud
Skäl

Soyuz-Apollo från prostatit

För att eliminera inflammation i prostata finns det ett antal olika instrument. En av de mest populära modellerna är Soyuz-Apollo från prostatit, utformad för att eliminera stillastående fenomen, minska inflammation och förbättra trofismen hos vävnader. Inte varje man bestämmer sig för att se en läkare om han visar tecken på sjukdomen. Med den här enheten kan du, även utan hans samråd, stoppa symptomen och leda kroppen till återställningsvägen. Men utan att ha råd med en specialist är det inte troligt att full återhämtning kommer att bli.

Dessutom kommer läkaren att behöva förskriva mediciner som underlättar patientens tillstånd och lindrar orsaken till sjukdomen. Soyuz-Appalon kan stärka sin verksamhet så att återhämtningen kommer att komma tidigare. På vilket stadium prostatit är, kan enheten hjälpa och få en märkbar terapeutisk effekt. Mer detaljer om verktyget, dess enhet och metoder för tillämpning i vår artikel.

Egenskaper hos prostatit

Hos äldre män är en sjukdom som prostatit ganska vanlig. Det är en inflammatorisk sjukdom i prostatakörteln - sex organ som ansvarar för produktionen av sekret som stöder livskraften hos sperma, urinretention under samlag, samt förhindrar infektioner från att komma in i kroppen. Att utvecklas i denna kropp kan antingen inflammatoriska sjukdomar - prostatit eller onkologisk - cancer och prostata adenom.

Prostatit är en ganska farlig patologi som kan leda till infertilitet eller impotens. Utan snabb behandling kan inflammation sprida sig till närliggande organ, vilket leder till allvarliga komplikationer.

De främsta orsakerna till prostatit är:

 • Stagnation i bäckenet
 • Blodcirkulationssjukdomar
 • Sedentary livsstil
 • Sexuellt överförda infektioner eller infektion från utbrottet i ett annat organ
 • Dåliga vanor och undernäring
 • underkylning
 • Skador, konsekvenser av verksamheten

Hormonala misslyckanden, åldersförändringar, konstant stress och känslomässiga upplevelser, lång sexuell avhållsamhet bidrar till utvecklingen av sjukdomen. Minskad immunitet ökar risken för att fånga patogena mikroorganismer från miljön och oskyddad intim kontakt - från en smittad partner. Förstå att en man har prostatit kan vara av följande skäl:

 1. Smärtsam uppmaning att gå på toaletten
 2. Ökad urinering, en känsla av ofullständig tömning av blåsan efter det
 3. Obehag vid avföring (på grund av prostataförstoring i storlek)
 4. Ökad kroppstemperatur
 5. Smärta vid samlag, ejakulation
 6. Förlustförlust, för tidig utlösning

För att bli av med sjukdomen används läkemedel och terapeutiska förfaranden. Apollo Apollo-apparaten för behandling av prostatit hör till den andra gruppen och är avsedd att återställa det drabbade organets arbete. Ytterligare behandlingsmetoder kan kallas traditionell medicin, användning av leeches eller bin, etc.

Beskrivning av enheten

Soyuz-Apollo är ett instrument för att eliminera styrka i det starkare könet. Ursprungligen uppfanns det för att bli av med astronauternas stagnation efter sin vistelse i omlopp. De namngav den för att hedra två rymdfarkoster, som inträffade 1975 - när de uppfann enheten. I början kallas enheten "Chibis", men efter en stund moderniserades den och fick ett annat namn.

Soyuz-Apollo är en anordning av vakuummagnetisk terapi, d.v.s. fungerar genom att bilda ett resande magnetfält och ett reducerat tryck i blodkärlen. Enheten kan ingå i en komplex terapi eller sminkmonoterapi utan några hjälpmedel. Den andra är mer lämpad för förebyggande av prostatit. vid behandling av ett verktyg är oumbärligt. Vilka är de positiva egenskaperna hos enheten:

 • Stimulerar regenerering av prostatavävnad
 • Ökar styrka och libido
 • Förbättrar immunitet vid exponeringsstället
 • Förhindrar utveckling av trombi, aterosklerotiska plack
 • Förbättrar blodcirkulationen
 • Ökar testosteronproduktionen

Priset på enheten för behandling av prostata Soyuz-Apollo beror på enhetens konfiguration och platsen för inköpet. I genomsnitt varierar det från 6 till 80 tusen rubel, men den faktiska kostnaden finns på tillverkarens hemsida. Enheten kostar dessa pengar, tk. smärta smärtan och gör urinering lättare, gör mannen mer varaktig i sängen, lindrar spasmer från glattmuskelvävnad. Huvudseffekten är emellertid på cirkulationssystemet: det förbättrar kärlets tillstånd, ökar deras ton och elasticitet.

Indikationer för användning

Enhet för behandling av prostatit Soyuz-Apollo har också andra indikationer för annan användning än inflammation i prostata. Dessa innefattar cirkulationsstörningar, erektilfunktion, infertilitet. Det kan hjälpa dem som inte har sexuell lust, otillräckligt ihållande eller långvarig erektion, smärtsam orgasm. Förutom dessa överträdelser kan du använda Union-Apollo med:

 1. Prostatacancer
 2. Godartad proliferation av organvävnader
 3. Ocklusion av kärl i bäckenet
 4. Inflammationer av andra könsorgan

I profylaktiska ändamål kan det användas av män av alla åldrar, eftersom sannolikheten för prostatit börjar öka från 30 års ålder. Därför är det viktigt att börja uppmärksamma din hälsa så snart som möjligt och följa läkares rekommendationer. Trots det ganska höga priset på enheten för behandling av prostatit, verkar Apollo Alliance inte som ett dyrt köp om du lägger till kostnaden för alla läkemedel som du måste dricka i händelse av inflammation. Dessutom sparar du på andra rutiner, samt säkerställer en hög livskvalitet utan att ge upphov till fel i sängen.

Innan du använder det är det lämpligt att rådgöra med din läkare. för någon bättre att göra sport, och någon kan ha kontraindikation för denna typ av behandling.

Funktioner av arbetet

Den arbetsanordningen av prostatit Soyuz-Apollo med ett pris på 50 tusen rubel är 2 funktioner: att minska trycket i kärlen med hjälp av vakuum och exponeras för pulsat magnetfält. Dessa 2 funktioner ger blodflödet till prostata, så att kroppen får mer syre och näringsämnen. De är försedda med en polymerkapacitans, i vilken trycket styrs av en mikroprocessor. Sexuellt organ placeras i behållaren, varefter trycksättningsprogrammet startas (luften sugs av pumpen, skapar ett växlande vakuum) tillsammans med magnetfältets generering. Bruksanvisningen beskriver mer detaljerat hur du använder enheten.

Ovanstående egenskaper ger patienten mer styrka för att återställa den drabbade vävnaden. När det regenererar, återställs sekretoriska funktionen hos prostata. På grund av tillströmningen av blod till hennes fördel och får testiklar, ansträngande producerar testosteron.

Detta bidrar till att öka sexuell lust, öka uthållighet i sängen, förbättra människors psyko-emotionella tillstånd. Dessutom noterar vissa patienter att de märkte en ökning av storleken på deras penis. Detta beror på ökad blodcirkulation, som sträcker penisens cavernösa kropp. Ökad blodcirkulation hjälper också till att ta bort inflammation, och mindre av dem, desto mindre smärta.

Utan fokus på inflammation, underlättar dysuri, hormonell bakgrund justeras, puffiness går bort. Det finns också ett stopp i tillväxten av maligna tumörer, ibland även deras resorption. Med regelbunden exponering för enheten kan stabil sjukdomsförgiftning förväntas.

Instruktion och utrustning

Standardverktygssatsen innehåller den och instruktionerna för användningen. Oavsett priset på Apollo Apollo-enheten från prostatit och platsen för förvärvet måste komponenterna i förpackningen alltid vara desamma. Enheten består av:

 • Vakuumrör
 • kolvar
 • Inductor-kompressor
 • Styrenhet
 • komprimator
 • Luftfyllnadsfyllmedel
 • Spare säkring
 • Enhetsbeskrivningar och garantier
 • Förvaringsväskor

Enheten går från nätverket, det har inte ett autonomt driftläge. För att utföra proceduren är det nödvändigt att fästa en plastbehållare (kolv) med en styrenhet (med en bildskärm) (om den inte är klar). Var noga med att kolla innan du köper, om alla delar av enheten finns i satsen. Efter att ha läst instruktionerna, välj driftsätt och varaktighet, beroende på din diagnos. Med prostatit rekommenderas inte att engagera mer än 15 minuter om dagen.

I slutet av sessionen hörs en signal som informerar dig om att tiden är slut. Varaktigheten av behandlingen är 2 veckor, men om den behandlande läkaren säger att minska eller öka den här tiden är det bättre att lyda det. Upprepa kursen som rekommenderas efter 1 år, för förebyggande ändamål.

Kontra

När vi lärde oss hur mycket Apollo Alliance kostar från prostatit och där det kan köpas, kommer vi att påpeka situationerna när det inte borde ske. Kontraindikationer för användningen av verktyg kallas:

 1. Kroniska sjukdomar vid förhoppningen
 2. Tendens mot trombos
 3. Venereal patologi
 4. Skada på huden
 5. Allvarlig ateroskleros

Det är bättre att inte markera penis i behållaren, om det finns repor eller sprickor på den. Annars finns det inga begränsningar för ålder eller hälsa. Om instruktionerna följs, biverkas inte biverkningarna av patienten, men det är omöjligt att överbrygga orgeln, eftersom Vid slutet av tiden stannar enhetens effekt.

Var kan man köpa enheten?

Köp en Union-Apollo man kan på apoteket eller på den officiella webbplatsen för sin tillverkare. I det första fallet kommer inte enheten att hittas i varje institution, för att spara tid och pengar är det bättre att välja det andra alternativet. Och priset på Apollo Alliance för behandling av prostatit på dess officiella hemsida kan minskas till 40000 rubel och mindre. Du kan få tur och du får en bra rabatt eller en försäljning. På apotek finns inte denna möjlighet.

För att beställa, fyll i köparens profil, var du måste ange ditt namn, telefonnummer och bosättningsland. Efter att ha behandlat ordern kommer du att ringas tillbaka av chefen och ange hur många enheter du behöver och leveransadressen. Du kan fråga honom alla frågor som intresserar dig. Betalning sker efter varans leverans.

På sidan, förutom möjligheten att göra ett köp, kan du hitta ytterligare information om enheten, se dess certifikat och resultaten av kliniska prövningar.

Behandling av prostatit var effektiv i 92% av fallen, 88% av patienterna kunde bli av med det för gott, resten av sjukdomarna gick till scenen med stabil remission. Om varje år att upprepa behandlingen, kommer återfall till män inte att vara hemskt.

Expertrecensioner

Recensioner om Apparatus Soyuz-Apollo för behandling av prostatit på Internet, i de flesta av dem finns det positiva. Specialister skriver att de länge har rekommenderat sina patienter att genomgå procedurer med den här enheten för att påskynda återhämtningen. Vissa sjukhus använder dem i sina behandlingsrum. Apollounionen är dock mer lämpad för hemmabruk, eftersom har små dimensioner och är lätt att använda.

Läkare beskriver instrumentet som testat och pålitligt, så det finns ingen anledning att tvivla på dess effektivitet. Det enda experterna insisterar på är att genomgå en kontroll för att utesluta förekomsten av sjukdomar som är kontraindikationer. Detta kommer att skydda patienter mot negativa konsekvenser och risken för komplikationer.

Alexander Mikhailovs uppfattning, en specialist inom HLS, kan hjälpa dig att avgöra om du behöver ett köp. Det indikerar fördelarna och nackdelarna hos anordningen, avslöjar annan information.

Apparater Soyuz-Apollo (CA) - ALL TRUTH

Erektil dysfunktion eller helt enkelt prostatit kan besöka någon, och orsakerna kan vara olika, både fysiskt och psykiskt. Nu på grund av Internet, tv och andra informationskällor, kan du höra en hel del förslag om mirakel droger, hemliga gamla recept som återvunnits av forskare och många andra saker, men fler och fler patienter föredrar modern medicin, har nyligen gjort stora framsteg, och erbjuds i synnerhet för att ta itu med ovanstående problem, använd Apollo-Soyuz-apparaten.

Historien om skapandet av apparaten Soyuz-Apollo (CA)

Som det ofta händer med alla möjliga medicinska innovationer, fanns det också rymdteknik. Eftersom det är väl känt, medan det i rymden, astronauter på kroppen och i synnerhet på den urogenitala systemet, påverkar styrkan av tyngdlöshet, vilket inte är det mest positivt sätt, så det måste återvända återhämtningsperioden och den motsvarande anordningen. En av dessa är en speciellt utformad anordning för astronauter "Chibis", bidrar till att normalisera erektil funktion, och på dess basis, men med en anpassning av vanliga konsumenter och design instrument Apollo-Soyuz.

Teknik av arbete

De främsta orsakerna som hindrar en normal erektion, bara två - deprimerad tillståndet i cirkulationssystemet av penis på grund av utvecklingen av ateroskleros, cirkulationssystemet av små bäcken, eller också vissa kroniska inflammatoriska processer i det urogenitala systemet. Det är att eliminera dessa brister och minska apparatens arbete, vilket fortfarande kännetecknas av en sådan medicinsk term som autohemoterapi.

Effekten av apparaten orsakar en trippel effekt, vilket medför följande positiva förändringar:

 • regenerering av vävnader i testiklarna aktiveras, och samtidigt ökar testosteronnivån, vilket i sin tur ökar libido;
 • Med hjälp av autohemoterapi aktiveras lokal immunitet. Aktiviteten hos immunceller ökar, vilket bidrar till att bota kroniska sjukdomar i det genitourära systemet. Utvecklarna av enheten garanterar att patienten kommer att glömma inte bara prostatit, utan också de inflammatoriska sidosjukdomarna av kronisk natur.
 • ökar aktiviteten hos immunceller, verkar anordningen därmed på de övre skikten av kolesterolplakor som ockluderar kärlen i det lilla bäckenet, sålunda minst en tredje producerande rening från kolesterol. En sådan effekt leder till en förbättring av blodflödet i blodtillförseln hos de urogenitala organen, och följaktligen förbättrar blodflödet till penisens klyfösa kropp också.

Enhet och applikation

Strukturellt är Soyuz-Apollo-enheten en plast transparent behållare, ansluten till en minikomputer, genom vilken programmering och kontroll utförs. Penis placeras i kolven, varefter den inbyggda kompressorn producerar en periodisk sugning av luft, vilket därigenom skapar ett alternerande vakuum, vilket enligt den fysiska lagen främjar attraktionen av ökade blodvolymer till penisens cavernösa kropp. Dessutom inducerar anordningen ett löpande impulsivt magnetfält vilket ytterligare ökar effekten. Experter noterar den positiva effekten av denna metod på grund av det faktum att kroppen i själva verket läker sig själv. Det är inte nödvändigt att ta olika kemiska preparat som inte alltid är säkra, speciellt för lever och njurar.

Förpackningsinnehåll

Apparaten Soyuz-Apollo efter köpet är omedelbart klar för användning och det resulterande paketet innehåller:

 1. Styrenhet.
 2. Kolven.
 3. Induktor.
 4. Vakuumrör.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Hur effektivt är Soy Apollo-enheten i behandlingen av prostatit?

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Varje man kan vara i en situation när det är nödvändigt att återhämta sig från prostatit. Denna sjukdom är ganska allvarlig och behöver omedelbar behandling. Tillsammans med den kurs som doktorn föreskriver, används Apollo Apparatus-apparaten för att behandla prostatit, priset och återkopplingen som kommer att diskuteras i framtiden.

Lite om prostatit

Prostatit är en sjukdom som uppstår som en följd av stagnation i litet bäcken och infektion. Det manifesterar sig i form av smärtor i buken, försvagad av urinutsläpp och bristande kraft. Och alla dessa symptom är inte omedelbart uppenbara, men i sin tur. Män utsättar ofta att gå till doktorn i obestämd tid.

Detta leder huvudvärk och muskelvärk, och allmän svaghet yttrar kroppen, vilket resulterar i kronisk sjukdom flöden formen åtföljs av feber, svår smärta i perineum, pungen, och prostata responser i rektum, och omvandlas till prostata adenom.

Anledningen till detta är bristen på regelbundet sexuellt liv och brist på rörlighet samt nedsatt blodcirkulation. För att kunna behandla allt detta är en av alternativen användningen av Apollos Apollo-apparat, och vi kommer att behandla det mer detaljerat nedan.

Beskrivning och tillämpning

Man bör komma ihåg att ingen applikation av denna apparat kommer att skada kroppen utan att det kommer till läkaren, vilket resulterar i en ännu längre behandling, vilket kan leda till ingenting.

Denna enhet består av följande komponenter:

 1. Vakuumrör.
 2. Induktor.
 3. Kolven.
 4. Styrenhet.
 5. Seal.
 6. Fyllnadsluftfilter.
 7. Spare säkring.
 8. Passet.
 9. Bärväska.

Strukturellt är enheten en transparent behållare ansluten till en minicomputer, genom vilken all processkontroll sker. Principen att använda enheten är ganska enkel: regimen och exponeringsperioden är fastställda, könsorganet placeras i kolven, periodisk utmattning av luften börjar, vilket skapar ett vakuum.

Tack vare fysiklagens handlingar bidrar detta till en ökning av blodvolymen i kroppen av penis cavernous kroppen. Som ett resultat, signifikant förbättrat blodflöde, vilket leder till aktivering av lymfocyter och makrofager, som avlägsnats från patientens kropp och inflammation foci patogena mikroorganismer slag, och även eliminerar stagnation av blod och lymfa i prostata.

vittnesbörd

Denna enhet har följande indikationer för användning:

 • Prostatit är kronisk.
 • Prostata adenom av den första och andra typen.
 • Rehabilitering efter kirurgisk ingrepp i prostatakörteln.
 • Tillsammans med läkemedelsterapi för kronisk prostatit.
 • Urinproblem med bakgrund av prostatit.
 • Sexuell impotens, sexuell dysfunktion, åtföljd av en överträdelse av cirkulationen i det lilla bäckenet eller nervsystemet.
 • Låg kvalitet av spermier med infertilitet.

Kontra

Precis som med många andra behandlingar finns det i vissa fall vissa kontraindikationer som är viktiga att överväga när du använder Apollo Alliance. Dessa inkluderar:

 1. Sår på ytan.
 2. Sprickor.
 3. Thrush och dess manifestationer.
 4. Sexinfektioner.
 5. Allvarlig ateroskleros.
 6. Förlängd inflammation i könsvävnaden.

Med dessa problem kommer användningen av enhetsförbundet endast att skada och enheten har ingen positiv effekt och kommer sannolikt att orsaka irreparabel skada på din hälsa.

Och vad sägs om pris och köp?

Här är inte allt så enkelt som det kan tyckas vid första anblicken. Denna enhet säljs inte på apotek och i medicinska centra, vilket är väldigt alarmerande.

Det enda alternativet - är att köpa den i butikerna, så att bara priset enheten är mycket hög, i genomsnitt upp till femtio tusen rubel är detta belopp finns inte alla, dessutom kan det allvarligt variera och ibland säljs till priset av två tusen dollar, som inte heller bidrar till dess köp.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Dessutom har denna enhet inte universalism, eftersom den endast är lämplig för behandling av sjukdomar i det genitourinära systemet och prostata, för andra sjukdomar av detta slag fungerar den här enheten inte.

Är fördelarna med enheten verkligen allvarliga?

En av fördelarna med anordningen Apollo Alliance, försäkran om producenterna är dess höga effektivitet och det faktum att han kan behandla prostata utan behandling läkemedel och andra metoder, är det ganska svårt att kontrollera, inte tillämpa den på sig.

Ett annat plus, som bedöms av recensionerna, anses vara dess relativa harmlöshet med långvarig användning.

Dock är inte alla recensioner optimala för den här enheten. Många är förvirrade om att tillverkaren endast kräver behandling med den här enheten. Det är också noterat i olika svar att effekten av det är, men det är inte lika allvarligt som det beskrivs. Det betyder faktiskt att endast Union Apollo kan behandlas utan andra typer av terapi.

Ändå är denna enhet inte testas i kliniska prövningar, och dess användbarhet har inte bevisats vetenskapligt, de flesta av effekten av åtgärderna i Apollo Alliance är en placebo, eftersom den bygger på människors tro på återhämtning med ett instrument, men så snart den försvinner, då effekten av den försvinner snabbt och allt går till spill.

rön

Som vi ser är den här enheten väldigt känd och populär, dess layout och användningsmetod är ganska enkla och alla kan använda den. För vissa var han väldigt hjälpsam vid behandling av prostatit.

Samtidigt är inte alla övertygade om den här mirakulösa naturen, med tanke på den en viss variant av placebo-effekten. Dessutom har inga kliniska prövningar skett av honom, det här tvivlar på att den här enheten är effektiv, och även många kan skrämma bort sitt otillbörliga pris och oförmågan att köpa den i medicinsk utrustning.

Glöm inte att utan att en läkare ingriper, använder denna enhet mycket riskabelt och hotar med komplikationer av sjukdomen, så småningom blir ett adenom. Du bör inte utföras på en försäkran om att endast enheten kan hjälpa vid behandling av prostatit, eftersom det är ett PR-trick för att öka försäljningen av enheten använda sig av läkare, för han ofta hjälper bättre än någon nymodig enheter.

Video: om Soyuz-Apollo-enheten.

recensioner

"Enheten har inga biverkningar. Har en allmänt fördelaktig effekt på kroppen. Och då är mitt hjärta svagt och jag kan inte dricka alla typer av Viagra. Med hjälp av enheten löst jag problemet med styrka och gjorde inte ont mitt hjärta. Från mig tack och bästa önskningar "- Igor.

"Det här är troligtvis en skilsmässa för pengar! Först är du rädd av prostatit en halvtimme, men efter krävande förfrågningar kallas priset på 75 tusen rubel, det här är en kapeter! "- Yuri.

"Det finns en fråga: Om enheten ger bra resultat, varför säljs det av inofficiella säljare? Mest troligt är det olycka, och kommer att bli ledsen för pengarna. Och om dessa är officiella säljare, varför är priset inte angivet? "- Vladimir.

"Utrustningen köptes ungefär två år sedan, jag använder ofta, eftersom det finns en positiv effekt. Fördelen är att de kan behandlas hemma utan att gå till en klinik "- Arthur.

Som ni kan se, recensioner på denna produkt är kontroversiella, det finns misstankar om att de positiva recensionerna lindas och opålitliga. Det är dock upp till dig att lita på dem eller inte!

Medicinska apparater för män Apollo: priset på enheten och principen om dess påverkan på prostata

Prostatit, eller enligt medicinsk terminologi, erektil dysfunktion, kan påverka nästan vilken som helst man.

Och orsakerna till utvecklingen av en sådan sjukdom kan vara mycket olika och bero på både en persons psykiska och fysiska tillstånd.

Hjälp i denna situation kan vara många olika sätt, vars kostnad inte är mycket hög. Till exempel, priset på Apollo Unionen överskrider inte 50 tusen rubel. Det bör noteras att idag finns det många olika mirakelkurer och hemligheter av folkmedicin, som aktivt främjas av TV och Internet.

Ändå väljer ett ökande antal människor modern medicin. Detta beror på det faktum att märkliga framsteg har gjorts på detta område. Därför erbjuds idag aktivt för behandling av prostatit för att använda Apollo Apparatus-apparaten.

Vad är prostatit?

Prostatit är en sjukdom som uppstår vid infektionens utveckling och utseendet i det lilla bäckenet av stillastående formationer. Tecken på sjukdom kan utgöra smärta i buken, ett brott mot urinprocessen och styrkan.

Det är karakteristiskt att alla dessa tecken uppenbaras inte samtidigt, utan följer varandra. Samtidigt skjuter huvuddelen av männen ut sitt besök hos en specialist i en "lång låda".

Hälsosam och inflammerad prostata

Bara för denna kategori män utvecklades en apparat för behandling av prostata Soyuz Apollo, vars pris inte är för högt. Om du börjar en sådan sjukdom blir det orsaken till inte bara huvudvärk, muskelsmärtor, utan också manifestationer av kroppens allmänna svaghet.

Som ett resultat - sjukdomsflödet i det kroniska skedet, som åtföljs av svår smärta i ljummen, feber, prostatit med svar på endotarmen. Under det värsta scenariot - utvecklingen av prostata adenom.

Bara för att förhindra utvecklingen av händelser i ett beklagligt scenario, utvecklades den terapeutiska Apollo SA-apparaten från prostatit, priserna och recensionerna på ansökan är mest positiva.

Skapelsens historia

Som det händer med ett brett utbud av innovationer inom medicinområdet, är Apollo-enheten, vars recensioner och priser är ganska acceptabla, utvecklade på grundval av tillämpningen av rymdteknik.

Apollo Apollon Apparat för behandling av prostatit

Inte alla vanliga människor har tanken att astronautens kropp (i synnerhet hans genitourinära system) under tiden att vara i rymden utsätts för tyngdlöshetens kraft.

Det är uppenbart att en sådan inverkan inte är helt positiv, av denna anledning, efter att ha återvänt till personen, krävs inte bara en viss tid för restaurering utan även speciella anpassningar. En av dessa enheter är enheten "Chibis", som utvecklats uteslutande för astronauter.

Denna enhet hjälper till att få erektilfunktionen till ett normalt tillstånd, medan en enhet som heter Union Apollo på grundval för vanliga människor skapas, vars pris inte är så bra.

Beskrivning, ansökan

Det bör noteras att utan någon tidsmässig tillvägagångssätt till en specialist kommer absolut användning av den beskrivna enheten endast att ha en negativ inverkan. Som ett resultat - behandlingenstiden kommer att öka många gånger och det kan slutföras utan resultat.

Så, CA-apparaten, vars pris inte överstiger 50 tusen rubel, representeras av följande komponenter:

 1. induktor;
 2. vakuumrör;
 3. styrenhet;
 4. en kolv;
 5. luftfilter fyllmedel;
 6. täta;
 7. passet
 8. reserv säkring;
 9. väska för transport.

Om vi ​​pratar om designens egenskaper hos enheten är det i själva verket en transparent kapacitet som ansluter till minikomputeren, genom vilken hela kontrollprocessen utförs. Principen att använda enheten är mycket enkel - det ställer in läget, liksom exponeringens varaktighet.

Sedan ska könsorganen placeras i kolven. Därefter sker en vanlig syre sugning för att skapa ett vakuum. Av denna anledning producerar CA-apparaten för män sin positiva effekt.

Principen om påverkan

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Som experter noterar Apollo Union, vars pris fluktuerar inom 50 000 rubel, fungerar enligt principen om autohemoterapi.

Med andra ord påverkas applikationen av anordningen på prostata vävnaden, liksom det genitourära systemet, av det inducerade magnetfältet och det alternerande trycket.

Detta säkerställer eliminering av patogena bakterier och inflammatoriska foci i könsorganen. Dessutom, på grund av en signifikant förbättring av lymfatisk, venös cirkulation, avlägsnas stasis av lymf och blod i prostatakörteln.

Vid regelbunden användning av enheten kan följande positiva punkter uppnås:

 • förstärkning av blodkärlens väggar och allmän förbättring av cirkulationssystemet;
 • reduktion av inflammation och resorption av ödem;
 • stärka prostatakörteln, vilket leder till en ökning av motståndet mot negativa effekter;
 • förbättring av metabolism i de drabbade könsorganen;
 • normalisering av urinprocessen
 • Prostatens fullständiga och korrekta arbete återställs.
 • förbättring av erektion på grund av tillflöde till könsorganet i blodet;
 • förbättring av spermiernas kvalitet och ökning av hormonproduktionen.

Således är den apollo medicinska anordningen, vars pris anges i denna artikel, helt enkelt oersättlig för en man som har mött en så obehaglig sjukdom som prostatit.

Indikationer för användning

Idag står många män inför ett sådant problem som prostatit och är helt förlorade - hur man agerar i denna situation. Det finns dock en väg ut. Efter att ha gått till en kvalificerad specialist för att identifiera eventuella kontraindikationer kan du använda enheten CA.

Enheten används framgångsrikt för att behandla:

 • kronisk prostatit;
 • adenom i prostata I och II steg;
 • Rehabilitering efter kirurgisk ingrepp på prostatakörteln;
 • sjukdomar i urinering
 • sexuell dysfunktion, sexuell impotens som ett resultat av cirkulationsstörningar eller mot bakgrund av nervösa sjukdomar;
 • infertilitet på grund av dålig semenkvalitet.

Den främsta fördelen med att använda enheten är att utesluta utvecklingen av kemisk missbruk eller uppkomsten av biverkningar, vilket är möjligt vid användning av läkemedelsbehandling.

Priset på Apollo Alliansen

Det bör omedelbart anges att den beskrivna enheten inte finns på apotek. Av den anledningen kan du bara köpa den genom att beställa via telefon eller Internet.

Och hur mycket kostar unionen Apollo i Ryssland? Den genomsnittliga kostnaden för enheten på Rysslands territorium varierar inom gränserna för 49-51 tusen rubel.

Som du kan dra slutsatsen av dessa siffror kan kostnaden för enheten för en viss kategori människor tyckas högst i jämförelse med konventionella läkemedel. Men den här enheten är helt ofarligt för människokroppen och kan användas så länge du vill, vilket också bekräftas av kundens återkoppling.

Således är den genomsnittliga kostnaden för en enhet i ryska städer följande:

 • Moskva - 50.5 tusen rubel;
 • St Petersburg - 50 tusen rubel;
 • Novosibirsk - 49.6 tusen rubel;
 • Ekaterinburg - 49.4 tusen rubel;
 • Kazan - 49.5 tusen rubel.

Om du tror recensionerna behandlar den beskrivna enheten prostatit hos cirka 88% av männen, medan dess effektivitet med en minskning av styrkan är 92%.

Det viktigaste att komma ihåg om - innan du börjar självständig behandling, måste du alltid gå till en medicinsk anläggning för att ta reda på kontraindikationer. Detta kommer att eliminera uppkomsten av negativa konsekvenser och risken för komplikationer.

Relaterade videoklipp

På de positiva effekterna av Apollos Apollo-apparat på prostata i video:

Sammanfattningsvis alla ovanstående kan du se att Apollo-enheten för män, vars pris är något högre, för behandling av prostatit kännetecknas av förekomsten av motstridiga återkopplingar från kunder. Detta gör det svårt att exakt bestämma antalet alla fördelar och nackdelar. Röstning "för" hävdar att denna enhet helt ersätter terapin med användning av läkemedel. Och för att förstå dess tillämpning är ganska enkelt.

I sin tur finns det de som är förvirrade av det faktum att tillverkaren ger rekommendationer för behandling av prostatit uteslutande med denna enhet. Enskilda män indikerar att användningen ger en viss positiv effekt, men inte lika bra som tillverkaren lovar. Således är det upp till varje man att bestämma om man ska köpa en sådan enhet eller ej.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Soyuz-Apollo -
Snabb och bekväm återhämtning från prostatit

Det är nödvändigt att kontrollera din egen hälsa.
Och för detta, ta testet, sammanställt av läkare

Få kampanjkoden till rabatt
på enheten

Effektiv enhet
för hemma prostata terapi

Enligt statistiken lider varje 3 man av genitourära problem. Men på grund av problemets delikatess skickas patienten inte till läkare för medicinsk behandling, utan försöker bli av med sjukdomen på egen hand. Men nu kan du få en omfattande undersökning och behandling med en unik och revolutionerande apparat, som kommer att klara de problem som uppstår väldigt snabbt.

Har du länge haft oro över dina egna människors hälsa? Förtroende och styrka är inte längre din häst? Smälter de med din framgång? Är du generad och skäms över att erkänna din läkare i dina problem, men har inte mer styrka att uthärda sådan sjukdom? Statistiken visar att cirka 86% av männen drabbas av en så allvarlig och farlig sjukdom som prostatit, erektil dysfunktion. I det här fallet flyter det i lejonandelen av patienter i ett kroniskt stadium. Men om sjukdomen försummas, är det nödvändigt att byta till kirurgisk behandling. Detta kommer att ge upphov till möjligheten till en malign tumör. Du kan inte tolerera detta, du måste agera.

Och det kommer att hjälpa dig i denna unika revolutionerande enhet, som är nödvändig för hemmabruk. Det används i komplex terapi av prostatit och genito-urinvägar. Enheten löser problemet försiktigt och försiktigt, symptomlindring uppstår. Men viktigast av allt är orsaken till sjukdomen att passera. Alla sjukdomar passerar - det sker genom det uttryckta terapeutiska inflytandet.

Resultatet av att använda enheten är utseende, fixering och stabilisering av erektionen. Dessutom är det optimering av nervreglering, endokrina mekanismer, dessutom utförs en återgång till sexuellt liv.

Apparatens princip är följande: den erforderliga effekten uppnås. Detta är tillgängligt genom en kombination av pulserat lokalt lågt tryck som kommer genom vakuumet. Detta upprepas med ett magnetfält. I det här fallet har mannen möjlighet att självständigt reglera varaktigheten, liksom inflytningskraften enligt ordningen, som föreskrivs i anvisningarna.

varför
förekommer prostatit?

 • Förekomsten av infektioner som överförs genom intim intimitet
 • Cirkulationen är allvarligt försämrad. Detta gäller bäckenområdet
 • Det finns trombi, åderbråck
 • Du sitter ständigt
 • Ditt sexliv från tid till annan avbryts lagen
 • Det finns hypotermi, allergiska reaktioner, nedsatt immunitet, beriberi
 • I kroppen finns det en hormonell obalans
 • Hur enheten kommer att hjälpa till att hantera sjukdomen

Hur Apollo Alliansen
hjälper till med prostatit

Till de viktiga orsakerna till att en prostatit uppträder bär de överträdelser som är kopplade till en cirkulation inom området för ett litet bassäng, närvaron av trombus, vener. Men nu kommer du inte att vara rädd. Systematisk tillämpning av enheten garanterar dig följande:

Förbättring av kärlsystemet

Öka sin ton

Förstärkning av venösa väggar

En effektiv och absolut säker enhet är nödvändig för behandling av prostatit, ökning av blodflödet. I detta fall elimineras blodproppar och blir av med en dålig erektion. Enheten behandlar dålig utlösning, urinering, alla lokala inflammationer passerar, blödningspassagerna, blåsans tömning normaliseras, det sker regelbundet. Sexuellt liv kommer i normala fall. Så du kommer för alltid att glömma misfiring, misslyckanden. Så du får möjlighet att återupprätta din egen hormonella bakgrund. Problemet med infertilitet kommer att lösas.

Och vad ska läkare säga
Vad sägs om den här enheten?

, vem kunde genomgå alla nödvändiga kliniska prövningar. Som ett resultat visade anordningen endast utmärkta resultat i terapin av prostatit.

gäller både för fullständig restaurering av reproduktionssystemet och för styrkan i allmänhet. Dessutom används den aktivt vid komplex behandling av sexuella störningar. Enheten förhindrar utvecklingen av sådana allvarliga sjukdomar, såsom uritrit, prostatit, prostata adenom, infertilitet.

Många läkare rekommenderar den här enheten som en av de mest effektiva, beprövade. Han bekämpar helt med prostatit. Tillsammans med detta har det en gynnsam effekt på en mans kropp.>

Apparatens historia

En medicinsk undersökning genomfördes, under vilken det avslöjades: åldring av organismen sker under kosmisk viktlöshet. I detta fall bestämde forskare och läkare att uppfinna en perfekt revolutionerande enhet som heter. Den syftar till en snabb återuppbyggnad av en mans-kosmonauts kropp efter en längre vistelse i rymden.

Apparatens utseende

Apparatens utseende har något gemensamt med en mobilkonsol, som är i ett ergonomiskt fall i form av en fyrkant. Produkten är utrustad med en alfanumerisk display. Konsolen är ansluten med en justerbar pneumatisk pump. Men det viktigaste är att ledningen är tillgänglig för alla.

På grund av vad effekten skapas?

Principen för operation är baserad på en kombination av pulserat lokalt reducerat tryck. Detta händer med hjälp av ett magnetiskt magnetfält. Mannen reglerar varaktigheten såväl som apparatens intensitet, med hänsyn till systemet, vilket anges i anvisningarna.

Bekämpa prostatit

Med hjälp av denna enhet elimineras venös stasis, lymf, vilket är den främsta orsaken till sjukdomens utseende. Men nu kan du eliminera stagnation av lymf, blod i bäckenområdet med denna enhet. Dessutom klarar han helt och hållet de grundläggande orsakerna till urologiska sjukdomar, övervägande och prostatit. Det finns en ökning av blodcirkulationen i bäckenområdet. Dessutom lindrar anordningen vävnadshypoxi. Inflammatoriska processer som förekommer i prostatakörteln.

Det är viktigt att ta hänsyn till att bäcken smärta kontrakt och passera. Om det förekommer kränkningar av urinering, vilket är karakteristiskt för prostatit, återkommer normal urinering. Du kan räkna med den intensiva antiinflammatoriska effekten av att använda enheten. Så du kommer att få en stabil remission - det här är den tid som kännetecknas av avsaknaden av exacerbationer. Detta kan knappast uppnås utan fysioterapi.

Med hjälp av en sådan enhet kan du återgå till en erektion. Den förväntade erektionen är mycket högre än den som var. Och detta beror på blodpåfyllning, liksom sträckning av kapillärkroppar under användningen av enheten. De flesta experter som är bekanta med detta fenomen kallas saga erektioner. Men det viktigaste är att det inte finns några andra sätt att uppnå samma ideal.

varför
Produkt rekommenderas för alla män?

 • Det finns en ökning av blodcirkulationen, stasis
 • Det finns en återhämtning av optimal urinering
 • Väggen på fartygen rekonstrueras på kortast möjliga tid
 • Om prostata hade en tumör börjar det att aktivt lösa
 • Smärta, obehag och svullnadspass
 • Blod är utspätt, trombuspass
 • Venerna återställs, rengöras
 • Du kan räkna med en super erektion
 • Dimensionerna av penis ökar betydligt

Lär dig lagerkoden
till en rabatt på
innovativ enhet

Videopresentation
instrumentet

I programmet kommer specialister att introducera dig i frågan, samt prata om de fantastiska och revolutionära egenskaperna, egenskaperna hos enheten, vilket är helt nyskapande.

Du kan förvänta dig att få svar på sådana nödvändiga frågor som principen för enheten, dess effekt på kroppen, få de nödvändiga rekommendationerna för användning.

Enhet "Soyuz-Apollo"

Anmäl dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Jag började sjukdomen och fick en kronisk prostatit, det behandlas svårt och länge. Jag kombinerade medicinsk terapi, kost, sport, utför speciella övningar och använder enheten Soyuz-Apollo. Allt i komplexet gav bra resultat, men jag tror inte att enheten i det försummade fallet kommer att kunna hjälpa dig själv.
Enheten användes 2 veckor, i 25 minuter. Sessionen hölls enligt anvisningarna. Omedelbart efter sessionen märkte jag avslappning av muskler och borttagning av ton och spasmer.
Jag kontrollerade effektiviteten hos enheten på mig själv, det viktigaste är att närma sig behandlingen av prostatit.

På kvällen, oftast efter duschen, står jag i stolen och slår på enheten i 7 minuter. Tro mig, det är inte nödvändigt längre. Det viktigaste är att starta processen med blodflöde till organet, så att problemet med styrkan går av sig själv. Det händer ofta att blodkärl är täppt från undernäring, livsstil, stress. Och oftast händer det hos män i bäckenorganen. För att lösa problemet är det nödvändigt att återställa blodtillförseln, och Apollo Union klarar av detta problem redan i 1 session.
Enheten är väldigt lätt att använda, men du kan inte köpa den fritt. Technologies är patenterade av tillverkaren och CA är endast tillgänglig för köp på den officiella webbplatsen, det här är en minus men inte så betydande.

Enligt instruktionerna måste du först göra ett mini-test: Slå på enheten i några sekunder för att kontrollera om det är bekvämt och om det är obehagligt smärta. Jag var rädd för detta ögonblick, för om det var minst ett minimum av obehag, vägrade min man att fortsätta använda den. Till vår lycka var testet framgångsrikt, mannen noterade även att det blev lättare för honom, som att vara under tryck för ett tag, slappna av vävnader och muskler. Nu använder vi enheten dagligen i 10-15 minuter - resultaten är bra. Kön i familjen är ännu inte tillbaka, men på morgonen finns det redan en erektion, trög, men det finns! Det här är sättet att bota! Vi är glada!

Apparaten Soyuz-Apollo bestämde sig för att inte köpa den på en gång. Ursprungligen lite generad pris. Vid den tiden hoppades jag att fortsätta med läkemedelsterapi. Det faktum att drogen ger effektiva positiva resultat av behandlingen, hörde jag.
Som ett resultat gav min behandling inte positiva resultat, som kunde lösas. Då gjorde jag en order.
Enheten presenteras i form av en pump som måste bäras på penis och hårdvaran. Pumpen skapar ett vakuum under sessionen och sprider sålunda blodcirkulationen, vilket bidrar till återhämtning.
Jag hjälpte mig med en 20-dagars sessioner. Nu tror jag att det var nödvändigt att omedelbart beställa och inte förgifta kroppen med kemi.

När jag började använda Soyuz-Apollo-enheten var det för mig den största fördelen att enheten var säker. Innan han gick till massage och tog medicin, som inte hade någon ordentlig inverkan på behandlingen av sjukdomen. Situationen blev till och med lite värre.
Jag började studera information om behandlingen själv och därmed lärt mig om enheten.
Priset är inte det minsta, men för mig är det inte ett problem.
Initialt tillbringade endast 7 sessioner och uppmärksammade förbättringar övergav enheten. Men efter några veckor började symtomen att återvända, så jag bestämde mig för att upprepa kursen.
Jag använde den i 2 veckor, i 20-25 minuter dagligen. Resultaten är igen bra, men efter den andra kursen blev resultatet löst under lång tid. Jag använder inte enheten längre än 7 månader, men det finns inga problem.
Dessutom kan jag notera effekten av enheten på styrkan. Från det har erektionen förstärkts, ofta får medlemmen vid den minsta upphöjningen.
Vid användning är enheten enkel. Operationsprincipen liknar en pump för att öka penisen.

Jag gillar enheten, jag köpte en enkel handpump innan den sparar. Effekten är inte alls densamma, Apollounionen arbetar inte bara mekaniskt, sprider blod och lindrar spänningar i kroppen, men också tack vare mikroimpulserande processen för återhämtning i form av erektil funktion.
På bilden från sajten är enheten inte så, när jag fick märka att tuban eller pumpen själv är bara transparent, som en glödlampa. Och på platsen har enheten en fyrkantig form med ett fack inuti. Men denna skillnad spelar ingen roll. Jag kommer att använda kurser, 10 sessioner per månad. Då tittar vi på resultatet.

För att börja använda enheten, var jag tvungen att ringa till operatören och konsultera den valda intensiteten hos enheten. Det visade mig att jag inte noggrant tittade på instruktionerna där allt är beskrivet.
I allmänhet ska pumpen bäras på penis och slå på enheten via hårdvaran - inget komplicerat.
De första sessionerna skämde mig lite. Effekten är så intensiv att jag ville stoppa enheten. Då blev han van vid det och kunde till och med slappna av lite.
Jag hade 10-15 minuters sessioner, i 15 dagar, för att justera styrkan och bli av med smärtan i underlivet.

Jag går inte från huset Jag spenderar nödvändiga procedurer, på känslor under proceduren och efter det tryck som enheten gör, skiljer sig inte från vad jag upplevde i polykliniken. En efter en har de något liknande där, men de är större. Unionens munstycke är ännu bekvämare, det passar mig i storlek och har inte så stark styvhet. Inuti är allt mjukt, huden är inte skadad.
Jag är mycket nöjd med att jag köpte en sådan enhet. Jag hoppas det ett par månader och jag kan igen som en riktig man att tillfredsställa sin fru. Jag ser att det är svårt för henne, det här är hennes temperament. I händelse av en smärta vid en rädsla är det redan länge inte närvarande. Ja, och trycket i urinområdet har gått.

Efter behandlingen är det bara ett klagomål på enheten: det kostar för mycket, kostar mig cirka 40 tusen, så det är värt att köpa endast för allvarliga prostata sjukdomar och om det är planerat att använda det flera gånger. Tja, eller släktingar eller bekanta ger / dem tar tid.
Enheten själv är genial: du behöver bara placera ditt könsorgan i lämplig behållare, röret kommer att skapa ett vakuum och ett magnetfält. Tid och ström kan styras från kontrollpanelen. Jag kände inte magneterna, men trycket ändras till bekvämt, men det är ett par gånger det perfekta tillståndet som är lätt att hitta och minns avläsningarna från panelen. Jag brukar sätta 15 minuter. I 2 veckors daglig användning är inflammationen i sekretionen borta, nu använder jag den från tid till annan för förebyggande. Priset har ännu inte återhämtat sig, men jag ångrar inte att köpa: det är säkert och utan oacceptabla procedurer.

Kronisk prostatit kan inte botas helt, det är nästan omöjligt att spendera pengar på procedurer och läkemedel alldeles samma. I 2 år som jag använder Apollounionen betalade jag praktiskt taget det, och jag har fortfarande inte ett år att använda det. Det botar inte krönikan helt, men det lindrar tillståndet till det normala på kortast möjliga tid, snabbare än med den vanliga behandlingen och när det används under de första symptomen kommer det att finnas tillräckligt många veckor för lättnad.
Jag lägger det för en kort stund, 7-10 minuter räcker, efter första gången känner jag mig redan lättnad, en erektion för mig här, snarare som en bieffekt men utan det någonstans - ett vakuum är det. Men med stimulering är det bara nödvändigt, så att enheten kan användas inte bara för behandling.

Enheten köpte efter flera månader av reflektion om hur man behandlar prostatit. Enkla tabletter fungerar inte alls.
Jag gick till webbplatsen och omedelbart beställde en återuppringning, läste inte forum och beskrivningar, bestämde mig för att direkt fråga operatören för enheten.

Hört Apollo tog mycket av tofsvipa, vilket förbättrar erektil funktion hos astronauter, eftersom vistas i tyngdlöshet och överbelastning på sexuell hälsa påverkar mycket. Principen här är densamma: det tryck som hade blodflödet, vilket eliminerar stagnation av venöst blod, stimulerar prostatan arbete och fungerar som en vakuumpump, bara mindre så, om det behövs, kan orsaka en erektion. Och du kan styra trycket så att det inte finns någon blåmärken och blåmärken. Plus att vi lagt till här magneter, ja, det kommer inte att bedömas om tryckeffekter bevisade och motiverade, sedan en magnet tvist pågår fortfarande, men en gång, kommer det inte vara överflödig. Enheten fungerar perfekt, saknar något, materialen är av hög kvalitet, det finns ingen allergi.

Magnetisk induktion plus vakuum fungerar underverk. När det används i anusområdet känns muskelkontraktionen, vilket innebär att prostatan stimuleras. I allmänhet liknar känslorna dem som är i utlösning, bara inte så uttalade, så att erektionen inte verkar så mycket på grund av trycket i kolven, men på grund av spänningen.
Men för att kunna använda facket måste jag kunna sänka, jag sänkte i början luften, så visst, barberad skönhet, men ibland kände jag en läcka. Det passar inte perfekt helt och hållet, men mycket beror på de fysiologiska egenskaperna, penisens storlek och så vidare. Det hjälper till att använda smörjmedel, naturligtvis, på puben. Det gör att du kan klämma fast, så att luften inte passerar, så att proceduren fortsätter som förväntat.
Det finns ingen smärta, effekten kan regleras, men även vid "maximum" finns det inget obehag.

Apollounionen verkade inte så länge sedan. På mig för mer än 3 år sedan har jag upptäckt en prostatit, 1 gång behandlades med antibiotika under överinseende av läkaren, men varje år testa jag samma tecken. Kostsam behandling hjälpte inte.
Den här gången gick doktorn inte. Men enheten köps. Särskilt sökt efter en officiell webbplats, som kunde ge mig alla dokument för originalets originalitet.
Anordningen är en avlång kolv i vilken en penis ska placeras. Kolven är ansluten till en bärbar dator som, när den är påslagen, skapar ett växlande vakuum. Detta är nödvändigt för att impulser ska maximera tillströmningen av stora volymer blod i organets kropp. Det finns i form av interna vävnader, så de är ansvariga för styrkan. Dessutom är inflammation utmärkt. Efter 5 sessioner märkte jag att penisens hud blev känsligare, innan jag praktiskt taget inte kände några ansträngningar eller spänning heller.

Mobil och mycket användbar för en människas hälsoapparat. Principen liknar en sexbutiks manuella pomp, men här görs allt för dig själv. För priset - lite dyrt, kommer jag inte att argumentera. Men om du väljer mellan den förödmjukande manuell massagen av prostata och en sådan smärtsam hårdvaruinverkan, väljer jag Apollo Alliance.
Det ger bra resultat och långsiktiga, inte det, annonserade tabletter, vars effekt försvinner om två timmar. Effekten när det gäller erektion är nästan omedelbar, jag vet inte, det kanske bara påverkar mig, så efter en 15-minuters massage säkerställs en stark erektion.
Det genitourinära systemet började inte genast, någonstans efter en månad daglig massage. Problemen med prostata löst sig, slutade springa fram och tillbaka på kvällen på toaletten. Hela skönheten är att enheten inte har några små högar, men behandlar ännu bättre än medel för intag.

Användningen av enheten godkändes av en välbekant urolog. Det enda han noterade, enheten är väldigt dyr, inte alla har råd, men för hemanvändning är det väldigt bekvämt och ganska billigt. Speciell klinisk utrustning är värt tiotals gånger dyrare. Men för mig - köpte - och en gång för alla. Du behöver inte spendera pengar på mediciner, procedurer, tolerera prostata massage, med tiden kommer det att löna sig ändå.
Jag använder den här enheten i två fall: När jag känner symptomen på prostatit (jag är en taxichaufför, stagnation av en hemlighet händer ofta från livet) och för förebyggande ändamål. I det första fallet kommer sjukdomen inte att utvecklas, obehaget har inte ens tid att manifestera helt, så att sjukdomen förhindras. Och i det andra fallet normaliserar blodflödet, förhindrar stagnation, stimulerar körteln för att producera testosteron. Och allt detta utan kemisk och medicinsk påverkan, vanlig fysioterapi.

Jag använde Soyuz-Apollo-enheten för 2 kurser och jag kan dela med mig av det.
Den består av en transparent plastbehållare, som måste anslutas till en minikomputer. Genom det styrs intensiteten och kraften av effekten av vibrationer på penis. Personligen hjälpte enheten mig att justera genitourinary systemet och prostatakörteln. Genom sin funktion hjälper anordningen att lindra venöst tryck och slappna av alla muskler. Jag känner till exempel när enheten hjälpte till att stimulera kraftökningen. På mig blev hon justerad efter full botemedel i sig.
(Även om det är möjligt har enheten haft effekt).

På 56 år började problem med styrka på grund av den diagnostiserade aterosklerosen hos bäckenet. Kolesterolplåster blockerade blodkärlen, blodtillförseln var bruten, erektionen var trög. Ibland uppstod en medlem inte alls, åtminstone göra med det. Först jag försonade mig, men min fru hjälpte mig att inte släppa mina händer alls, jag hittade information om "Union-Apollo". Sedan de första dagarna har det gått smidigt.
Varje dag lägger jag organet i en vakuumkolv i 10-15 minuter. Smärta eller andra obehagliga känslor under proceduren var inte. På grund av en skarp rush av blod blev organet rött och svällt. Jag använde inte denna behandling i sin rena form, men som ett tillägg till medicinering. I 2 månader blev jag igen en fullvärdig man, även självförtroendet växte. Jag förväntade mig inte att jag i denna ålder kommer att ha ett aktivt sexliv och att jag kommer att kunna uppleva samma levande känslor som i en avlägsen ungdom. En trevlig bonus var den ökade känsligheten hos glanspenisen. Det är synd att storleken inte ökade från sådana manipuleringar.
Efter avslutad eller avslutad behandling av en erektion hos mig normal är lusten utan användning av dop och stimulatorer. Mäns hälsa är normalt, det fanns inget återfall.

Innan jag köpte den här "rymden" -anordningen tvekade jag länge, han var ju inte värt tre kopecks. Men olösta problem med styrka tippade vågarna mot att köpa. Generellt har enheten uppfyllt alla löften från tillverkaren. På grund av aktiveringen av cirkulationen i det lilla bäckens organ börjar allting att fungera exakt som tänkt av naturen. Kroppen verkar ha vaknat från viloläge, utvecklingen av testosteron har nått en normal nivå som motsvarar åldersnorm. Sexuell lust och passion återvände till mitt liv, jag kände mig igen som en fullvärdig man.
Men eftersom enheten fortfarande är dyr kan jag tillåta mig lite kritik av det. Designen är kontroversiell, direkt till amatören. Det påminner mig om en apparat för fysioterapi från sovjetiska polykliniker, inget alls modernt. Kolven är medelstor, beräknad för det genomsnittliga statistiska organet. Det är inte klart hur man är den som i naturen har en penna eller tjock korv. Flaskan ligger i närheten av puben ganska tätt, men fortfarande inte perfekt, du kan använda en högre kvalitet silikon. Det är bättre om huden är ren renad tidigare. Enheten fungerar väldigt tyst, ljudet irriterar inte ljudet.

Enheten jag köpte för behandling av prostatit och permanent stagnerande fenomen i prostata. Alla pojkarna drömmer om att bli kosmonauter i min barndom, jag rörde drömmen på ett ovanligt sätt - genom att köpa en enhet för behandling av astronauter, modifierad för vanliga människor.

Jag använder enheten i 10 dagar, faktiskt 5 mer och kursen är klar. Därefter kommer jag att använda den för förebyggande, ett par gånger i månaden, om jag känner smärta eller obehag. I allmänhet hjälpte enheten mycket snabbt, förväntade sig inte ens det. Snarare förväntade jag mig inte, jag köpte den som delirium. Jag ville lindra smärtan på något sätt, men jag ville inte gå till doktorn - manlig maximalism, men faktiskt feghet.

Union Apollo förvärvade ungefär 3 månader sedan, kan jag nu säga att köpet var mycket användbart. Effekten är fantastisk. Smoge återfår inte bara manlig styrka, men lindrar också smärtsymptom vid orgasm och urinering. Enheten är utformad på ett sådant sätt att även en skolpojke kan förstå sitt arbete. Munstycket, som verkar direkt på könsorganet, har en ribbig yta, mikrooscillationer känns direkt i det påslagen tillståndet och blodflödet ökar. Tidigare hade jag praktiskt taget inte erektion, även i ett upphetsat tillstånd, nu har kön återvänt till vårt liv. Det är sant att kostnaden för samlag inte passar varken jag eller min fru. I genomsnitt varar det 5-7 minuter. Men jag tror att om jag fortsätter att använda enheten, kommer resultaten att förbättras. Eftersom apparaten fungerar direkt på orsaken till problem med erektion behöver behandling en lång tid.
Enheten är mycket kompakt, lagrad i en låda där den kom. Allt onödigt dras ut, så det är inte nödvändigt att demontera det. Jag fick den och kan använda den genast. Från minuserna: Första gången var det en mycket obehaglig känsla av täthet i huden strax efter proceduren.

Jag började ha problem med styrkan efter att jag länge lider av prostatit. Han behandlades inte länge, han började sjukdomen i ett kritiskt tillstånd. Då visade sig detsamma vara botad. Därför har jag inte prostatit, men problem med styrka kvar.
Har överlämnat analyser. De visade att allt är bra. Det var små avvikelser från normen för vissa indikatorer, men enligt doktorn är detta inte kritiskt och bör inte påverka medlemmens arbete.
Kanske var problemet i huvudet, eventuellt stagnation av blod. Men enheten Soyuz-Apollo hjälpte till att etablera allting.
Jag kombinerade sessioner av enheten med intaget av naturliga tillskott för att normalisera styrkan. För att få ett bra resultat fick jag ta 2 kurser för 14 sessioner. Mellan dem var en 14-dagars paus.
Varaktigheten för en session är 25 minuter. Lite mer än rekommenderat, men den här tiden tolererades normalt av mig.
Enheten ger en stark krusning, på grund av vilken den masserar. För att starta en session, placera bara medlemmen i facket och ställ in exponeringsfrekvensen. När det gäller användning, personligen hade jag inga frågor.
Efter 2 kurser med massage justerades styrkan. Massagen fungerade som det borde. Jag tror att han hjälpte till att sprida blod och bidrog till normaliseringen av blodcirkulationen.

Jag köpte enheten efter några månader av smärta och besvär i sängen. Jag bestämde mig för att piller inte skulle hjälpa mig. Efter att ha läst i nätverket av olika enheter för styrka valde unionen Apollo. Självklart tvivlar jag på att teknikerna här är desamma som i instrument från omlopp för kosmonauter, men det är fortfarande en automatisk förslag som är en kraftfull sak. Beslutade att ta. I utseende är enheten intressant men lätt att använda.

För att lösa mitt problem med styrka hade jag lite medicinsk behandling. Jag drack piller, men efter 1-1,5 månader returnerade problemet. Jag var tvungen att dricka piller igen. Så i en cirkel. Problemet manifesterade sig i 2 år. En bra period.
Det visar sig att det var nödvändigt att kombinera medicinering och behandling med hjälp av sessioner i Soyuz-Apollo-enheten. I mitt fall var det han som hjälpte.
Apparaten själv vid första anblicken väckte min förvirring. Penis ska placeras i en specialtank och därmed utföra en "massage", vilket ställer in frekvensen, rytmen och styrkan av instrumentets påverkan med hjälp av hårdvaran.
Intressant läste jag att detta läkemedel skapades på grundval av en enhet som hjälpte till att anpassa kraften till astronauter som, efter en lång vistelse i rymden, förlorade sin manliga hälsa.
Med hjälp av enheten stimuleras normal blodcirkulation och cellaktivitet. Jag kontrollerade enhetens arbete på mig själv. Den första kursen av sessioner jag hade 10 dagar, 15 minuter vardera. Sedan tog han en paus i en vecka och upprepade 10: e kursen.
För närvarande använder jag inte enheten i mer än 5 månader, men det finns inga problem med styrka. Resultatet är bra, och viktigast av allt, stabilt.

Tack vare användningen av Soyuz-Apollo-enheten lyckades jag bota erektil dysfunktion.
Problemet har dykt upp på mig efter ett trauma. Det tog lång tid att läka, men det var inte möjligt att helt återställa styrkan. Ofta fanns det misslyckanden: gick inte upp, om det fanns en önskan, var det i processen trögt. Parallellt började jag märka att det fanns smärtsamma förnimmelser i underlivet och när de urinerades intensifierades de. Det finns symtom på prostatit.
På grund av piller har jag redan problem med levern och störde matsmältningsarbetet. Så jag bestämde mig för att prova den här enheten. Principen för sin verksamhet riktar sig till en direkt, direkt inverkan på problemet. Penis ska placeras i pumpen och utföra proceduren i 20 minuter, 15 på varandra följande dagar.
Enheten ger snabba resultat, eftersom det normaliserar blodflödet. Pumpen skapar tryck på medlemmen och normaliserar således de naturliga processerna. De första sessionerna kände jag ett litet obehag under proceduren, då blev jag van vid sensionerna och kunde stå tid utan problem.
Efter avslutad kurs försvann mina problem praktiskt taget. Det var kvar milda, periodiska smärtor i underlivet. Jag tror att för att lösa resultatet kommer jag att hålla en andra kurs om några veckor.

Soyuz-Apollo-enheten består av 3 element: fack för penis, rör och hårdvara, som ställer in intensiteten och kraften av effekten.
Jag gillar driften av enheten. Med hans hjälp kunde jag etablera erektion och bota prostatit. Innan jag använde enheten kunde jag inte hitta en behandling som kunde hjälpa mig, pillerna gav ett tillfälligt resultat.
Jag fick reda på enheten på forumet. Tidigare hörde jag inte om förekomsten av sådana droger (de är på marknaden under en lång tid, de har helt enkelt inte rätt reklam, de behöver bara inte det). Erfarna läkare uppmanar dem själva till sina patienter.
På apotek, som förväntat, fann droget inte. Många apotekare hörde inte ens av dem. I ett apotek rekommenderades jag att söka på Internet. Det gjorde jag
Beslutade att ta på den officiella hemsidan, där priset är lägre än för företrädare.
Enheten kom snabbt och den första dagen bestämde jag mig för att starta sessionen. Har kopplat allt under instruktionen, är något svårt i det inte närvarande.
Sessionerna ska inte ta mer än 20 minuter och 2 veckor i rad. Till en början använde jag enheten i 10 minuter om dagen och ökade sedan till 15. Omedelbart efter sessionen lämnade smärtan kvar. Efter 14 sessioner fanns inga problem med prostatit och genitourinary system. Erektion kom också tillbaka till det normala.

Jag lärde mig om prostatit från symptomen. Förstört frekvent uppmaning till toaletten, utbrott av erektion, minskad aktivitet, smärta, brännande med urinering, problem med avföring. Det första jag gjorde var att köpa antibiotika och drack dem med en kurs. Till följd av detta förbättrades tillståndet något, men antibiotika bröt tarmens arbete, även det parallella intaget av prebiotika hjälpte inte.
Jag bestämde mig för att leta efter ett annat sätt att lösa mitt problem, eftersom jag läste att om prostatit inte behandlas kan tillståndet förvärras (det visste jag självklart inte). Min far hade onkologi, så jag ville inte riskera det.
Jag såg informationen på Nanoprost-enheten på Internet och bestämde mig för att prova den. Många av recensionerna var positiva.
Nanoprost hjälpte mig att neutralisera smärtan, normalisera det genitourära systemet och återställa normal prostatafunktion. Visst visade sådana resultat inte omedelbart. Viktigast, användningen av enheten gav inga biverkningar och komplikationer. Personligen var enheten säker.
Jag ska berätta lite om drogen och metoden att använda den, eftersom jag inte hittade den här informationen på Internet och kunde räkna ut det först efter att jag fick enheten.
Nanoprost är en icke-invasiv enhet som behandlar prostata på grund av vibrationer. Den presenteras i form av en kudde och en konsol. På kudden måste du sitta ner och ställa in konsolen för enhetens kraft. Det skapar i sin tur ett magnetfält och lindrar därmed inflammation och botemedel. Enheten har en obegränsad användningsperiod.
Jag trodde inte initialt på effektivitet, men efter flera sessioner märkte jag förbättringar. En session tog mig inte mer än 10 minuter. Kurs - 14 dagar.
I 2 veckors användning märkte jag verkligen resultaten och botad prostatit. Därför är jag nöjd med enhetens funktion.

Jag började ha problem med prostatakörteln och styrka efter 35 år. Det fanns många anledningar till detta: hårt arbete, stress, alkohol och rökning. Symtom är alla kända, obehagliga. Jag var mest orolig för försämringen av styrkan.
Jag försökte piller, salvor, krämer, sprayer, men resultaten från dessa metoder imponerade inte på mig.
Av intresse var enheten "Soyuz-Apollo" och det var han som kunde hjälpa mig.
Själva sättet att använda enheten för mig är lite svårt. Naturligtvis är det mycket lättare att dricka ett piller, men enheten är värt det.
Enheten består av en specialtank för penis, ett rör och en induktor. Sessionen bör vara högst 20 minuter, kursen - upp till 15 dagar. Jag använde enheten enligt anvisningarna. Varje kväll i 2 veckor, 15-20 minuter, genomförde jag ett förfarande för att behandla prostatit och återställa styrka med denna enhet.
Innan du använder, måste du ansluta alla komponenter i enheten, utsätta kraften av inflytande, sätta en medlem i behållaren och vänta på slutet av sessionen. Ingenting komplicerat, jag tittade på nyheterna vid den tiden.
Som ett resultat märkte jag efter 2 veckor verkligen förbättring i mitt tillstånd. Symtom på prostatit försvann, det var en erektion och ökad libido. Enheten var effektiv och hjälpte snabbt.

Han behandlade prostatit med hjälp av Apollo Alliance. I efterdyningarna av prostatit stördes styrkan. Tidigare passerade jag test, slutade dricka och röka, justerade livsstilen, försökte sova i 8 timmar om dagen. Han behandlades med antibiotika, men det fanns ingen effekt, bara mikrofloran dödade dem alla och började ofta bli sjuk.
Anordningen användes i 10 dagar. Sessioner bör utföras varje dag i 20 minuter. Obehag från enheten där. För mig liknar vibrationer massage. De slappna av och lugna.
Anordningen var effektiv. Alla symptom försvann, erektionen normaliserades. Till och med överraskande visade det sig vara botad på så kort tid.

Namnet är knepigt, faktiskt en enkel pump, fungerar bara lite annorlunda än de vanliga manuella från en sexbutik. Principen är densamma, trycket skapas, blodflödet, alla celler återställs, därför är vävnadsarbetet anpassat, kraftfullt och allting. Det är mekaniskt, det är faktiskt inget som behövs. En slags massage för lat. Det är praktiskt att använda, allt är tänkt ut i detalj. Det viktigaste att ta reda på vad som är omedelbart, då är allt som urverk.
I lådan, när jag fick köpet, fanns det många detaljer. Det viktigaste är att brädet är ombord, alla ledningar, munstycket eller hur man bäst kan kalla det jag inte vet. Det är en lång låda med ett fack för könsorganet. Den inre ytan av detta fack är mjuk, så oroa dig inte för din värdighet. Efter att massagen blir så ny som ny!
Det finns inga kontroller, det finns bara 4 knappar på panelen, de viktigaste är start och stopp. Så snart ett vakuum skapas känns en stickande känsla, i början var det läskigt, nu är allt bra. Proceduren varar 10 minuter från styrkan, efter det är det lättnad. Erektil funktion, låt långsamt, men återställd. Så det är vettigt att köpa en sådan enhet.

Medan ingen frågade frågor. Din fråga kommer att vara den första!