Huvud
Behandling

Apparat för behandling av prostatit: Användning hemma, handlingsprincipen

Apparat för behandling av prostatit används vid komplex behandling av akuta eller kroniska sjukdomar i prostata. Urologer föreskriver hårdvaruprocedurer vid tillstånd av medicinska institutioner eller för självständig användning hemma, som en monoterapi eller mot bakgrund av att ta mediciner. På grund av den komplicerade effekten på det patologiska fokuset, förbättras effektiviteten av behandlingen avsevärt.

Användningen av apparater vid behandling av prostatit är en modern terapibehandling hos män med inflammatoriska lesioner i prostata eller adenom. Lokalirriterande massageeffekt i kombination med olika typer av fysioterapeutisk strålning används ofta i urologisk praxis, vilket beror på den snabba uppkomsten av remission, sällsynta exacerbationer efter behandlingen.

Indikationer för användning av medicinsk utrustning för behandling av prostatit innefattar:

 • kronisk prostatit;
 • granulomatös prostatit;
 • vidhäftningar, förträngning av prostata vävnad;
 • erektil dysfunktion
 • sjukdomar i urinering
 • venös trängsel i det lilla bäckenet;
 • minskad libido;
 • neurogena störningar.

Det akuta stadium av inflammation är en relativ kontraindikation för användningen av apparater för behandling av prostatit på grund av den höga risken för komplikationer, smittspridningen till närliggande bäckenorganen. Hårdvaruprocedurer visas endast i området för det urogenitala membranet som ligger mellan penis och analöppningen.

Kontraindikationer för användning av apparat för behandling av prostatit:

 • ett svårt stadium av hemorrojder;
 • analfissurer;
 • endotation i ändtarmen
 • megakolon;
 • neoplasmer (oavsett stadium, lokalisering av processen);
 • abscesser i det lilla bäckenet;
 • trombbildning
 • akut kirurgisk patologi.

Individuell intolerans mot invasiva metoder för instrumental exponering genom ändtarmen leder till användningen av externa fysiska enheter eller metoder för traditionell medicin. Effekten av sådana förfaranden är signifikant lägre jämfört med specialiserade invasiva anordningar för behandling av prostatit.

Den medicinska marknaden erbjuder ett brett sortiment av apparater för behandling av prostatit, valet av en lämplig enhet orsakar ofta svårigheter för en man.

Var uppmärksam på följande enheter:

 • Mavit (vibrationsmassage, värmeverkan, magnetfält över lesionen).
 • Soyuz-Apollo(icke-invasivt pulserande elektromagnetiskt fält med olika frekvensfrekvenser, vakuumeffekt).
 • bara (uttalad värmeeffekt, magnetfält, mjukt vibrerande munstycke).
 • Uzormed (laser infraröd induktion, pulserande mikroström).
 • Ermak(icke-invasiv magnetoterapeutisk effekt, vakuumeffekt).
 • Akutest (låg energi bioresonansvågor).
 • Thermex (den israeliska apparaten, den termiska radiofrekvenseffekten).

När du väljer en apparat för behandling av prostatit, är det nödvändigt att förlita sig på tillgången på kliniska prövningar, den beprövade säkerhetsnivån på enheten. Till exempel, små kända enheter Redan och Irbis har inte ett tillståndsintyg från hälsovårdsministeriet, det finns inga uppgifter om den kliniskt beprövade effektiviteten hos dessa enheter och deras effekt på den manliga kroppen.

Handlingsprincipen för enheter för behandling av prostatit baseras på direkt exponering för skadad prostatavävnad, återställande av blodcirkulationen. Eliminering av hypertermi med hjälp av läkemedelsbehandling leder till en minskning av ödem i prostata parenchyma, förberedelse för effekterna av mikrovibration.

Vid kroniska sjukdomar eller dysfunktioner av reproduktiv aktivitet är ofta en orsak en stillasittande livsstil, vilket leder till venös stasis i det lilla bäckenet. Hårdvarueffekten återställer kärlens patency, provar aktivt blodflöde, minskar risken för att blodkärlens fallande väggar faller.

Användningen av apparater för behandling av prostatit i hemmet blir bekvämare, vilket beror på innovativa utvecklingar som gör det möjligt för en man att koppla av under förfarandet. Datastyrda tekniker styr automatiskt processen för manipulation, tiden och kraften för effekten, beroende på parametrarna som ges till programmet.

Apparater för behandling av prostatit

Apparat för behandling av prostata: Hårfysioterapi, typer av exponering, recensioner

Hårfysioterapi vid prostata sjukdomar är relevant för intensiv behandling av kronisk prostatit eller godartad hyperplasi. Aktiv stimulering av blodcirkulationen i prostatakörtelns parenchyma minskar vävnadsvullnad, eliminerar perivaskulär kärl, återställer blodflödet.

Apparat för behandling av prostata har en positiv effekt på framställning av enzymer, specifika prostatshemligheter som är nödvändiga för dess normala funktion. Inhibering av bindvävstillväxt på grund av förbättrat blodflöde och intracellulär andning tillåter denna metod att användas inte bara vid behandling av prostatit men också i prostata adenom.

Transrectal action eliminerar snabbt obehagliga symtom på grund av direkt exponering mot prostata bakre yta genom tarmväggen. Med hjälp av denna metod kan du uppnå en stabil remission, inga exacerbationer under lång tid.

Icke-invasiv exponering genom perineal vävnad är mindre effektiv, men kan tillämpas fritt hemma utan att behöva specialiserad träning. Icke-invasiva vakuumanordningar indirekt påverkar prostatan i blodet genom att balansera trycket inuti penisens klyfösa kroppar.

Hårdvara tekniker inkluderar:

 • elektro, av den behandlande läkaren med hjälp av en mikroströmseffekt;
 • vibroacoustics, mikrovibreringsmassage mot ödem, lämplig för egen administrering;
 • laserterapi, infraröd laserexponering för mjuka strålar på prostatavävnad, utförd av specialister;
 • magnetterapi, skapandet av ett magnetfält över fokusen på inflammation i hemmet.

Recensioner om enheter för behandling av prostata varierar beroende på enhetens enhet. Den klassiska metoden för magnetfälteffekten (Almag, Mavit, Prostam, Ranet) har mer positiv återkoppling på grund av den snabba inledningen av den terapeutiska effekten. Män noterar en långvarig frånvaro av exacerbationer, i vissa fall - en omvänd tillväxt av hyperplastisk prostata.

Instruktioner för användning

Enhet för behandling av prostatit: en genomgång av populära enheter, priser

Enhver anordning för behandling av prostatit syftar till att eliminera de obehagliga symtomen på sjukdomen, vilket ger ett uttalat terapeutiskt resultat. Direkt exponering för det patogena fokuset leder till minskning av inflammation, förhindrar progression av prostatahyperplasi.

Apparat "Mavit" är en av de mest populära bland enheter för behandling av prostatit, har en dokumenterad säkerhetsnivå, ett brett spektrum av kliniska studier. Vibration har en uttalad lokal irriterande effekt som tillsammans med den termiska effekten gör det möjligt att uppnå maximal terapeutisk effekt.

Apparat "Nanoprost" är en metod för icke-invasiv terapi, är mycket mindre effektiv än rektal administrering. Mikrovibration, magnetiska och termiska effekter på penis leder till en ökning av sexuell aktions varaktighet, ökar libido, men påverkar inte prostata vävnaden direkt.

"Happy Men" -enheten är en analog av den inhemska enheten med den kliniskt beprövade effektiviteten hos Soyuz-Apollo, skiljer sig från den genom funktionen av jetvattenmassage av glanspenisen. Det appliceras noninvasivt för behandling av problem med styrka, stagnation av blod i cavernösa kroppar, svag rörlighet för spermier.

Enheten "EOS" påverkar prostata med elektriska vibrationer av olika frekvenser, den senaste modifieringen av enheten innehåller en rektal fastsättning med möjlighet till mikrovibreringsmassage. Enheten är extremt effektiv vid behandling av många sjukdomar hos det manliga reproduktionssystemet, det urogenitala området.

Priserna för apparater för behandling av prostatit beror på handlingssättet, varumärke, tillverkarens land. De dyraste enheterna är "EOS", "Mavit", "Termex", vars kostnad ligger inom intervallet 30 till 75 tusen rubel. Apparaten "Mavit" har billigare analoger, utformade speciellt för genomsnittskonsumenten, priset ligger inom upp till 12 tusen rubel.

De mest tillgängliga enheterna för behandling av prostatit är vakuumpumpar, vilket kostar upp till 3 tusen rubel, men effektiviteten hos dessa enheter vid behandling av prostatit är inte kliniskt bekräftad. Genomsnittspriset för de mest effektiva enheterna är från 1800 till 7900 rubel.

Vi använder effektiva enheter för behandling av prostatit i hemmet

Om du läker prostata snabbt misslyckades, sjukdomen tar en långvarig karaktär, bör det vara uppmärksamt hårdvara behandling av prostatit.

sådan av instrument till salu ett stort utbud.

I artikeln hittar du en lista enheter för prostatit och vilka av dem är de mest effektiva.

Varför är det nödvändigt?

Fysioterapeutiska förfaranden med prostatit utförs med syftet:

 1. Eliminering av stillastående fenomen i prostata, bättre muskelkontraktion i bäckenområdet.
 2. Förbättra blodflödet i prostata.
 3. Minskar smärta.
 4. Avlägsnande av inflammation och svullnad i prostata.
 5. Återställande av käftens naturliga funktion.

Dessa resultat uppnås genom att applicera hårdvaruprocedurer genom huden eller slemhinnorna hos patienten med prostatit.

Sjukgymnastik är effektiv för behandling av icke-bakteriell prostatit, förebyggande av sjukdomar. Det används också under remission med botemedel mot vilken typ av prostatit som helst.

Apparat för behandling av prostatit i hemmet

Vi tog upp enheter för prostatit, som handlar om olika fysiska principer. Vissa av dem har flera lägen, så de nämns upprepade gånger. Medicinska apparater för behandling av prostatit kan köpas för individuell användning i detaljhandeln.

Låt oss överväga vilka fysioenheter som används för behandling av prostatit:

Ultraljudsenheter

ansöka ultraljudsenheter för behandling av prostatit.

Radiator av ultraljud. UHF-terapi. Elektrokemisk behandling av elektromagnetiskt fält med hög frekvens.

Emitter sätter i perineum, underlivet, utan att röra på huden.

Högfrekventa ljud förbättrar processerna av ämnesomsättning, sexuell attraktion, lindrar inflammation i prostata, resorbärr, hjälper till att återställa skadade vävnader, behandla skador i ändtarmen.

Namn på enheter för prostata: "Vitaphone", "UZT-103 U », UZT-305 U.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer Vibrationerna i strömmen eliminerar stasis av körteln, förnya utflödet av dess hemlighet.

Apparat för hembehandling av prostatit: "Ereton", "Electron", "Darsonval", "Sirius", "Redan".

Vibrationstimulatorer

Shockwave terapi - behandling med chockvågor, som bildas i apparater med vatten- eller magnetfältoscillationer.

Förstör noderna, kompaktering av prostata, stimulera blodcirkulationen.

Förfarandet är smärtfritt. Namnen på enheter från prostatit: "Ereton", "Mavit".

magnetterapi

Magnetoterapi-enheter påverkar kroppen hos en patient med prostatit genom ett permanent eller växlande magnetfält.

De lindrar inflammation, förbättrar blodcirkulationen, främjar vävnadsregenerering utan biverkningar.

Radiatorer installeras på skrot, underliv, skinka, nedre delen av ryggen.

Förfarandet varar 1-15 minuter vid en fältfrekvens på 1-16 Hz. Fyra eller sex sessioner. För behandling av prostatit används följande instrument: Ereton, Eos, Mavit, Prostam, Ermak, Almag 01.

Apparater "Androgyne", "Amus-01", "Intramag", "Headband" Att stimulera processer i prostata påverkar patientens centrala nervsystem (hjärnan).

galvanisering

Denna behandling är en likström med låg frekvens. De aktuella emittrarna appliceras på underkanten i 5-15 minuter. Patienterna tilldelas 10-12 sessioner. enhet: "Feed-1".

elektrofores

Enheten använder likströmens egenskap för att öka hastigheten och djupet av penetration av droger i patientens kroppsvävnader med prostatit.

Novokain, brom, magnesiumsulfat (2% rr), kalciumklorid (1-3% rr) används som läkemedel för detta.

Tio till tolv sessioner i tio till tjugo minuter. enhet: "Feed-1".

arsonvalization

För behandling används svaga strömningar med hög frekvens. Elektroder appliceras på perineum i 3-5 minuter. Patienten upplever en stark stickande känsla. Kurs - sex till åtta sessioner. enhet: "Darsonvalets apparater".

Mikrovågsbehandling

En mikrovågsuppvärmningsanordning sätts in i ändtarmen. Främjar normalisering av blodcirkulationen, acceleration av regenerering av prostatavävnad. anordningar: "Mavit", "Maestro".

Medicinska lasrar

Öka kroppens uthållighet, prostataaktiviteten, förbättra det övergripande tillståndet. Extern laserterapi - bestrålning av perineum med lätt våglängd upp till 0,63 mikron i 1-2,5 minuter.

Spot laserterapi - bestrålning av akupunkturpunkter som påverkar prostata. Ljusets våglängd är 0,89 mikron, proceduren varar 1,5-2 minuter.

Intra-rektal laserterapi - Bestrålning av prostata med speciella munstycken genom ändtarmen. Våglängden är upp till 0,63 mikron, varaktigheten är 0,5-1,5 minuter. Terapi genomförs på morgonen, kursen är 8-15 gånger.

Namn på enheter: "The Knight", "Orion", "Milt-F-5-01", "Rikta", "Deta-rytm", "Matrix-Urolog".

Bioresonansbehandling

Oscillationer av en viss frekvens förstör mikroorganismer i prostata. instrumentet "Akutest".

akupunktur

Metod för orientalisk medicin. Nål av olika storlekar sätts in i akupunkturpunkterna som är ansvariga för prostata. Förfarandet är trevligt, patienten upplever inte smärtsamma förnimmelser. Applikatorer används för detta Kuznetsova Lyapko.

Automatisk massage

För prostata behandling enheter De är utformade för att mer eller mindre effektivt ersätta den mest effektiva metoden för behandling: prostata massage, gjord av en specialist.

Trevligt är detta förfarande inte kallat.

Genom direkt åtgärd av fingret i handsken tar doktorn bort spänningen i körtelens muskler, tar gradvis bort ödemet.

Därefter har patienten smärta, kroppsdelarna blir lika stora och hans funktioner återställs.

Det finns ett utflöde av utsöndring och stillastående spermier med skadlig mikroflora.

Tyvärr, litterat prostata massage kommer endast att utföras av en specialistläkare i speciella handskar, som för detta behöver du ringa hem. Kroppen är väldigt mycket ömtålig, När du försöker utföra samma åtgärder själv (självmassage) eller med hjälp av en inkompetent person kan det bli allvarligt skadat med risk för blodförgiftning.

För att följa alla regler om sterilitet är manuell massage oftast gjord på poliklinik eller på sjukhus. Och själva huset är bättre att använda instrument, som är utformade speciellt för att säkerställa en säker användning av en lekman.

Men var noga med att konsultera en läkare om lämpligheten och varaktigheten av procedurer, inställningar av instrument. Överdriv det inte, annars istället för behandling, kommer du att orsaka dig mycket skada.

För att inte ringa exacerbation av prostatit med hårdvaran behandling av prostata, är det nödvändigt:

 1. Ät rätt, på en diet.
 2. Glöm tid för behandling av prostatit om alkohol, rökning, spel, andra aktiviteter relaterade till stress.
 3. Regelbundet ha sex med en partner.
 4. Utsätt inte prostata för skada.
 5. Får inte bli kall.
 6. Flytta så mycket som möjligt.


Apparat för prostata borde inte gäller när:

 • exacerbation av sjukdomen;
 • närvaro av neoplasmer
 • de-symptomatisk diabetes mellitus;
 • aktiv tuberkulos.

Vilka är de mest effektiva?

Vilka enheter från prostatit är mest effektiv? Låt oss fokusera på de mest populära enheterna bland våra medborgare:

 1. Apparat för laserbehandling av terapi "Matrix-urolog". Gör det möjligt för dig att göra några metoder för laserexponering i kroppshåligheter eller ute, kombinera med andra metoder för fysioterapi och kirurgi. Enheten har ett vibrationsmagnetiskt laserhuvud, vilket ger prostata-massage genom strålning, magnetfält och vibrationer. Lägena kan växlas växelvis eller samtidigt.

 • Möjlig behandling av prostatit i hemmet av enheten "Just".

  Denna anordning är en mekanisk elektromagnetisk behandling.

  Påverkar prostata transrektalt, kombinerar mekanisk vibration, elektromagnetiskt fält, högt blodtryck.

  Det används ensamma eller i kombination med läkemedel.

 • Enhet för behandling av prostatit i hemmet - "Vitaphone". Denna vibroakustiska anordning påverkar prostata med ljud av varierande frekvens, vilket skapar mikrovibration i vävnaderna. Detta minskar blodkärlens resistens mot blodflödet, förbättrar blodflödet.
 • Bevattningsanordning "Intramag". Kombinerar effekterna på prostata genom elektrofores, magnetophores med införande av droger, bevattning och tvättning av urinröret, mikromassage av ett elektriskt fält. Som ett alternativ har det ett prefix med rektala värmekatetrar.
 • Vid ansökan utrustning för behandling av prostatit det är viktigt att följa behandlingsschema, diet, hoppa inte över proceduren. Kom ihåg det sjukgymnastik - bara ett tillägg till läkemedelsbehandling.

  Medicinska apparater och apparater för behandling av prostatit i hemmet

  Medicinska apparater och apparater för behandling av prostatitvård, poliklinik och hemma används ofta i den komplexa behandlingen av akut och kronisk inflammation i prostata, vilket beror på den snabba uppkomsten av remission och extremt sällsynta exacerbationer.

  Urologer föreskriver hårdvaruprocedurer, som monoterapi, eller som ett komplement till att ta mediciner. På grund av den komplicerade effekten på det patologiska fokuset, förbättras effektiviteten av behandlingen avsevärt.

  Indikationer för användning av medicinsk utrustning

  • kronisk prostatit;
  • granulomatös prostatit;
  • vidhäftningar, förträngning av prostata vävnad;
  • erektil dysfunktion
  • sjukdomar i urinering
  • venös trängsel i det lilla bäckenet;
  • minskad libido;
  • neurogena störningar.

  Det akuta stadium av inflammation är en relativ kontraindikation för användningen av anordningar för behandling av prostatit på grund av den höga risken för komplikationer och sannolikheten att sprida infektionen till närliggande bäckenorganen.

  Hårdvaruprocedurer visas endast i området för det urogenitala membranet som ligger mellan penis och analöppningen.

  Kontraindikationer för användning av enheter

  • ett svårt stadium av hemorrojder;
  • analfissurer;
  • endotation i ändtarmen
  • megakolon;
  • neoplasmer (oavsett stadium, lokalisering av processen);
  • abscesser i det lilla bäckenet;
  • trombbildning
  • akut kirurgisk patologi.

  Individuell intolerans mot invasiva metoder för instrumental exponering genom ändtarmen leder till användningen av externa fysiska instrument. Effekten av sådana förfaranden är signifikant lägre jämfört med specialiserade invasiva anordningar för behandling av prostatit.

  Principer för behandling

  Hårdvara tekniker inkluderar:

  • elektrostimulering;
  • vibroakustik (mikrovibreringsmassage);
  • laserterapi (infraröd laserexponering för mjuka strålar på prostatavävnad);
  • magnetoterapi (skapandet av ett magnetfält över fokusen på inflammation).

  I stället för applicering kan alla anordningar för behandling av prostata sjukdomar uppdelas i transrektala och icke-invasiva anordningar genom perineala vävnader.

  Transrectal action eliminerar snabbt obehagliga symtom på grund av direkt exponering mot prostata bakre yta genom tarmväggen. Användningen av sådana anordningar gör det möjligt att uppnå en stabil remission i avsaknad av exacerbationer under lång tid.

  Kanske är det mest effektiva sättet att göra detta med en prostata massage. Speciella munstycken, som ingår i uppsättningen transrektala enheter, tillåter prostata massage genom ändtarmen. Sådana manipuleringar har en positiv effekt, vilket framgår av många patientrecensioner, medan:

  • urinering återställs;
  • blodflödet ökar;
  • smärtsamma känslor minskar
  • utflödet av prostatahemligheten stimuleras;
  • förbättrar erektilfunktionen.

  Icke-invasiv exponering genom perineal vävnad är mindre effektiv, men kan appliceras hemma utan att behöva specialiserad träning.

  Effekten på den drabbade prostatan är flera typer av instrument. De kan påverkas av:

  • laserstrålning av olika intensitet;
  • magnetfält (Mavit);
  • mekaniska vibrationer (Prostam);
  • Elektriska impulser genom elektroder (Runet);
  • termiska strålar (Mavit);
  • ultraljud;
  • vakuum (Soyuz-Appolon);
  • komplex (kombinerar akustisk och vibration).

  De vanligaste enheterna är de vars åtgärder baseras på elektrisk stimulering. De producerar impulser som snabbt når de drabbade prostata musklerna. Som en följd av detta, musklerna kontrakt, vilket ger ett positivt resultat i 80% av fallen.

  Hårfysioterapi vid prostata sjukdomar är relevant för intensiv behandling av kronisk prostatit eller godartad hyperplasi.

  Aktiv stimulering av blodcirkulationen i prostatakörtelns parenchyma minskar svullnaden i vävnaden, återställer blodflödet.

  Apparaten för exponering för prostatakörteln påverkar positivt produktionen av enzymer, specifika prostatahemligheter, som är nödvändiga för dess normala funktion. Inhibering av bindvävstillväxt mot bakgrund av förbättrat blodflöde och intracellulär andning tillåter att använda dessa anordningar inte bara med prostatit men också med prostata adenom.

  Ereton

  Anordningen för behandling av prostatakörtelskador bildas i Ryssland. Påverkan på det sjuka organet sker genom påverkan av elektriska impulser, magnetfält och lågfrekventa vibrationer.

  Denna lilla anordning påverkar effektivt prostatakörteln genom fysioterapeutiska metoder. Framgångsrika kombinationer av tre kombinationer av effekter (vibrationer, magnetfält och elektriska impulser) möjliggör behandling av prostatit i olika steg och i olika former.

  Fördelen med enheten är att de presenterade effekterna kan användas både individuellt och i kombinationer. Positiva recensioner av patienter refererar till den här enheten till en av de bästa när det gäller effektiviteten av behandlingen. Och du kan kombinera dess användning med medicinsk behandling (med försummade former).

  Yarovit

  En nyhet vid behandling av prostata sjukdomar är den terapeutiska apparaten Yarovit. Det har inte bara en effektiv effekt utan också en enkel arbetsprincip. Under påverkan av vågor som produceras av enheten minskar blodets densitet. När vävnaderna är mättade med syre, återställs penisens funktion. Därför har en man en ökning av erektion.

  Enheten ansluts till datorn. Det har ett stort antal elektroder med olika spänningar. Som ett resultat av arbetet produceras laserstrålar och ett magnetfält.

  Enheten har en komplicerad effekt. När det används, stimuleras inte bara prostatakörteln, men alla bäckensorganens muskler aktiveras. Under uppvärmningen minskar symtomen på sjukdomen, vilket ökar återhämtningsprocessen. En positiv effekt kan observeras efter flera användningssessioner. Som ett resultat, mannen:

  • erektion återställs;
  • ökad tillströmning av halvvätska;
  • förbättrar kvaliteten på samlag.

  Andro-Gin

  Denna anordning för exponering för prostatakörteln har flera fördelar gentemot andra system:

  1. Enheten finner patologiska foci och fungerar direkt på dem.
  2. Vävnader tar emot energi i sin helhet.
  3. Det bidrar till att öka effekten av verkningen av de aktiva substanserna som utgör läkemedelspreparaten.
  4. Under behandlingen finns den maximala terapeutiska effekten på den drabbade prostaten.
  5. Med kronisk prostatit remission kommer snabbare och under en längre tid.

  Enheten ser ut som en låda som radiatorer, glasögon, tips och andra enheter är anslutna till.

  Förfarandet utförs i flera steg:

  1. Patienten behöver ta en horisontell position.
  2. Sensorer är anslutna till vissa områden (midja, sakrum, underliv, perineum).
  3. Ögon måste läggas på ögonen för att utföra färgbehandling.

  Applikationens tillämpning har följande användbara effekter:

  • rätande;
  • smärtstillande;
  • neyrostimuliruyuschee;
  • immunstimulerande medel;
  • lymfatiska;
  • baktericid;
  • anti-inflammatorisk.

  Mavit

  Detta är den enhet som får den mest positiva återkopplingen från patienter. Mavit används för den kroniska formen av sjukdomen. Applicera det i vissa fall i akuta former och för förebyggande ändamål.

  Den terapeutiska effekten beror på magnetiska, termiska och vibrationseffekter. Fördelarna kan läggas till smärtfri användning, förmågan att använda dig själv.

  Efter de första procedurerna känns patienterna lätta. Framgången av användningen beror på korrekt genomförande av alla rekommendationer, rutinerna för förfarandena.

  Apparaten för behandling av prostatainflammation hemma Mavit rekommenderas för användning av ledande urologer, specialister inom reproduktionsområdet och gastroenterologer.

  Under drift utövas en lokal åtgärd av magnetfältet, vibrering och värme på de drabbade områdena. Massagefunktionen förbättrar blodcirkulationen i ställen för inflammation, och detta ökar absorptionen av läkemedel som används under behandlingen. Detta är den maximala effekten vid behandling av prostatit.

  I recensionerna noterar patienterna sådana positiva effekter som snabbhet vid eliminering av symtom, användarvänlighet, urinlösning, ökning av tiden mellan uppmaning, ökad erektil funktion.

  löpe

  Enheten från sjukdomar i prostatakörteln sårar på kroppen med hjälp av elektromagnetiska vågor av decimeterlängd. Det är bra för att eliminera inflammation, därför används det speciellt för prostata patologier.

  Generering av energi produceras av en speciell generator. Under behandlingen genom radiatorerna överförs impulser till det drabbade organet.

  Ranetapparaten används endast i medicinska institutioner under överinseende av en läkare. Det hjälper till att öka temperaturen i blodet, muskelvävnaden, lymfatisk vätska. Det beror på att blodcirkulationen i kroppen normaliseras, vävnaderna återställs och stagnation elimineras.

  Apparaten får inte användas av alla patienter. Det gäller inte när:

  • aneurysm av blodkärl;
  • kardiovaskulär insufficiens;
  • närvaro av en pacemaker
  • patologier i centrala nervsystemet;
  • tumörer i hjärnan.

  bara

  Apparat för behandling av prostatit Enkelt används i rektummet. Det är en komplex enhet som fungerar med hjälp av:

  • värme (hypertermi);
  • elektromagnetiskt fält;
  • mekanisk mikrovibration.

  Den kan användas oberoende. Läkare ordinerar Prostam tillsammans med antibiotika, antiinflammatoriska, immunomodulerande och adaptogena läkemedel.

  När organen utsätts för olika system, förbättras näring av prostatakörtelvävnaderna avsevärt. Behandling kan också eliminera smärta, minska ödem i prostata.

  Reds

  Du kan behandla sjukdomen med hjälp av Redan. Det är en modern elektrostimulator. Som en följd av åtgärden masseras prostata. Detta gör att du kan:

  • förbättra utflödet av halvvätska och utsöndring;
  • normalisera blodcirkulationen i det drabbade organet
  • för att avlägsna svullnad av vävnader;
  • eliminera inflammatorisk process
  • återställa urinering
  • öka organets erektilfunktion.

  Förfarandena utförs dagligen i 10 dagar. I en session är effekten inom 15 minuter. Du kan använda utrustningen både för medicinska och förebyggande ändamål.

  Det finns några patologier där behandling inte utförs:

  • närvaro av en elektrokardiostimulator;
  • komplikation av kroniska sjukdomar;
  • patologin i cirkulationssystemet.

  Shuboshi

  I hjärtat av Shuboshis apparats arbete ligger principen om inflytande på biologiskt aktiva punkter. Patienten är beroende av kroppens individuella egenskaper tilldelad ett av fyra lägen:

  1. Det första läget tillåter dig att massera prostata med rullande rörelser. Som ett resultat förbättras blodcirkulationen, musklerna slappnar av, smärtsyndrom elimineras.
  2. I det andra läget simuleras tappning. Detta leder till muskelavslappning, normalisering av blodflödet.
  3. I den tredje regimen framträder en effekt som liknar ergoterapi. Patienten har smärtlindring.
  4. För den kombinerade effekten rekommenderas att du använder fjärde läget.

  Tempra

  För behandling av prostatit och adenom rekommenderar läkare användning av termoelektroder Tempor. Metoden är säker och effektiv. Det är inte nödvändigt att övervaka rektaltemperaturen och använda ett kylsystem.

  Påverkan är när höga, medelstora och låga nivåer är påslagna. Energin överförs genom applikatorens valda ringar.

  Procedurbestrålningen är liten i storlek. Därför är det lätt att komma in och dra in i kroppen utan att skapa smärta för patienten.

  Det finns några särdrag av behandling med hjälp av Tempo-apparaten:

  1. Under behandlingen är det möjligt att reglera effekten på prostata i olika storlekar.
  2. Förfarandena kräver ingen anestesi eller anestesi.
  3. Behandlingen utförs på poliklinisk grund.
  4. Det är inte nödvändigt att kyla och övervaka rektaltemperaturen.
  5. Principen om inflytande bygger på unika källor till bipolär radiofrekvensenergi.
  6. Förfarandet karakteriseras av hög effektivitet och säkerhet.

  Många experter tror att enheten för att behandla prostatit i hemmet borde vara för alla som lider av denna sjukdom. Trots det faktum att sådana anordningar kan användas oberoende av varandra, bör det preliminärt samråd med läkaren utföras nödvändigtvis. Detta kommer att undvika förekomsten av biverkningar och komplikationer.

  Apparat för behandling av prostatit i hemmet

  Inte alla former av prostatit kräver behandling i patienten. Många av dem, särskilt utanför exacerbationsperioden, är helt mottagliga för behandling i ambulansinställningar. Med tidig upptäckt av sjukdomen är hemterapi också möjlig. Är det möjligt att köpa en sådan apparat för behandling av prostatit i hemmet?

  De som bryr sig om sin maskulin hälsa, är det värt att tänka på vilken apparat för behandling av prostatit i hemmet som kan väljas på den moderna marknaden. Det är användbart både för att spara tid vid behandling av inflammation i prostata och för att säkerställa korrekt förebyggande av sjukdomen.

  Detta är ett ganska enkelt och säkert sätt att behandla huset, fastställa den terapeutiska effekten av droger och andra medicinska möten.

  Hårdvarabehandling av kronisk prostatit

  Apparat för behandling av kronisk prostatit hemma är nödvändig för att säkerställa en fullständig remission av smärtsamma och obehagliga symptom på prostatainflammation. Ofta kan läkare direkt i receptionen rekommendera denna eller den hårdvaruteknik för att behandla den befintliga sjukdomen.

  Eftersom ägarna av kronisk prostatit kan sällan hoppas på en fullständig återhämtning, läggs huvudvikten vid val av en behandlingsperiod på nivellering av symtom. Och här för att hjälpa bara komma och olika hårdvara att påverka prostatakörteln.

  Sortimentet av enheter är olika både på sättet för inflytande och på prislappen. Oftast måste patienterna navigera exakt till priset på frågan. Även om det är nödvändigt att starta från den nödvändiga effekten för ett specifikt kliniskt fall.

  Att välja en verkligt värdig enhet som säkerställer det maximala resultatet, måste du konsultera din läkare med lämplig kompetens och erfarenhet för att rekommendera ett effektivt sätt att påverka det sjuka organet.

  Apparat för behandling av prostatit hemma i en kronisk form av sjukdomen kan verka på orgelet både transrektalt och ur-hålrummet. Det måste förstås att han inte kommer att kunna ersätta direkt manuell effekt. Men det är ganska möjligt att bli en bra hjälp för män som inte har möjlighet att besöka en massör på sjukhus eller i öppenvård.

  Sjukgymnastik vid behandling av prostatit hemma syftar till att stärka medicinen och stärka genitourinary sfären. Det vore bra att välja en apparat som kan ge det lilla bäcken den nödvändiga fysiska belastningen. Denna funktion utförs av olika myostimulatorer och elektrofores.

  Hårdvarabehandling av akut prostatit

  Vanligtvis innebär akut prostatit (i synnerhet den försummade formulären) inpatientbehandling. Återvinning i detta fall är otänkbart utan kompetent antibiotikabehandling. Men i situationer där patienten vände sig vid de första tecknen på uppkomsten eller förvärringen av den befintliga formen av sjukdomen är också öppenvård behandling möjlig.

  Samtidigt är det ganska möjligt att välja en apparat för behandling av akut prostatit i hemmet. Detta kan spara tid på att följa fysioprocedurer på kliniken. Även om det pålägger patienten ett stort ansvar för att följa behandlingstiden och hygienisk tillämpning av hårdvaruteknik.

  Välj bland de många massagerna på marknaden i denna speciella situation, du behöver sådana enheter som inte har någon direkt effekt på prostata.

  Annars kan sjukdomsförloppet förvärras. Vilket leder antingen till omvandlingen av den akuta formen av prostatit till en kronisk eller till strukturella förändringar i vävnaderna hos det drabbade organet.

  Apparatur som rekommenderas för hemmabruk vid akut prostatit, dividerad med typen av exponering för:

  Var och en av dem påverkar hela genitourinary systemet, vilket minskar puffiness och stärker prostatakörtelns vävnader. Detta bestämmer deras effektivitet. I detta fall är effekten inte direkt, vilket minimerar risken för biverkningar.

  Lämplig för hemmabruk och enheter som ger en fysioterapeutisk effekt, som syftar till att öka läkemedelseffekten på patientens kropp. Till exempel, förbättra blodcirkulationen för effektivare leverans av aktiva substanser i rektala suppositorier mot prostatit.

  De kan stimulera bättre metabolism. Några av dem syftar till att förbättra kroppens regenerativa förmågor. Andra hjälper till att ta bort någon av smärtan. Därför kan du ofta hitta positiv feedback från patienter som använder hårdteknik för att påverka prostatakörteln hemma.

  De mest populära märkena av enheter för hemmabruk

  Så, vilken typ av apparat att behandla prostatit hemma? Bland de mest köpta modellerna finns:

  En mängd medicinska apparater för behandling av prostatit

  Prostatit är en sjukdom som en man i vilken ålder som helst kan möta. Denna sjukdom kräver obligatorisk komplex behandling som kombinerar läkemedels- och sjukgymnastikmetoder.

  Om det inte finns någon möjlighet att besöka sjukgymnastikrummet dagligen i en sjukvårdsinstitution, kan procedurerna utföras oberoende hemma med hjälp av medicinska apparater för behandling av prostatit.

  Transrektala enheter

  Enheten "Mavit" är en fysioterapeutisk anordning avsedd för behandling av prostatit och andra prostata sjukdomar. Det finns också en modifiering av denna enhet, där en sovtid är installerad, vilket underlättar användningen av enheten. Anordningen appliceras transektalt.

  Den terapeutiska effekten vid användning av anordningen uppnås på grund av verkan på prostatakörteln av termisk strålning, magnetfält och vibrationer. På grund av denna komplexa effekt förbättrar blodcirkulationen i körteln, utflödet av prostats utsöndring och minskning av dess puffiness.

  Redan efter de första procedurerna uppmärksammar patienterna återställande av normal urinering, reduktion av smärtssyndrom och förbättring av erektilfunktionen.

  Apparaten för behandling av prostatit "Maestro", i motsats till apparaten "Mavit", utför massor av prostatakörteln genom ett alternerande vakuum och inte genom vibrationer. Förutom vakuumeffekten har denna anordning också en terapeutisk effekt med ett pulserat magnetfält. Precis som "Mavit", appliceras denna enhet på rätt sätt.

  En annan apparat för behandling av prostatit är enheten "Prostam". Lokalt inflytande av enheten på prostatakörteln utförs av termisk strålning, elektromagnetiskt fält och mekanisk vibration. Enligt driftsprincipen liknar den här enheten Mavit-enheten. Som ett resultat av behandling, blodcirkulationen i prostata förbättras, minskas ödem och smärt syndrom.

  Apparat för behandling av prostatit, som åstadkommes genom transrektal åtkomst, verkar målmedvetet på prostatakörteln. Kliniska studier har visat att den lokala fysioterapeutiska effekten förbättrar effektiviteten av läkemedelsbehandling för prostatit, hjälper till att avhjälpa sjukdomens symptom snabbare och uppnå remission.

  Principen för driften av sådana anordningar är likartad i många avseenden, därför är indikationer och kontraindikationer för behandling av dem identiska. Kontraindicerad behandling med enheter av prostatit i perioder av exacerbationer, med prostatacancer, prostatatuberkulos. Eftersom tillgången är genom endotarmen är användningen av anordningar för akuta inflammatoriska och onkologiska sjukdomar i ändtarmen anus kontraindicerad.

  Icke-invasiva enheter

  Det finns också enheter för behandling av prostatit, som genomförs med hjälp av infraröd, laser och LED-strålning i kombination med magnetfältets verkan. Tack vare sådana fysioterapeutiska effekter reduceras smärtssyndrom, vasospasm, ödem och inflammation i prostatavävnaden tas bort.

  För behandling hemma är Milt-F-5-01, Rikta och dess modifieringar lämpliga.

  Till skillnad från enheter som kräver transrektal åtkomst för behandling, behandlas kvantanordningar genom extern perkutan exponering för ett specifikt område i kroppen. Behandling av prostatit med en sådan anordning orsakar därför inte obehag hos patienter, obehagliga känslomässiga upplevelser och är helt säkert.

  Apparaten av denna typ är inte bara lätt att använda, men också opretentiös i vård. Till skillnad från enheter med transrektal åtkomst har laseranordningar inte kontakt med det infekterade innehållet i rektummet, eftersom de inte kräver grundlig desinfektion efter varje behandlingssession.

  Även för behandling av prostatit erbjuds icke-kontaktanordningar av lågfrekvent energi resonans effekt, såsom "Deta-Rhythm". Enheten är baserad på återställandet av den normala frekvensen av elektromagnetiska vågor i prostatakörlens skadade vävnader. Enheten avger ett frekvensområde från 0,1 till 100 Hz, vilket är fysiologiskt för människokroppen.

  Förfarandena som utförs av denna enhet kräver inte transrektal åtkomst och orsakar inte patienten några olägenheter.

  Det bör noteras att apparater för behandling av prostata endast kan användas efter samråd med en urolog. Självmedicinering, som självdiagnos, är oacceptabel. Om du bestämmer dig för att använda enheten för självbehandling av prostatit, kommer läkaren att hjälpa dig att välja den enhet som är mest lämpad för det specifika fallet av sjukdomen och kommer att förklara hur man använder den korrekt.

  del henne med vänner och de kommer säkert att dela med dig något intressant och användbart! Det är väldigt enkelt och snabbt, enkelt tryck knappen för den tjänst som du använder oftast:

  Apparat för behandling av prostatit - vilket är bättre

  Komplex behandling av akut och kronisk prostatit innefattar procedurer som använder en speciell apparat. De kan hållas i en medicinsk institution eller hemma. Tack vare denna behandling ökar effektiviteten av patientens behandling.

  Handlingsprincipen för enheter från prostatit

  Det finns många unika enheter som är utformade för att behandla sjukdomar i prostatakörteln. För de flesta män hjälpte denna terapi till att återhämta sig snabbare och återgå till det vanliga sättet att leva utan smärta.

  Apparaten påverkar påverkade prostatakörteln annorlunda. Påverkan kan utföras med hjälp av:

  1. Magnetfält.
  2. Elektriska impulser.
  3. Värmestrålar.
  4. Laserstrålar.
  5. Ultraljud.
  6. Vakuum.

  Ofta utser experter hårdvaruprocedurer som kombinerar flera alternativ för påverkan på den drabbade körteln.

  De mest populära enheterna är de som tillhandahåller elektrisk stimulering. Med deras hjälp skickas speciella impulser till prostata musklerna. Som ett resultat av en sådan påverkan minskar de snabbt. Cirka 80% av patienterna känner sig lätta efter en sådan behandling.

  Hårdvarupassage gör att blodet aktivt hälls i prostatakörteln. På grund av detta återställs metaboliska processer i denna del av kroppen och biokemiska processer accelereras. Dessutom hjälper förfarandet att lindra smärtssyndrom. Dessutom har den en lugnande effekt.

  Åtgärden av enheten "Ermak"

  Enheten "Ermak" rekommenderas av många specialister till sina patienter, som lider av sådana problem som minskad libido och prostatit. Denna terapi kommer att ha en effektiv effekt med sådana diagnoser:

  1. Sjukdomar i urinvägarna, som har gått i kronisk form.
  2. Stagnerande processer i prostatakörteln.
  3. Kör prostatit.
  4. Erection dysfunktion.
  5. Svårighet med excitation och utlösning.
  6. Minskad styrka.
  7. Inflammatoriska processer i urinväggen och andra organ.

  "Ermak" har en ganska enkel och förståelig handling. Det verkar med sexuellt organ genom att suga luftmassor och lågfrekventa pulser. Detta är den terapeutiska effekten på problemorganen och körtelens glatta muskler och kärl.

  Innan du använder enheten i praktiken bör du bekanta dig med reglerna för användningen.

  Enheten hjälper till att lösa problemen med den intima planen genom att överföra växelström. Det irriterar hud- och vaskulära receptorer. De inkommande signalerna går in i hjärnan och återuppbygger de delar som är ansvariga för stimuleringen.

  En annan lågfrekvent enhet för behandling av prostatit är "Elos". Med hjälp är det möjligt att aktivera jonernas rörelse i vävnader. Tack vare detta uppnås en fortsatt terapeutisk effekt.

  För att öka POTENTIALS och behandla PROSTATIT rekommenderar våra läsare Urologiska patchar. Ur översynen: "Den urologiska gipsen bekämpar sjukdomen från alla håll, eliminerar inte bara symptomen, men också det viktiga, inflammation i sig.

  Och speciellt var jag förvånad över det urologiska gipset behandlar hela sjukdomen helt, men inte några av dess delar. Det innebär att det startar en återhämtningsmekanism. Försvinn alla sjukdomar, och det spelar ingen roll - du vet om dem eller inte! Du blir bara bättre.

  Funktionerna i Soy Apollo-enheten

  "Union Apollo" - ett av de bästa instrumenten som används för att behandla prostatit. Det är ett värdigt alternativ till drogterapi. Få patienter är glada att ta regelbundna piller för behandling av kronisk prostatit. Därför väljer de ett hårdvaruprocess med hjälp av den här enheten.

  Hårdvara massage med en unik enhet rekommenderas för patienter med kronisk prostatit. För att börja använda det, skriv bara önskade parametrar på skärmen. Efter att orgeln är placerad i ett speciellt fack och enheten startas. Ett sådant förfarande som patienten kan göra väl hemma.

  En session tar vanligtvis cirka 25 minuter. Fortsätt proceduren i högst två veckor. Den optimala varaktigheten av behandlingen bestäms av den behandlande läkaren.

  Med korrekt användning av "Union Apollo" kommer det att bidra till att uppnå följande resultat:

  1. Vattnen på fartygen blir starkare.
  2. Inflammation och ödem av vävnader avlägsnas.
  3. Metabolismen normaliseras.
  4. Prostatacellerna förnyas.
  5. Urineringsprocessen normaliseras.

  Många patienter har upprepade gånger sagt att massage med hjälp av denna enhet hjälpte dem att återställa den manliga kraften, som förlorades av dem på grund av en obehaglig sjukdom i prostatakörteln.

  Okonventionell teknik med en fantastisk effekt!

  Användbara egenskaper hos Androgyn-enheten

  Den berömda apparaten "Androgyne" fann sin användning i urologi. Terapi med dess användning erbjuds patienter med olika sjukdomar i det genitourära systemet. Speciellt rekommenderas för följande diagnoser:

  1. Prostatit av olika former.
  2. Urininkontinens.
  3. Hormonala misslyckanden.
  4. Impotens.
  5. Blåsor.
  6. Infertilitet orsakad av urologiska problem.

  Enheten börjar pulser som tränger in direkt till sjukdomsfokus. Terapi med dess användning gör det möjligt att ta bort svullnad av vävnader, eliminerar möjligheten till komplikationer och påskyndar återhämtningen. Anordningen anestesar, slappnar av och utövar antibakteriell verkan. Det verkar på receptorer och nervändar med hjälp av dess färgimpulser.

  Drift av Mavit-enheten

  "Mavit" är en speciell enhet som används för hemma och inpatient behandling av inflammatoriska processer i prostata. Det ordineras också i närvaro av erektil svaghet. Denna enhet är ett effektivt alternativ till manuell massage i prostatakörteln.

  Enheten har flera terapeutiska åtgärder:

  1. Förbättrar patientens övergripande välbefinnande.
  2. Avlägsnar inflammatorisk process.
  3. Stärker läkemedelsbehandlingens verkan.

  Enheten har tre huvudtyper av effekter, nämligen mjukvibromassage, värmestrålar och magnetiska impulser. Med hjälp av en procedurförlopp som möjliggör applicering av "Mavita", är det möjligt att upprätta mikrocirkulation i kärl, förbättra immunitet, ta bort puffiness och ta bort inflammation.

  Enheten gör att prostata musklerna kommer att komma i kontakt, så att de snabbt kommer att tona.

  Funktioner av enheten "Prostam"

  Vibro-massage-enheten "Prostam" är effektiv vid behandling av inflammatoriska processer i prostatakörteln. Det används vid scenen av eftergift och när sjukdomen försämras. Denna behandling kan innehålla ytterligare behandlingsalternativ, till exempel att ta olika mediciner.

  Enheten kombinerar flera alternativ för påverkan på den drabbade körteln:

  1. Uppvärmd kropp. Termisk åtgärd möjliggör återställning av störd mikrocirkulation av blod. Med hjälp av detta stimuleras immunsystemet i vävnader som är utsatta för infektion.
  2. Det elektromagnetiska fältets impulser. De har en analgetisk, anti-edematös och antiinflammatorisk effekt.
  3. Mekanisk mikrovibration. Det tvingar musklerna att komma i kontakt, så att de kan återställa sin ton. Som ett resultat av denna åtgärd löses problemet med trängsel i bäckenregionen.

  Anordningen är avsedd för behandling av kronisk prostatit, erektilstörningar, uretroprostatit och prostatahyperplasi av godartad natur.

  Anordningen för massageproceduren har följande effekter på hankroppen:

  1. Förbättrar avsevärt mikrocirkulationen i vävnader som är utsatta för inflammation.
  2. Anestesi tillhandahålls på grund av närvaron av en vibrationsfaktor och magnetiska impulser.
  3. Minskar mängden edematösa och spastiska komponenter som bidrar till spridningen av inflammatorisk process.

  Enheten påverkar försiktigt nervändarna och vävnaderna i prostatakörteln. På grund av detta upphör den inflammatoriska processen att växa på friska strukturer av prostata och angränsande organ.

  Fördelar med Termex

  Behandling med enheten "Termix" ordineras av många ledande specialister inom urologiområdet. Denna enhet har en enkel arbetsprincip. Det påverkar organen i genitourinary systemet med radiofrekvenspulser. Med denna behandling är återhämtningen snabbare.

  För varje patient väljs deras egen terapi, vilket möjliggör användningen av "Termix". Om det är nödvändigt kan enhetens lägen lätt justeras. Uppvärmningszonen beror på urinröret och antalet arbetsbipolära elektroder som finns i katetern.

  Enheten har flera fördelar:

  1. Kursen innehåller inte obligatorisk användning av smärtstillande läkemedel.
  2. Förfarandet är helt säkert. Efter att ha utförts på kroppar finns inga några ärr.
  3. Anordningen har en tunn kateter, under introduktionen och användningen av vilken patienten inte känner något obehag och smärta.
  4. På grund av användarvänligheten kan procedurer med en sådan apparat utföras på specialistens kontor. Detta berövar doktorn och hans patient om behovet av att leta efter ett lämpligt rum.

  På grund av massan av positiva egenskaper kallas "Termix" som en av de bästa enheterna för behandling av prostata.

  Rekommenderad läsning:

  Sammanfattning

  Det är ganska svårt att säga vilken av de mest användbara enheterna för behandling av prostatacancer är bäst. Var och en av dem har sina egna positiva och negativa sidor. Vissa enheter rekommenderas för behandling av kroniska former av prostatit och andra urologiska sjukdomar, medan andra ska användas för akuta former av sjukdomar.

  För att välja den lämpligaste anordningen för behandling av en viss patient, ska läkaren noggrant diagnostisera den och ta reda på hela bilden av sjukdomen. Baserat på de erhållna resultaten kommer han att välja den perfekta versionen av hårdvararterapi, vilket ger det maximala positiva resultatet i ett enskilt fall.

  Har du någonsin lider av problem på grund av PROSTATIT? Döma av det faktum att du läser denna artikel - segern var inte på din sida. Och självklart vet du inte genom att höra vad det är:

  • Ökad irritabilitet
  • Erection problem
  • Nedsatt urinering

  Kan problem tolereras? Och hur mycket pengar har du redan "samlat" med ineffektiv behandling? Det är rätt - det är dags att avsluta med det här! Håller du med? Därför bestämde vi oss för att publicera en länk med kommentaren från landets chefsurolog, där han rekommenderar att uppmärksamma ett mycket effektivt botemedel mot PROSTATIT.