Huvud
Symptom

Prostamolanaloger: deras klassificering, komposition och frisättningsformer

Problem med prostatakörteln hos män uppstår ofta från en felaktig livsstil, stillasittande arbete, otillräcklig kvalitet, dåliga vanor. Så snart en man börjar känna de första tecknen, som inkluderar en minskning av sexuell aktivitet, smärta vid urinering, ska du omedelbart besöka en läkare.

I sådana situationer är användningen av medicinering obligatorisk. Korrekt terapeutisk effekt är inte bara beprövad Prostamol. Analoger har också positiv feedback. Dessutom är de billiga, vilket gör läkemedlet överkomligt. Men ändå kan något läkemedel ordineras av en specialist, och självmedicinering rekommenderas inte.

Form av läkemedelsfrisättning och komposition

När det gäller prostamol är den tillgänglig i form av mjuka kapslar av typen av gelatin, har en oval form.

Inuti kapslarna är en flytande komposition med en brunaktig kant och en speciell lukt. När behandlingen utförs, ska kapseln inte ätas, den ska tvättas med en betydande mängd icke-kolsyrad vätska. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är extraktet av Sabala palmens frukter på en alkoholbas. Det säljs på apotek utan recept.

Avser den effektiva medicinen Prostamol och analoger till antalet fytopreparationer, som används vid missförhållanden i det starkare könet. Kvinnor accepterar också en mängd av denna medicinering - Prostamol Uno. Inhemska ersättare kan köpas utan problem på apotekspunkter, om läkaren finner ett ersättare för det viktigaste läkemedlet.

Klassificering av analoger

Bland de många läkemedel som hanterar kränkningen av prostatakörteln är att fördela analoger av Prostamol, som har en positiv effekt på att bli av med sjukdomen.

Dessa substitut är:

 • Prostaseren;
 • Alafaza;
 • Kapistan;
 • Permikson;
 • Palprostes;
 • Prostaplant och andra.

För att avgöra vad som ska köpas Prostamol eller analoger är det viktigt och oundvikligt att förutse en specialist och bli bekant med instruktionerna. Faktum är att den strukturella sammansättningen av substituenter kan ha en skillnad i ytterligare komponenter.

Vad kan ersätta Prostamol Uno: importera analoger

Prostamol Uno begåvad med signifikant effekt vid behandling av prostatahyperplasi på grund av det faktum att den aktiva läkemedelskomponenten är koncentrerad på minskning av de viktigaste symptomen. Dessutom har läkemedlet en effekt på de vaskulära väggarnas permeabilitet, vilket förhindrar proliferationen av prostata. Dyrt medicin bidrar till utseendet av liknande droger. Hur kan jag ersätta Prostamol Uno för att snabbt uppleva resultatet? Analoger presenteras av import- och hushållstillverkare.

De utländska analogerna som har huvudämnet i kompositionen är:

 1. Serpens
  Finns i kapslar. Effektiviteten uppnås på grund av antiinflammatoriska, vasokonstrictiva effekter på prostata, vilket minskar de viktigaste symptomen på urineringstörningar. Prescribes 2 kapslar två gånger om dagen under måltiden. Inträdesförloppet varar 1-2 månader.
 2. Kapistan
  Läkemedlet ges samma aktiva substans som Prostamol Uno, så det kan vara ett alternativ än Prostamol Uno kan ersätta. Sålt i form av kapslar och tabletter. Praktiskt taget har inga kontraindikationer. Kombineras vid behov med antibiotika, antiinflammatoriska och uroseptiska läkemedel. Kapistan stärker blodkärlen, avlägsnar prostataens inflammatoriska process. Det tas 30 minuter efter att ha ätit.
 3. Permikson
  Form kapslar, som innehåller lipidosterol extrakt från frukt av serenoider. Ett utmärkt alternativ, än effektivt kan du ersätta Prostamol Uno. Gynnsamt påverkar eliminering av inflammation, lindrar puffiness, minskar produktionen av manliga hormoner, saktar tillväxten av prostataceller. Effekt kan ses 7 dagar efter att ha tagit kapslar. Kursen utnämnas av läkaren, men brukar den vara minst 3 månader. Långtidsanvändning av läkemedlet är inte hemskt för kroppen, eftersom Permixon har en växtkomposition.
 4. Prostaplant
  Hänvisar också till ett antal växtbaserade läkemedel, vilket gör det möjligt att använda det under en lång tid och prata om fullständig botning av sjukdomen. Som en del av läkemedlet finns ett senorréextrakt som har anti-edematösa, antiinflammatoriska effekter. Läkemedlet ordineras oftast i de tidiga skeden av sjukdomen, och används också i stor utsträckning för kronisk prostatit. Det tar 2 kapslar 2 gånger om dagen i upp till 2-3 månader.
 5. Alafaza
  Tabletter för resorption, som kommer att vara den optimala medicinen, än kan effektivt ersätta Prostamol Uno. Påverka undertryckandet av det prostatiska antigenet, så prostata stannar inte bara i tillväxten utan minskar också över tiden till önskad storlek. Alafase tjänar inte som en självständig medicinering, men förekommer i en hel rad terapeutiska recept, om kirurgi krävs. Det finns möjlighet att ta läkemedel för personer som är förknippade med koncentration och uppmärksamhet, eftersom Alafase inte har någon effekt på hjärnaktiviteten.
 6. Palprostes
  Kapslar av läkemedlet har en basisk substans, som Prostamol. Det används vid behandling av inflammatoriska processer i den manliga kroppen, för förebyggande åtgärder för att undvika tumörernas utseende. Läkemedlet bedömer snabbt och lindrar svullnad i prostata. På en dag tas 1 kapsel, behandlingen är flera månader. Det finns fruktos i kompositionen, så läkemedlet är inte tilldelat personer med intolerans mot denna komponent.
 7. Prostaseren
  En liknande medicinering som stärker hankärlen är inblandad i reglering av hormonproduktionens processer. Långtidsanvändning bidrar till att bli av med prostatit, normaliserar urinprocessen, svaghet och smärta försvinner. Det rekommenderas inte att ta medicinen på tom mage, eftersom illamående, kräkningar och upprördhet kan uppstå. Det används tillsammans med antibiotika och läkemedel som syftar till att undertrycka inflammatoriska processer.

Prostamol Uno: Ryska analoger

Förutom utländska läkemedel gör överkomliga ryska analoger sitt jobb bra. Ryska analoger av Prostamol Uno presenteras nedan.

 1. Vitaprost Forte
  Det vanligaste substitutet, som innehåller ett prostataxtrakt, kompletteras med ett fast fett. Frisättning av läkemedlet mot prostatit görs i form av suppositorier. Komponenter av läkemedlet minskar signifikant de uttalade symtomen på prostatit, bedövar, stoppar spridningen och ökar volymen av prostatavävnad. Suppositorier appliceras efter avföring en gång om dagen.
 2. Bioprost
  Utmärkt verktyg, det har aktiva ingredienser i form av tymol och pumpa frön. Suppositories undertryck inflammation, bedövning, normalisera urinering, minska de uttalade symtomen på prostatit. Det är också möjligt att använda prostata bakteriell karaktär och prostata hyperplasi. Införandet av ljus är 14 dagar för 2 ljus per dag.
 3. finasterid
  Effektivt läkemedel Prostamol Uno och hans ryska motsvarighet i form av kapslar Finasterid bidrar till att minska symptomen av prostatahyperplasi, resultera i processer urinering hastighet, återgå till den önskade anatomiska prostatastorlek, minska inflammatoriska processer. Läkemedlet tas en gång om dagen, men under lång tid, som endast upprättats av en specialist. Eventuella biverkningar: allergi, mindre frekvent utlösning.
 4. hypersimple
  På rekommendation av en läkare kan du välja HyperProst, som finns i form av tabletter. Huvuddelen är tamsulosinhydroklorid, hjälpämnen är gelatin, titandioxid, indigokarmin, vatten. Utmärkt hantera oegentligheter i processen med urinering, lindrar smärta. Det används också av kvinnor för att behandla cystit i kombination med andra droger. Positiva effekter efter applicering kan ses efter endast 5-7 dagar.
 5. Tulozin
  Produkten är i form av kapslar. Liksom alla andra specifika läkemedel som används för kränkningar av urinering. För personer med kroniskt njursvikt är läkemedlet antingen inte ordinerat alls eller gjort med försiktighet under överinseende av en läkare.
 6. Omnic
  Ett annat inte mindre effektivt läkemedel, vars frisättning görs i form av tabletter. Tamsulosinhydroklorid används som bas, kalciumstearat, cellulosa och triacetin tjänar som tillägg. Nästan inte utrustade med kontraindikationer, föreskrivs inte bara för personer som lider av allergier.

I de flesta fall kommer läkaren att ordinera ett billigt läkemedel som kan hantera lika effektivt med ett manligt problem om det är möjligt med indikationer.

Prostamol: analoger och indikationer för användning

En av de mest effektiva, ofta använda läkemedlen för behandling av prostatahyperplasi är Prostamol Uno.

Dess effektivitet är hög på grund av dess unika sammansättning: Den aktiva substansen i denna beredning är extraktet av krypande palmfrukter, och innehåller också hjälpämnen: färgämne E124 och glycerol. Ett förpackning innehåller 15 kapslar.

Högpresterande Prostamol prostatahyperplasi grund av det faktum att verkan av dess komponenter syftar till att minska de viktigaste symptomen på sjukdomen, påverkar drogberoende permeabiliteten av vaskulära väggar och hämmar proliferation av prostatavävnader.

Indikationer för användning är kronisk prostatit och prostatahyperplasi. Läkemedlet ordineras som regel 1 kapsel varje dag.

Prostamol kontraindiceras i händelse av att patologiska reaktioner på läkemedlets komponenter detekteras.

Om läkemedlet av någon anledning inte ger den nödvändiga terapeutiska effekten eller om biverkningar identifieras är det alltid möjligt att ersätta prostamol, vars analoger är olika.

Den mest lämpliga beredningen bland analoger väljs av läkaren, med beaktande av organismens egenskaper, komposition och individuella reaktion. Inte självständigt engagera sig i valet av ett substitutionsläkemedel.

Det är inte svårt att välja en ersättare för läkemedlet Prostamol. Droganaloger är olika, men används oftast Prostagut.

Den aktiva substansen i detta läkemedel är extraktet av palmfrukter Sabal, extra: oljor, njurrotkstrakt, glycerin, fettsyror, järnoxid. Prostagut produceras i kapslar och har en antiinflammatorisk immunmodulerande effekt.

Prostagut reducerar smärta och medföljande symptom när urinering är nedsatt.

Immunmodulerande effekt bestäms av det faktum att autoimmuna processer undertrycks och proliferationen av lymfocyter reduceras.

Indikationer för användning är prostata adenom och förebyggande av postoperativa komplikationer.

En annan effektiv analog av Prostamol, som har positiva recensioner är drogen Adenostop.

Den har samma farmakologiska verkan som Prostamol. Indikationer är: störningar av urinering, som härrör från hyperplasi i prostatakörteln.

Förutom dessa finns det andra analoger av Prostamol, som ofta används i medicin och har liknande effekter, sådana droger inkluderar Prostamed, Serpens, Prostaplant Urtiron.

Prostamol Uno: analoger av ryska

Billiga ryska medicinanaloger hanterar ofta inte mindre effektivt uppgiften, vi kommer att överväga de mest populära av dem.

Vitaprost Forte - En av de vanligaste ryska analogerna Prostamol Uno. Den aktiva substansen är ett extrakt av prostata, ett ytterligare element är hårt fett, Vitaprost Forte finns i form av suppositorier.

Studier har visat att Vitaprost Forte suppositorier signifikant minskar svårighetsgraden av symtom vid prostata hyperplasi och är ett smärtstillande medel och reducerar proliferation av prostatavävnad.

Biverkningar manifesteras i form av allergier och är mycket sällsynta.

Ljus används en gång om dagen, rektalt, efter avföring. Det är önskvärt ungefär en halvtimme efter att du använt ljus för att stanna i en liggande position. Den rekommenderade behandlingstiden utförs som regel av läkaren individuellt.

Medelpriset på Vitaprost Forte-ljus i ryska apotek varierar inom gränserna för 760-820 rubel.

Ibland spelar priset en särskild roll vid valet av ett substitut för Prostamol. Analoger ryska, i motsats till utländska, mycket billigare.

En annan effektiv analog av Prostamol Uno är det inhemska läkemedlet Bioprost.

Basen för kompositionen är pumpafröolja och tymol. Läkemedlet utfärdas i form av suppositorier och har en antiinflammatorisk analgetisk effekt och normaliserar även urinering och minskar svårighetsgraden av symtom i prostata adenom. Det används för prostata hyperplasi och kronisk bakteriell prostatit.

Ljus injiceras rektalt 2 gånger om dagen i 2 veckor. På rekommendation av en läkare kan kursen upprepas. Biverkningar manifesteras som allergier och uppträder sällan.

Medelpriset i landets narkotikahandlare är 480 rubel.

Även ganska ofta som analog av Prostamol Uno appliceras finasterid.

Denna produkt är tillgänglig i form av kapslar. Finasterid minskar symtomatologin vid prostatahyperplasi och normaliserar också urinering och återvänder den normala anatomiska storleken i prostata, vilket minskar inflammation. Huvudindikationen för användning är prostatahyperplasi.

Finasterid administreras per kapsel dagligen under en lång period, vilket bestäms av läkaren. Biverkningar manifesteras i form av allergier, sällan i form av impotens eller en minskning av ejakulatet.

Den genomsnittliga kostnaden på apotek är 220 rubel.

Substitut Prostamol Uno: importera analoger

Förutom inhemska, relativt billiga droger har Prostamol Uno utländska motsvarigheter.

En av de mest populära importutbytena för Prostamol Uno är Palprostes. Detta är ett strukturellt substitut eftersom det också har ett verksamt ämne, eftersom Prostamol Uno är ett extrakt av krypande palmfrukter.

Preparatet är i form av kapslar. Det rekommenderas att ta en kapsel varje dag, för att förhindra återfall och för att uppnå maximal terapeutisk effekt, ordineras behandlingstiden i en lång period på upp till 3 månader.

Den farmakologiska effekten uppnås på grund av det faktum att läkemedlets komponenter har anti-edematös regenererande effekt på prostata vävnaden.

Innan du använder Palprostes bör du se till att hyperplasi är godartad.

Den genomsnittliga kostnaden för Palprostes är ca 462 rubel.

Även ganska ofta används analog av Prostamol Uno är Permikson. Läkemedlet är tillgängligt i kapslar. Den aktiva substansen är också ett extrakt av krypande palmfrukter. Permixon har en antiinflammatorisk, regenererande, anti-edematös effekt, utan att påverka nivån av könshormoner. Det ordineras för brott mot urinering och prostatahyperplasi.

Den genomsnittliga kostnaden på apotek är 720 rubel.

Drogen Serpens Det används också som ett substitut för Prostamol Uno.

Detta läkemedel är tillgängligt i kapslar. Den aktiva substansen är ett extrakt av krypande palmfrukter. Farmakologisk effekt uppnås på grund av det faktum att läkemedlet har antiinflammatorisk, vasokonstrictiv effekt och minskar de huvudsakliga symtomen på urineringstörningar.

Serpens ordineras på kapseln 2 gånger om dagen, det är rekommenderat att ta det under måltiden, som tas på tom mage, orsakar ofta yrsel. Den rekommenderade behandlingstiden är 1 till 2 månader.

Medelpriset på apotek är 560 rubel.

Vad kan ersätta Prostamol Uno: klassificeringen av analoger

För effektiv behandling av prostatahyperplasi, utser i de flesta fall Prostamol Uno. Om emellertid, av någon anledning, dess användning är kontraindicerat, finns det ett stort antal andra läkemedel än vad som kan ersätta Prostamol Uno.

Oftast ersätts läkemedlet med strukturella analoger, det vill säga läkemedel vars terapeutiska effekt uppnås med samma aktiva substans som Prostamol Uno. I detta fall väljes droger, vars aktiva del är extraktet av krypande palmfrukter (Sabal-extrakt).

Strukturala analoger av Prostamol Uno är: Permixon, Prostagut, Palprostes, Serpens.

I situationer där patienten har en patologisk reaktion på komponenterna i Prostamol Uno och dess strukturella analoger, eller om den terapeutiska effekten inte uppnås, väljer läkaren läkemedel som har andra komponenter som aktiv substans men med samma terapeutiska effekt.

Analoger på den helande effekten, som vanligen används vid behandling av prostatahyperplasi:

 • Omnic.
 • Prostalamin.
 • Sonizin.
 • Tykveol.
 • Adenostop.
 • Vitaprost.
 • Dalfaz.
 • Likoprofit.
 • Urorek.
 • Indigal.
 • Polpressin.
 • Setegis.

Trots att dessa läkemedel är baserade på andra aktiva substanser, tar de också bort de viktigaste symtomen på prostatahyperplasi och har antiinflammatorisk anti-ödem, antiandrogen effekt.

Vilka analoger kan ersätta Prostamol Uno?

Hyperplasi av prostata eller prostata adenom, en av de vanligaste patologierna i det genitourära systemet för män i åldern 45 år. Faran med denna sjukdom ligger i det faktum att avsaknaden av snabb behandling kan leda till en rad komplikationer, som i hög grad visas på den totala välbefinnande människa och i allvarligare fall och på alla kan orsaka utveckling av prostatacancer.

Behandla sjukdomar i prostatakörteln vid det första av deras symtom och män i vuxen ålder och behöver uppmärksamma förebyggandet av sådana sjukdomar. En bra och vanliga läkemedel som används för behandling och förebyggande av sjukdomar i urogenital systemet anses Prostamol Uno, som hänför sig till läkemedel av vegetabiliskt ursprung och används ofta vid behandling av för behandling av prostatit och BPH.

Den farmakologiska industrin erbjuder flera analoga läkemedel som kan ersätta Prostamol. Den enda skillnaden i vissa analoger är dosen av den aktiva beståndsdelen. Så i sammansättningen av Prostamol Uno innehåller 320 mg palm extrakt krypning, och i vissa analoger - 160 mg av den aktiva växtkomponenten.

Den aktiva substansen Prostamol Uno, samt dess analoger kryper palm fruktextrakt, och sådana preparat innehålla adjuvans, som ökar effekterna av varandra, kan man skapa en kraftfull effekt i kampen mot sjukdomar i prostata. Verkningsmekanismen för sådana läkemedel skiljer sig praktiskt taget inte från Prostamol.

Prostamol Uno: verkningsmekanism

Var försiktig!

Innan jag läser vidare frågar jag dig en fråga. Letar du fortfarande efter en arbetsmetod för att förbättra styrkan?

Jag skyndar mig att varna dig, de flesta läkemedel för styrka är en fullständig skilsmässa av marknadsförare, som vindar hundratals procent på droger, vars kostnad närmar sig noll. Allt skulle vara ingenting, och som förberedelser på typen av Viagra-arbete. MEN.

Nästan alla tabletter för styrka orsakar omedelbar beroende.

Helt enkelt att ha druckit ett par gånger medel för att styrka, kommer du inte att kunna sängen absolut ingenting utan hjälp av detta verktyg. Detta är inte av misstag, eftersom apoteksmafia tjänar stora pengar på återkommande försäljning. Du sitter bara på nålen.

Men hur är det om din styrka inte räcker? Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att det enda läkemedlet som inte orsakar beroende och några biverkningar är Predstanol. Detta läkemedel säljs inte på apotek och annonseras inte på Internet, det består av naturliga komponenter och helt utesluter kemi. Här är en länk till den officiella hemsidan.

Prostamol Uno - medicinsk beredning baserat på vegetabiliska komponenter, som har en uttalad anti-inflammatorisk, protivootchetnym verkan stärker blodkärl, förhindra ytterligare fortskridande av sjukdomen, och förbättrar driften av hela det urogenitala systemet.

Terapeutiska effekterna av kapslarna är på grund av sammansättningen av läkemedlet, vilken innehåller ett extrakt av frukten av palmträd krypande, som har anti-ödem, anti-androgen, minskar inflammation, positiv effekt på prostatan. Fördelen med detta läkemedel är god tolerans, liksom en positiv effekt på männs styrka och libido.

Huvudindikationerna för användning av Prostamol Uno är funktionella störningar i urinering, prostata adenom 1 och 2 grader, prostatit. Applicera detta läkemedel eller dess analoger för kronisk prostatit, liksom andra sjukdomar i det genitourinära systemet.

Tack vare växtkompositionen kan läkemedlet användas i kombination med andra läkemedel eller som förebyggande åtgärd.

Strukturala analoger Prostamol Uno

Den farmakologiska industrin erbjuder flera analoger av Prostamol Uno, som alla har en positiv effekt på prostatafunktionen. Analoger av Prostamol kapslar innehåller alkohol extrakt av Sabal, även hjälpkomponenter. Dessa läkemedel produceras av olika inhemska eller utländska läkemedelsföretag. Ryska analoger har en lägre kostnad, men de har en hög terapeutisk effekt.

Permixon kapslar

Läkemedlet är baserat på ett lipid-steroid-extrakt av palmfruktkrypning, som används vid urinlindningsstörningar, samt behandling av 1: a och 2: e stadium av prostata adenom. Preparatet är i form av kapslar för oral administrering. Kapslar Permixon har antiandrogena, antiinflammatoriska, anti-edematösa effekter. Påverka inte könshormonerna i blodplasma, förbättra effekten.

Framställd av företaget Pierre Fabre Medication Production i form av kapslar och tabletter för oral administrering. Användning av tabletter kan minska symptomen på prostatit, prostata adenom, ta bort inflammation, eliminera smärta vid urinering, återställa urinering.

Läkemedlet Permixon är en direkt analog av Prostamol Uno, men mängden aktiv ingrediens är betydligt mindre än i varumärkesmedikamentet.

Läkemedlet Permixon har praktiskt taget inga kontraindikationer, men om en man har ökat känsligheten för läkemedlets sammansättning är det möjligt att utveckla allergiska reaktioner.

Capsule prostaplant

Fytopreparation, som är avsedd för behandling och förebyggande av prostata sjukdomar. De viktigaste indikationerna för användning är prostata adenom 1 och 2, och läkemedlet är avsett för män som har en historia av kronisk prostatit. Aktiv komponent Prostaplant - extrakt av serenoidkrypning. Varje kapsel innehåller 320 mg av den aktiva ingrediensen, vilket gör att läkemedlet kan benämnas identiskt med Prostamol Uno.

Läkemedlets verkningsmekanism syftar till att minska ödem och eliminera inflammatoriska processer i prostatakörteln.

Serpens-kapslar

Läkemedlet är baserat på extraktet av krypande palmfrukter. En kapsel innehåller 160 mg av den aktiva beståndsdelen, såväl som hjälpämnen. Läkemedlet används för funktionsstörningar vid urinering, vilket manifesterade sig mot bakgrunden av prostatit eller prostata adenom. Serpens kapslar har en uttalad anti-androgen, anti-inflammatoriska och anti-ödem effekt.

Applikation Serpens gör att du kan normalisera urinering, minska sårhet i bäckenområdet, lindra inflammation och spänning i skrotområdet. Instruktion av läkemedlet indikerar att du behöver använda 160 mg kapslar 2 gånger om dagen. Behandling med detta läkemedel ska vara minst 3 månader.

Palprostes kapslar

Fytopreparation, för behandling av sjukdomar i samband med urindysfunktion hos män. Den aktiva komponenten av läkemedlet är palmfruktkrypning, såväl som titandioxid. De viktigaste indikationerna för användning är behandling och förebyggande av prostatahyperplasi. Använd läkemedlet kan kombineras med antibiotika och andra läkemedel. Den acceptabla dosen är 1 kapsel, 1-2 gånger om dagen. Behandlingstid - 3 månader.

Trots den liknande sammansättningen av sådana preparat används olika tekniker under deras produktion, vilket på ett eller annat sätt kan visas på läkemedlets kvalitet och dess effektivitet. Därför rekommenderas det inte utan att rådfråga en läkare att använda prostamolanaloger.

Rita slutsatser

Fick du ett missbrott? Döma av det faktum att du läser denna artikel - seger är inte på din sida.

Och självklart vet du inte av hearsay att ett brott mot styrka är:

 • Lågt självkänsla
 • Kvinnor kommer ihåg alla misslyckanden du gör, berätta för dina vänner och dina vänner
 • Sjukdom i prostata
 • Utvecklingen av depression, som negativt påverkar din hälsa

Och svara nu på frågan: GÖR DU DETTA? Kan detta tolereras? Kommer du ihåg den känslan när man tittar på en naken kvinna och inte kan göra någonting? Tillräckligt - det är dags att bli av med problem med styrka, en gång för alla! Håller du med?

Vi studerade en enorm mängd material och viktigast kontrollerade i praktiken de flesta verktyg för styrka. Så visade det sig att 100% av arbetsdrogen utan några biverkningar är Predstanol. Denna beredning består av naturliga komponenter som helt utesluter kemi.

VARNING! ACTION! Du kan prova drogen gratis, Vänligen följ länken eller fyll i formuläret nedan:

Prostamolanaloger

Billiga analoger av Prostamol

Vid beräkning av kostnaden billiga analoger av Prostamol minimipriset togs i beaktande, vilket återfinns i de prisblad som tillhandahålls av apotek

Populära analoger av Prostamol

den lista över analoga läkemedel baseras på statistiken över de mest efterfrågade medicinerna

Alla analoger av Prostamol

Analoger i sammansättning och indikationer för användning

Ovanstående lista över läkemedel analoger, i vilka Suppleanter Prostamol, är lämpligast, eftersom de har samma sammansättning av aktiva substanser och sammanfaller enligt indikationen på ansökan

Analoger enligt indikation och användningsmetod

Olika sammansättningar kan sammanfalla med indikationen och användningsmetoden

Prostamol instruktion

Preparatets handelsnamn: Prostamol ® Uno

Internationellt nonproprietary namn: Palm creeping Fruit Extract

Doseringsform: Kapslar

ingredienser:

1 kapsel innehåller:

Aktiv beståndsdel:

Spirituellt extrakt av palmfrukter krypande (9-11: 1) - 320 mg

Hjälpämnen:

Kapselskal: gelatin succinylerad, glycerol, renat vatten, titandioxid, järnfärg oxid svart, färgämne Crimson [Ponso 4R]

Beskrivning: Ovala, mjuka gelatinkapslar med ett lätt tätt rött svart skal. Kapselns innehåll: en grönbrun vätska med en karakteristisk lukt.

Farmakoterapeutisk grupp: ett sätt att behandla godartad prostatahyperplasi av vegetabiliskt ursprung.

ATX-kod: G04CX02

Farmakologiska egenskaper

Extrakt av palmfruktkrypning (Serenoa repens) har antiproliferativa antiandrogena, antiinflammatoriska och anti-edematösa effekter, vilka selektivt manifesteras i nivån av prostatakörteln. I detta fall påverkar läkemedlet inte nivån av könshormoner i blodplasma, påverkar inte styrkan och libido och förändrar inte nivån av prostataspecifikt antigen i blodplasman.

Lokal antiproliferativa effekten av läkemedlet minskad aktivitet av tillväxtfaktorer (speciellt epidermala och fibroblastiska), inhibering av bindning av prolaktinreceptorer och efterföljande signaltransduktion bearbetar överträdelse i prostataceller och påskynda apoptos av prostataceller, vilket återspeglas i hämningen av tillväxten av prostatakörteln.

Mekanism topisk antiandrogen verkan på grund av hämning av syntesen av DHT ur testosteron (genom att hämma enzymet 5-alfa-reduktas typ I och II) och dess fixering till den cytosoliska receptorn hos prostataceller, vilket förhindrar inträngning av hormonet till kärnan. Som ett resultat reduceras proteinsyntesen.

Mekanismen för lokal antiinflammatorisk effekt beror på det faktum att fruktextrakt krypande palm (Serenoa repens) hämmar aktiviteten av fosfolipas A2, 5-lipoxigenas och frisättningen av arakidonsyra och därmed minska syntesen av prostaglandiner och leukotriener, vilka är mediatorer av inflammation. Prostamol ® Uno reducera kapillär permeabilitet och vaskulär stås, reducerar svullnad och inflammation i prostatan, eliminerar kompression av blåshalsen och urinröret, förbättra urodynamik index.

Sålunda Prostamol ® Uno beredningen befrämjar, å ena sidan, minskar svårighetsgraden av patologiska symptom på godartad prostatahyperplasi (dysuri, pollakisuri, nokturi, smärta och känslor av spänning vid urinering, ofullständig tömning av blåsan), en ökning av urinering volym och styrka. Å andra sidan, mot bakgrund av användningen av läkemedlet, ökar ytterligare tillväxt och ökning av prostatakörteln.

Farmakokinetik. Extrakt av palmfruktkrypning (Serenoa repens) absorberas snabbt. Efter oral administration uppnås maximal koncentration i plasma efter ca 1,5 timmar.

Indikationer för användning:

 • Godartad prostatahyperplasi (I och II steg).
 • Eliminering av dysursymptom (störd urinering, natt pollakiuri, smärtssyndrom, etc.) med kronisk prostatit.

Kontra

Individuell intolerans mot läkemedlets komponenter.

Dosering och administrering

Förberedelse Prostamol ® Uno använd 1 kapsel (320 mg) en gång om dagen samtidigt efter att ha ätit, utan att tugga, pressat med tillräckligt med vätska. Behandlingstiden är inte begränsad i tiden. Den rekommenderade varaktigheten av behandlingen är minst tre månader.

Biverkningar:

Allergiska reaktioner på läkemedelskomponenterna är möjliga. I sällsynta fall - obehag i mag-tarmkanalen: illamående, halsbränna (när den tas i tom mage).

överdos

Fall av överdosering av Prostamol ® Uno registrerades inte.

Interaktion med andra droger

Interaktioner med andra droger har inte identifierats.

Särskilda instruktioner:

Prostamol ® Uno minskar svårighetsgraden av symtom med en förstorad prostata, utan att eliminera dess ökade storlek. Förhindrar ytterligare proliferation av prostatavävnad. Prostamol ® Uno påverkar inte sexuell funktion.

Effekten av läkemedlet på förmågan att köra fordon och hantera mekanismer

Prostamol ® Uno påverkar inte förmågan att köra fordon och arbete som kräver ökad koncentration av uppmärksamhet.

Typ av problem

Kapslar av 320 mg.

15 kapslar per blister (PVC / PVDC / aluminiumfolie).

För 1, 2 eller 4 blåsor tillsammans med instruktioner för användning i papppapp.

Förvaringsförhållanden:

Förvara samtidigt

Utgångsdatum

Använd inte produkten efter utgångsdatumet på förpackningen.

Prostamol Uno - analoger billigare, priset på ersättare för rysk och importerad produktion

Prostamol Uno är en kvalitets läkemedelsprodukt som hjälper många män som har problem med prostatafunktionen. Det hjälper till att förhindra sin ökning, normalisera urinprocesser och lindra all smärta som är associerad. Priset på läkemedlet för ett antal patienter verkar överskattas. Därför kommer också andra lika effektiva billiga substitut för både inhemsk och utländsk produktion att studeras.

Farmakologiska egenskaper och komposition

Den aktiva ingrediensen i produkten är ett extrakt av krypande palmfrukter. Det tillåter inte bildandet av dihydrotestosteron, vilket påverkar prostataceller negativt. Hormonbalansen i blodet förändras inte. Läkemedlet ger en antiinflammatorisk effekt, vilket reducerar syntesen av prostaglandiner, på grund av inhibering av fosfolipasaktivitet. Dessutom försvinner genomträngligheten av kärlväggarna och puffiness i det manliga organets vävnader. Antiestrogen aktivitet minskar och eliminerar alla grunderna för ytterligare utvidgning av prostata, vilket återgår till de dimensioner som motsvarar normen.

Vad hjälper drogen? Indikationer för användning

Läkemedlet rekommenderas för:

 • Kämpar med nedsatt urinering, det fel som de inledande stadierna av prostata adenom;
 • Övervinna frekvent urinering och åtföljande smärta;
 • Komplex behandling av kronisk kronisk prostata.

Vem är förbjuden att ta medstredstvo?

Att undvika användning av Prostamol Uno är endast nödvändig för de kategorier av patienter som negativt assimilerar komponentkompositionen - aktiva och andra ämnen.

Sidreaktioner

I de flesta fall tolereras det. Sällsynta är kroppens reaktioner till läkemedelsprodukten från mag-tarmkanalen. Patienten kan uppleva smärta och obehag i buken, såväl som kräkningar. Fel i immunsystemet uttrycks i de framväxande hudutslag eller mindre ödem.

Instruktioner för användning

Kapslar tas systematiskt vid en viss tid på dagen, i slutet av måltiden, utan att tugga och tvätta med en liten mängd vatten.

I de flesta terapeutiska fall föreskriver läkaren 1 kapsel per dag (320 mg). Behandlingsperioden kan endast fastställas av en läkare, eftersom det är nödvändigt med en särskild och individuell tillvägagångssätt vid människans sjuka sjukdomar. Dess minsta löptid kan vara 1 månad. I de fall där indikations symptomen kvarstår eller intensifieras, bör det vara utnämningen av kontinuerlig användning av medicinering eller utföra en ny läkarundersökning för att upptäcka andra sjukdomar som hindrar återhämtning.

I sådana fall förekommer fördelarna med Prostamol Uno-medicinen, eftersom det är tack vare sin växtbaserade natur att dess konstanta intag är tillåtet. Medlet utövar inte en skadlig effekt på kroppen, såsom till exempel andra farmaceutiska produkter med en skadlig kemisk bas.

Den maximala perioden för att uppnå en positiv effekt kan vara upp till 3 månader kontinuerlig behandling.

Hur mycket kostar Prostamol Uno: priset i apoteket

På apotek säljs detta läkemedel utan recept. Kostnaden för den kan nå 1.785 rubel. Priserna kan variera per region.

Förteckning över billigare billiga kapslar ersätter Prostamol Uno från rysk och importerad produktion

Listan över jämförelse mellan medicinsk utrustning bildades av en fördjupad studie av de platser där de säljs.

Billiga analoger och substitut för prostagolom: lista med priser

Inflammatoriska processer av prostatavävnad förekommer hos män efter 37-40 år. Risken gruppen ingår representanter för en stark halv med en stillasittande livsstil, chaufförer, kontorsarbetare, programmerare och andra. Läkemedlet Prostamol Uno har ett vegetabiliskt ursprung och är effektiv vasoprotective, anti-inflammatoriska och anti-svullnad medicinering.

Indikationer för början av prostomolbehandling: urinrörelser orsakad av godartad prostatisk hyperplasi, kronisk prostatit och dess symtom. Phytomedication tas en gång om dagen efter måltiden.

Läkemedlet kommer från Tyskland och kommer i kapslar, priserna varierar mellan 800-1000 rubel. På jakt efter ett billigare läkemedel vänder patienter sig till droger av ryskt ursprung eller importerade läkemedel på den vitryska eller ukrainska läkemedelsmarknaden.

Analoger av rysk produktion

Billiga analoger av läkemedelsprostomolen uno från den inhemska tillverkaren är inte sämre än det i kvalitet, fördelaktigt avvikande i pris. Bordet innehåller de bästa ryska läkemedlen för behandling av prostatit.

Ukrainska ersättare

Förteckning över läkemedel som produceras i Ukraina för behandling av prostata sjukdomar, vilket kan hänföras till synonymerna av prostagol.

 1. Garbeol. Kapslar med pumpa fröolja. Avser den farmakologiska gruppen av biogena preparat som används i urologin. Indikation för syftet med remediet är godartad prostatahypertrofi. Det genomsnittliga priset är 175-320 rubel.
 2. Apiprost. Kapslar med fenolisk hydrofob propolis och blomsterpollen. Produkter av biodling i kompositionen av läkemedlet orsakar en membranskyddande, antiinflammatorisk, analgetisk, antioxidant, regenereringsfunktion.

Vitryska generiker

I det fall det inte finns möjlighet att använda prostomol, kommer billiga analoger från vitryska producenter att uppmanas att ersätta denna medicin. Generics kommer effektivt att klara det känsliga problemet med människors hälsa.

Andra utländska analoger

Moderna importerade droger för behandling av prostata sjukdomar är inte alltid dyra. Ersättning för en billig medicinering kan hittas om du noggrant studerar listan nedan. Alla dessa preparat är exakta analoger av prostomol uno och innehåller aktiv substans - serenoidextrakt eller krypande palmer.

 • Permikson. Ursprungsland - Frankrike. Genomsnittspriset är 820-930 rubel.
 • Prostagut. Läkemedlet tillverkas i Tyskland. Genomsnittspriset är 490-820 rubel.
 • Prostaplant. Ursprungsland - Tyskland. Genomsnittspriset är 500-550 rubel.
 • Palprostes. Läkemedlet tillverkas i Tyskland. Genomsnittspriset är 460-690 rubel.

Problem med prostata är ett obehagligt ämne för någon man. Hon kan skaka sitt självförtroende, orsaka mycket olägenheter med sina symtom.

Alla läkemedel från gruppen av tänkta läkemedel rekommenderas att ta lång tid. En kvalificerad urolog måste samordna hela behandlingsprocessen och om nödvändigt föreskriva en repeterande terapi om några månader.

Prostamol Uno: analoger, indikationer för användning, priser

För behandling av godartad prostataförstoring, kronisk prostatit, prostata adenom och eliminera dizuricheskih symtomen ofta använda en effektiv utrikes fitodrug Prostamol Uno. Det finns tillgängligt i form av kapslar, vilket inkluderar ett extrakt av palmfrukter som kryper. Denna aktiva ingrediens har en positiv effekt på arbetet i prostatan, lindra inflammation, har anti-androgena och anti-ödem effekt.

Om behandling med Prostamol Uno av någon anledning inte ger det önskade resultatet eller om biverkningar identifieras kan läkemedlet ersättas med analoger. Priset för några av dem är mycket mindre än kostnaden för Prostamol.

Permikson

Den aktiva substansen analog Prostamol Uno är ett extrakt av Serenia lipidosterol frukter, som har följande egenskaper:

 • antiproliferativ (hämmar celltillväxt);
 • avsvällande medel;
 • antiinflammatoriska;
 • antiandrogen.

Visar Permixon uteslutande för behandling hos män:

 1. Prostatit i kronisk form.
 2. Adenomer av prostata.
 3. Som profylax av prostatiska sjukdomar.

tillgänglig fytopreparation i tabletter eller kapslar. Ta pillret rekommenderas under måltiden. Den vanliga dagliga dosen är 320 mg. Du kan ta en kapsel två gånger om dagen eller två tabletter i taget. Beroende på sjukdomens allvarlighetsgrad kan läkaren öka den dagliga dosen av läkemedlet.

Pris för Permixon beror på antalet aktiva substans och form av dess frisättning:

 • den genomsnittliga kostnaden för 30 kapslar för 0,16 gram är 750 rubel;
 • priset för 60 kapslar för 0,16 gram - ca 1100 rubel;
 • 60 tabletter med 0,8 gram kostar i genomsnitt 1 700 rubel.

Serpens

Läkemedlet är med den generiska Prostamol Uno, som är gjord på basis av palmfrukter krypande. Serpens huvuduppgifter är:

 • avlägsnande av symtom på prostatiska sjukdomar;
 • förbättring av blodcirkulationen
 • reduktion av proteinsyntes;
 • förbättring av permeabiliteten hos artärer, vener och kapillärer;
 • återställa tonen och peristaltiken i urinvägarna.

Serpens visas i fall av urineringsstörningar mot en bakgrund av godartad prostatahypertrofi.

tillgänglig fytopreparation i form av tabletter, som måste tas med mat. Det är inte rekommenderat att ta en tom mage, eftersom illamående kan uppstå. Enligt instruktionerna ska du dricka en tablett två gånger om dagen. Behandlingstiden beror på sjukdomens allvar och kan vara från en till tre månader.

På apotek är genomsnittspriset för Serpens 550 rubel.

Prostess Uno

Den aktiva substansen analog av Prostamol är ett palmkrypande extrakt. På grund av detta har fytopreparationen följande egenskaper:

 • antiinflammatoriska;
 • antiekssudativnoe;
 • antidizureticheskimi;
 • angioprotektivnoe;
 • antiagrgennymi.

Prostess Uno minskar svullnad i prostata vävnader, minskar trängningsfrekvensen och underlättar urinering. Läkemedlet används för att behandla de initiala stadierna av adenom och prostatahyperplasi.

tillgänglig Prostess Uno i belagda tabletter och kapslar. Samtidigt med mottagning av mat tas en kapsel två gånger om dagen eller två kapslar på kvällen. Vid den uttryckta symptomatologin kan läkaren öka dosen upp till två kapslar två gånger om dagen. Det rekommenderas att ta drogen i minst trettio dagar. Vid behov upprepas behandlingstiden.

Prostaplant

Som i de flesta analoger av Prostamol Uno, Strukturen av Prostaplana inkluderar frukterna av en krypande palm. Läkemedlet är ett symptomatiskt verktyg, så det rekommenderas att endast använda det enligt instruktioner från en läkare. Särskilt om en man har en akut retention av urinering eller en förorening av blod i urinen.

Ta prostaplanet följ instruktionerna - två kapslar två gånger dagligen i två till tre månader Fytomedicinering kan kombineras med andra läkemedel.

Prostaplan mottagning kan orsaka biverkningar:

 • hudutslag
 • illamående;
 • buksmärtor;
 • svullnad i huden;
 • en ökning av bröstkörtlar hos män.

Om dessa symtom uppstår måste du sluta ta medicinen och söka läkare från en läkare.

Medelpriset för den enkla planen är från 480 till 550 rubel.

Prostagut Forte

Beredningen på en växtbaserad basis, vilken innefattar:

 • torrt extrakt av nätets rötter;
 • torrt extrakt av frukten från den krypande palm sabalen;
 • etanol.

Hjälpkomponenter är: soja hydrogenerad olja, kiseldioxid; triglycerider.

Komplex bestående av den aktiva föreningen preparatet har anti, immunmodulerande, anti-proliferativa, anti-inflammatoriska och anti-androgen effekt.

Läkemedlet Prostagut Forte främjar tömningen av blåsan utan svårighet, minskar frekvensen av falska och nattliga uppmaningar, minskar smärta och brännande känsla under urinering. Läkemedlet påverkar inte patientens sexuella aktivitet.

Prostagut Forte indikationer inkluderar:

 1. Prostatit.
 2. Brott mot urinering mot bakgrund av BPH (godartad prostatahyperplasi).
 3. Profylax av vissa prostata patologier efter operation.

tillgänglig fytopreparation i kapslar, som tas två gånger om dagen för en bit. Drick dem med en liten mängd vatten. För att uppnå en bättre effekt bör behandlingen vara minst 30 dagar.

Läkemedel Prostagut Forte Det är därför inte den godartade tumören i sig har något inflytande. Det används bara för att lindra de symptom som orsakas av prostatacancer.

Medelpriset på en örtberedning är 750 rubel per förpackning med 60 kapslar.

Unoprost

Utfärdat av vitryska tillverkare av fytopreparations är En hundra procent analog av Prostamol Uno. Samtidigt är priset för en generisk produkt tre gånger mindre än kostnaden för den ursprungliga produkten. Den aktiva substansen, dosen och utseendet av kapslarna sammanfaller med preparaten. Instruktionen av båda förberedelserna är identisk.

Den enda nackdelen med fytopreparation Unoprost är att det är svårt att hitta på ryska apotek. Den genomsnittliga kostnaden för en växt är 300 rubel.

Inhemska analoger av Prostamol Uno

Ryska tillverkare tills de släpper ut analoger, som också har en aktiv aktiv substans, liksom Promtamol. Men många inhemska droger har samma medicinska egenskaper och åtgärder.

Prostolin. suppositorier till vilken Den innehåller drottninggelé, lanolin, kakaosmör, bivax, pollen, beebread, propolis. Används Prostolinum som smärtstillande, desinfektionsmedel, regenererande och antiinflammatoriskt medel. Ljus används inte bara för behandling av prostata och adenom, samt erektil dysfunktion, hemorrojder, inflammation i bäckenorganen hos kvinnor, tarmsår, som ett immunomodulerande och profylaktiskt medel. Den genomsnittliga kostnaden för paketet, som innehåller 15 ljus - 650 rubel.

Prostanorm. Belagda tabletter eller alkohollösning för dess terapeutiska egenskaper är en analog av Prostamol Uno. Prostorma innehåller växtextrakt som har följande effekter:

 1. Echinacea purpurea återställer de skyddande funktioner i kroppen, på grund av vilka det finns ett effektivt bekämpa skadliga bakterier och mikrober. Effekten av Echinacea påverkar positivt effekten, eftersom det förbättrar produktionen av könshormoner.
 2. Kanadensiska goldenrod. Grass är ett bra verktyg för behandling av adenom eliminerar inkontinens, hindrar utvecklingen av cystit, förstör njursten och urinblåsan.
 3. Licorice root. Växten kan stoppa inflammatorisk process och allergiska reaktioner som åtföljs av ödem. Den aktiva substansen har antimikrobiella och antioxidanta egenskaper, reducerar kolesterolkoncentrationen, påverkar prostatens funktioner positivt.
 4. St John's Wort. Komponenten avoxar mikrober, lindrar ångest och depression. På grund av detta blir läkemedlets handlingar effektivare och mer mättad.

Prostanorm producerad i tabletter, droppar och ljus. Varje form av frisättning har sin egen dos, så läkemedlet ska administreras enligt läkarens recept. Indikationer är analoga Prostamol Uno inflammatoriska processer i prostata och urinröret, BPH, prostata adenom, ospecifik kronisk prostatit i form.

Prostanorm avser en överkomlig priskategori. Priset på 100 ml alkohollösning är ca 170 rubel. Den genomsnittliga kostnaden för 30 tabletter av läkemedlet är 270 rubel.

Bioprost. suppositorier som inkluderar tymol och pumpa fröolja, minskar symptomen av prostatacancer, normaliserar urinering har smärtstillande och anti-inflammatorisk effekt. Det används i BPH och bakteriell prostatit i kronisk form. Ljus administreras rektalt på morgonen och kvällen. Att göra detta är önskvärt efter tarmrörelsen. Behandlingsförloppet är 14 dagar. Medelpriset på Bioprost är 480 rubel.

Vitaprost Forte. Drogen utfärdas i form av rektala suppositorier, vars aktiva beståndsdel är prostataxtraktet. Läkemedlet kan minska proliferation av prostatavävnad, minska smärta och symptom som är förknippade med BPH. Vitaprost Forte rekommenderas att tas en gång om dagen efter tarmrörelsen. Behandlingsförloppet ordineras för varje patient individuellt av den behandlande läkaren. Genomsnittspriset för drogen är från 750 till 830 rubel.

Det finns en hel del analoger av Prostamol Uno. därför det finns gott om att välja mellan billigare agent för behandling av prostata sjukdomar. Men i alla fall bör du först rådgöra med din läkare. Självmedicin rekommenderas inte.