Huvud
Analyser

Cream Tongkat Ali Platinum Forte för förlängning av samlag

Cream Tongkat Ali Platinum Forte - ett oumbärligt verktyg för män som upplever både tillfälliga och allvarliga svårigheter i det intima livet. Produkten kan köpas på ett internetapotek på den officiella hemsidan. Drogens höga effektivitet säger expertrecensioner och kommentarer från riktiga köpare som har upplevt effekten av denna lösning på sig själva. Du kan köpa grädden på tillverkarens hemsida till ett speciellt pris med 65% rabatt.

Tongkat Ali Platinum - säker och effektiv förstärkning av erektion

Tongat Ali Platinum ökar penisens storlek i ett lugnt tillstånd och med erektion. Tack vare användningen av detta verktyg har en ökning av penislängden blivit verklig med 30%. Effekten inträffar endast 5 minuter efter appliceringen av läkemedlet och varar länge. Efter regelbunden användning av Tongkat Ali Platinum är det en förbättring av erektion - det blir mer motståndskraftigt och långsiktigt, och mannen finner förmågan att självständigt kontrollera ejakulationen. Detta är viktigt hos patienter som har en sexterapeut för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Läkemedlet kan användas och helt friska människor för att öka längden på coitus och uppnå orgasm.

Gå till leverantörens hemsida

Verkliga kunders omdömen om Tongkat Ali Platinum

Effekten av kapslarna Tongkat Ali Platinum och den eponymösa krämen visar återkopplingen av personer som upplevt dessa läkemedel ur sin egen erfarenhet.

Vid 25-30 år tänkte jag inte på mina manliga förmågor. Innan kunde jag ge min kvinna så mycket sex som hon ville ha. Med ålder började antalet sexuella handlingar per natt minska. När det kom till en gång i veckan, tänkte jag seriöst på stimulansen. Till en början bestämde jag mig för att lyssna på mina ålders åsikter om detta problem. Vi stod i rökrummet, och jag började prata om ett intimt ämne. Jag frågade hur du kan stärka styrkan. Min förman, som på byggarbetsplatsen ansågs vara en erkänd macho, sa att han skylde hans framgång till Tangatali Platinum.

Nu använder jag denna grädde själv, och intim intimitet varar så länge jag vill. Jag glömde överraskningar som den för tidiga utlösningen som hände med mig före appliceringen av denna åtgärd.

Oleg, 43 år, Moskva.

Min fru och jag har aldrig haft problem i sängen. I år började jag märka att erektionen blev svagare än vanligt, och varaktigheten av lagen har minskat. Min fru och jag bestämde mig för att söka ett möte med en sexterapeut. Från läkaren lärde jag mig att hjälp med kränkningsbrist kan vara hjälpmedicin, och från hela utbudet av pengar rekommenderade han Tongkat Ali Platinum. Jag läste anvisningarna för användning, gick sedan till den officiella webbplatsen och beställde ett läkemedel med en bra rabatt till ett pris av 990 rubel. Jag gillade effekten av grädden och min fru.

Stepan, 46, Omsk.

Jag träffar en man som är 15 år äldre. Först var jag rädd att han inte skulle tillfredsställa mig intimt. Efter det första kön slog mina tvivel bort. Jag hade ingen aning om vad hemligheten var, tills jag såg Tongkat Ali-kräm på sin nattduksbord. Efter att ha läst instruktionerna förstod jag allt. Vad kan jag säga, effekten är fantastisk!

Olga, 28 år, Ekaterinburg.

Recensioner av läkare om Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum gjorde en riktig revolution i behandlingen av sexuell patologi, detta bekräftas av recensioner av specialister som ordinerat läkemedlet till sina patienter.

Användning av Tangatali Cream Platinum hjälper till att lösa problem med potens. En positiv effekt observeras om några minuter efter appliceringen av grädden och varar länge. Jag förskriver detta läkemedel som en del av komplex terapi och är nöjd med resultatet som observeras hos mina patienter. Erektioner blir mer kvalitativa, varaktiga är problemet med för tidig utlösning löst. Drogen hjälper en man att bli mästare i situationen, för att återfå förtroendet för sina förmågor, att bli av med sexuella problem. Varaktigheten och antalet sexuella handlingar som en man kan begå ökar.

Vladimir Zatsepin, specialist på urologi. Erfarenhet - 15 år.

Jag vet inte nu, men samtidigt läkemedlet förbjöds av Rospotrebnadzor, varför det hände, jag vet inte, men hört talas om det faktum att sammansättningen av kosttillskott distribueras i Ryssland, var inte en del av en av de viktigaste komponenterna - roten av malaysiska ginseng. Därför är en lång tid var jag skeptisk till sådana medel, men efter att ha lyssnat till recensioner av läkare om användningen av grädde Tongkat Ali Platinum, började jag att rekommendera det själv. Kontraindikationer för utnämningen av läkemedlet lite, en positiv effekt observeras i 95% av fallen. Läkemedlet tillhör gruppen kosttillskott, det är inte ett läkemedel. Krämen kan med framgång användas vid behandling av erektil dysfunktion och effekt av den märkbara inom 5 minuter efter applicering, och regelbunden användning av preparatet den positiva effekten på potensen blir mer stabil, effektiv. Biverkningar på grund av användningen av läkemedlet är sällsynta, men de överlåter sig själv efter avbokningen.

Timur Vartanov, en andrologist. Erfarenhet - 21 år.

Pris och var du kan köpa Tongkat Ali Platinum

Cream Tongkat Ali Platinum kan köpas i ett apotek till ett speciellt pris, men köpare rekommenderar att du beställer läkemedlet på den officiella hemsidan (i ett apotek) där det finns bra rabatter. För att göra detta måste du utfärda en ansökan, varefter du kommer att ringa tillbaka för att förtydliga detaljerna i inköpet.

Tangatali Platinum gör en man starkare i sexuella termer, ökar styrkan, vilket bekräftas av recensioner om drogen. Förberedelsen är gjord på grundval av naturliga ingredienser, inklusive roten av ginseng. Du kan köpa produkten med 65% rabatt till 990 rubel.

Hur mycket kostar Tongkat Ali Platinum i apotek:

 • Moskva - 990 rubel.
 • St Petersburg - 990 rubel.
 • Vladivostok - 990 rubel.
 • Omsk - 990 rubel.
 • Ukraina, Kiev - 399 UAH.
 • Odessa - 399 UAH.
 • Vitryssland, Minsk - 23 rubel
 • Kazakstan - 5600 tenge.

Gå till leverantörens hemsida

analoger

Analoger av Tongkat Ali Platinum på verkningsmekanismen är preparat Titan gel, Sealex Forte, Viagra, Vuka-Vuka. De är också gjorda på en naturlig basis och används för att förbättra styrkan.

Bruksanvisning för Tongkat Ali Platinum

För att uppnå den bästa effekten av applikationen är Tongkat Ali Platinum ordinerat med hänsyn till indikationer och kontraindikationer för användningen av komponenter som utgör grädden. Enligt användningsanvisningarna ska kräm appliceras jämnt över hela penisens längd, gnid det och massera penis. Män i deras recensioner erkänner skämt att det bästa resultatet kan uppnås om dessa handlingar produceras av en kvinna.

Manlig libido växer tillsammans med penisens storlek. Mot bakgrund av användningen av grädden ökar sannolikheten för att samtidigt nå orgasm av sexpartner.

Kontra

Kontraindikationer för upptagandet av Tongkat Ali Platinum hos män:

 1. Arteriell hypertoni;
 2. Sjukdomar i nervsystemet.

Hos kvinnor är läkemedlet kontraindicerat vid graviditet och amning.

Eftersom produktens sammansättning innehåller roten på ginseng finns det biverkningar vid användning av läkemedlet: Utseendet på utslag på huden, ökat blodtryck, sömnlöshet, nervösa störningar. Om oönskade händelser utvecklas ska läkemedlet avbrytas. Det är också möjligt att ersätta läkemedlet med en analog när man samordnar efterföljande åtgärder med en specialist.

Indikationer för användning

Tongkat Ali Platinum är en förberedelse gjord på grundval av naturliga komponenter. Och är känd för närvaron av ginsengrot i sin komposition.

 • Indikationer för att ta drogen på män: sexuella störningar i form av minskad potens, erektil dysfunktion. Regelbunden användning av läkemedlet leder till en ökning av manlig kraft.
 • Hos kvinnor är Tongkat Ali ordinerad för: frigiditet, anorgasmi, livmoderns myom.

BAA kan skapa en ny era av sexuella relationer, vilket ger mer sensualitet i dem, förbättrar orgasm. Detta bekräftas av de många recensionerna av dem som redan har använt botemedlet. Du kan applicera grädden inte bara med de listade sjukdomarna, utan också friska människor för att förbättra kvaliteten på det intima livet.

Effekten av komponenter i ett verktyg

Strukturen i Tongkat Ali Platinum innehåller en lista över naturliga komponenter:

 1. Roten av ginseng - stimulerar immunitet, ökar sexuell aktivitet, förbättrar erektionens kvalitet.
 2. Naturliga oljor - öka hudens elasticitet
 3. pektin - kunna öka penisens storlek flera gånger.
 4. Mikroelement (Fe, Na, Zn, Ca) - ansvarar för erektionens beständighet och säkerställer en bestående effekt

I allmänhet ökar läkemedlet manpoten, ökar upprepad sexuell energi.

Instruktioner för användning på läkemedlet "Tongkat Ali Platinum" (intim kräm, kapslar) och dess analoger

Det är inte en hemlighet för någon som med ålder börjar männens styrka att blekna. Nivået på testosteron reduceras och därmed sexuella möjligheter. Det kan vara ett problem om det inte fanns så många droger för att öka manlig styrka. En av dem - Tongkat Ali Platinum - BAA i form av kapslar och en intim grädde, om vilken det finns många olika rykten och motstridiga recensioner. Vad är det egentligen?

Tongkat Ali anges av tillverkaren som ett kosttillskott (inte som en drog), gjord från roten av tongkat mirakel som växer i Malaysia (där det kallas "Golden Root Ali", vilket förklarar namnet på läkemedel). Den presenteras som ett kraftfullt verktyg för att återställa sexuell funktion. Krämen har samma effekt, används endast lokalt. Det bästa resultatet är lovat när man kombinerar kräm och kapslar.

Indikationer för användning

Det är värt att notera det Lämpligt för Tongkat både för män och för kvinnor. Och lovar följande resultat efter användning:

 • förbättra kvaliteten på det intima livet;
 • ökad libido;
 • positivt inflytande på manliga och kvinnliga organ
 • ökad kroppssignal och humörhöjning.

Har en positiv effekt i behandlingen:

 • för tidig utlösning;
 • prostatit;
 • erektil dysfunktion
 • infektioner i ett kroniskt stadium
 • sjukdomar i det genitourära systemet i ett kroniskt stadium.

Indikationer för användning för kvinnor:

 • svårigheter med att uppnå orgasm
 • försvagning av sexuell lust;
 • frigiditet;
 • snabb utmattning
 • infertilitet;
 • livmoderfibroider;
 • inflammation i det genitourära systemet.

Förutom att lösa sexuella problem lovar läkemedlet uppenbarligen att hjälpa och med vissa sjukdomar. Till exempel kan behandlas med en kräm av uretrit och vid användning av kapslar prostatit och prostata adenom, men viktigast av allt - infertilitet.

Princip för verksamheten

Cream Tongkat Ali Platinum Forte baserad på komplexa ämnen som tillsammans ökar styrkan och libido (vitamin E), hormoner som stimulerar könskörtlarna (niacin och lecitin). Arginin hjälper till att påskynda blodcirkulationen i kärlen och öka sexuellt organ. Acetyldipeptid minskar reaktionen på stimuli, vilket förbättrar orgasmens kvalitet. Förutom allt, aloe extrakt lägger ton till kroppen och stärker den. Cremen används topiskt, men med hjälp av isopropylmyristat tränger alla beståndsdelar in i det önskade djupet.

I kapslar är huvudkomponenten roten till tongkat, dess verkan är att stimulera könkörtlarna för att producera testosteron. Det är detta hormon som ökar önskan. Rotans verkan inbegriper också frisättningen av testosteron globulin från blodet, så att cirkulationen ökar i bäckenorganen. Detta leder till upphetsning och en ökning av penisens storlek.

struktur

Gel Tongkat Ali Platinum Forte har följande ämnen:

 • acetyldipeptid;
 • isopropylmyristat;
 • lecitin;
 • vitamin E;
 • L-arginin;
 • niacin.

Den innehåller också följande naturliga extrakt:

 • roten extrakt eurycoma long-leaved;
 • aloextrakt;
 • extrakt av ginsengrot
 • extrakt av Cordyceps Chinese;
 • extrakt av damiana (breda spridare);
 • extrakt Gotu kola (Centella asiatiska);
 • kunglig gelé.

Om det med det fantastiska inflytandet av råttonkatat på kroppen är allt klart, så bör andra extrakt berättas mer detaljerat:

 • Kapslar och intim-kräm innehåller ett extrakt av ginsengrot för att öka energi i allmänhet. Det är drogen som beror på ginsenosider. De ökar kroppens aktivitet, ökar uthållighet under samlag. Tack vare nitroxid av kväve, börjar ginseng en erektion.
 • Kungliga gelébina bidrar också till att förbättra gonadernas funktion. I allmänhet är dess komposition rik på vitaminer, och också användbar för mänskliga salter och spårämnen. Tack vare honom stiger libido.
 • Cordyceps Chinese är en svamp som har en antiparasitisk effekt. På grund av reningen från patogena mikroorganismer ökar den sexuell aktivitet.
 • Damian eller en spridare - en buske som har egenskaper av afrodisiakum: det ökar energi, ökar uthållighet och styrka i sängen.
 • Gotu kola är en växt som vid första anblicken har inget att göra med sexuell aktivitet. I folkmedicin är dess effekt av att förbättra minnet känt. Faktum är att denna växt stimulerar blodcirkulationen, återställer hjärnans funktioner. Normaliserar blodtrycket, stärker hjärtat och förbättrar uthålligheten.

För bästa effekt rekommenderas att du använder kapslar av samma märke. Deras sammansättning liknar sammansättningen av grädde Tongkat Ali Platinum Forte, de verkar bara från insidan.

Kompositionen av kapslar Tongkat Ali Platinum förutsätter närvaron av ginsenosider, steroid-saponiner och desinsyror. Huvudkomponenterna per tablett är:

 • roten extrakt eurycoma long-leaved (root tongkat);
 • royal jelly bee;
 • extrakt av ginseng rot.

Alternativ version av Tongkat Ali Platinum är Tongkat Ali Plus. De har vissa skillnader i kompositionen.

Förutom den redan kända roten av eurycoma innehåller Tongkat Ali Plus:

 • Grasskyttspelare;
 • gräs krökta skurkar.

Effekten av att använda en goutlett liknar effekten av hormonet testosteron - en ökning av sexuell aktivitet och nervös känslighet. Dess användning ökar styrkan, uthålligheten, längtan och börjar också erektion.

Förankring krypande är också gräs. Förutom effekten av att producera testosteron bidrar den till den totala förbättringen av kroppen. De här egenskaperna hos denna ört är stimuleringen av ökad spermaproduktion och ökad libido.

Det är i närvaro av dessa två extrakter att sammansättningen av Tongkat Ali Plus skiljer sig åt.

Kontra

Tillverkare hävdar att tabletterna och grädden består av naturliga element, så de har nästan inga kontraindikationer, förutom individuell intolerans av något ämne.

Du kan använda drogen i alla åldrar till representanter för båda könen.

På grund av den stimulerande effekten bör läkemedlet Tongkat Ali Platinum (som Tongkat Ali Plus) inte tas med:

 • graviditet;
 • hypertoni;
 • arytmi;
 • ateroskleros;
 • diabetes mellitus;
 • mentala, kardiovaskulära sjukdomar;
 • sömnlöshet.

Biverkningar

Som tillverkarna av kräm och kapslar lovar, kan läkemedlet användas för alla utan negativa konsekvenser. Efter att ha testat det här verktyget avslöjade tillverkarna inga ljusa sidreaktioner. Några män rapporterade rodnad i ansiktet några minuter efter ansökan, men detta beror bara på det faktum att läkemedlet stimulerar blodcirkulationen.

Allvarlig intolerans av läkemedlet under kliniska prövningar avslöjades var det inte.

Men innan du använder den intima krämen, och framförallt innan du använder kapslarna i Tongkat, rekommenderas det att utföra en läkarundersökning och bedöma den allmänna hälsan hos mannen eller kvinnan. Det finns inget akut behov av att avbryta läkemedlet med någon kontraindikation, men det är värt att minska användningsfrekvensen för att undvika problem.

Metod för applicering

Gel Tongkat Ali Platinum är ett höghastighetsläkemedel. I anvisningarna för Tongkat Ali Platinum Fort anges följande metod för applicering:

 • Applicera på penisens hud, det ska vara några minuter före samlag.
 • Du måste applicera grädden på den upprätta penisen;
 • Skaka det med massagerörelser i hela området;
 • Du kan sätta på en kondom.

Om det är nödvändigt att använda tabletter görs detta enligt följande:

 • För att förlänga samlag och förbättra kvaliteten i en halvtimme före kön måste du dricka en kapsel.
 • Om det eftersträvade resultatet är en ökning av mängden av den analoga vätskan, ska penisens längd och volym ta en tablett var tredje dag.

Man måste komma ihåg att effekten av det antagna pillret kommer att vara minst tre dagar, och kanske kommer det att vara en hel vecka.

Är läkemedlet på Ryska federationens territorium förbjudet?

Tongkat Ali Platinum är förbjudet till försäljning på Ryska federationens territorium. Det finns givetvis möjlighet att köpa det via Internet. Många webbplatser som säljer gel och kapslar hävdar att BAA har genomgått ett fullständigt sortiment av registrerings- och kontrollåtgärder. Det är lovat att läkemedlet har kvalitetssäkring, vilket tillverkaren kan bekräfta.

Försäljarna av läkemedlet motiverar förbudet mot kosttillskottets stora popularitet, på grund av vilket det fanns många förfalskningar. Sammansättningen av den icke-ursprungliga Tongkat Ali innehåller kemiska och syntetiska ämnen som är hälsofarliga. På grund av den utbredda distributionen av förfalskningar i Ryssland vägrade de att sälja denna produkt och förbjöd sin försäljning.

Enligt den relevanta begäran på Internet finns det dock många företag som hävdar att de är de som säljer de ursprungliga kapslarna och intimgelen Tongkat Forte. På grund av kapslarnas osäkra sammansättning tillgriper många män användningen av en kräm. Enligt deras uppfattning behöver den inte tas oralt, vilket innebär att hälsorisken är minimal.

Hur som helst talar ett stort antal recensioner på kräm och kapslar om olika resultat: från helt berättigade förväntningar och ökning av manlig styrka flera gånger till nollresultat eller till och med en försämring av välbefinnandet.

Hur skiljer man originalet från en falsk?

Tillverkare erbjuder att bekanta sig med några av de särdragen i originalet: exklusiv förpackning och det ursprungliga holografiska klistermärket, vilket förhindrar öppningen av förpackningen. Förpackningen måste innehålla tillverkarens logotyp. Det säger alltid namnet på drogen, från vilken mönstret avgår - det måste vara konvext. Det måste finnas en indikation på registreringsbeviset, partiets nummer. Vid den ursprungliga förberedelsen måste produktionsdatum anges.

Om minst en av föremålen saknas - det finns anledning att tvivla på kvaliteten.

Detta förhindrar dock inte tusentals människor att köpa drogen från otestade producenter. Dessutom finns det på Internet fortfarande "exponeringar" av de ursprungliga sätten. Att rekommendera eller inte rekommendera läkemedlet är därför svårt - alla använder det på egen risk och risk.

analoger

För dem som avhjälpen av någon anledning inte passar, finns det många analoger av Tongkat Ali Platinum Forte.

Producerad på samma sätt som Tongkat Ali Platinum Forte, i form av krämgel. Dess huvudsakliga syfte är att öka styrkan och öka penisens storlek. För att förbättra sexuell lust är lämplig för representanter för båda könen.

Aktiva ämnen i kräm:

 • muskukstrakt
 • avokadoolja;
 • pantenol;
 • vitamin E;
 • metylsalicylat;
 • ylang-ylang olja;
 • olja från kanelblad;
 • geraniumolja.
 1. RASPUTIN (Rasputin).

Huvuduppgiften för denna intima kräm är att ständigt öka längden och volymen hos det genliga orgelorganet. Producenterna lovar att resultatet efter användningen förblir för evigt. Dessutom ökar det varaktigheten av samlag och stimulerar könkörtlarna för att producera testosteron.

Aktiva ingredienser:

 • ingefära;
 • extrakt av den gyllene rotan
 • arginin;
 • Kelzan.

En kräm som bygger på en ökning av erektion och upphetsning. Förhöjer känsligheten hos det manliga könsorganet. Lämplig för kvinnor, som också har en spännande effekt.

Strukturen omfattar:

 • vatten
 • flytande paraffin,
 • cetearylalkohol,
 • peg-30 lanolin,
 • glycerin,
 • fenoxietanol,
 • peg-75 lanolin,
 • etylparaben,
 • butylparaben,
 • metylnikotinat,
 • propylparaben,
 • isobutylparaben,
 • metylsalicylat,
 • alkohol den,
 • extrakt av chili peppar.

Som analog kan du använda tabletter.

En förberedelse av inhemsk produktion. Dess sammansättning liknar sammansättningen av Tongkat Ali Platinum, endast rottextraktet i den är mindre. Erectovit hjälper till att förbättra styrkan och ger styrka i sängen. Visst är hans handling något långsammare - de första resultaten är bara synliga efter två veckor efter att ha tagits.

 • pumpa olja;
 • naturlig honung;
 • kunglig gelé;
 • vitamin C;
 • vitamin E;
 • extrakt av ingefära;
 • selen;
 • tongkat ali;
 • L-arginin;
 • citrat av zink.
 1. Tongkat Ali Jack.

De som hämtar en analog på grund av diabetes, kommer Tongkat Ali Jack att göra. Som namnet antyder innehåller den också rodmuskat. Det används för att återställa sexuella funktioner och för att öka libido. Ökar testosteronivån fyra gånger. En tablett innehåller 350 mg eurycoma-extrakt.

Läkemedlet är utformat för att öka styrkan och sexuell lust hos män och kvinnor i alla åldrar. Dess unika egendom blir av med infertilitet. Ett extra plus för det rättvisa könet - bli av med frihet och dess varning.

 • root extrakt av tongkat ali;
 • extrahera rot av ankare krypande;
 • lämnar Gotu kola (himmelska asiatiska);
 • root extrakt av kasip fatima.

Ett ytterligare plus av dessa analoger är ett lägre pris jämfört med originalet. Om Thongkat i form av tabletter eller en intim grädde kostar ungefär två tusen, då skulle erektorn kosta dubbelt så billigt - ungefär tusen. För Erecta Promt är det nödvändigt att ge ungefär ett och ett halvt tusen. Rasputin kostar ungefär lika mycket som Tongkat Ali eller något mindre. Resten av den intima krämen är sämre än cirka femhundra till tusen rubel.

slutsats

Många lovar den intima grädden av Tongkat Ali Platinum Forte, många av honom är försiktiga. Runt detta läkemedel finns olika rykten. Vissa läkare i onlinemiljöer rekommenderar inte att du använder eller smörjer det, och fruktar de skadliga effekterna av kemikalier. Andra berömmer grödans helande egenskaper och pratar om sin anmärkningsvärda effekt.

Tillverkare är berättigade - endast den falska har en okänd komposition.

Recensionerna varierar, män och kvinnor svarar på honom både extremt bra och extremt dåligt. Du kan inte neka producenternas bidrag till reklam. Kanske är det på grund av detta att läkemedlet är så känt och populärt. Försäljning av kapslar och intimgel i Ryssland är förbjudet, och du kan bara köpa den via Internet. Därför är sannolikheten för förfalskning stor.

Tongkat Ali Platinum - bruksanvisningar, analoger, recensioner och frisättningsformulär (kapslar 382 mg) av läkemedlet för att öka styrkan hos män och kvinnor. Sammansättning och mottagningssystem

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Tongkat Ali Platinum. Kommentarer av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Tongkat Ali Platinum i deras praktik presenteras. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Tongkat Ali Platinum i närvaro av existerande strukturella analoger. Använd för att öka styrka hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum - en unik produkt för potens som är baserad på den legendariska roten Tongkat att malaysiska män använts sedan urminnes tider (Golden Root Ali) - en av de mest effektiva läkemedel för att lösa problemen med den sexuella funktionen hos män och kvinnor.

Tongkat Ali Platinum ökar sexuell lust, stärker erektion, förlänger samlaget, ökar sexuell känslighet, stärker orgasmen. Förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen. Stimulerar immunitet. Förbättrar övergripande hälsa, lindrar mental utmattning, ökar effektiviteten.

struktur

Radix Eurycoma Longifolia root extrakt + Royal Jelly royal gelé + Radix Panax Ginseng root extrakt + hjälpmedel.

Roten till Euricom Longifolia (Radix Eurycoma longifolia)

I Malaysia är denna vintergröna växt kallad Tongkat Ali.

Invånare i Sydostasien har traditionellt använt denna anläggning för att förbättra människors hälsa.

Root extrakt förbättrar sexuell prestation muzhchin.Deystvie rot Tongkat Ali är baserad på dess förmåga att öka nivån av endogena testosteronnivåer inom fysiologiska funktioner genom att öka sin egen syntes av könskörtlar, samt lanseringen av cirkulerar i blodet i samband med testosteron globulin. Detta leder i sin tur till ökad libido och förbättrad blodtillförsel till bäckenorganen. Följaktligen ökar fyllningen av penisens klyfta kroppar.

Rötterna är valda mer än ett decennium gammalt för att få bästa kvalitet extrakt. De mest avancerade extraktionsteknikerna används.

Root Panax Ginseng (Radix Panax ginseng)

Rötter har egenskaper för ökande energinivåer. Aktiva ingredienser är ginsenosider. 8% extrakt används. Ginsenosides upprätthåller uthållighet och stimulerar aktivitet. Ginseng är en givare av nitroxid kväve (NO) i människokroppen och därigenom utlöser erektionsmekanismen. Att vara känd sedan antiken är ginseng anses vara den mest effektiva afrodisiakum.

Royal gelé bin (Kungliga gelé)

Värdet av royal gelé bestäms av dess unika sammansättning, som har en hög och varierad biologisk aktivitet. Ingår i drottninggelé mineralsalter, spårelement, vitaminer, återställa funktionen hos de endokrina körtlarna och stimulera arbetet i könskörtlar, vilket ökar sexuell lust. Balansen av dessa komponenter har praktiskt taget inga analoger i naturen. Som en naturlig biologiskt aktiv produkt den normaliserar ämnesomsättningen, mobiliserar kroppen försvar att kämpa mot skadlig påverkan från omgivningen, det stimulerar energifaktorer, orsakar normal drift och välbefinnande.

vittnesbörd

 • frisk, som vill förbättra kvaliteten på sitt intima liv;
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med erektil dysfunktion
 • med för tidig utlösning
 • med försvagningen av sexuell aktivitet (impotens);
 • med trötthet efter intimitet
 • med sjukdomar i prostata;
 • med kronisk prostatit, prostata adenom;
 • med pyelonefrit, cystit.
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • lider av frigiditet
 • i den ålder där den sexuella aktiviteten försvagas
 • trötthet efter intimitet
 • med svårigheter med att uppnå orgasm
 • med infertilitet
 • med livmodern i livmodern
 • med inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Blanketter för frisläppande

Kapslar 382 mg (i förpackningen med 2 och 10 kapslar). Former i form av tabletter existerar inte.

Instruktioner för användning och mottagning

Män har inte mer än 1-2 kapslar om dagen under måltiden. Drick ett glas vatten. Inträdeslängden är från 1 månad. Regelbundet intag av 1 kapsel 1 gång var tredje dag leder till en bestående förbättring av styrka, sexuell förmåga och reproduktiv hälsa.

Kvinnor som lider av frigiditet, minskad lust, infertilitet: ta 1 kapsel 1 gång på tre dagar från 1 till 6 månader.

Kontra

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • graviditet;
 • amning.

Analoger av drogen Tongkat Ali Platinum

Tongkat Ali Platinum har inga strukturella analoger för den aktiva substansen.

Analoger på den farmaceutiska effekten:

Inga obehagliga överraskningar i sängen: en naturlig förberedelse för att förbättra kraften hos Tongkat Ali Platinum

Problem i det sexuella livet kan inte bara påverka människans sinnesstämning, utan också hans allmänna hälsotillstånd.

Orsaken till försämring av erektion hos män blir ofta allvarliga patologier i det genitourära systemet, vilket kräver omedelbar behandling.

För att återställa mäns styrka och återvända till ett helt liv kan medlemmarna i det starkare könet inte bara ta potenta läkemedel, utan också naturliga botemedel baserade på medicinska växter som ger en utmärkt terapeutisk och förebyggande effekt.

En av de mest populära drogerna för ökad potens är den biologiskt aktiva tillsatsen Tongkat Ali Platinum. Med korrekt tillämpning kan detta verktyg hjälpa män att återställa erektion, öka sexuell lust och glömma problem i den intima sfären.

Sammansättning och handlingsprincip

Läkemedlet Tongkat Ali Platinum-kompositionen har en naturlig. Den innehåller tre huvudsakliga aktiva beståndsdelar av vegetabiliskt ursprung i form av koncentrerade extrakt:

 • root eurycoma (root ali), 120 mg: har en återställande effekt på kroppen, ökar sexuell lust, stimulerar produktionen av testosteron i människors blod, förbättrar blodcirkulationen i det lilla bäckenet,
 • kunglig gelé, 120 mg: normaliserar sexuella körtlar, stärker libido, stärker immuniteten, fyller på brist på vitaminer och mineraler i kroppen, accelererar ämnesomsättningen, ökar effektiviteten, förbättrar den övergripande hälsan.
 • ginseng rot, 60 mg: fungerar som en afrodisiakum, ökar energi och reserverar styrka, tonar upp, stimulerar, lindrar utmattning, normaliserar hormonhalten.

Som hjälpämnen i sammansättningen av en biologiskt aktiv additiv finns sådana komponenter som vatten, melass, cellulosa, glycerin. Läkemedlet Tongkat finns i kapslar om två, fem eller tio stycken per förpackning. På grund av dess sammansättning har naturliga kosttillskott många användbara egenskaper.

Med regelbunden användning av kosttillskott har följande effekter på människokroppen:

 • Eliminerar erektil dysfunktion
 • återställer styrka;
 • ökar varaktigheten av samlag
 • normaliserar nivån av manliga hormoner;
 • förbättrar kvaliteten och kvantiteten av spermier;
 • ökar förmågan att bli gravid;
 • stimulerar blodflödet till bäckenorganen;
 • normaliserar immunsystemets arbete;
 • ökar penisens storlek (på grund av blodfyllningen av de cavernösa kropparna);
 • ökar uthållighet och styrka;
 • minskar tiden att återhämta sig mellan sexuella handlingar;
 • i ett komplex med medicinska preparat bidrar till att bota sjukdomar i genitourinary sfären.

Indikationer för användning för män

Använd drogen kan män som har sådana sjukdomar i genitourinary sfären och problem i sexuellt liv, såsom:

 • erektil dysfunktion
 • impotens;
 • brist på orgasm;
 • för tidig utlösning;
 • infertilitet;
 • försämring av spermiernas kvalitet
 • prostatit;
 • prostata adenom;
 • cystit;
 • ökad trötthet efter samlag
 • åldersrelaterad försvagning av sexuell aktivitet
 • pyelonefrit och liknande.

Dessutom, även de som representerar det starkare könet som inte har allvarliga abnormaliteter och störningar i den intima sfären, och bara vill förbättra kvaliteten på sitt sexuella liv, använder drogen.

Indikationer för användning för kvinnor

Många tror att drogen endast kan användas av medlemmar av det starkare könet, men det är det faktiskt inte. I vissa fall får det här verktyget användas och kvinnor som har problem med sexuellt liv och olika gynekologiska sjukdomar.

Läkare kan förskriva sina patienter en naturlig bioaktiv tillsats med sådana indikationer som:

 • frigiditet (brist på sexuell lust);
 • åldersrelaterad minskning av sexuell lust;
 • trötthet efter samlag
 • infertilitet;
 • livmoderfibroider;
 • inflammatoriska processer i det lilla bäckenet;
 • nedgången av krafter;
 • omöjlighet att få en orgasm under samlag.

Tongkat: instruktion

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

För att använda biologiskt aktiv additiv är det nödvändigt i enlighet med följande rekommendationer:

 • Ta drogen med mat, kapslarna tuggas inte, men tvättas helt enkelt med rent vatten;
 • för bättre assimilering av näringsämnen under intaget av läkemedlet bör kasseras från feta livsmedel;
 • När du tar kapslar kan du ta alkoholhaltiga drycker, eftersom tillverkarna av Tongkat Ali Platinum inte förbjuder samtidig användning av drogen och alkoholen.

Dosering, tid och varaktighet av läkemedelsintag väljs i enlighet med diagnosen.

Läkare kan ordna följande behandlingsregimer till sina patienter:

 • för att öka samlagets varaktighet, öka libido och få en orgasm: en kapsel en timme före samlag
 • för att förbättra spermatogenesen, öka penisvolymen, öka kroppens totala tonen: en kapsel en gång var tredje dag, behandlingsperioden - tre månader;
 • med erektil dysfunktion och impotens: en kapsel var tredje dag, behandlingens varaktighet - från en till sex månader;
 • kvinnor med infertilitet, brist på libido, frigiditet: en kapsel var tredje dag i en till sex månader;
 • för behandling av kronisk inflammation i prostata och prostata adenom - en kapsel vart tredje dag, uppehållstid - en månad.

Kontra

För att undvika utveckling av allergiska reaktioner är Tongkat Ali Platinum förbjudet för användning vid individuell intolerans av komponenterna som ingår i dess sammansättning.

Även personer som är gravida och ammande mödrar måste sluta ta detta läkemedel. Biologiskt aktiv tillsats är inte beroendeframkallande och ger inte biverkningar till kroppen.

recensioner

Tongkat Ali Platinum Forte är en unik produkt för ökad potens, utformad för att förbättra kvaliteten på samlag. Om Tongkat Ali Platinum recensioner av män som tar drogen är ganska höga. Här är en av dem.

Sergey, 50 år gammal: "De första problemen med styrka började med mig för ett år sedan, men i början fäster jag inte stor vikt på dem. När situationen försämrades började jag leta efter ett läkemedel som skulle hjälpa mig att återvinna manlig kraft. Den välbekanta läkaren rekommenderade att dricka en kurs av läkemedlet Tongkat Ali Platinum, som endast består av naturliga växtkomponenter. Jag tog kapslar i tre månader (en sak var tredje dag), och de hjälpte mig verkligen. Jag hade en erektion förbättrad, för tidig utlösning passerade och känslor ökade med orgasm. Dessutom, ett par veckor efter starten av drogen kände jag en kraftig kraft och energi, blev mer aktiv och slutade trött efter arbetet. Nu känner jag mig helt frisk och stark man, kan rulle några berg! "

Relaterade videoklipp

Verkningsmekanism och rekommendationer om användning av kosttillskott Tongkat Platinum:

Tongkat - ett piller som hjälper en man att få ett fullständigt sexliv och lämna tidigare problem i den intima sfären. Även denna naturliga botemedel kommer att vara användbar för den kvinnliga kroppen. Huvudvillkoren för användning av detta läkemedel är att strikt följa dosen och inte överstiga den rekommenderade varaktigheten av intag av kosttillskott.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Tongkat Ali Platinum

12/2/2017 Läkemedel

struktur

Polykomponent kosttillskott Tongkat ali platinum (internationellt namn - Tongkat på latin) innehåller följande aktiva ingredienser:

 • rötter av long-leafed Euricom (INN - Tongkat ali);
 • kunglig gelé;
 • rötter av Ginseng.
 • vatten;
 • stärkelser (dextriner);
 • cellulosa.

Typ av problem

Produkten frigörs i kapslar för intern administrering (382 mg vardera). I förpackningen för 2, 5 eller 10 kapslar och bruksanvisningar.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk grupp - läkemedel som används vid behandling av sexuell dysfunktion och erektil dysfunktion. Verkningsmekanismerna är baserade på att öka produktionen av manlig könshormon testosteron och stärka könsorganens blodförmåga hos både män och kvinnor.

 • öka syntesen i kroppen av manliga könshormoner;
 • ökad blodfyllning av könsorganen (penis hos män och bäckenorgan hos kvinnor);
 • ökad känslighet för sexuell intimitet
 • förstärkning av erektion och styrka;
 • ökning av penisens storlek under erektion
 • stimulera initiering av båda parter
 • ökad sexuell lust (effekten av afrodisiakum);
 • ökad varaktighet av samlag
 • eliminering och förebyggande av sperma i prostata
 • ökad spermaproduktion;
 • förebyggande av sjukdomar i prostata och urinvägar;
 • eliminering av inflammation i könsorganen;
 • ökad uthållighet;
 • toning kroppen.

Indikationer för användning

Tillverkaren identifierar följande indikationer för användning av ett läkemedel (BAD) för män (baserat på forskningsbeskrivningar):

 • svårigheter att uppnå orgasm
 • åldersrelaterade störningar i erektion och orgasm;
 • låg kvalitet på intima relationer
 • brott mot att uppnå orgasm
 • för tidig utlösning;
 • impotens;
 • prostatit;
 • brist på energi efter samlag
 • adenom av prostata;
 • cystit;
 • njursjukdom;
 • uretrit;
 • en liten mängd spermier, en låg kvalitet på det (infertilitet).

Indikationer för ansökningar till kvinnor är:

 • infertilitet;
 • brist på orgasm eller svårighet att uppnå det;
 • frigiditet;
 • åldersrelaterade sjukdomar i sexuell aktivitet
 • en stark minskning av styrka efter samlag
 • inflammatoriska sjukdomar i genitourinary systemet.

Kontra

Godkända sådana kontraindikationer för användningen av läkemedlet:

 • laktation. Tongkat ali platinum är inte ordinerat för amning;
 • graviditet;
 • barnens ålder
 • sömnstörningar
 • neurologiska patologier;
 • allergier;
 • hypertoni;
 • patologi i hjärtat av kronisk art (inklusive ateroskleros).

Instruktioner för användning

Läkemedlet används inomhus, drick inte mer än 50 ml vätska (liten mängd). Kan tas med måltider (anges i anteckningen).

Viktigt! Läkemedlet får ta med små doser alkohol. Det är nödvändigt att begränsa användningen av feta livsmedel.

Sätt att använda produkten

 1. Omedelbart före samlag. Tongkat ali platinum är föreskriven 1 timme före planerad närhet om det behövs. Detta mottagningssystem används för att förbättra sexuella känslor, stimulera erektionen, normalisera utlösning. Mottagningstid spelar ingen roll. Kapsel kan tas på morgonen, vid lunch eller på kvällen.
 2. Användning av läkemedelskurs för behandling av sjukdomar. Tongkat ali platinum appliceras 1 gång om 3 dagar (före eller efter lunch). Inträdeslängd 1-6 månader. Detta system rekommenderas att samordna med läkaren.

Viktigt! Om ansökans varaktighet är mer än 1 månad, efter varje 30 dagars antagning ska en paus på 2 veckor tas.

överdos

Vid långvarig användning vid höga doser kan följande konsekvenser uppstå:

 • komplikationer i hjärtat och blodkärlen;
 • neurologiska störningar
 • hypertoni;
 • sömnstörningar
 • ökad excitabilitet.

Biverkningar

Tongkat ali platinum tolereras mycket väl av patienter. Mycket sällan utvecklar en allergi, främst på biodlingsprodukter, som finns i läkemedlets sammansättning.

Viktigt! Om biverkningar identifieras kommer det att vara nödvändigt att avbryta läkemedlet eller minska dosen.

Interaktion med andra medel

Det finns ingen information om de farliga konsekvenserna som härrör från kombinationer med andra läkemedelsgrupper. Tongkat ali platina har god kompatibilitet med många läkemedel för behandling av andra sjukdomar.

Vid graviditet och amning

Tongkat ali platinum är förbjudet för recept vid amning (amning) under graviditet på grund av de negativa effekterna av medicinen på det ofödda barnet och barnet.

Med alkohol

Det är acceptabelt att interagera med låga doser alkohol och alkoholhaltiga läkemedel. Detta indikerar att tongkat ali platina och alkohol har en normal nivå av kompatibilitet.

analoger

Komponenterna för kompositionen produceras inte. Tongkat ali platinum är en unik fytopreparation som inte har några analoger med samma sammansättning av rysk och importerad produktion.

Ryska och utländska analoger av Tongkat ali platina produceras. I listan över synonymer betyder detta:

 • Wook Wook;
 • Impaza;
 • Sibirisk ginseng;
 • Yohimbeks Harmony;
 • Yohimbinehydroklorid är en rysk analog, som kan ersättas med Tongkat ali platinum;
 • Yohimbe forte;
 • droger baserade på Tadalafil, Sildenafil, Vardenafil, Udenafil;
 • Erektovit;
 • Gentos - droppar och tabletter;
 • tinktur av roten av Ginseng - analog billig;
 • Den gyllene hästen;
 • Den Gyllene Rotten;
 • Kamshilla.

Skillnader mellan medel i deras sammansättning, mekanismerna för inflytande på män och mottagningens egenskaper.

Utgångsdatum

Tongkat ali platinum har en hållbarhetstid på 3 år.

Försäljningsvillkor och förvaring

Kosttillskott säljs på apotek utan att ge patienterna recept på latin. Det rekommenderas att patienten före behandlingens början besökte en läkare som kommer att utesluta förekomsten av kontraindikationer.

Medlet lagras under vanliga förhållanden:

 • temperaturen är inte mer än 25 ° C;
 • borta från barn;
 • torrt rum;
 • frånvaro av direkt ljus.

Särskilda instruktioner

Överstiga inte dosen som anges i de officiella instruktionerna. Detta kan orsaka allvarliga symtom på överdosering.

Kostnaden för läkemedlet Tongkat ali platinum är olika i olika apotek och regioner. Ett paket innehållande 10 kapslar kostar från 700 rubel.

recensioner

Valery Kharchenko, sexolog: medicinen hjälper alla vuxna män, som har problem med erektion, minskad sexuell lust. Med samma problem kan läkemedlet användas för kvinnor. Efter behandlingstiden hos patienter med prostata sjukdom mindre smärta vid samlag. Läkemedlet har praktiskt taget inga biverkningar när man följer instruktionerna.

Dmitry Kartonenko, urolog, sexolog: läkemedlet har utmärkt effekt. Substitutioner erbjuder inte praktiskt taget. Ofta för patienter med sjukdomar i det genitourinära systemet, är komplex behandling med användning av läkemedel som påverkar orsaken till sjukdomar effektivare.

Egor K.: hos äldre finns det problem med erektion. Innan sexuellt intyg accepterar jag en kapsel med en naturlig förberedelse och alla passerar eller sker helt enkelt. Frisformen är mycket bekväm, du behöver inte dricka den med mycket vatten. Även det är möjligt med en liten mängd alkohol. Skillnaden i verkan mellan starka preparat baserade på kemiska föreningar är frånvarande.

Peter N.: Drogen läkar snabbt mina problem med erektion. Jag försökte inhemska ersättare (de är billigare) - allting är inte rätt. Effekten försvinner mycket snabbt. En kapsel före kön är tillräckligt för att få en utmärkt erektion och orgasm.

Victor A.: Läkaren vid adenom av prostata och mycket svaga erektioner har rekommenderat att kombinera mottagning av ett preparat Erectovit med Tongkat ali platinum. Trots att fonderna kan betraktas som synonyma kompletterar läkemedlen varandra perfekt. Effektiviteten är bevisad på mitt exempel. Erektion är vacker, kön är utsökt!

Tongkat Ali Platinum recensioner

Phytopreparation ingår inte i gruppen av läkemedel. Varje komponent påverkar positivt kroppen hos en kvinna och en man, återställer hormonell obalans av testosteron, ökar sexuell aktivitet och ökar sexuell lust.

Är läkemedlet registrerat?: kolla in ☜

Läkemedlet tillsattes: 2010-08-02.
Instruktioner uppdaterad: 2017-03-03

Analoger och substitut

☠ OBS! Läkemedel pacifiers - hur man uppfödar ryssarna eller vad du inte kan spendera pengar på!

Korta instruktioner för användning, kontraindikationer, komposition

Indikationer (från vad hjälper?)
Tongkat Ali Platinum tillskrivs av en specialist till patienter för:
• Återställa otillräcklig sexuell upphetsning,
• Orgasmens längd, uthållighet under samlag
• förbättra tonen i det fysiska tillståndet;
• Förbättrad prostatafunktion (med komplex terapi);
• Förbättra de funktioner som är förknippade med erektion.

Kvinnor Tongkat Ali Platinum hjälper till med: infertilitet, frigiditet, minskad sexuell lust.

Kontra
Barnens ålder. Tongkat Ali Platinum är inte avsett för förskrivning till barn och ungdomar. Med hjälp av en tonic (stimulant) botemedel rekommenderas inte användningen av alkohol i stora mängder.
Du kan inte ta drogen med synliga brott mot reproduktionssystemet hos män, närvaron av sjukdomar som prostata adenom, i det här fallet kan det förekomma sjukdomsframsteg, det är nödvändigt att få obligatorisk och omedelbar behandling.

Du kan inte använda Tongkat Ali Platinum i följande fall:
• individuell intolerans mot en av växtkomponenterna;
• sömnlöshet
• ökad nervös excitabilitet
• arteriell hypertoni
• nedsatt hjärtfunktion
• Ateroskleros.

Metod för applicering (dosering)
Metoden och tillämpningsförloppet beror på den fastställda diagnosen och det specifika målet som uppnåtts, till exempel för att stärka samlaget, öka erektionen. Tongkat Ali Platinum tas en timme före sexuella handlingar på 1 kapsel. För att behandla infertilitet eller för att förbättra tonen i Tongkat Ali Platinum, ta en lång tidsperiod var tredje dag.

Biverkningar
Inga biverkningar registrerades. Tongkat Ali Platinum tolereras väl och är ett effektivt medel för att förbättra vissa sjukdomar i samband med reproduktionssystemet hos män och patologier, såsom infertilitet hos kvinnor.

överdos
Fall av överdosering på grundval av naturliga komponenter avslöjas inte.

Typ av problem
Tongkat Ali Platinum produceras i kapslar vid 382 milligram. Varje kapsel innehåller ett extrakt av roten eurycoma, royal gelé och roden av Ginseng.

Rekommendationer / recensioner av läkare: Vi har på vår sida en stor del av samråd där 7 gånger patienter och läkare diskuterar läkemedlet Tongkat Ali Platinum - se