Huvud
Massage

Apparat AMUS-01 Intramag - prostatens bästa vän

Intramag är ett instrument som används för att behandla sjukdomar i det genitourära systemet. Dess agerande är baserad på användningen av magnetfältegenskaper, som kombineras med droger och värmer prostata.

Enheten används i sådana områden av medicin som andrologi, urologi, dermatovenereologi.

Radiatorn är upphetsad med ett zigzaggingmagnetiskt fält, som har förmåga att smärtstillande, anti-edematös och antiinflammatorisk verkan parallellt med medicinsk lokal terapi och uppvärmning av prostata.

Princip för verksamheten

Anordningen amus 01 intramag tillåter dig att reglera tonen i blodkärlen och blodflödet i bäckenorganen, förutom att injicera medicinen direkt i inflammatorisk fokus. Detta är möjligt, eftersom flera förfaranden samtidigt utförs för att förbättra varandras åtgärder:

 • magnetophoresis;
 • Dynamisk magnetbehandling;
 • Hypertermi (med speciella värmekatetrar);
 • Mikromassage av prostata (med hjälp av en massager-kateter).

Sådan samtidig verkan främjar snabb ackumulering av läkemedelssubstans i det inflammatoriska fokuset på kortare tid än med konventionella behandlingsmetoder. Förfarandet tar 1 till 10 minuter. Kursen är i genomsnitt 6 sessioner. Som ett resultat uppnås en fortsatt terapeutisk effekt.

Eventuell samtidig tillämpning av laserterapi eller elektrofores vid behov. Men detta kräver separata konsoler. Körteln själv kan värmas upp från två sidor samtidigt med hjälp av en extra enhet: rektalt och urinrör.

Även i kroniska former av sjukdomar, återställs en kvinnas sexuella funktion i de flesta fall. Och rehabiliteringsperioden tar mycket mindre tid än med konventionell behandling.

Amus 01 intramag består av en rännformad kropp och en radiator med platt form. Inuti väskan finns solenoider (fältkällor). För att öka induktionen av magnetfältet är radiatorn utformad så att man upprepar perineumets form. Har en timer med automatisk avstängning. Ordnade på detta sätt för att undvika att bli van vid det.

Indikationer för användning

Enheten används för att behandla prostatit, colliculit, vesikulit, kronisk uretrit, Peyronies sjukdom.

Anordningen kan användas även för behandling av infektionssjukdomar: Chlamydia, trihomonadnyh, ureaplasma uretrit, men det rekommenderas att använda ett ytterligare prefix för uppvärmning vävnader eller organ för elektrofores.

Intramag kan användas för att förhindra prostatit.

Förfarandet i sig har inga smärtsamma förnimmelser. Katetrar som sätts in i urinröret har en liten diameter, vilket hjälper till att undvika obehag under proceduren.

Fältet självt har en positiv effekt på prostatan, eftersom den påverkar syntesen av protein.

Bland annat föreskrivs anordningen för erektil dysfunktion, som uppstod mot bakgrund av infektiösa eller inflammatoriska sjukdomar.

Kontraindikationer för användning

Det är omöjligt att tillgripa behandling med intramaganvändning i systemiska blodsjukdomar. Infektionssjukdomar i det akuta skedet är också en kontraindikation för användningen av anordningen.

Vid myokardinfarkt och akut stroke kan magnetfältet förvärra. I detta avseende tillåter ett sådant tillstånd inte användning av intramag.

slutsats

Enheten intramag får inte användas hemma. Endast en specialist kommer att kunna ställa in apparaten korrekt och ordinera nödvändig medicin för administrering och själva procedurens varaktighet.

I själva verket har enheten i de flesta fall en garanterad helande effekt på relativt kort tid. Men jag har ännu inte fått bred ansökan. Som regel används den i privata kliniker av specialutbildad personal.

Ändå, trots alla otvivelaktiga fördelar med enheten, bör du rådgöra med din läkare innan du tar till hjälp av privata kliniker. Kanske är det i ditt fall, av någon anledning, det blir mycket bättre och mer effektivt att genomgå en kurs av standard drogterapi.

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version)

Betalningsmetoder


Dela med vänner:

Du kanske är intresserad

Detta objekt är bokbart. För att tillhandahålla CP måste du ange namnet på den slutliga köparen och leveransregionen.

Apparat ADR-01- "INTRAMAG" (manliga versionen) för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala området hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt vandringsfält i kombination med läkemedelsterapi och lokal uppvärmning av prostatan.

 • Funktion ADR-01- apparat "INTRAMAG" är att samma förfarande kan kombineras dynamisk och magnetterapi magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via en kateter-massager. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.
 • Dessutom tillåter bevattningskatetrar laserbehandling med LAST-02 och / eller elektrostimulering med elektrofores från INTRASTIM-bindningen.
 • Förekomsten av ett annat prefix - "INTRATERM" tillåter att värma prostatakörteln samtidigt från två sidor: uretral och rektal.
 • АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.
 • För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.
 • Enheten gör att du kan arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.
 • Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.
 • För mer effektiv behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma uretrit et al. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen av rörformiga kroppar vävnad till en temperatur av 45 ° C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering genom katetrar-irrigators ADR-01- apparat "INTRAMAG" (manliga versionen) och prefixet "MnDEP" för dynamisk flerkana elektropunktury på biologiskt aktiva punkter (BAP).
 • Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder prefixet "Tsvetorytm".
 • Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel enheten "AIR-U plus." Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på supportsidan.
 • Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".

Inställningsområde för procedurtiden

Diskrethet att ställa in procedurens gång

Amplitudevärde för magnetisk induktion i driftläge

på axeln av arbetszonen hos magnetfältets grenändare:

a) i zonerna av fältets maximala område

b) i fältets minsta zon

Naturen av magnetfältet

Frekvensen för förändring av fältet för varje solenoid i radiatorn:

a) i alternativväxelläge

b) i regimen av ett impulsfält

Antal magnetfältets källor i emitteren

Frekvensområdet för modulering av det resande magnetfältet i emitern, inte redan

Diskretiteten hos moduleringsfrekvensinställningen

Antal anslutna samtidigt till enheten

emitterar av magnetfält *

Mått på magnetfältets emitter

Dimensioner av uretriska katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare:

Längd av perforerad del av uretralkateter-irrigator

Dimensioner av rektal katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare:

Längden av den perforerade delen av rektal kateter-irrigatorn

Temperatur på ytan av urinröret och rektalvärmare

Mått på uretralkatetermassagen:

Längden på den aktiva (arbets) zonen hos katetermassagen

Det maximala amplitudvärdet för magnetisk induktion

på ytan av kateterets arbetsområde

Genomsnittlig livslängd för enheten, inte mindre än

Ström förbrukad av enheten från nätverket 220 V 50 Hz

via nätverksadaptern, inte mer än

Övergripande dimensioner av den elektroniska enheten

Vikt (i uppsättningen), inte mer än

Säkerhetsutrustning uppfyller GOST R 50267,0-92 och är i elektriska delar, är produkten en klass I typ arbetande delen B. Anordningen är avsedd för användning i normala klimatförhållanden, och motsvarar en klimat modifiering UHL kategori 4,2.

* I närvaro rektal emitter rinnande magnetfältet (tillgänglig på begäran), det kan också anslutas till apparaten tillsammans med huvud emittern för dubbelexponering (uretral och rektal) vandrande magnetfält.

 1. Apparatens elektroniska enhet AMUS-01- "INTRAMAG" - 1 st.
 2. Strömförsörjningskabel på den elektroniska enheten - 1 st.
 3. Emitter för resande magnetfält perineal - 1 st.
 4. Kateter-irrigator urethral - 10 st.
 5. Bevattningskateter rektal - 3 st.
 6. Katetervärmare uretral - 3 st.
 7. Rektalt katetervärmare - 3 st.
 8. Kateter-massager urethral - 1 st.
 9. Kateter-irrigator uretral (D = 3,3 mm) - 5 st.
 10. Bruksanvisning - 1 st.

AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version)

AMUS-01- "INTRAMAG" (kvinnlig version)

(med en manlig och kvinnlig uppsättning katetrar och radiatorer)

Paketets innehåll:

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version) levereras i satsen som anges på platsen, men den kan ändras av tillverkaren. Vi ber dig att ange leveransuppsättningen innan du beställer. Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version) kan kompletteras med add. utrustning och tillbehör, förbrukningsmaterial, vilket förbättrar enhetens tekniska egenskaper och funktionalitet.

Leverans till regionerna:

Apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version) kan kastas i någon region i Ryska federationen, liksom Kazakstan och Vitryssland. Alternativet för leverans och dess kostnad kan du kontrollera med chefen.

Garantiinformation:

Garantin gäller i 12 månader från inköpsdatumet, med förbehåll för användning enligt tillverkarens instruktioner. Under garantiperioden är det nödvändigt att behålla passet på de varor och fakturor som inkommit under inköpet.
För information om retur av varor, var vänlig kontakta vår förvaltare via telefon eller e-post [email protected] för olika grupper av varor olika returvillkor, behåll alltid passet på varorna och fraktdokument, utan retur är inte möjligt.

Ingen har lämnat en recension hittills. Du kan vara den första.

Övriga varor i katalogen "Magnetoterapi":

Apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

Apparat ADR-01- "INTRAMAG" ( "manliga versionen") är utformad för behandling av inflammatoriska sjukdomar i det urogenitala området hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt vandringsfält i kombination med läkemedelsterapi och lokal uppvärmning av prostatan.

Omfattning: urologi, andrologi, dermatovenereologi.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostatan.

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom optimal kombination i ett enda förfarande, sådana fysikaliska faktorer som den dynamiska magnetiska och magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via-tumlaren kateter. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

Sålunda, irrigators tillåta katetrar samtidigt eller sekventiellt med lokal läkemedelsterapi uppträdande laserterapi apparat "LAST-02" och / eller elektrisk stimulering för elektrofores av prefixet "INTRAST".

Förekomsten av ett annat prefix - "INTRATERM" gör det möjligt att värma körteln samtidigt från två sidor: uretral och rektal.

АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.

För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.

Enheten gör att du kan arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.

Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Medicinska faktorer hos apparaten AMUS-01- "INTRAMAG"

Indikationer för användning:

 • Prostatit.
 • Kronisk uretrit (inklusive total uretrit).
 • Vesikulit, colliculi.
 • Peyronies sjukdom.
 • Uretral stricture.
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Akut infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
 • Tillståndet för akut stroke och hjärtinfarkt.

För mer effektiv behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma uretrit et al. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen av rörformiga kroppar vävnad till en temperatur av 45 ° C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering genom katetrar-irrigators ADR-01- apparat "INTRAMAG" (manliga versionen) och prefixet "MnDEP" för dynamisk flerkana elektropunktury på biologiskt aktiva punkter (BAP).

Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder prefixet "Tsvetorytm".

Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" -enheter (manlig version) och "LAST-02" möjliggör en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellemembranen hos ett patologiskt förändrat organ.

Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel enheten "AIR-U plus." Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på supportsidan.

Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".

Observera tack. För enkelhetens skull enhetens ADR-01 "INTRAMAG" och alla urologiska komplex, har vi utvecklat en speciell rack, som kan flyttas över soffan och tillsammans med den bifogade till radiator reser magnetfält utan en stav och bas.

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("manlig variant") för komplexa effekter i urologi

komplett uppsättning

Om produkten

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" ("manuell version") är avsedd för behandling av inflammatoriska sjukdomar i genitourinär sfär hos män, inklusive urogenital infektion med användning av ett magnetiskt fält i kombination med lokal drogbehandling och uppvärmning av prostata.


Tillämpningsområde: urologi, andrologi, dermatovenereologi.


Principen för behandling
De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostatan.


• АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingsvillkoren jämfört med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.
• För första gången blev det möjligt att effektivt behandla total uretrit hos män, förebygga komplikationer som prostatit, colliculit, vesikulit på grund av optimal lokal läkemedelsbehandling genom perforerade bevattningskateter.
• Enheten gör det möjligt att arbeta i ett stokastiskt läge (slumpmässigt införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.


Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.


Emitteren av det magnetiska fältet som reser

Indikationer för användning
• Prostatit.
• Kronisk uretrit (inklusive total uretrit).
• Vesikulit, colliculi.
• Peyronies sjukdom.
• Strängning av urinröret.


Kontra
• Systemiska blodsjukdomar.
• Akuta infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
• Tillståndet vid akut stroke och hjärtinfarkt.


Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder ett prefix "TSVETORITM".


Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" -enheter (manuell version) och "LAST-02" gör det möjligt att erhålla en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellmembranen hos ett patologiskt förändrat organ.


Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel apparaten "AIR-U plus". Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på sidsupport.


Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparater "Avimimus-1."


Observera tack. För att underlätta användningen av enheten AMUS-01- "INTRAMAG" och hela urologiska komplexet har vi utvecklat specialstativ, som kan röra sig över soffan och längs den med radiatorn på det löpande magnetfältet som är fixerat på det utan en stav och en bas.

Tekniska egenskaper hos AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version)

AMUS-01 INTRAMAG manuell version

AMUS-01-INTRAMAG manliga alternativ

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" är avsett för behandling av kronisk icke-specifik uretrit, rektal dysfunktion, samt behandling och profylax av prostatit.
Användningsområde: urologi, andrologi, dermatovenere Enheten är utrustad med en uppsättning elastiska katetrar-irrigatorer och värmare, vilket gör att behandlingen kan vara smärtfri och icke-traumatisk. Den yttre diametern hos uretralkatetrarna är 5 mm. Uppsättning katetrar
ADR-01- "INTRAMAG" har en frekvensinställning frekvens dynamisk magnetfält av rörelse (1-16 Hz) och tidsinställningen för timern förfarandet (1-15 min) med automatisk avstängning vid sin ände.

Anordningen är utrustad med en uppsättning elastiska katetrar-irrigatorer och värmare, vilket gör att behandlingen kan vara smärtfri och icke-traumatisk. Den yttre diametern hos uretralkatetrarna är 5 mm. Uppsättning katetrar
AMUS-01- "INTRAMAG" har en frekvensmätare med frekvensinställning av magnetfältets dynamiska rörelse (1-16 Hz) och en timerinställningstid för proceduren (1-15 min) med automatisk avstängning efter slutet.

1. Arbeta trågliknande yta av radiatorn.
2. Den platta delen.
3. Fäste.
4. Radiatorklämmor för vinkel och höjd.
5. Racket.
6. Stiftelsen.
7. Kabel för anslutning av radiatorn till kontakten

För mer effektiv behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma uretrit et al. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen av rörformiga kroppar vävnad till en temperatur av 45 0 C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering genom katetrar-irrigators ADR-01- apparat "INTRAMAG" (manliga versionen) och prefixet "MnDEP" för dynamisk flerkana elektropunktury på biologiskt aktiva punkter (BAP).
Vid behandling av sjukdomar som åtföljs av psykosomatiska sjukdomar rekommenderas att man använder prefixet "Tsvetorytm".
Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" -enheter (manlig version) och "LAST-02" möjliggör en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellemembranen hos ett patologiskt förändrat organ.
Behandling med enheten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att kombineras med LOD-terapi, till exempel enheten "AIR-U plus." Förfarandet för LOD-terapi ordineras vanligtvis omedelbart efter en session med AMUS-01- "INTRAMAG" för att fixa läkemedlet infört i urinröret i urogenitalt område. Varianter av behandlingsmetoder i anvisningarna till enheten "AIR-U plus" på supportsidan.
Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".
VARNING. För enkelhetens skull enhetens ADR-01 "INTRAMAG" och alla urologiska komplex, har vi utvecklat en speciell rack, som kan flyttas över soffan och tillsammans med den bifogade till radiator reser magnetfält.
Magnetfältet påverkar positivt biokemin i cellerna i prostatakörteln, vilket minskar djupet av positiv återkoppling vid syntesen av dess protein. Ur synpunkten av optimal fysioterapi är de variabla (sinusformade och pulserande) magnetfälten mer effektiva, vilket kan erhållas av AMUS-01-INTRAMAG.
För immunkorrigering vid behandling av kronisk prostatit föreslås att man applicerar sådana magnetfält till hjärnområdet med prefixet "COLONEL".

Hårdvarukomplex AMUS-01- "INTRAMAG"

Den används i urologi (manlig eller universell version av utrustningen) och i gynekologi (kvinnlig eller universell version av utrustningen); Det finns många bilagor till enheten. Ett brett utbud av möjligheter att använda i fysioterapi.

Produktbeskrivning

Priset på "INTRAMAG" för gynekologi är 78 000 rubel.

Priset på "INTRAMAG" för urologi: 85500 rubel.

Priset på den universella versionen av "INTRAMAG" för urologi och gynekologi: 102500 rubel.

Hårdvarukomplex "INTRAMAG" har ett antal funktioner. För proceduren finns alla nödvändiga apparater på hyllan.

Det finns en speciell hyllplan för katetrar, elektroder, kolvar från apparat AIR-U plus och hjälpämnen. Emitteren av magnetfältet från apparaten AMUS-01 - Intramag kan monteras på den nedre hyllan. Höjden mellan de nedre och mellersta hyllorna varierar inom ± 30 mm av medelvärdet tack vare de extra stolarna på stöden.

Det finns möjlighet att flytta höljet längs soffan. Åtgärden är att efter att ha förberett patienten och placerat honom på soffan, rackar han "efter sig", efter att han har utfört proceduren "körs av". På baksidan av hyllan finns ett 5-uttag med en gemensam strömbrytare och ett nätfilter som skyddar mot överspänning. (Kom ihåg att konsoler får ström för sina kretsar från basenheten AMUS-01- "INTRAMAG".)

Urologisk hårdvarukomplex "INTRAMAG" består av:

 1. Grundapparat AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version) används för att behandla kronisk ospecifik urinritning, samt behandling och förebyggande av prostatit. Med den nya metoden inses integrerad direkt exponering till slemhinnan av urinröret längs dess hela längd sådana terapeutiska faktorer som: mikromassage, bevattning och sköljläkemedelslösning, magnetophoresis läkemedlet in i urinröret, och prostatakörteln.
 2. Emitter av det magnetiska fältet för resande magnetfält.
 3. Prefix "INTRATERM" till apparaten AMUS-01- "INTRAMAG". Med den inträffar egenmakt antibakteriell och antiinflammatorisk terapi av uretral och rektal genom upphettning till en temperatur av 45 ° C och vid ett djup av 5 mm och mukösa rörformiga organ intill prostatakörteln.
 4. Prefix "INTRASTIM" till Intramag-apparaten för att utföra proceduren för elektrostimulering och elektrofores vid behandling av prostatit.
 5. Prefixet "MnDEP" till Intramag-apparaten för flerkanals dynamisk elektropunktur.
 6. Prefix "Tsvetorytm" till apparaten "Intramag" för korrigering och behandling av psykotiska störningar.
 7. Apparat "AIR-U plus" Det används för att behandla impotens, oavsett graden, som kan manifesteras som en liten kränkning av erektion, och dess fullständig frånvaro, eliminering av degenerativa förändringar i det vaskulära systemet av penis, återställa dess trofism, såväl som för att förbättra blodtillförseln till prostatan och urinrörsslemhinnan.
 8. "Headband" - är en radiator av resande magnetfält för behandling av kronisk prostatit genom korrigering av immunitet genom verkan av ett löpande magnetfält på centrala nervsystemet (CNS).
 9. Enheten "LAST-02" Det är en direkt effekt på slemhinnan hos den rörformiga kroppen (uretra, rektum), den röda laserstrålning för behandling av kronisk uretrit och prostatit i steg banala exacerbation hos män.

Apparat AMUS-01-INTRAMAG (kvinnlig version)

Anordningen ADR-01 "INTRAMAG" ( "kvinnlig version") är avsett för behandling av kronisk adnexit, liksom behandling och förebyggande av uretrit, fetma, salpingit, salpingoophoritis, ganglionevritov, cervicit, endometrit, cystit och tsistalgii.

Användningsområde: Gynekologi.

Principen för behandling

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning.

Utmärkande egenskaper

Apparaturens särdrag AMUS-01- "INTRAMAG" är att tillsammans med skapandet av en "depå" av ett läkemedelspreparat i lesionen har läkaren möjlighet att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom den optimala kombinationen i ett förfarande av sådana fysikaliska faktorer som dynamisk magnetbehandling och magnetophores, hypertermi med hjälp av en vaginal eller rektal katetervärmare. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation.

Samtidigt tillåter bevattningskatetrar simultan eller sekventiell lokal läkemedelsbehandling att utföra laserterapi med en apparat "LAST-02" och / eller elektrostimulering med elektrofores från prefixet "INTRASTIM".

Indikationer för användning

· Kronisk adnexit (salpingo-oophorit).

· Kolpit (vaginit), vulvovaginit.

· Cystitis och cystalgi.

Pre-gestationsberedning av endometrium.

· Endocervicit (om det finns ett prefix "VAC-01").

Kontra

Systemiska blodsjukdomar.

· Akuta infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).

· Förhållanden vid akut stroke och hjärtinfarkt

För effektivare behandling trihomonadnyh, klamydia, ureaplasma infektioner och andra. STI för att förbättra den terapeutiska effekten av anordningen kan dessutom utrustade med prefix "Intraterm" för reglerade uppvärmningen vävnaderna i vagina, urinröret, livmoderhalsen, livmodern, livmoderhalsen till en temperatur av 45 ° C, "INTRAST" elektrofores och elektrostimulering via irrigators, katetrar apparat ADR-01- "INTRAMAG" (kvinnliga versionen), prefixet "ACV-01-TRIM" för effektiv rehabilitering endocervix för att behandla kronisk endocervicitis och prefixet "MnDEP" för flerkanalig th dynamisk elektropunktur till biologiskt aktiva punkter (BAT).

Gemensam användning av AMUS-01- "INTRAMAG" (kvinnlig version) och "LAST-02 "gör det möjligt att erhålla en magnetolaser-effekt på protein-lipidcellmembranen hos ett patologiskt förändrat organ.

Vid behandling av sjukdomar, tillsammans med psykosomatiska sjukdomar, rekommenderas att använda prefixet "Colororrhythm".

Tillsammans med behandlingen på apparaten AMUS-01- "INTRAMAG" rekommenderas att använda vibro-massage med hjälp av apparaten "AVIM-1".

Varning. För enkelhetens skull enhetens ADR-01 "INTRAMAG" och alla gynekologiska komplex, har vi utvecklat en speciell rack, som kan flyttas över soffan och tillsammans med den bifogade till radiator reser magnetfält utan en stav och bas.

Tekniska specifikationer

Inställningsområde för procedurtid 1-15 min

Diskrethet att ställa in procedurens gång 1 min

Amplitudvärdet för den magnetiska induktionen i driftläget på ytan av emitteren i det magnetiska fältet som rör sig:

a) vaginal 15 + 10% mT

b) parvis prismatisk 43 + 10% mT

Naturen av magnetfältet är en växlande löpande pulserande körning

Frekvensen för förändring av fältet för varje solenoid i radiatorn:

a) i regimen av ett alternerande fält på 50 Hz

b) i regimen med ett pulserande fält på 100 Hz

Antal magnetfältkällor i emitter 6

Frekvensområde för modulering av magnetfältet i emitteren, inte mer än 1-16 Hz

Diskretiteten för modulationsfrekvensinställningen är 1 Hz

Antal samtidigt anslutna till enhetsemitterarna i magnetfältet 2 st.

Övergripande dimensioner av magnetfältets emitter:

Vaginal ø30х150

prismatisk 70x45x130 mm

Dimensioner av uretriska katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare:

Längd 150 mm

diameter 5 mm

Längden på den perforerade delen av uretrisk bevattningskateter är 60 mm

Storlekarna av vaginala (rektala) katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare:

Längd 150 mm

diameter 10 mm

Längden på den perforerade delen av den vaginala (rektala) irrigatorkatetern är 20 mm

Temperaturen på ytan på urinröret och vaginala (rektala) värmare är 41 ± 2 ° C

Genomsnittlig livslängd för enheten, inte mindre än 5 år

Effekt som förbrukas av apparaten från nätverket 220 V 50 Hz, högst 40 V · A

De övergripande dimensionerna för den elektroniska enheten är 224 × 198 × 130 mm

Apparatens massa (ingår), högst 4,5 kg

För säkerheten följer enheten GOST R 50267.0-92 och tillverkas i den elektriska säkerheten, som en produkt av klass I-arbetsdel av typ B.

Enheten är konstruerad för drift under normala klimatförhållanden och motsvarar klimatförhållandet i UHL kategori 4.2.

Förpackningsinnehåll

Namn Belopp

Apparatens elektroniska enhet AMUS-01- "INTRAMAG" 1 st.

Strömförsörjningskabel på den elektroniska enheten 1 st.

Vaginal emitter av resande magnetfält 1 st.

Twin prismatisk radiator av det magnetiska fältet 1 pc.

Kateter-irrigator urethral 5 st.

Kateter-irrigator vaginal (rektal) 5 st.

Vaginal (rektal) katetervärmare 3 st.

Kateter-irrigator uretral D = 3,3 mm 5 st.

Bruksanvisning (3.5M) 1 st.

Tillverkare Ryssland

Garanti 12 månader

Ytterligare utrustning AMUS-01- "INTRAMAG"

Kateter-irrigator uretral D = 5,0 mm (M) 700 gnidning

Kateter-irrigator uretral D = 3,3 mm (M) 700 gnidning

Bevattningskateter rektal 700 gnidning.

Kateter-irrigator uretral D = 5,0 mm (H) 700 gnid.

Kateter-irrigator uretral D = 3,3 mm (H) 700 gnid.

Kateter-irrigator vaginal 700 gnid.

Katetervärmare uretral (M) 850 gnid.

Katetervärmare rektal 850 gnid.

Vaginal katetervärmare 850 gnid.

Kateter-massager uretral 2 000 gnidning.

Emitter BMP (M) rektal 2 500 gnid.

Emitter BMP (M) (perineal) 8 500 gnid.

Emitter BMP (F) 6 000 gnid.

Radiator BMP prismatisk (1 par) 7 000 gnid.

Amus 01 intramag

Vår klinik är en av de första icke-statliga medicinska institutionerna i Moskva och grundades för att ge boende i huvudstaden modern behandling, kvalitetsdiagnostik och förebyggande underhåll.

Kliniken lanserades inom skyddsområdet för kvinnors hälsa, moderskap och barndom och idag är vi Moskva ledande centrum.

Med tiden har utbudet av våra tjänster ökat - och nu är vi stolta över att erbjuda våra patienter ett systematiskt tillvägagångssätt vid diagnos och behandling av alla sjukdomsgrupper.

Huvudfunktionerna i vår klinik:

 • vårt lag av läkare valde vägen för europeisk medicin, när kliniken kan ge hela komplexet av diagnostik och behandling;
 • vi genomför komplexa diagnostiska program, så sannolikheten för medicinska fel är praktiskt taget eliminerad;
 • De behandlingsmetoder som används av oss liknar dem som används av de ledande europeiska medicinska centra, medan patienten inte behöver resa utomlands och betala för mycket.
 • Dessutom utför vi kontinuerlig övervakning med alla möjliga medel idag: laboratoriekontroll, hårdvaruundersökningar, konsultationer av specialister, medicinsk behandling i varje steg, vilket signifikant ökar behandlingens effektivitet och ger bra resultat.
 • vår klinik ger en utmärkt servicenivå för patienterna i polykliniken och sjukhuset: vi har inga köer, det finns ingen respektlös inställning till personalen;
 • och för att inte förlora rykten hos en högklassig medicinsk klinik ger vi varje patient möjlighet att kontakta Quality Control Service och uttrycka sin åsikt om servicenivån eller föreslå förbättringar av arbetet.

Söka hjälp i "Human Health Clinic" är en garanterad, snabb medicinsk hjälp!

Apparat Amus-01 Intramag (Male version)

Apparat AMUS-01- "INTRAMAG" är avsett för behandling av kronisk icke-specifik uretrit, rektal dysfunktion, samt behandling och profylax av prostatit.
Omfattning: urologi, andrologi, dermatovenereologi.
Implementerar en ny teknik för integrerade direkt exponering till slemhinnan av urinröret längs dess längd efter terapeutiska faktorer: mikromassage, bevattning och lavage läkemedelslösning, magnetophoresis drog in i urinröret, och prostatakörteln

Detta möjliggör 5-6 sessioner för att uppnå en signifikant koncentration av läkemedlet i lesionen och uppnå en stabil terapeutisk effekt.

АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.

För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.

Anordningen är utrustad med en uppsättning elastiska katetrar-irrigatorer och värmare, vilket gör att behandlingen kan vara smärtfri och icke-traumatisk. Den yttre diametern hos uretralkatetrarna är 5 mm.

AMUS-01- "INTRAMAG" har en frekvensmätare med frekvensinställning av magnetfältets dynamiska rörelse (1-16 Hz) och timern ställer in procedurens gång (1-15 min) med automatisk avstängning i slutet.

Gör det möjligt för dig att arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig inkludering av fältkällor i emitteren) som den mest fysiologiska, med undantag för kroppsberoende till effekterna av fältet.

Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Tekniska egenskaper hos AMUS-01- "INTRAMAG" (manuell version)

Amplitudevärde för magnetisk induktion i driftläget på axeln i arbetsområdet för magnetfältets emitter, mT:
a) i zonerna av fältets maximala 17 + 10%
b) i zonerna med minst fältet 10 + 10%

Övergripande dimensioner av magnetfältets emitter, mm 70х65х200

Frekvensområde för modulering av magnetfältet i radiatorn, Hz, inte mer än 1 - 16

Frekvensen för förändring av fältet för varje solenoid i radiatorn, Hz:
a) i växlingsfältet 50
b) i regimen för det pulserande fältet 100

Antal solenoider i emitter 6

Dimensioner av uretriska katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare, mm:

längd 300
diameter 5

Dimensioner av rektal katetrar-irrigatorer och katetrar-värmare, mm:
längd 150
diameter 10

Temperaturen på ytan på urinröret och

rektala värmare (ej justerbar), ° С 41 ± 2

Effekt som förbrukas av enheten från AC 220V + 10%

Apparat Amus-01 Intramag ("manlig variant")

De terapeutiska egenskaperna hos den anordning baserad på de uttryckta antiinflammatoriska, antiedematous, analgetiska åtgärder och foretisk reser magnetfält exciteras i radiatorn samt förmågan att leda lokala läkemedelsbehandling med samtidig uppvärmning av prostata zhelezy.Oblast ansökan: urologi, andrologi, Derma-könsnervologi.

Apparatens speciella egenskaper AMUS-01- "INTRAMAG" är det, tillsammans med skapandet av ett "depå" av ett läkemedel i läsningsfokuset, har läkaren förmågan att påverka vaskulär ton och blodflöde i bäckenområdet.

Detta uppnås genom optimal kombination i ett enda förfarande, sådana fysikaliska faktorer som den dynamiska magnetiska och magnetophoresis, hypertermi via urinrörets eller rektal värmare kateter, en mikro prostatisk zonen via-tumlaren kateter. Kombinationen av dessa faktorer möjliggör terapeutiska 5-6 sessioner för att uppnå betydande koncentrationer av läkemedel i lesionen och erhålla en stabil terapeutisk effekt.

Sålunda, irrigators tillåta katetrar samtidigt eller sekventiellt med lokal läkemedelsterapi uppträdande laserterapi apparat "LAST-02" och / eller elektrisk stimulering för elektrofores av prefixet "INTRAST".

Förekomsten av ett annat prefix - "INTRATERM" gör det möjligt att värma körteln samtidigt från två sidor: uretral och rektal.
АМУС-01- "INTRAMAG" tillåter 3-4 gånger att förkorta behandlingstiden i jämförelse med kända metoder för tvättning och instillation. Även för en lång tid sedan, behandling av män, i regel, åtföljs av restaurering av sexuell funktion.

För första gången var det en effektiv behandling av total uretrit hos män, förebyggande av komplikationer, såsom prostatit, kollikulit, vesiklar på bekostnad av optimal lokal läkemedelsterapi genom de perforerade kateter irrigators.

Enheten gör att du kan arbeta i ett stokastiskt läge (oavsiktlig införlivande av fältkällor i radiatorn) som den mest fysiologiska, med undantag av organismens beroende av fältets effekter.

Magnetfältkällorna (solenoiderna) är placerade inuti takkroppen och den platta delen av radiatorn. Radiatorens form upprepar de anatomiska egenskaperna hos perineum, vilket gör det möjligt att öka induktionen av magnetfältet i den bakre delen av urinröret och prostatakörteln. Detta ökar magnetfältets framsynthet och ger bättre möjligheter till mikromassage med hjälp av en massagekateter. Vid användning av denna radiator utan införande av katetrar (irrigatorer, en värmare, en massager) kan en magnetoterapiprocedur utföras i patientens sittposition. I detta fall rekommenderas att kombinera magnetoterapi med rektal administrering av läkemedlet (vitaprost, prostatilen etc.) i form av suppositorier.

Indikationer för användning

 • Prostatit.
 • Kronisk uretrit (inklusive total uretrit).
 • Vesikulit, colliculi.
 • Peyronies sjukdom.
 • Uretral stricture.
Kontra
 • Systemiska blodsjukdomar.
 • Akut infektionssjukdomar (inklusive urogenitalt område).
 • Tillståndet för akut stroke och hjärtinfarkt.