Huvud
Analyser

Behandling av prostatit med hjälp av aloe: användbara egenskaper om recept

Aloe är en av de mest användbara plantorna, vars spektrum är tillräckligt bred.

Det minskar koncentrationen av skadliga giftiga ämnen i kroppen, innehåller vitaminer i grupp C, B, E, A, liksom mikrodelar.

Aloe kan också avsevärt stärka den mänskliga immuniteten. Denna fantastiska växt används aktivt för behandling av sjukdomar i nervsystemet, hjärt-, matsmältnings- och urinvägarna.

Särskilt effektiv är aloe vid behandling av prostatit, vilket påverkar prostatakörteln. Med rätt användning kan du eliminera fokusen på inflammation. Så hur korrekt applicerar aloe i prostatit?

symptom

Denna sjukdom anses vara den vanligaste hos män. Prostatan är ett organ som ligger något under blåsan i bäckenhålan. Det omger blåsans nacke och urinrörets ursprungliga område. Kroppen är kapabel att släppa ut en viss del av den seminalvätska, men samtidigt är det inte nödvändigt för samlaget.

De viktigaste symptomen på den inflammatoriska processen i prostatakörteln är:

 • outhärdlig smärta i underlivet;
 • upprörd urinering
 • brist på sexuell lust och erektion
 • förändring i spermiernas volym och kvalitet;
 • Ejaculationsstörning.

I regel kännetecknas kronisk prostatit av en lång och smärtsam kurs.

Hos vissa patienter förekommer det utan några karakteristiska kliniska symptom.

Användbara egenskaper hos växten

Aloe Vera juice med prostatit är ett välkänt medel, vilket är mycket effektivt. För närvarande, tack vare utvecklingen av forskare, har denna växt lärt sig att skapa extrakt och vissa mediciner.

Vissa recept baserade på denna ingrediens har använts för att behandla vissa sjukdomar under en längre tid. Det är därför för de män som inte är förstahand om problemet som kallas prostatit, kommer detta ämne att vara relevant.

Utdrag av växtjuice används aktivt i medicin, eftersom det innehåller sådana komponenter:

 • aminosyror som hjälper till att upprätthålla integriteten hos kroppens cellulära strukturer och också bidra till deras välfungerande funktion;
 • vitaminkomplex, i synnerhet grupper såsom B, C, PP, H och E;
 • enzymer;
 • zink i ökad koncentration;
 • emodin, vilket främjar reglering av självförstöring av främmande eller patologiskt transformerade celler;
 • acemannan, som hjälper till att aktivera de naturliga makrofagen, och de börjar en aktiv kamp mot maligna tumörer;
 • proteas, vilket är ett komplett komplext proteinstruktur som skadar främmande cellers kuvert, vilket resulterar i att den senare blir sårbar för den naturliga funktionen att skydda kroppen.
 • proteinföreningar, som inkluderar kraftfulla antioxidanter som hjälper till att minska inflammation;
 • antrakinonföreningar som minskar smärta.

En sådan effektiv komposition, säger att aloe vera behandla prostatit hjälper mycket effektivt, samtidigt som man stärker människornas immunitet i allmänhet.

Alla läkemedel baserade på aloe vera har följande effekter:

 • undertryck inflammation, på grund av vilket de påverkade vävnaderna i prostatakörteln börjar återhämta sig mycket snabbare;
 • helt lindra puffiness och smärta;
 • delta i processen med flytning av blodet, tack vare vilket trycket släpps i prostatakörteln;
 • förbättra mikrocirkulationen i blodplasma, vilket är fördelaktigt för alla organ i det lilla bäckenet, eftersom de metaboliska processerna accelereras i dem;
 • returnera erektion och öka libido;
 • förstöra patogena bakterier
 • leda till spermatozoas aktivitet och förlänga livscykeln
 • främja snabb återhämtning och reparera skadade celler;
 • ha en fördelaktig helande effekt på slemhinnorna;
 • öka immunitet
 • hjälpa röda blodkroppar att återhämta sig
 • öka elasticiteten hos kärlens väggar.

Hur man använder aloe från prostatit?

Innan du börjar behandla denna växt, måste du besöka din läkare för att konsultera. Detta är nödvändigt för att han ska kunna göra en detaljerad undersökning och undersökning av patienten.

Dessa åtgärder kommer att bidra till att göra den korrekta diagnosen och föreskriva lämplig behandling.

Att terapi med hjälp av aloe hjälpte till att bli av med prostatit, är det nödvändigt att bestämma graden av lesion i prostatakörteln. Om sjukdomen är i ett tidigt skede rekommenderas det att försöka använda folkmedicinska åtgärder för att eliminera det.

För att uppnå maximala resultat borde de vara en ytterligare komponent av medicineringsbehandling. Om du bara använder aloe, blir det positiva resultatet mycket svårt att uppnå.

Behandling av inflammation i prostatakörteln genomförs genom följande effektiva recept:

 1. bör förbereda sådana ingredienser: 500 g blad av aloe, 500 ml honung och 500 ml vin. Den medicinska växten bör slipas i förväg. Därefter måste alla komponenter blandas tills en homogen massa erhålls och placeras i en ren och torr behållare av glas eller plast med ett tätt lock. Sätt i behållaren med kompositionen i kylskåpet i sju dagar. Vid slutet av den önskade perioden måste blandningen noggrant filtreras. Ta en tesked tre gånger om dagen. Efter en vecka - en matsked tre gånger om dagen;
 2. användningen av nyskurna aloeblad. Denna växt får användas obehandlad. Dagligen på morgonen före frukost måste du äta cirka två löv, som måste rengöras. Det finns ett annat knep: cirka två veckor före ingångsintaget bör växten sluta vattna. Således förvärvar dess saft en mer specifik smak, eftersom den blir koncentrerad. Omkring femton minuter efter att du fått det, får du äta honung;
 3. att förbereda ett recept du behöver för att förbereda aloe och växtbaserade samling. Läkemedlet används för lotioner. Det är nödvändigt att ta ett stort blad av en växt och att slipa den i köttkvarn. Du kan också använda en mixer för detta. Den beredda blandningen bör blandas med en örtkollektion, vars växter har antiinflammatorisk, anestetisk och återställande effekt. Alla komponenter kan förekomma i samma samling i lika stora proportioner. De måste bryggas och insisterade på en kvart i timmen. Därefter filtreras den kokta buljongen och blandas med krossad aloe. Läkemedlet ska sättas på en steril vävnad och kläms. Sådan mirakulös komprimering bör hållas på det drabbade området i trettio minuter;
 4. Det är nödvändigt att förbereda produkter som röd rot (100 g) och vodka (250 ml). Denna rot kombineras perfekt i terapi med aloe. Det är viktigt att ta hänsyn till en punkt: dessa ingredienser ska konsumeras separat. En paus mellan användningen bör inte vara mer än en timme. Roten ska hällas med vodka och lämnas för att infusera i en vecka. Ta den produkt du behöver om tjugo droppar per hundra milliliter rent vatten. Gör detta helst före sängen.

Det är viktigt vid behandlingen av speciella läkemedel, som innehåller en ingrediens som aloe. De flesta geler som baseras på det är nittio procent som består av denna koncentrerade växt.

Behandling av prostatit med hjälp av aloe

Hittills blir fytoterapi alltmer populär bland ytterligare metoder för behandling av olika sjukdomar. Traditionell medicin har ett antal fördelar: medicinska örter kan konsumeras samtidigt som man tar mediciner, och det finns praktiskt taget inga kontraindikationer för dem. En växt som aloe eller centennial används ofta för att behandla prostatit. På grund av dess användbara egenskaper, förbättrar denna växt blodtillförseln i prostata, vilket minskar inflammation i den. Även aloe i prostatit används för att påbörja någon antiseptisk effekt; ökar immuniteten, hjälper kroppen att bekämpa inflammation.

struktur

De goda egenskaperna hos aloe har bero på sin juice, som består av en mängd spårämnen:

 • Olika grupper av aminosyror som stöder normal cellmetabolism.
 • Flera grupper av vitaminer och mineraler (B, C, E, PP), som ger celler med mat och energi.
 • Enzymer och vissa proteinföreningar som har en antioxidant effekt.
 • Proteas, vilket bidrar till förstörelsen av smittsamma medel som orsakade inflammation.
 • Antrakinon, som har smärtstillande effekt.

Aloe juice är rik på olika spårämnen!

Läkande egenskaper

På grund av sin unika sammansättning har aloe många positiva effekter:

 1. Antiinflammatorisk effekt uppnås genom att blodtillförseln av celler i prostatakörteln förbättras.
 2. Analgetisk effekt.
 3. Anti-edematös effekt uppnås genom att öka mikrocirkulationen i prostata och spädning av blodet.
 4. Starkare antibakteriell effekt i kombination med antibiotika.
 5. Ökad sexuell lust och kvalitet hos spermier.
 6. Förbättring av regenerering av skadade vävnader.
 7. Förbättra kroppens försvar.
 8. Öka kvaliteten på röda blodkroppar vid förstärkning av det inre skalet i blodkärlen.

Metoder för applicering

Alo från prostatit används på två sätt:

 • Enteral administrationsväg. Aloe i detta fall tas oralt i en krossad form eller i rektum introduceras i form av mikroclyster.
 • Parenteral administreringsväg. I detta fall används en beredning framställd av ett extrakt av aloe, som administreras subkutant.

Recept för aloe i prostatit

Det finns flera recept för användning av aloe vera, vi kommer att överväga dem mer detaljerat:

 1. Det enklaste receptet är användningen av löv av växter i ofylld form. Ta aloe på morgonen på tom mage, en enda dos av det är 2-3 cm ark. Behandlingsförloppet är en månad. Det är viktigt att komma ihåg att en del av anläggningen måste tvättas före användning. Det rekommenderas att inte vattna aloe vera i en och en halv till två veckor före den avsedda användningen - på grund av detta blir växten den mest koncentrerade.
 2. Honunginfusion med krossad aloeblad är det vanligaste receptet. Att framställa den erforderliga 500 ml bivax, bovete, lind honung eller (viktigast av allt, att den har en flytande konsistens), 500 ml av halvsöta vin och 500 g krossade växter.

Det mest populära receptet för prostatit: honung, aloe och vin

Instruktioner för matlagning:

 • Finhacka plantans löv.
 • Alla ingredienserna placeras i en skål och blandas noggrant.
 • Placera den resulterande blandningen i en behållare med ett vältäckt lock och sätt i kylskåpet i 7 dagar.
 • Efter en vecka ska tinkturen avlägsnas från kylskåpet och filtreras.

Specialister rekommenderar ett visst system för applicering av denna infusion:

 • Applicera 5 ml (1 tsk) under de första 7 dagarna. Läkemedlet administreras 3 gånger om dagen innan man äter.
 • Efter 7 dagar ökas den enliga dosen till 15 ml (1 matsked). Frekvensen och användningsförhållandena förblir desamma.
 1. Tinktur av röd rot och aloe.

För att förbereda detta recept måste du förbereda en tinktur av en röd rot eller köpa den i ett apotek.

 • För självförberedande tinktur behöver du en röd rot (100 g) och vodka (250 ml). Det tar en vecka att insistera.
 • I detta fall ska tinktur och aloe tas separat (tidsintervallet ska vara minst 1 timme). Det är nödvändigt att ta 18-20 droppar, tidigare utspädda i 200 ml vatten.

För applicering av aloejuice med prostatit i rektum finns följande recept:

 1. Det första receptet används för att göra lotioner. För att göra detta behöver du en växtbaserad samling av växter som har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt: kamomill, Johannesjurs eller nässla. Krossad aloe är den andra ingrediensen.
 • Herbal samling häll kokande vatten med en hastighet av 15 gram per 250 ml kokande vatten, insistera i ungefär en halvtimme.
 • Sedan blandas den erhållna spända infusionen med krossade aloeblad till en homogen massa som måste sättas på gasväv och, något pressande, appliceras på sårpunkten.
 1. Det andra receptet tjänar till framställning av mikroclyster från kamomill och aloe.
 • Det är nödvändigt att insistera på kemistens tusensköna (20 blommor per 120 ml kokande vatten) i 3 timmar. Sedan resulterar den resulterande infusionen och blandas med 1 tesked aloe och 1 tesked honung.
 • Värm blandningen till 40 grader.
 • Att komma in är nödvändigt i en rektum för natten.

Om du inte vill förbereda botemedlet själv kan du köpa ett färdigt läkemedel i ett apotek

Om en person inte vill förbereda en läkningsmedel själv, så finns det ett alternativ alternativ - Aloe Vera. Detta är en färdigberedning, 90% bestående av aloe och 10% - från en drickgel. Preparatet bör tas enligt följande:

 • Den första veckan med 10 ml 3 gånger om dagen före den förväntade måltiden.
 • Den andra veckan av en enstaka dos ökar till 20 ml.
 • För den tredje veckan ökas en enstaka dos till 30 ml.

Injektioner av aloe med prostatit

Oftast föreskrivs injektioner för patienter med kronisk form av prostatit. För parenteral administrering används aloe, som finns i ampuller med 1 eller 2 ml. Injektioner administreras subkutant. Aloe vera-injektioner med prostatit utförs en gång om dagen i 1-2 ml i 30 dagar. Med kronisk form av sjukdomen utförs upprepad kurs varje kvartal. I enskilda fall kan dosen ökas, men kontraindiceras för att öka den över 4 ml.

Det är viktigt att veta att behandling av prostatit med aloe kräver en lång mottagning. Den önskade effekten av injektioner uppnås efter en och en halv till två veckor, och från egna beredda råmaterial, efter 1-2 månader. Därför rekommenderar experter att ta aloe som behandling för prostatit i samband med läkemedelsbehandling.

För behandling av prostatit rekommenderas att ta aloe tillsammans med läkemedelsbehandling

Nackdelar med fytoterapi med aloe juice

Trots dess användbara egenskaper har aloe vissa kontraindikationer. Till exempel kan personer som är utsatta för allergier utveckla urtikaria, en allergisk reaktion som kännetecknas av utslag av kliande blåsor på huden. Också i vissa människor är individuell aloeintolerans möjligt, i närvaro av vilken patienten endast upplever försämring.

När du använder denna växt kan du inte vägra att ta antibakteriella läkemedel. Aloe ökar endast effekten av antibiotika i prostatit, men ersätter inte dem helt. Därför bör behandlingen av infektiös prostatit inte begränsas till fytoterapi.

En annan liten nackdel med att använda aloe är den komplexa doseringen av dess innehållande medicinska råmaterial.

förebyggande

För att förhindra exacerbationer av kronisk form av prostatit, rekommenderar läkare att ta aloe och honung i 3 veckor. Förloppet av denna terapi utförs kvartalsvis. Komponenterna kan tas ihop eller separat.

Förutom regelbundet intag av aloe från prostatit, är det nödvändigt att följa allmänna förebyggande åtgärder:

 • Undvik superkylning.
 • Behandla sjukdomar i tarm och urogenitalt system i tid.
 • Utesluta promiskuitet.
 • Tillåt inte bildandet av skador som försämrar blodcirkulationen i bäckenorganen.

Prostatit - är en allvarlig sjukdom som kan leda till oönskade komplikationer såsom prostatacancer eller adenom, pyelonefrit, och i värsta fall till infertilitet prostatit. Därför kräver denna sjukdom snabb behandling och regelbundna besök hos en urolog. Var frisk!

Varje läkare kommer att erbjuda dig ett antal sätt att behandla prostatit, från trivial och ineffektiv, till radikal

 • du kan regelbundet ta en behandling med tabletter och rektalmassage, gå tillbaka var sjätte månad;
 • du kan lita på människornas medel och tro på ett mirakel;
 • gå till operation och glöm sexlivet...

Alo med prostatit

Alo för prostatit används på grund av närvaron av ett stort antal användbara egenskaper. Fytoterapi kan alltid hjälpa till att hantera symtomen på sjukdomen, och inflammation i prostata är inget undantag. Aloe bland alla växter har en av de mest kraftfulla sårläkande åtgärderna, det minskar även smärta och lindrar inflammation. Juice växter används också vid behandling av många sjukdomar. I den här artikeln kommer vi att berätta vilken typ av användbara egenskaper aloe har, vilka effekter kan förväntas av det med prostatit och hur man gör mediciner med den.

Grundläggande information om prostatit

Prostatit kallas inflammatorisk prostatasjukdom - penis hos en man som är ansvarig för dess styrka, produktion av friska spermier, överlappningen av urinröret under intimitet. Dess nederlag kan uppstå av följande skäl:

 • Infektion med virus, svamp, bakterier
 • Minskad immunitet
 • Störning av blodcirkulationen
 • Sedentary livsstil
 • Missbruk av alkohol, cigarettrökning
 • Skador, konsekvenser av verksamheten

Hos äldre män kan prostatit uppstå på grund av hormonella misslyckanden, förändras ålder. Hos unga människor sker det alltmer på grund av stress, känslomässig överansträngning, för mycket fysisk ansträngning. Också kan prostatitens skyldige vara lång avhållsamhet, hypotermi, undernäring.

Hos män över 50 år överstiger sannolikheten för att utveckla sjukdomen 50%. Därför bör representanter för det starkare könet i vuxenlivet ständigt följa förebyggandet av sjukdom, där aloe kan hjälpa.

Symtom som är karakteristiska för prostatit är:

 1. Smärta vid urinering
 2. Föroreningar av pus, blod i urinen
 3. Förnedring
 4. För tidig utlösning
 5. Hyppig uppmaning att gå på toaletten, särskilt på natten

Ju mer omfattande inflammationen är desto mer smärta känns patienten. Med en exacerbation av patologi kan hon till och med ge tillbaka. Mannen blir nervös, irriterad, tk. kommer att förlora sexuell konsekvens. Mot denna bakgrund kan komplex eller depression utvecklas som inte kommer att bidra till återhämtning. Därför är det viktigt att använda ett helt komplex av läkemedel för att ge människors hälsa i ordning.

Traditionell medicin kommer inte att vara den sista metoden vid behandling av prostatit. Dess effektivitet har bevisats av årtionden av framgångsrik användning av olika örter och växter. När inflammation i prostata används oftast, aloe, pumpa frön, ginseng, vitlök, Ivan-te. Den första av dem vi kommer att berätta idag.

Farmakologiska åtgärder av aloe

Aloe - denna fleråriga växt, vi har mer känt under namnet "århundradet". För medicinska ändamål används bladen. Det är i dem att alla användbara ämnen är koncentrerade. För män är det möjligt att injicera aloe med prostatit, ta sin juice inuti eller använda den i mikroclyster. Vilka är de goda egenskaperna hos aloe?

 • Minska svullnaden av vävnader
 • Förhindra stillastående fenomen på grund av utspädning av blod
 • Ökad styrka
 • Förstärkning av kroppens skyddande funktioner
 • Stärka kärlväggarna, öka deras elasticitet

Ovanstående tillåter prostatakörteln att återhämta sig snabbare från inflammation och förhindra utveckling av goda eller maligna neoplasmer. De senare är särskilt farliga för människoliv, om inte i tid för att påbörja behandling. Det är också värt att notera att aloe anses vara ett naturligt antibiotikum, vilket innebär att det kan klara av prostatit orsakad av infektion. Detta kommer att minska intaget av apotek antibiotika, och därmed skadan de tar med kroppen.

Tack vare aktiva ingredienser kan växten signifikant minska inflammation, varigenom patienten känner smärta och obehag. Ju mindre de är, ju mer smärtfritt är det att urinera. På grund av inflammation stiger temperaturen i organet också, och det stör den normala utvecklingen av spermatozoa (de behöver vissa villkor). Utan det kommer spermierna igen att bli friska, och dess kvantitet kommer att öka.

Förutom prostatit kan aloe användas vid behandling av prostataadenom, infertilitet, vesikulit, pyelonefrit, med inflammation i urinblåsan. För alla är sådana egenskaper hos växten som immunostimulerande, antiinflammatorisk, regenererande viktiga. Om vi ​​ser inte bara bäckenet, men hela kroppen, kan bladen att ta itu med astma, eksem, trofiska sår, rinit, gastrit, aptitlöshet, nervösa besvär.

Sammansättning av aloe

Alo innehåller mer än 200 olika biologiska element. På grund av sitt arbete är ovanstående åtgärder möjliga. Största delen av växtens massa är vatten (ca 97%), resten ligger i:

 1. Aminosyror (äppelsyra, bärnsten, citron etc.)
 2. Vitaminer (B, A, C, E)
 3. Betakaroten
 4. allantoin
 5. flavonoider
 6. Enzymer, tanniner, hartser, eteriska oljor etc.

Låt oss överväga vilka fördelar några av dessa ämnen kan få till kroppen. Appelsyra stimulerar metaboliska processer, förbättrar blodcirkulationen, ökar aptiten. Med detta förbättras matsmältning, antiinflammatoriska och anti-ödemeffekter uppträder. Succinsyra kan hämma oxidativa processer i kroppen, förstöra toxiner (inflammerade vävnader producerar dem i stora mängder), återställa aktiviteten i centrala nervsystemet.

Vitamin A skyddar kroppen från olika patogena mikroorganismer, accelererar regenerering av skadade vävnader, är en stark antioxidant. Vitaminerna i grupp B deltar praktiskt taget i alla processer, därför är deras brist fylld med dåligt hälsotillstånd. Med prostatit bidrar de till att förbättra humör, lindra smärta, bli av med dysuri. E-vitamin är en annan antioxidant som inte tillåter inflammerade vävnader att mutera till cancer. Med honom kommer en man att öka sin effektivitet, anpassa den hormonella bakgrunden.

Betakaroten utövar en skyddande effekt på den försvagade organismen, minskar sannolikheten för att utveckla ateroskleros. Stöder aktiviteten i prostatakörteln. Med det blir kroppen mycket lättare att bekämpa infektionen, om det finns en. Allantoin är ett ämne som är särskilt användbart för huden, men för män med prostatit är dess antibakteriella verkan viktig, liksom förmågan att accelerera celltillväxten. Enzymer har ett stort antal terapeutiska egenskaper:

 • Accelererande metabolism
 • Förbättring av CNS
 • Underhåll av problemfritt arbete i hjärtat
 • Underhåll av immunitet
 • Avlägsnande av toxiner och toxiner, etc.

Salicylsyra ger anestesi, fenoler ger en antitoxisk effekt. Tack vare C-vitamin skadar de skadade skadorna snabbt och magnesium ger en förbättrad skyddsfunktion. Oavsett form i vilken aloe kommer att tas, förändras inte mängden näringsämnen i praktiken.

Sätt att använda en växt

Patienten måste komma ihåg att han endast kan behandla aloe med en kronisk form av prostatit. Om sjukdomen har gått från åldringsstadiet till en exacerbation, är det bättre att välja en annan växt. Använd inte medicinen utan att rådfråga en läkare. Överdosering kan leda till förgiftning. Vid självmedicinering är endast den externa appliceringen av juice och löv säker.

Låt oss föreställa oss flera recept med aloe för behandling av prostatit. För att förbereda den första medicinen behöver du:

 1. 3 matskedar honung
 2. 3 msk aloe juice
 3. 100 ml vatten

Alla ingredienser blandas grundligt och hälls i emaljerade rätter. Därefter placeras kompositionen i ett vattenbad under 10 minuter. Förberedelser innebär att 1 msk. till frukost. Det finns ett annat recept på buljong. För honom måste du ta 500 gram aloeblad och 500 ml flytande honung och rött vin.

Alla ingredienser blandas, placeras i en glasbehållare och välsluten. Kompositionen lagras i kylskåpet i en vecka, sedan filtreras den genom ostkot och börjar ta. Användning rekommenderas för 1 tsk tre gånger om dagen innan du äter. Efter den första veckan bör dosen ökas till 2 skedar.

Goda resultat visar användningen av mikrocykler med aloejuice. För dem krävs det:

 • Gör en pressa ur färska aloeblad
 • Omkring 50 ml av produkten injiceras i ändtarmen
 • Det är nödvändigt att hålla kompositionen i ca 30 minuter

Vissa råder inte att laga något, men att äta råa löv (ca 2,5 cm). Men deras smak kanske inte är allt att smaka. Det finns ett annat sätt att använda växtinjektionerna med aloe i prostatit. Injektioner indikeras i närvaro av purulent urladdning, övergången av sjukdomen till en kronisk form, med infektionen i prostata. Injektioner injiceras intramuskulärt, för varje patient skiljer sig dosen.

För att introducera en växt på detta sätt måste du köpa en lösning från apoteket. En ampull i 1 ml injiceras i taget, proceduren upprepas en gång om dagen. Den maximala dosen är 4 ml.

Förbered dig från aloe, folkmedicin erbjudanden och rektala suppositorier. De kan göras av juice eller omedelbart dra nytta av bladets kött. I det första fallet måste patienten hitta en konformad form och häll aloejuice i den. Efter det har stelnat, ska det resulterande ljuset doppas flera gånger i varmt vatten och sättas in i anuset. Inom 30 minuter, lägg dig fortfarande så att läkemedlet kan absorbera.

Ett annat recept tyder på att rensa aloebladet från huden och ryggraden, vilket ger massan en torpedoform. För att underlätta införandet av ändtarmen och öka den terapeutiska effekten kan den doppas i honung. Det tar 30-40 minuter att ta bort suppositoriet. Upprepa proceduren 2 gånger om dagen.

För att öka kraften kan du förbereda ett sådant avkok. I lika stora proportioner blanda saften av aloe, gåsfett och torkade vildrosbär, pulveriserad. Alla är uppvärmda, men får inte koka. Därefter upplöses 1 matsked i ett glas varm mjölk och dricker en halvtimme före måltiderna. Upprepa 3 gånger om dagen.

Det är möjligt att göra en "centenarian" en komprimering, speciellt om smärtan är smärtsam. Förbered det vanligtvis med tillsats av örter, som har antiinflammatorisk och smärtstillande effekt (kamomill, nässla). En växt (en skedig) bryggs i ett glas kokande vatten och lämnar koka i 15 minuter. Efter beredning för buljong måste du lägga till ett blad av aloe, som slipas i köttkvarn i en gruel. Det mottagna läkemedlet sprids på gasväv och appliceras på underdelen av buken.

Kontra

Liksom alla andra kraftfulla växter har aloe sina egna kontraindikationer. Behandling av prostatit aloe är inte möjlig hos personer som behöver en individuell intolerans. Det är också förbjudet att använda det när:

 • Arteriell hypertoni
 • Förekomst av blödning med hemorrojder
 • Akuta matsmältningsstörningar
 • Leversjukdomar
 • Förstörningar av inflammatoriska sjukdomar (inklusive och prostatit)
 • Svåra former av patologier i det kardiovaskulära systemet

För kvinnor rekommenderas det inte att använda medel från aloe för intag under graviditeten, men extern användning är inte förbjuden. När det gäller biverkningar tolereras det vanligtvis aloe, men med en överdos är förgiftning möjlig. Hans symptom kommer att vara atypisk - blod i avföring och urin, diarré, buksmärta. Utanvändning har inga biverkningar.

Profylax av prostatit

Förutom att behandla inflammation i prostata, kan aloe tas för förebyggande före både början och efter återhämtning. Dessutom använder växter för sådana ändamål ivan-te, nässla, ginseng, hasselblad. De är skyldiga att spendera en eller två gånger per år för 1 kurs. För att förebygga sjukdom är det också värt att granska din kost och börja flytta mer. Menyn ska vara mer färska grönsaker och frukt, grönsaker, skaldjur.

Regelbundet sexuellt liv kommer att undvika många problem med genitourinary systemet, men för ofta kan ett förhållande skada såväl som promiskuitet.

Det är omöjligt att tolerera mindre skelettskador, det är värt att se till att hans organ inte får hypotermi. Försök att ge upp dricks och cigaretter. Om du har några symtom som liknar prostatit, bör du kontakta din läkare och kontrollera om du är sjuk.

Prostata adenom: behandling med folkmedicin i olika stadier

Metoder för behandling av prostata adenom i ett tidigt skede är värda att notera som konservativa. Ett utmärkt resultat kan ta med och behandla regimens folkmekanismer.

Vid ett mer allvarligt stadium av prostataadenom är behandling med folkmedicin möjlig som en komplex terapi mot läkemedelsbehandling. Symptom på sjukdomen kan inte alltid identifieras oberoende, ofta sjukdomskänsla hitta män äldre än 45 år på en planerad inspektion på urolog.

Hur man behandlar prostata adenom med folkmekanismer? Är det möjligt att bota prostata adenom med folkmedicin? För att behandla prostata adenom med folkmedicin är ett specialistrådgivning obligatoriskt. Vissa folkmekanismer, även som en profylax mot prostataadenom, kommer att ge bra resultat.

Beroende på graden av utveckling av sjukdomen, föreskriver specialisten medicinsk, kirurgisk eller obehandlad behandling.

De mest populära folkmedicin för behandling av prostata adenom hos män

Effektiv behandling av folkmedicin för prostataenom hos män innebär användning av medicinska flora resurser, fytoterapi och homeopati.

 • Propolisbehandling med prostata adenom.
  Folkmetoder för behandling av prostataadenom med propolis består i att använda denna biodlingsprodukt som ett extrakt.
  För beredningen är det nödvändigt att indunsta 40 g propolis i 200 ml alkohol. Den erhållna blandningen i en mängd av 100 gram kombineras med 2 g kakaosmör, vilket alstrar rektala suppositorier. Ansök om en månad på natten. Efter 2 månader, upprepa kursen.
 • Behandling av prostata adenommummi.
  Denna folkmedicin för prostataadenom fungerar som en utmärkt assistent för att lindra symtom i patienten.
  Det mest effektiva receptet består av följande: 0,2 gr mumie blandad med morot och havtornsjuice och tas i 27 dagar två gånger om dagen. Beroende på svårighetsgraden av sjukdomen upprepas kursen efter 10 dagar från föregående kurs. Ta denna blandning på morgonen på tom mage och före sänggåendet.
 • Behandling av lökskal av prostata adenom.
  Ett bra resultat är användningen av en löklök i 1,5-2 månader. Lökskal Jag tar i form av infusion av 50 gram per timme.
  För att förbereda infusionen häller två strimlade lökar en halv liter kokande vatten. Behållaren är insvept och insisterade i två timmar. För att förbereda en annan typ av tinktur på lökskal, insisteras ett glas skal på 40 minuter efter 7 minuters kokning med låg värme och blandas sedan med tre matskedar bihoney. Tinktur tas hela veckan för en halv kopp tre gånger om dagen.
 • Behandling av prostata adenom Kalanchoe.
  För behandling av prostataadenom erbjuder folkmedicin många recept och alternativ för användning av vissa läkemedel.

Kalanchoe används i form av en tinktur, för beredningen av vilken saft av stammar och blad av växten bör vara i flera dagar på kylskåpets bottenhylla. Sedan ska produkten passera genom köttkvarn, pressas och hällas i en ren burk, lägg i kylskåp för en dag. Därefter filtreras tinkturen och blandas med vodka. Ta en matsked 4-5 gånger om dagen.

 • Behandling av prostata adenom med saltförband.
  Metoden för behandling av sjukdomen med saltförband går i samband med behandlingen av prostata adenomlökskal.
  Det är att heta saltförband appliceras på sakrum, underliv och perineum i 3 timmar 1-2 gånger om dagen, huvudsakligen på kvällen.
  Varje zon läggs överväxlande, det vill säga först på sakrum och perineum, sedan på underlivet och perineum, sedan på sakrummet och underlivet.
 • Behandling av prostata adenom med röd rot.
  Den röda roten (det glömda myntet) innehåller ett stort antal användbara ämnen och mineraler för människors hälsa.
  Det används för att behandla infertilitet, prostatit, sjukdomar i det genitourära systemet, prostata adenom, liksom för att förebygga alla dessa sjukdomar. Anläggningen för behandling presenteras i följande former: preparat, vattenhaltiga och alkoholiska infusioner, te.
 • Behandling av prostata adenom med pumpa frön.
  Pumpa frön är en utmärkt källa till vegetabiliska fetter, som bör ingå i din kost inte bara i närvaro av neoplasma, utan även som förebyggande eller förstärkning av immunsystemet.
  Inte ett dåligt recept - "pumpa-honung" bollar. För detta görs råa frön genom köttkvarn eller jord i en mixer, blandad med honung och fryst i kylskåp. Detta "piller" används 2 gånger om dagen när som helst.
 • I de sista stadierna av prostata adenom, då sjukdomen redan väsentligt påverkar patientens livskvalitet, bör traditionell medicin användas som ytterligare åtgärder för läkemedel.

  Vilket innebär på basis av aloe hjälper patienter med prostatit

  Alo med prostatit är ett välkänt medel. Denna växt är så effektiv att de lärde sig att extrahera extrakt och skapa läkemedel. Många recept med aloe används i behandling av vissa sjukdomar under lång tid. Därför, för dem som lider av prostatit, kommer detta ämne att vara mycket intressant.

  Användbar komposition och egenskaper hos aloe

  Om du bryter aloe löv i hälften, kan du se dess saft, som ofta begravs i näsan, smutsade öppna sår, och ibland till och med ätit.

  Extraktet från växtjuice innehåller mer aktiva komponenter, skiljer sig från en transparent gelatinös konsistens.

  Aloe används aktivt i medicin, eftersom det innehåller följande komponenter:

  • aminosyror som bidrar till att bevara integriteten hos kroppens celler och hjälpa dem att fungera ordentligt
  • vitaminkomplex, i synnerhet grupper B, C, PP, H och E;
  • enzymer;
  • zink i hög koncentration;
  • emodin, som främjar reglering av apoptos (självförstörelse) av främmande eller patologiskt förändrade celler;
  • acemannan, som hjälper till att aktivera kroppens naturliga makrofager, och de arbetar i sin tur aktivt med cancerceller.
  • proteas - ett helt komplex av proteinkonstruktioner som skadar skalen från främmande celler, på grund av vilka de blir lätt sårbara för naturligt skydd av kroppen.
  • proteinkonstruktioner, som innehåller kraftfulla antioxidanter som hjälper till att minska inflammation;
  • förening antrakinon, vilket minskar smärta.

  Denna sammansättning av aloe ger åtgärd i flera riktningar vid behandling av "mankörteln". Aloe och medlen med den har följande effekt:

  • undertryck inflammation, på grund av vilken de skadade prostata vävnaderna snabbt börjar återhämta sig;
  • lindra svullnad och smärta;
  • hjälper till att tona blodet och därigenom lindra trycket i prostata;
  • förbättra blodcirkulationen, vilket positivt påverkar organen i det lilla bäckenet, eftersom de också accelererar de metaboliska processerna;
  • återvänd manlig makt;
  • aktivera spermatozoa och förlänga deras liv;
  • har antibakteriella egenskaper
  • bidra till den tidiga återhämtningen av skadade celler, så att regenerering sker mycket snabbare;
  • har en helande effekt på slemhinnor;
  • stärka kroppens försvar
  • bidra till återhämtning av röda blodkroppar och öka kärlens elasticitet.

  Ett sådant brett spektrum av åtgärder gör det möjligt att använda aloe inte bara vid behandling av prostata utan också för att lösa andra problem. Växten är väl kombinerad med olika komponenter, till exempel kan du lägga till honung och till och med vin till det. Varje recept har dock sin egen dosering, vilket måste följas.

  Hembehandling

  Innan du använder olika recept för prostatit, behöver du besöka en läkare. Vad är det för? Först ska han göra en undersökning och en undersökning av patienten, vilket gör det möjligt att göra en presumptiv diagnos. För det andra kommer doktorn att skicka patienten till undersökningen och förskriva vissa tester, vars resultat visar hur inflammerat prostata är och hur det fungerar.

  Om prostatit är fortfarande i början av sin utveckling, eller bara gått till en genomsnittlig grad, då för behandling kan du försöka använda folkmedicinska lösningar.

  För ett fullvärdigt resultat bör de dock ingå i en omfattande behandling, inklusive föreskrivande läkemedel. I motsatt fall kan det inte vara ett positivt resultat.

  Behandling av prostatit aloe utförs genom följande recept:

  1. Ingredienser: aloe (0,5 kg), honung (0,5 liter), vin (0,5 liter). Växten är preliminärt krossad. Sedan blandas alla komponenter tills de är homogena och placeras i en glasbehållare med lock, som avlägsnas i kylskåp i en vecka. I slutet av denna tid filtreras produkten. Mottagning: första veckan - 1 tsk. 3 gånger om dagen, från och med andra veckan - 1 msk. l. 3 gånger om dagen.

  Medicin med aloe

  När du behandlar för prostatit, kan du använda mediciner, som inkluderar aloe.

  Sådana geler är 80-90% sammansatta av en koncentrerad växt. De kan vara apotek eller tillhör kategorin kosmetika. Det finns också färdiga preparat av aloe för oral administrering. Vid behandlingens början är dosen (om det inte finns någon annan läkares rekommendationer eller instruktioner i bruksanvisningen) 10 ml tre gånger om dagen, men efter 7 dagar ökas den till 20 ml. Vid behov och med doktors tillåtelse kan dosen ökas igen.

  Det finns ett annat sätt att använda aloe-injektion. En sådan beredning kan inte framställas oberoende, ampullerna kan köpas på apoteket. Vanligtvis ges en injektion av aloe per dag. Injektionerna är bra i kampen mot stafylokocker och streptokocker. Vanligtvis används de för patienter med kronisk prostatit eller för akut inflammation.

  Framgången av behandlingen beror till stor del på när patienten uppmärksammade hans problem.

  Man bör komma ihåg att aloe är en naturlig produkt, vilket innebär att behandling av prostatit kommer att kräva en längre tid. Om med hjälp av läkemedel återhämtning och / eller lättnad kommer in efter 1-2 veckor, kommer "ren" aloe att behandlas i 1-2 månader. Därför rekommenderar läkare starkt att använda folkrecept i kombination med traditionell medicin.

  förebyggande

  Prostatit kan ha kronisk form. I det här fallet behöver patienten ständigt övervaka sitt tillstånd.

  Läkare råder 3-4 gånger om året för att hålla stödjande kurser av terapi, för vilka under 15-20 dagar tar de honung och aloe. De kan ordnas inbördes men kan tas separat. Sådana produkter hjälper till att ta bort inflammation och återställa prostata.

  Det är viktigt att skydda dig mot alla typer av infektioner och virus, eftersom de kan bli inflammatoriska provokerare. Därför, under den kalla årstiden, försumma inte varma underkläder, övervaka tillståndet för blåsan, tarmarna och urinröret. Det är nödvändigt att vara läsbar i sexuella relationer, för att inte tillåta skador som kan orsaka kränkningar av bäckens organers cirkulation. Alla dessa ögonblick är förebyggandet av sjukdomen eller dess återfall.

  Prostatit är inte en harmlös sjukdom, det har ett antal obehagliga komplikationer som stenar i prostata, urinblåsan inflammation, uppkomsten av adenom, blåsor, prostatacancer, pyelonefrit och slutligen infertilitet. Sådana villkor är inte bara åtföljda av smärta och obehag, de äventyrar patientens liv. Och här kommer redan Aloe eller honung inte att räddas - det kvalificerade medicinska hjälpen, upp till kirurgisk ingrepp krävs.

  Videon berättar om de användbara egenskaperna hos aloe:

  Aloe för prostatit och för att öka styrka hos män: hur man använder det, användbara egenskaper, recept

  En liten växt, etablerad på många fönsterbrädor, blev en hit i sfären av att öka, stärka, upprätthålla styrka och libido. Hur kan du hoppa över ett så starkt stimulansmedel utan att testa dess effekt på dig själv? Män kan inte längre oroa sig för sin sexuella kraft, men närmar sig frågan om att behålla och bevara det, effektivt kombinera folkmedicin med de senaste resultaten av mikrobiologisk forskning. Idag ska vi prata om alla kända och välbekanta aloe i prostata adenom. Har många hem redan ett universellt botemedel mot problem i den manliga sexuella sfären? Vid vilka problem med det manliga reproduktionssystemet kan växten användas effektivt? Vilka resultat kan du uppnå genom att helt enkelt uppmärksamma den här fantastiska läkaranläggningen?

  Prostata adenom - vad ska jag veta?

  Denna sjukdom, som drabbar män över 40 år (de flesta söker hjälp under perioden 40-50 år). Prostatakörteln är ett organ som är relaterat till det manliga reproduktionssystemet, och adenomen är spridningen av vävnaderna i detta organ (tumörer och nodulära formationer).

  • Enligt strukturen täcker prostata början på urinröret, inuti bäckenet. Så snart vävnaderna börjar expandera, sänder de kanalen och gör det svårt att urinera.
  • Den främsta orsaken till adenoms utseende är ålder, men ibland underlättas detta av otydliga hormonella förändringar i den manliga kroppen.
  • Sedan början av 2000-talet har sjukdomen "vuxit yngre", på grund av den ökande livsstressen, står unga män redan inför detta problem, men deras regenerativa funktioner är fortfarande starka och därför kan aloe hjälpa dem.

  Effekt av aloe på prostata

  Använd växten av flera anledningar, och viktigast av allt, att dess effekt bara kommer att gynna kroppen.

  • En unik formulering garanterar antimikrobiell, antibakteriell och regenerativ verkan. Förstärkning av kroppens motstånd mot infektioner som attackerar från utsidan, aktiverar växten immunsystemet och tvingar det att motstå infektionerna i full kraft;
  • Aloe aktiverar metaboliska processer, normaliserar blodflödet i små kärl. Anrikning med syre hjälper cellerna att läka på inre reserver.
  • Aloe juice är den starkaste naturliga afrodisiakum. Ökar inte bara styrkan, utan också önskan (libido), liksom intresset för den kvalitativa utvidgningen av den sexuella handlingen.
  • Användbara mikronäringsämnen och vitaminer som ingår i aloe, berika kroppen och bidra till upprättandet av alla interna processer.

  Användningen av aloe för män är helt enkelt obestridlig, och viktigast är det mycket lätt att få det i våra breddgrader.

  Alo med prostatit

  Att uppmärksamma följande faktum:

  • Prostatit är en inflammation i prostata;
  • Adenom är neoplasmer på orgeln, med eventuell efterföljande inflammation.

  Ändå är aloejuice effektiv för både den ena och den andra sjukdomen. Lite senare kommer de mest effektiva och beprövade recepten att presenteras, vilket absolut alla kan använda. Du hittar en växt inte bara i blomstermarknader, på fönsterbrädor och i växthus. Apotekare erbjuder det redan i ampuller, där saften behåller maximalt av dess fördelaktiga egenskaper.

  Alo från prostata adenom

  Århundrade för maktens kraft är helt enkelt nödvändigt. Och med prostata adenom blir fördelarna med att använda aloe, ännu tydligare. Baktericida verkan kommer att ta bort den patogena mikrofloran, och processerna för vävnadsregenerering kommer att undvika ytterligare tillväxt av tumörer.

  Prostatacancer och Aloe

  Vissa experter insisterar på användningen av det århundrade gamla, i närvaro av diagnostiserad prostatacancer. Som ett adjuvans är det ganska möjligt att lindra tillståndet, men lita inte enbart på mono med växten. Lämplig medicinsk behandling är nödvändig. Behandling med aloe juice är ett recept på folkmedicin, men moderna människor har mycket mer möjligheter till helande.

  Användning av aloe för problem med potens

  De unika egenskaperna hos aloe v e utesluter dess kombination med andra användbara ingredienser. Stärkande effekter kommer att hjälpa samma naturliga medel - honung, torkad frukt, gåsfett och druvtinktur. Aloe för styrkan är acceptabel och utan olika tillsatser. Det mest framgångsrika alternativet är ett blad av en treårig växt, skärs, tvättas och lagras på en mörk, sval plats i 3-7 dagar. Århundrets blad dör inte direkt efter separationen, men försöker regenerera, det vill säga växa igen. För att göra detta aktiveras alla interna reserver, och om tre dagar blir deras koncentration maximal. Vilket ger maximal effekt vid behandling av erektil dysfunktion.

  Kontra

  Det finns praktiskt taget ingen, eftersom växten är en naturlig lösning, utan kemiska beståndsdelar och konserveringsmedel. Även apotekets version i ampuller innehåller äkta juice utan föroreningar. Naturligtvis bör man inte utesluta en individuell allergisk reaktion på växtens juice. Eller kanske kommer allergin att uppstå på grund av andra komponenter som kommer att märkas i de medicinska recepten som presenteras nedan. Bestäm vad som ska användas i varje enskilt fall är människans ansvar. Eftersom det påverkar styrkan hos ett stort antal faktorer, bli inte upprörd, om inget omedelbart resultat uppstår. Demonstrera uthållighet och tålamod, och aloe hjälper till att återställa och föröka manlig makt.

  Effektiva recept

  Otroligt nog, rekommenderas inte aloe att tas eller används i ren form. Alla användbara mineraler, vitaminer och mikroelement är så koncentrerade att de kan producera en bombeffekt. Användningen av växtjuice hjälper till med uppkomsten av erektil dysfunktion, och har också en positiv effekt på hela kroppen.

  Detta är en extra reserv, för kampen:

  • Med sömnlöshet och stressiga tillstånd
  • Med depression;
  • Med förkylningar;
  • Med huvudvärk
  • Med cellförgiftning.

  Vissa recept ger de bästa juicekombinationerna av naturliga ingredienser. Till exempel:

  • Nötter och honung;
  • Vin och citron;
  • Torkad frukt och linfröolja;
  • Dekoktioner av lokala örter.

  Låt oss gå vidare till recepten själva.

  Aloe tinktur

  Du kan göra tinktur på vatten, vodka och vin. I varje av alternativen kommer det att ta från flera dagar till flera veckor för att läkemedlet ska vara klart för användning.

  • Mala aloebladet i en mixer och pressa ut saften från dem.
  • 50 ml juice kan spädas i 500 gram vatten, 300 gram vin eller 200 gram vodka;
  • Vidare är det nödvändigt att kräva någon av blandningarna på en sval och mörk plats. Vattenlösningen är klar efter 2 veckor, alkohol - efter 7 dagar;
  • Ta en tesked tre gånger om dagen (alkohol och vin), du kan lägga citron och honung i vattenlösningen och konsumera 30-50 gram på morgonen och på kvällen.

  Aloe med torkade frukter

  Av de tvättade bladen av aloe bör du välja läkemedelsslem och lägga den till sallad av sina torkade frukter. Eller blanda en sked citronsaft med en matsked av innehållet i ett aloeblad. Varje morgon, äta den för mat, istället för frukost, äta en blandning av torkade frukter (högst 2 handfuls). Sådana blandningar är lätta att köpa på marknaden, de innehåller vanligtvis:

  • Rosiner, torkade aprikoser, mandlar;
  • Valnöt och hasselnötter;
  • Datum och äpplen.

  Mycket näringsrik och extremt användbar för kraftblandning av aloe och torkade frukter ger resultat efter en vecka med konsumtion.

  Adenom av prostata

  Adenom av prostata

  För 1 msk. l. juice av aloe, honung och bi pollen, utspädd i ett glas björksoppa. Drick ett glas en gång om dagen i en månad. Totalt måste du spendera 5-6 av dessa kurser. Bryt mellan dem - 5-6 dagar. Detta är ett utmärkt botemedel mot prostata adenom.

  Rotnät, lakrits naken, Kalgan tar 1 tsk, hugg och häll 600 ml kallt vatten. Sätt på eld, koka på låg värme i 10-12 minuter. Infusera 1 timme vid rumstemperatur, stam, tillsätt 1 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Ta 1 glas på morgonen och på kvällen.

  Krymp saften från persilja, blanda 1: 1: 1 med aloejuice och honung och ta 2 msk. l. 2-3 gånger om dagen med adenom, prostata sjukdomar, med cystit, urolithiasis, njurspasmer (kontraindicerad i nefrit) och ödem.

  Pine pollen med aloe juice och honung 1: 1: 1 är användbar för att konsumera 1 tsk. på morgonen på tom mage och på kvällen före middagen dricker avkok av rosa höfter, med prostata adenom, liksom en förstärkning av vitaminborttagning som föreskrivs efter allvarliga sjukdomar och operation.

  Blanda i lika viktdelar torr krossad örtmadrass gräs och blodig medicinskt.

  Infusion. 1 msk. l. blandning häll 1 kopp kokande vatten, insistera 30 minuter, stam, lägg 1 tsk. saft av aloe och honung efter smak. Att dricka infusion varmt på en gång, bättre på morgonen.

  Blanda i lika viktdelar torrstrimlad örthäst, gräs av bergsklättrare, lämnar björnbär, stigma majs, höfter.

  5 msk. l. blandning häll 1 liter kallt vatten, värm 30 minuter på låg värme eller i ett vattenbad, insistera 2-3 timmar, stam, tillsätt 2 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Ta 1/2 kopp 3 gånger om dagen i 30 minuter före måltiden. Vid långvarig användning av avkok, försvinner urinretention och smärta.

  Ta i lika delar björkblad, vanliga hassel, gräs hästsvansfält. 4 msk. l. krossad blandning häll 3 glas vatten, koka över låg värme i en sluten maträtt 5-7 minuter, insistera, inslagna, 2 timmar, stam, tillsätt 1 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Ta 100 ml 8 gånger om dagen i 30-40 dagar.

  1 msk. l. krossad (fortfarande grön) bark av hasselnöt och 3 msk. l. hackad persilja rod häll 1 liter kokande vatten, laga i en sluten behållare med låg värme i 20 minuter, dränera, tillsätt 2 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Drick istället för vatten under dagen.

  1 msk. l. strimlad lakritsröd bar koka 30 minuter i 0,5 liter vatten, kyla, dränera, tillsätt 2 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Drick 2/3 kopp 3 gånger dagligen före måltid. Behandlingsförloppet är 2 veckor.

  En blandning av aloe, morot, betor och gurka juice, taget i lika stora proportioner, ta 1 msk. l. med honung 3 gånger om dagen under lång tid.

  2 msk. l. blomstrande vårprimos brygg 0,5 liter kokande vatten och insistera på natt, spänning, lägg till 1 msk. l. saft av aloe och honung efter smak. Drick 1 glas på morgonen och på kvällen 30 minuter innan du äter. Behandlingsförloppet är 40 dagar.

  Blanda 2: 2: 1 juice från löv av aloe, calanchoe pinnate och honung. Ta 1 msk. l. 3 gånger om dagen före måltiden. Det finns fall av fullständig härdning av prostata adenom med denna lösning.

  1 msk. l. torr krossad inre bark av unga örnsgränser, häll 1 kopp kokande vatten, insistera i en förseglad behållare i ett vattenbad i 15 minuter, kyla i minst 45 minuter, dränera, tillsätt 1 tsk. saft av aloe och honung efter smak. Ta 1/3 kopp 3 gånger dagligen före måltid med de första stadierna av prostatahypertrofi, liksom vid senare utveckling av adenom, när operationen är kontraindicerad av någon anledning, med prostatacancer.

  Infusion av barken är också användbar för njursjukdom, förlust av styrka, överdriven excitabilitet, irritabilitet, inkontinens och urinretention.