Huvud
Analyser

Acutete är en apparat för bioresonansbehandling för prostata sjukdomar

Prostatit lider en ganska stor andel män som har korsat linjen 35-40 år. Och i moderna förhållanden lider ibland även 25-åringar.

Det rekommenderas att använda inte bara medicinska, men också fysioterapeutiska metoder för kamp mot denna sjukdom. I synnerhet gav Acutest-instrumentet ett gott rykte.

Indikationer för användning

Använd enhetskostnaderna med följande diagnoser:

 • prostatit, som uppstod på grund av patogen mikroflora. Särskilt användbart är Acutest i den kroniska formen av denna sjukdom;
 • prostata adenom i första och andra etappen;
 • överträdelse av urinprocessen. Betydande ömhet, frekventa - frekventa effekter av prostatit;
 • försvagning av styrkan, ibland som leder till sexuell impotens, minskad attraktion för motsatt kön;
 • störd ejakulation. I sådana fall sker det för tidigt.

Hur effektiv är enheten?

Några statistik om hur mycket effektivare behandlingen är med Acutest:

 • med prostata adenom - med 91%;
 • med prostatit av kronisk typ - med 94%;
 • med impotens och en minskning av libido - med 97%.

Bokstavligen efter flera sessioner kommer en förbättring.

Urinering blir normal - känslan av en permanent fullhet av blåsan försvinner, den är helt utsläppt. Regelbundna nattliga önskningar kvarstår i det förflutna.

Bränning och smärta, som ofta förekommer i samband med sådana sjukdomar, passerar också. Inflammationer som uppstår i prostatavävnaderna tas bort - enheten eliminerar inte bara konsekvenserna av problemet, men också dess orsaker. Tillsammans med inflammation försvinner och svullnad, och metaboliska processer återkommer till normala.

Trots ett sådant fantastiskt positivt resultat rekommenderas att du försäkrar dig innan du köper enheten som den inte är kontraindicerad.

Kontra

Det är inte nödvändigt att använda enheten Acutest för behandling av prostata adenom och prostatit med följande diagnoser:

 • närvaro av cancer tumörer. Och inte bara på prostata, men också på andra organ;
 • tuberkulos av prostata
 • lever- eller njurinsufficiens
 • ett akut stadium som följer med den inflammatoriska processen. Trots det faktum att apparaten tar av sig inflammation väl, är det bättre att använda andra behandlingsmetoder som föreskrivs av en läkare.
 • förändringar i blodkompositionen, liksom olika patologier från detta område;
 • sjukdomar där du måste bära en pacemaker. Om det inte finns något behov av att bära det, men det finns problem med kardiovaskulärsystemet, kommer en kardiologs samråd före behandling med Acutist inte vara överflödig;
 • benägenhet för epileptiska anfall.

Trots de positiva resultaten har enheten inte certifierats och godkänts av hälsovårdsministerierna i CIS-länderna. Detta innebär att inga speciella kliniska studier har utförts.

Alla tillgängliga resultat är inte officiellt dokumenterade, beskrivs inte i medicinsk litteratur. Det här är ingen garanti för att enheten är dålig, men för en person som är van att använda endast verifierade enheter på dokumentnivå, kommer sådan information att uppfattas som negativ.

Användningsprincipen för enheten

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Den så kallade bioresonance-terapin är baserad på elektromagnetisk strålning. Det klarar sig effektivt med mikrofloran i kroppen, vilket orsakar skada. En sådan mikroflora kan inte motstå vågor som arbetar i sitt intervall på 77-900 kHz. Området med en hälsosam organism är helt annorlunda, så du behöver inte oroa dig för det.

Apotekare för behandling av prostatit

Förresten är de flesta mänsjukdomarna orsakade exakt av införandet av svampar, infektioner och virus i prostatavävnaden. Acutest om inte förstör alla skadliga organismer, berövar dem exakt möjligheten att utvecklas och föröka sig. Detta bidrar till att obehagliga symptom snabbt försvinner.

Intressant kan inte återfall frukta. De är extremt sällsynta, eftersom prostataväven återgår till normal.

Vad kitet består av

Rekommendationer för användning av enheten

Det första steget är att kontakta en specialist för att programmera enheten på rätt sätt. Initiativet här är bättre att inte uppenbaras, eftersom det är värre än behandlingen saknas, kan det bara vara en felaktig behandling. I det här fallet kan de inställningar som specialisten tilldelat inte ändras i framtiden.

Om en person är lämpliga inställningar från olika enheter är det bättre att konsultera en specialist. Det är mycket oönskat att använda flera enheter samtidigt.

Lägena är mestadels följande:

 • helande organism i allmänhet. Förresten, med hjälp av det är det möjligt att ordna förebyggande av manliga sjukdomar. Acuteture klarar av att stärka immuniteten, vilket innebär att sannolikheten för att bli sjuk med någon manlig sjukdom minskar i detta fall;
 • antibakteriell. Ofta ligger orsaken till prostata i sjukdomar exakt i närvaro av bakterier. Därför är det bättre att rikta slag mot dem, och inte bara för att avlägsna obehagliga symptom.
 • anthelmintic, det vill säga antiparasitic. Om alla tester är färdiga och det finns förtroende för att en viss helminth har orsakat sjukdomen, kan du säkert använda enheten med en sådan behandling. Vissa modeller ger en separat regim för att kontrollera varje parasit.
 • vilket ger möjlighet att rensa kroppen genom detox-systemet. Med andra ord riktad mot allmän avgiftning av kroppen.

Använd enheten efter att inställningarna är enkla nog. Så här är det värt att göra:

 • fixa manschetterna i området av kroppen där det drabbade orgelet är beläget;
 • sätt på enheten
 • välj från listan tillgänglig programmet som behövs i detta fall och som rekommenderas av läkaren;
 • vänta en stund, för vilken Acutest kommer att fungera på kroppen. Varaktigheten av behandlingen med denna enhet är individuell.

Apparat Acoustest: pris

Det beror helt på vilken typ av enhet som behövs, vilket program som behövs. Dessa två objekt är inbördes samband, eftersom antalet program i en enhet och dess beroende av en viss art beror. För närvarande kan du räkna 10 sorters akut.

De mest avancerade modellerna kan anslutas till en dator. Följaktligen, och är dyrare. De är dock tillräckligt stora och inte mycket praktiska för hushållsbruk.

Anpassa dem är svårt nog för den genomsnittliga användaren. Eftersom dessa modeller köps främst av proffs för installation i hälsocentraler. Därför rekommenderas att man inte köper på principen "desto dyrare, desto bättre."

Relaterade videoklipp

Rekommendationer för val av optimal prostata massager:

Akut testning har visat sig på grund av användarvänlighet och effektivitet. I prisfrågan vinner han också ofta jämfört med kirurgisk eller drogbehandling. Därför är det med de minsta tecken på någon manlig sjukdom eller för profylaktiska ändamål, i avsaknad av kontraindikationer, möjligt att lita på denna enhet.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Negativa svar på enheten "oktest" för behandling av prostatit

Människans tro på mirakel dämpar inte i vuxenstaten. Även här, när man måste behandla åldersrelaterade sjukdomar. Till exempel prostatit.

Det är som om du måste gå till doktorn, ta prov, sätta på ljus och göra en rektal massage. I tidningen såg jag annonsen "Apparaten Acutest kommer att lösa problem med prostata, helminthiasis." Och varför inte? Vad är vittnesmålen om Acoustist-enheten för behandling av prostatit?

Akutest. Lite historia och allmän information

Utvecklaren av enheten är en amerikansk Hilda Clark. Forskaren upptäckte att varje levande organism på planeten avger en individuell frekvens. Genom att påverka en viss våglängd kan du både läka kroppen och förstöra den.

Instrument i "Acutest" -klassen arbetar med principen om frekvensresonansbehandling. Produceras som kompakta modeller för hemmabruk och stationär för läkare som använder sig av sina metoder för alternativ medicin.

Alla enheter har flera olika driftsätt:

 • allmän revitalisering
 • rening av kroppen genom detox systemet;
 • anthelmintisk behandling. I vissa modifieringar har ett separat resonatortillstånd utvecklats för varje typ av parasit;
 • antibakteriell regim.

Det finns enheter för exponering utan kontakt. Ändringar för hemmabruk är försedda med manschetter av ledande gummi.

Kostnaden för drogerna beror på utrustning och exponeringsbelopp.

Så här använder du enheten:

 • fixa den nuvarande bärande manschetten i utsprånget av det drabbade organet;
 • sätt på enheten
 • välj önskat program
 • Procedurens varaktighet beror på sjukdomen och anges i anvisningarna till anordningen.

Enligt teorin om frekvensresonansbehandling är alla sjukdomar, inklusive tumörer, resultatet av slaktbildning av organismen, verkan av patogena mikroorganismer och helminter.

Därför är enheten Acutest för behandling av prostata adenom det bästa alternativet till kirurgisk ingrepp.

Denna apparat för diagnos- och frekvensresonansbehandling har registreringsbevis nr FSS 2009/04978 utfärdad den 24 februari 2014, samt en försäkran om uppfyllande av kraven i GOST. Tillverkaren är LLC "Corporation Tokran" (OGRN: 1077757610325).

Ryska vetenskapsakademin (S: t Petersburgs sjukhus i Ryska vetenskapsakademin) under perioden från 29.04.2013 till 26.07.2013 genomfördes medicinska tester av den programmerbara apparaten "Acutest". Resultatet var en slutsats om möjligheten att den skulle tillämpas i Ryska federationens medicinska och förebyggande institutioner.

Om negativ

Varför finns det så mycket negativ feedback på mirakelapparaten på webben? Låt oss börja i ordning.

 1. Sjukdomar i prostata orsakar olika orsaker - från bakterie till virus, konsekvenserna av skador, inklusive kemiska. Hur enheten Acutest för behandling av prostatit kommer att bestämma sjukdomsfrekvensen, instruktionen är tyst.
 2. Principen för enhetens effekt gör det möjligt att klassificera behandlingssessioner som fysioterapeutiska förfaranden. Denna typ av terapi utförs enligt indikationerna, under överinseende av en läkare och med speciella metoder. Dessutom har fysioterapiprocedurer ett antal kontraindikationer och biverkningar, vilket tar hänsyn till urologen, utnämning av liknande behandlingsmetoder. När du använder Acupest använder patienten tillverkarens rekommendationer utan att ta hänsyn till hans individuella egenskaper.
 3. Sjukgymnastik utförs inte i det akuta skedet av inflammationsprocessen. Detta är en hjälpmetod för behandling. Patienten är inte i stånd att bestämma när som helst när den akuta fasen har ersatts av en subakut.
 4. Fysioterapeutiska förfaranden är förbjudna i närvaro av neoplasmer av vilken genes som helst. Prostatacenom är inget undantag, eftersom exponering för vävnad kan orsaka celltillväxt och deras degenerering i en malign tumör.

Användarrecensioner

För information om enheten, kör bara din favorit webbläsare. I grund och botten, de som använde Acutest för behandling av prostatit skriver negativa recensioner.

Många människor noterar även försämringen av situationen på grund av förseningen att börja behandla med traditionella metoder. Även om det finns också positiva recensioner.

Men i det här fallet var antingen patienten i första hand frisk, eller placebo-effekten fungerade.

Skaffa en apparat för bioresonansbehandling eller välj traditionella metoder - för att lösa patienten. Men en erfaren urolog kan garantera ett positivt resultat av terapi, vilket kommer att bekräftas av undersökningens resultat, och säljaren av en icke-certifierad enhet är inte.

Beskrivning och anvisningar för enheten "Acutest" för behandling av prostatit

Viktigt!

Ingen mer temperatur och frekvent smärtsam urinering, bränning och urladdning ur urinröret, liksom andra symptom på PROSTATIT! Våra läsare tar råd från Rysslands ledande urolog. Läs mer >>>

Att behandla prostatit med hjälp av en ny enhet "Acutest" - sanningen eller skilsmässan? Det är värt att läsa manualen och användarrecensionerna som lämnade riktiga personer för att göra en personlig åsikt om enheten.

Ögonlockets sjukdom eller inflammation i prostata adenom

Eventuella försök att engagera sig i självbehandling är alltid fulla av oförutsägbara konsekvenser. Kan du bota en sjukdom som prostatit på egen hand och behöver inte gå till en urolog för att lyssna på obehagliga uttalanden från en specialist?

Om frågan redan har nått det operativa ingripandet, så kan ingen farmors örter och apparater för förebyggande arbete naturligtvis inte hjälpa till. Så det är nödvändigt att förstå själva sjukdomen, och i vilken utsträckning den börjar.

Öppna någon katalog där den skrivs i svartvitt att sjukdomen i sig är utseendet på en godartad tumör på prostatakörteln. Orsaker till tumörer kan vara mycket - en kall, överdriven dricks, rökning, felaktig näring.

Eftersom det fortfarande finns kontroverser om den sanna naturen hos tumörer i kroppen (både godartad och malign) är det inte möjligt att sätta en absolut noggrann diagnos. Mest troligt kan varje person ha:

 • individuell predisposition;
 • uppmärksamhet mot hälsan;
 • medfödda symptom.

Av någon anledning nyligen är sjukdomen i prostata adenom kraftigt "yngre". Är ekologi eller ungdom mer bortskämd? Resultatet är uppenbart - med klagomål om prostatit och samtidiga sjukdomar i genitourinary systemet är män inte längre äldre än fyrtio, men redan tjugo.

Missa inte de första tecknen på sjukdom

När en urolog diagnostiserar tumörets utseende är det frustrerande att en malign tumör redan har degenererat tidigt. Sådana regelbundna kontroller hos urologen blir också en grund, en grund för din hälsa. Ingenting, om du var tvungen att tillgripa operationen - tumören var redan ganska stor, var det absolut nödvändigt att avlägsnas. Och sedan återställer den skakiga hälsan kan fortsättas med hjälp av en enhet, en akupressur för behandling av prostatit

Köp enheten kan vara ganska billig, priset är jämförbart förutom att med en operativ inblandning i kroppen, så det är alltid bättre att köpa enheten i förväg.

Kan Acutette behandlas?

Som framgår av resultaten av undersökningar och kliniska prövningar, patienter som använder enheten "Akutest" återhämta sig snabbare procentuellt sett (om det är möjligt att beräkna den allmänna hälsan i procent) - återhämtningen gick snabbare i 91% av patienterna med BPH.

Härdad av 94% bättre kronisk inflammation. För de som lider av sexuell impotens som ett resultat av sjukdomar i det genitourära systemet för män - i 97%. Så att säga att enheten "Acutest" inte fungerar - det kan du inte. Även vem kan exakt bestämma effekten av autosuggestion och kroppens förmåga att mobilisera? Det kan mycket väl vara att, utan hjälp av enheten, återhämtningen också skulle vara kvalitativt och snabbt.

Hur fungerar enheten?

Närvaron av aktiva punkter i kroppen, ett klick som du kan behandla och påverka en person, är känd från tidig morgon. Dessa är de akupunkturpunkter som beskrivs i böckerna (en särskilt intressant beskrivning i kinesiska källor). De är från 112 g BC, så behandla akupunktur började en mycket lång tid, är ingen nyhet den elektromagnetiska metoden för inriktning på aktiva punkter.

Och när Yale University i 40-talet förra seklet visade en apparat som liknar "Acutest", kan vi säga att "forskare inte öppnade cykeln".

I stället för nålar som används i akupunktur används elektroder här. Aktiva punkter på människokroppen är redan fixade på alla gamla kartor och affischer - använd det för hälsa, behandla människor på något sätt du kan.

Forntida akupunktur med moderna metoder

Också, som i akupunktur, dessa nya enheter som fungerar som stimulantia av humana reflexzoner - detta är en annan användning av den underliggande styrkan i organismen själv, och inte effekten av något obegripligt och farligt.

Sjukdomen kommer att vara omedelbar om den används.

Vladimir Levashov: "Hemligheten med att bli av med prostatit"

Den ledande urologen i landet gav en intervju om hur.

Så med korrekt användning av enheten "Acutest" -skada är det inte gjort, men det finns en konkret nytta för säkerheten. Det finns både positiva och negativa recensioner på Acutest för behandling av prostatit. Så allt är proportionellt - läs för och nackdelar med dig själv.

Många sjukdomar, inklusive prostata adenom, behandlas väl av akupunktur. Det mest intressanta är att specialutbildning och användarutbildning inte krävs för denna metod. Det finns en mycket välutvecklad instruktion, som bör följas noggrant.

Om du vill använda enheten och kan vara hemma, är det viktigt att strikt följa rekommendationerna från den behandlande läkaren att övervaka din patient och reglerar processen.

Smärtlös behandling

Ett litet tillskott för dem som aldrig använt en enhet för att behandla prostata adenom på detta sätt - ingen smärta och negativa känslor under den session som en person inte upplever. Nuvarande pulser är så svaga (från 1 till 1000 kHz), att de mest känsliga människorna bara kan känna en liten stickning.

Moderna modeller av Acutetest kan redan ansluta till en dator, men dessa modeller är fortfarande mycket besvärliga, de kan inte användas för hembehandling, och priset är för högt.

Som med alla instrument, och med Acutetest, oavsett pris, finns det kontraindikationer att använda:

 1. Maligna neoplasmer.
 2. Tuberkulos av prostata.
 3. Blodsjukdomar.
 4. Sjukdomar i hjärtat och implanterade pacemakers.

Den nya enheten är nödvändigtvis upprättad av en specialist - varje enskild person behöver sin egen anpassning, det rekommenderas inte att ändra det på egen hand. Hur bra är Acutest för behandling av prostatit? Recensioner av personer som använde enheten kan du läsa nedan, trots att deras erfarenheter och sår att dela med oss ​​är inte så vanliga.

Många patienter säger att adenomen upphör att växa, och det finns inte längre en frekvent uppmaning att urinera, urinen själv är borttagen och smärtfri. Huruvida resultatet av denna behandling är "Acutist" eller allt som händer i interaktion är svårt att säga. Dessutom kan både adenom själv och uretrit behandlas när urinvägskanalen är inflammerad.

Enheten kan stärka musklerna i blåsan, perineum och prostata något. Behandlingsförloppet är från 20 till 25 procedurer.

Och ändå, för att inte skada kroppen, återigen notera - inte självmedicinera. En enhet Acutest komplett behandling kan inte hålla - då behöver du mer och mediciner - ljus och piller.

Video: Hur bli av med prostata adenom.

Användarrecensioner

"Jag var tvungen att köpa Acutest efter att jag fick en svår förkylning för några år sedan och gick till sjukhuset för en operation. I ett år var urinblåsaren inflammerad tre gånger, smärtan är hemsk. Jag trodde att allting - samtidigt som man köpte en "trärock", men fortfarande valde den här enheten. Jag kan säga tydligt - nu finns det inget problem med urinuttaget, så jag tror att enheten hjälpte "- Eugene, 37, Novosibirsk.

"De skriver vanliga ojämnheter - ingen i världen har lärt sig att bekämpa cancer än. Jag har fem års diagnosen - en inflammation i prostatan adenom, har förvandlats till en kronisk form, och nu finns det även lite - även tumör vara friska. Jag tror inte på vår medicin, dessa enheter rågad upp, det fanns ingen - gnissel, och du behöver inte känna någonting "- Alexander, Struga Red, 52 år gammal.

"Jag köpte enheten Acutest, för att hjälpa mig med att ersätta prostata - för att läka huset på egen hand. Jag ska vara ärlig - maskinen utmärkt, nu har jag flyga själv, i instruktionerna läses av många intressanta saker som finns på Internet är fortfarande den återkoppling av som använder enheten så hemma, även skriver delade intryck. Akupunktur är en bra sak, och när du kan hjälpa dig själv är det bara bra. "- Rostislav, St Petersburg, 57 år gammal.

Acoustest för behandling av prostatit

För behandling av prostatit idag finns det många preparat för inhemsk och utländsk produktion. Det finns ett stort antal recept av traditionell medicin, som kontrolleras av många patienter. Men en stor kategori av patienter vill behandlas med innovativa medel, nyheter som har kliniskt testats och rekommenderats av urologer. En av dem - enheten är ett test. I detalj lär vi oss om användningen.

Kortfattat om prostatit

Denna sjukdom är en inflammation i huvudkörteln - prostata. Oftast diagnostiserar urologer en sjukdom hos patienter som är äldre än 40 år.

Vissa representanter för det starkare könet tror att sådan inflammation är ofarlig, och det räcker bara att genomgå den föreskrivna behandlingen för att glömma problemet för alltid. Men urologer varnar för att prostatit leder till problem med styrka, försvagning det sent eller tidigt. Mycket ofta leder sjukdomen till adenom. Därför är det viktigt att söka medicinsk hjälp vid sjukdoms första skede.

Alla typer av medicinerings- och behandlingsmetoder är effektivare när sjukdomen ännu inte har börjat.

Allmän information om enheten

Tillverkaren av enheten är det inhemska företaget "Tokran". Revisionen genomförs med hjälp av innovativ teknisk utveckling. På enheten ger tillverkaren en garanti i tolv månader.

Satsen innehåller två manschetter, två elektroder, en kabel för dem och själva apparaten.

Det är obligatoriskt att varje instrument åtföljs av en instruktion så att patienten självständigt kan förstå mekanismen för att använda testet.

Det är värt att notera att enheten kan köpas online, eftersom män skäms över sådana sjukdomar, och det är inte särskilt bekvämt för dem att köpa sådana saker på apoteket. I detta avseende, och uppskattat möjligheten att köpa en liknande enhet anonymt, dessutom snabbt och direkt från tillverkaren.

Mekanismen för revisorns arbete

Denna apparat av bioresonance-terapi fungerar på grundval av upptäckten gjord under förra seklet. Det består i att alla levande organismer (och patogener bland dem) har sitt eget frekvensområde. Och agerar på dem med andra frekvenser, du kan uppnå sin fullständiga förstörelse.

Under många år åtföljdes behandlingen av prostatit av återfall, var i många fall ineffektiva. Tack vare enheten kan du uppnå följande resultat:

 1. Normalisering av uppmaning att urinera.
 2. Försvinnande av smärta i nedre delen med recoil i ljummen.
 3. Urinering i sin helhet.

Och detta uppnås på grund av att frekvensen av impulserna hos revisionen motsvarar intervallet av det manliga genitourära systemet. Därför återkommer prostatakörteln på ett kort tillfälle, återfall är mycket sällsynta.

Instruktionen låter dig enkelt förstå inställningar och driftsläge för enheten. Obligatorisk före behandlingens början är samrådet med urologen och androgen, speciellt om patienten behandlas med andra droger eller homeopati.

Funktioner för tillämpning av testet

Enheten kan användas för att behandla prostatit för alla män. Det enda undantaget är patienter med pacemakare. För denna kategori av män är bioresonansbehandling kontraindicerad.

Mycket ofta används apparaten vid komplex behandling av prostatit. Det kan vara en kombination av det med aktuella droger.

Det bör noteras att symptomen på prostatit liknar andra sjukdomar. Därför måste du först noggrant diagnostisera sjukdomen och sedan ta itu med behandlingen.

Om patienten har abnormaliteter i kardiovaskulärsystemet rekommenderas att man först genomgår en undersökning med en kardiolog för att få tillstånd att använda bioresonansbehandling.

Det är också nödvändigt efter flera behandlingstider av en akustiker att besöka en urolog och för att styra dynamiken i prostatakörteln. Detta är det enda sättet att säkerställa effektiviteten av behandlingen med enheten.

Acoustest för behandling av prostatit

Användningen av en sådan anordning som Acutest för behandling av prostatit har både negativa recensioner och positiva svar. Denna enhet är mycket populär bland äldre män, som sannolikt kommer att utveckla någon genitourär sjukdom. Vanligtvis används i deras behandling läkemedelsbehandling, motionsterapi, lämplig näring. Men fizioprotsedury håller inte undan, ibland har de nödvändiga effekterna för återhämtning.

Akut testning hjälper representanter för det starkare könet av alla åldrar att klara av den sjukdom som befaller dem och lindrar inte bara symtomen på sjukdomen, men också orsaken. Enheten fungerar på grund av bioresonansvågor, som vi kommer att diskutera mer i detalj i artikeln. Hitta det på apoteket är ganska svårt, så det är bättre att beställa omedelbart från tillverkaren, fördelen och priset med ett sådant köp blir lägre.

Vad är Acutest?

Modern medicin står inte stilla, och fler och mer avancerade metoder utvecklas för att behandla många sjukdomar. Acutetest är en elektronisk apparat som används för att behandla prostatit och prostata adenom. Han verkade inte så länge sedan, men lyckades redan tjäna en viss ära. Den medicinska enheten används hemma, har en kompakt form och är lätt att använda.

Akupunktur avser fysioterapi baserat på resonant terapi. Detta innebär att speciella elektromagnetiska vågor insisterar på mänsklig frekvens och påverkar dess biologiskt aktiva punkter.

Enheten (eller snarare dess prototyp) utvecklades 1989 av den kanadensiska forskaren Hilda Clark. Det rekommenderas att använda det mot:

 • Kronisk prostatit (speciellt om den har en smittsam natur)
 • Godartad prostatahyperplasi (vid 1 och 2 steg)
 • Erektilfunktionsstörning
 • Sänka styrkan och minska libido
 • Andra sjukdomar i det genitourära systemet

Priset på enheten Acutest för behandling av prostatit varierar beroende på var du köper det. Den genomsnittliga kostnaden är ungefär $ 200, om komplexet också har ytterligare funktioner som förmågan att upptäcka sjukdommens närvaro, men priset blir högre. Enheten fungerar från nätverket, det skapar inte något ljud.

Princip för verksamheten

Innan vi anger återkopplingen och priset för Acutest för behandling av prostatit, kommer vi att överväga vad principen för dess arbete är. På varje persons kropp finns punkter som pressar på vilket leder till förbättring av de inre organen, återställande av immunitet, ökad effektivitet etc. Inverkan på dessa biologiska punkter kan vara inte bara fysiskt utan även genom elektromagnetiska vågor. De vid en viss frekvens påverkar kroppens celler och återställer sin ram, vilken "går vilse" i någon sjukdom.

Sådana data har upprepats bevisats, därför har anordningar uppfunnits som kunde bringa dem till ordning. Så fungerar Accutest. Utan någon kontakt med kroppen förstör den patogena mikroorganismer, etablerar epithelets arbete och eliminerar symtom på sjukdomar. eftersom med hjälp av vågor kan du bli av med nästan alla slags parasiter, då kan du använda den för alla former av bakteriell prostatit.

Gång patogener "tvättas ut" av prostatan, återigen börjar den arbeta kohesivt försvinna smärta och minskad kroppstemperatur. Detta hjälper till att normalisera processen med spermatogenes och öka spermatozoas livskraft. I en genomgång av enheten för behandling av prostatit Akutest av män tyder på att falska önskningar försvinner på toaletten, smärta och smärta vid urinering, går obehag bort under en avföring. Om sjukdomen orsakades av andra orsaker som undernäring eller stagnerande fenomen, kommer fördelen att vara något mindre. Och ändå kan effektiviteten jämföras med akupunkturproceduren, som ofta rekommenderas att göra patienten.

Standardsatsen Acutest innehåller själva enheten, 2 manschetter, 2 elektroder och instruktioner. I det senare är ingenting komplicerat, alla handlingar beskrivs i vanligt språk.

Instruktioner för användning

Terapeutiska effekter Acutegast ger ingen smärta eller obehag hos en man. I sällsynta fall kan vissa patienter uppleva mild stickning vid exponeringsstället, men inte mer. Beroende på priset på Acupest för behandling av prostatit kan påverkan på kroppen, antalet driftlägen etc. variera. De flesta modeller av enheten har sådana lägen:

 1. Allmänt Wellness
 2. Avgiftning av kroppen
 3. Läget att bli av med helminthes
 4. antibakteriell

Beroende på typen kan enheten interagera med huden eller använda en kontaktfri effekt. För första gången är det bättre att ge det till en specialist, så du kan inte gå till en läkare. Det är också nödvändigt att utesluta från patienten närvaron av sjukdomar där det är förbjudet att använda instrumentet. Du kan inte heller köpa enheten om mannen inte är exakt säker på vad som orsakade hans prostatitinfektion eller en annan faktor.

Apparat Acutecyst för behandling av prostatit kan endast användas i enlighet med vad som anges i behandlingsschema för behandling. Så här använder du det:

 • Fäst så nära som möjligt på den drabbade organs manschetten
 • Slå på enheten
 • Välj önskat program, kontrollera alla inställningar
 • Den erforderliga tiden utförs vid vila medan elektromagnetiska vågor uppträder

Det är bevisat att återkommande sjukdom efter en sådan effekt på vävnader sker 3 gånger mindre ofta. Sannolikheten för att utveckla maligna neoplasmer reduceras också. Om så önskas kan anordningen drivas på vilket organ som helst genom att förebygga dess patologier. Antalet nödvändiga sessioner är från 20 till 25, ett mindre antal kommer inte att ge det önskade resultatet.

Kontra

eftersom i själva verket är proceduren för att använda anordningen medicinsk, den har sina egna kontraindikationer. Apparaten Acoustest för behandling av prostatit är förbjuden att applicera om en man har sådana tillstånd:

 1. Onkologisk sjukdom
 2. Tuberkulos av prostata
 3. Pacemaker implanterad
 4. Det finns sjukdomar i cirkulationssystemet, hematopoietiska processer

Använd inte apparaten till gravida kvinnor, barn och ungdomar. Rådgör med en läkare om patienten har hjärt-kärlsjukdomar, njur- eller leverinsufficiens, en tendens till epileptiska anfall.

Var kan man köpa enheten?

Köp ett test för behandling av prostatit till tillverkarens pris kommer patienten bara att kunna på sin officiella hemsida. För att göra detta klickar du på länken och fyller sedan i köparens frågeformulär på huvudsidan. När du har angett dina data måste du vänta på operatörens samtal. Han kan ta reda på vilken modell som är bäst för dig att välja, vad kostar det, livslängd etc. På grund av skillnader i konfigurationen av olika modeller varierar deras kostnader.

Leverans av enheten utförs i vilken stad som helst, den kan utföras både via post och kurir. Om du bestämmer dig för att köpa Acutest för behandling av prostatit och vill köpa det i ett apotek, var beredd att priset blir något högre än det som anges på webbplatsen. Men specialisten kommer att kunna berätta på plats hur han arbetar.

Expertrecensioner om Acutest

Läkare rekommenderas att använda Acutest endast i kombination med andra metoder för att behandla inflammation i prostatakörteln - genom mediciner, diet, prostata massage. Så återhämtningen kommer snabbare, och symtomen kommer att vara borta inom 24 timmar. Erektil funktion och urinering kommer också att få sitt arbete gjort mycket snabbare än om det gjordes utan fysioterapi. Läkare råder att använda enheten för män i alla åldrar, eftersom effektiviteten av behandlingen når 97%.

När man blir av med prostata adenom är chanserna något lägre - ungefär 94%, men med komplex behandling är det lätt att höja dem till hundra. Trots det faktum att priset på enheten Acutest för behandling av prostatit inte är minsta, rekommenderar experter att ha en liknande enhet hemma. Med det kan du genomföra profylax av genitourära sjukdomar, samt förebygga andra sjukdomar. Efter återhämtning kan man tillbringa flera sessioner varje år i en wellness-ordning för att stärka immuniteten och motstå penetrering av eventuella infektioner.

Andra procedurer för prostatit

Förutom förfarandena för resonant terapi, använder läkare andra tekniker för att bli av med prostatit. Den mest populära bland dem är uppvärmningen av prostata och hennes massage. Båda förfarandena kan utföras både hemma och i behandlingsrummet.

Värmande prostata. Uppvärmningen av orgeln används för att säkerställa ett större flöde av blod till det. Beroende på vilken sorts vy du väljer kan du lägga till ytterligare åtgärder:

 • anestesi
 • Avlägsnande av svullnad
 • Förstöring av patogener
 • Lindring av urinering etc.

För att värma prostatakörteln, kan du använda en värmepanna eller gasbindning som läggs på skrotet, ta varma bad, gå till transuretral mikrovågsterapi, besök badet. Varje förfarande har egna kontraindikationer, därför är det nödvändigt att börja behandlingen först efter samråd med den behandlande läkaren. Warmers, som vanligtvis är fyllda med salt, sand eller paraffin, kan användas för kronisk prostatit. Deras temperatur bör inte överstiga 50 grader, och varaktigheten ska inte vara mer än 30 minuter.

Kontraindikationer för användningen av denna metod kan vara närvaron av tromboflebit- eller koagulationssjukdomar. Värm inte prostata om patienten har:

 1. Tillförlitlighet mot epilepsi
 2. Arteriell hypertoni
 3. Purulenta strukturer i bäckenet
 4. Eventuella sjukdomar i lungorna
 5. Eventuella neoplasmer (onda och godartade)

Använd inte varmvatten eller varma bad om prostatit är infektiös. Men den senare får användas för att förvärra sjukdomen, bara vattentemperaturen bör minskas till 37 grader. I kronisk form kan den nå 43. I båda fallen tillåts endast 15 minuter i vatten. För att öka den terapeutiska effekten i det kan du lägga till växtbaserade örter - kamomill, salvia, kalendula.

Särskilt användbart för män bad med tallgrenar. Denna folkmetod har använts för att behandla prostatit i mer än ett decennium. Badet kan också gå endast om sjukdomen inte förvärras. Där är det nödvändigt att överge björk och ekbjörnar och börja använda aspen. Om du besöker en terma för första gången ska det inte vara mer än 5 minuter, gör ca 3-4 samtal.

Först bör badet endast besökas en gång i 2 veckor, men det kan gradvis ökas upp till 2 gånger i veckan. Transuretral mikrovågsterapi är ordinerad för någon form av prostatit, även med prostata adenom. Under denna procedur matas en man genom urinröret till organet av en speciell sondgivande elektromagnetisk vågor. De värmer vävnader, förbättrar blodcirkulationen och lindrar svullnad.

Prostatisk massage. Massering av prostatakörteln är endast tillåten under sjukdomens eftergift. Endast en professionell kan göra det när prostatit är på ett akut stadium. Du kan göra massage hemma, antingen själv eller med hjälp av en partner. I de senare fallen bättre första gången noga övervaka de åtgärder som en läkare, för att lära sig alla nyanser och först därefter gå vidare till handling.

Innan procedurens början är det önskvärt att rengöra tarmarna med en enema (bäst av allt och en lösning av kamomill). Innan det kan du dricka om en liter vatten, så blåsan kommer att pressa prostata, och sessionen blir effektivare.

Patienten ska ta ställning, stå på knä och armbågar eller ligga på höger sida, dra knäna mot honom. Den som gör massage ska lägga på handskar och smörja fingret med vaselin, så att penetrationen blir mindre smärtsam. Efter införandet av ett finger i anuset, är det nödvändigt att fästa prostata - det liknar en mutter i form. Med lätta rörelser, från höger sida sträcker den sig utan stor ansträngning. Efter massering av båda sidorna i slutet är det nödvändigt att dra längs det centrala spåret.

Med tiden bör proceduren ta ca 2-3 minuter, det ska göras varannan dag. Om patienten känner av svår smärta under sessionen är det nödvändigt att sluta omedelbart.

Enhet Acutest för behandling av prostatit: negativa och positiva recensioner

Dagens rytm av livet, dålig ekologi, mat med konserveringsmedel, stillasittande arbete leder till störningar i kroppen. Idag är det svårt att hitta en helt frisk person. Självklart, ibland bidrar vi själva till utvecklingen av sjukdomar (inte delta i sport, har dåliga vanor, äter olämpligt mat).

Hos män är den vanligaste sjukdomen prostatit. Det utvecklas mot bakgrund av infektion, och också på grund av en felaktig livsstil. Enligt statistiken lider 50% av männen från 25 till 55 år av den presenterade sjukdomen. Medicin utvecklar därför nyare och mer effektiva metoder för att bekämpa denna patologi.

Enhet Acutest för behandling av prostatit har blivit ganska populär bland patienter som lider av en sådan obehaglig sjukdom.

Hur påverkar det kroppen, vilken princip av enheten och vilka svar männen lämnar efter behandling av prostatit på detta sätt, liksom andra enheter för behandling av prostatit kommer att diskuteras ytterligare.

Princip för drift av Acutest

Mekanismen för apparaten är unik - det är i stånd att verka på bakterierna med hjälp av elektromagnetiska vågor, som emitteras av anordningen. Tekniken heter "chaining". Själva namnet säger redan att detta förfarande hjälper till att fånga den patogena mikrofloran och "sopa" den ur genitourinärsystemet.

Varje person kan producera ett visst antal elektromagnetiska vågor. Hos människor är denna indikator olika från 1500 till 9 500 kHz. I patogen mikroflora (svampar, virus, bakterier) är denna indikator flera gånger lägre och ligger inom intervallet 85 till 900 kHz. Det är att vi kan dra slutsatsen att med hjälp av resonansfrekvenser är det möjligt att förstöra och bryta ner patogena bakterier i prostatit. När allt kommer omkring, utvecklas denna sjukdom i 95% av fallen på grund av att den kommer i prostatainfektion av annan art. Genom att förstöra svampar, bakterier, virus på detta sätt kan kolossala resultat uppnås, eftersom orsaken till sjukdomen elimineras och symptomen på patologin inte helt enkelt avlägsnas.

Enhet Acutest för behandling av prostatit: indikationer

Behandling av prostatit är en komplex process. Patienten ordineras ett antal mediciner och sjukgymnastikförfaranden. Apparat Akustest är ett effektivt substitut för fysioterapi.

Användning av enheten av en patient anses av en specialist personligen. Men det är värt att notera att den här enheten är väldigt bekväm att använda hemma. Trots allt är dess åtgärds spektrum riktad mot:

 • Effektiv behandling av kronisk prostatit (med någon etiologi);
 • Ökad libido;
 • Förbättring av styrka;
 • Normalisering av prostatakörteln;
 • Förbättra processen med urinering efter behandling av sjukdomen;
 • Eliminering av svullnad av vävnader;
 • Bota den första och andra etappen av prostata adenom;

Med hjälp av denna enhet är det möjligt att minska smärtssyndromet i området av pungen, perineum. Urinering blir mycket lättare, avföring orsakar inte några speciella obehag. När du använder enheten under behandling av prostatit, är urinlösning ur toaletten utesluten, blåsan är helt tömd, det finns ingen bränning och gnugga i urinröret, eftersom svullnad och tryck på urean avlägsnas.

Apotekare för behandling av prostata adenom

Den presenterade enheten kan användas av en man vid vilken ålder som helst. Många människor är intresserade av frågan huruvida en enhet kan användas för behandling av prostata adenom. Adenom är en godartad tumör som kan bildas mot bakgrund av en patogen mikroflora. I detta fall kommer enheten att bidra till förstörelsen av alla patogena bakterier som ledde till en sådan patologi, liksom:

 • Minskar smärt syndrom;
 • Eliminera smärta och brännande vid urinering
 • Kommer att underlätta det allmänna villkoret.

Det bör noteras att denna typ av anordning effektivt kämpar mot patogena mikroorganismer, som inte har någon plats i människokroppen.

Men orsaken till adenom kan fungera ganska annorlunda patogener, så den här enheten används i adenom som en fysioterapiprocedur. Men recensioner av patienter och läkare säger att med rätt behandlingsschema Acutetest kan kvalitativt påverka utvecklingen av tumören i I och II-stadierna.

Vem passar inte enheten

Enheten kan användas av absolut alla personer, men om den inte har en pacemaker som också avger magnetiska vågor.

Kombinera de två enheterna a priori kontraindicerat. Det är också inte nödvändigt att använda Acuteur vid epilepsi, njursvikt, allvarliga hjärtsjukdomar och leversjukdomar. Enheten bär inget hot mot alla andra. Dessutom är det värt att notera att Acutecest behandling är absolut smärtfri, så det kan användas i svåra former av prostatit.

Patientrecensioner

Denna enhet är verkligen unik i sin arbetsmekanism. Principen för dess funktion är förståelig för alla, eftersom nästan alla vet att elektromagnetiska vågor kan påverka människokroppen kvalitativt.

De patienter som använde enheten för att behandla prostatit noterade följande:

 • Stabilisering av sexuell funktion
 • Förbättrad erektion
 • Förstärkning av känslor under samlag
 • Effektiviteten hos anordningen är hög.

97% av patienterna som genomgått Acutest noterade att han verkligen hjälpte till att bota kronisk prostatit helt. Men som alla produkter, metoder, service finns negativa recensioner och Acutest är i detta fall inget undantag.

En liten andel människor klagar på att enheten inte gav den önskade effekten.

Läkare noterar också att akutekos vid behandling av onkologi, adenom 3 och 4 steg endast kan användas som en hjälpmetod, men är inte den huvudsakliga behandlingskomponenten.

Pris Acoustest: vem ska köpa

Denna enhet är ganska dyr, så innan du köper den är det värt att rådgöra med din läkare. Varför? Poängen är att den här enheten kommer att vara användbar för de patienter som har upptäckt kronisk prostatit (återkommande). Han kommer också att vara "opportun" för män i ålder som har hög risk för infektion i genitourinary systemet.

För att enheten ska vara till nytta är det först nödvändigt att genomgå en kontroll för att säkerställa att det inte finns kontraindikationer för användningen. Utrustning Akupunktur är ett logiskt köp för dem som lider av prostatit i många år, men kostnaden för en sådan apparat kan vara från 25 000 rubel. Och det här är ganska stora pengar, så innan du köper är det nödvändigt att väga alla fördelar och nackdelar, konsultera en urolog och fatta ett slutgiltigt beslut.

Mest sannolikt, om du läser denna artikel för närvarande - har detta problem påverkat dig eller dina nära och kära.

Problem med urinering, erektion, smärta i det intima området, minskad libido... Allt detta åtföljer en så allvarlig sjukdom som prostatit. Läkare erbjuder ofta att lösa allt radikalt - operationen. Men det finns inget behov av att skynda med det här. Det finns många fall när män blir av med prostatit för evigt mer på enkla sätt, vilket eliminerar inte bara symptomen, utan också den främsta orsaken till sjukdomen. Vi rekommenderar att läsa historien om återhämtning från prostatit Alexander Gradsky...

Acoustist - Enhet för behandling av prostatit

Idag pratar vi om Acutetest-enheten, som framgångsrikt används för att behandla prostatit.

Vad varnar jag läkare?

Prostatit är inflammation i prostatakörteln, som oftast diagnostiseras hos män över 40 år.

Många representanter för det starkare könet tror att denna inflammation är ganska ofarlig - det är tillräckligt att ta antibiotika och andra mediciner och allt kommer att passera.

Och faktiskt, urologer / andrologi varna prostatit alltid leda till sexuella problem (impotens), förr eller senare, en försvagning av styrka, och även sexuell lust, kommer att vara obligatorisk.

Dessutom leder prostatit ofta till adenom (prostatacancer), så behandling av denna sjukdom ska endast ske under överinseende av en läkare.

Förresten, föreslår de senaste teknikerna att de inte begränsas till läkemedelsterapi - det finns en mängd olika originalutrustning på marknaden, men Acutetest-enheten är optimal för behandling av prostatit.

Producent och princip för inköp

Tillverkaren av denna "wonder device" är ett ryskt företag - LLC "Tokran". Dessutom utförs Accutest med hjälp av den senaste tekniska utvecklingen, kontrolleras (före "frisläppandet" till försäljning) av olika specialister och har till och med en garanti för 12 månaders konstant arbete.

Satsen innehåller:

 • den faktiska enheten;
 • manschetter i kvantitet 2 stycken;
 • elektroder i mängden 2 stycken;
 • kabel för elektroder.

Var noga med att ta med ett batteri och användaranvisningar. Varje person kan självständigt förstå de akuta funktionsnedsättningarna och börja omedelbart behandla prostatit.

Det är anmärkningsvärt att denna utrustning kan köpas online - prostatit är inte den trevligaste sjukdomen och män skäms helt enkelt i butiken / apoteket för att låta nödvändiga mediciner och utrustning.

Det här ger det värdet till möjligheten att köpa Acutest i nätbutiker eller direkt från tillverkarens hemsida.

Algoritmen är väldigt enkel: Vi gör en order, ange leveransadressen och vänta på kuriren eller paketet. Betalning görs efter mottagandet av varan - en annan fin nyans för köparen.

Observera: Accutest levereras inte till apotekskedjan, så när du köper enheten "med händerna" kommer tvivelaktiga företag och apotek säkert att köpa en falsk.

Princip för verksamheten

Akutest avser verktyg för bio-resonans terapi, och dess funktionsprincip bygger på upptäckten som gjordes mer än 30 år sedan - alla organismer har sin egen frekvensområde, inklusive patogener och även patogena mikrofloran.

Genom att påverka dem med frekvenser inom ett visst område kan man förvänta sig att de är fullständiga.

Behandling av prostatit i många år ansågs nästan värdelös - återfall inträffade för ofta, och prostatafunktionerna var hopplöst förlorade.

Tack vare bioresonansbehandling med Accutest kan du uppnå fantastiska resultat:

 • mängden uppmaning i toaletten är normaliserad;
 • urinering sker i sin helhet
 • Smärta i nedre delen av ryggen med bestrålning i ljummen försvinner.

Detta beror på det faktum att enhetens pulsfrekvens helt motsvarar det genitourära systemet hos en man - prostatakörteln återgår till normal inom en kort tid, återfall är extremt sällsynta.

Enligt de senaste studierna uppnår effektiviteten av användningen av Acutete vid diagnoser av kronisk prostatit 94%, med en akut behandling av prostata, den här siffran är nära 100%!

Observera: för att börja arbetet Akut test ska programmeras av en läkare. I framtiden bör inställningarna inte ändras, varje gång du slår på är allt klart för omedelbar användning.

Instruktioner till enheten utformas på ett sådant sätt att även personer utan särskild medicinsk utbildning kan förstå konfigurationen och driften Akutesta.

Viktigt: Om du tänker använda homeopatiska eller några mediciner, utan att konsultera en urolog och androlog kan du inte göra det!

Funktioner av användning

Acutetest kan användas för att behandla prostatit absolut för alla män. Det enda undantaget är personer som har en pacemaker - för dem kan bioresonansbehandling vara en verklig fara för livet.

Dessutom bör akupunktur med stor omsorg användas av personer som diagnostiseras med:

 • misslyckande av njure / leverfunktion
 • hjärtsjukdomar av akut och kronisk natur
 • epilepsi.

Det betyder inte att den aktuella enheten inte kan användas för behandling av prostatit, men du behöver en läkares samråd!

Den vanligaste kombinationsterapin: Acutet + mediciner, men i det här fallet måste du göra ett behandlingsschema individuellt - detta kan endast göras av en specialist efter en fullständig undersökning av en man.

För varje såld enhet är en instruktion kopplad - det är för den här enheten att genomföra behandlingssessioner. Dessutom är det nödvändigt att strikt följa rekommendationerna så att effekten erhålls så snabbt som möjligt.

Vad ska man leta efter

Prostatit har liknande symtom med andra inflammatoriska sjukdomar.

Det finns en stor fara att en man med liknande symtom kommer att manifestera och adenom (prostatacancer), så en läkare samråd för syftet med noggrann diagnos är nödvändig.

Om du har några avvikelser i kardiovaskulärsystemet bör du genomgå en undersökning med en kardiolog och få tillstånd att genomföra bioresonansbehandling.

Efter att ha genomgått flera behandlingssessioner med den aktuella anordningen är det nödvändigt att besöka den behandlande läkaren och genomgå en uppföljningsundersökning - dynamisk observation av prostatakörteln och utveckling av inflammatorisk process är nödvändig för patientens säkerhet.

Akutest tillräckligt bra publicitet enhet som faktiskt har en gynnsam effekt på den mänskliga kroppen, men bara om det används på rätt sätt, och om du vill söka efter vad en anständig alternativ, sedan uppmärksamma den urologiska enheten Smart Prost.