Huvud
Strömförsörjning

Afala och Alkohol - Kompatibilitet

Tabellen visar möjligheten att dela alkohol och droger Afal - efter hur länge och när tar drogen

• 12 timmar innan man dricker alkohol för kvinnor.

• 6 timmar efter att ha druckit alkohol till män.

• 9 timmar efter att ha druckit alkohol till kvinnor.

[! ] För att undvika risker för hälsan, ge upp alkohol under hela behandlingsperioden.

• missbrukar alkohol under behandling, män och kvinnor under inga omständigheter

I kontakt med alkohol minskar läkemedelsavfallet dess effektivitet tills det inte finns någon effekt. Stärker biverkningar, utslag i huden. I sällsynta fall orsakar det dåsighet, slöhet.

• Sluta dricka alkohol igen.

• De närmaste 4 timmarna dricker mer vatten.

• Läs anteckningen - kontraindikationer och följ dem i anteckningen till läkemedlet.

• Om läkemedlet togs under behandling, är alkohol kontraindicerad för användning från 3 dagar till 1 månad (beroende på behandlingsläkarens anvisningar).

• Det spelar ingen roll vilken form av alkohol som tas med alkohol, effekten kommer att ha både en tablett och en salva.

• Om detta händer för första gången är risken för hälsorisk minimal.

• Se din läkare för mer hjälp och råd.

- I beräkningarna av tabellen beräknas den genomsnittliga indikatorn för den berusade (genomsnittliga graden av berusning) beräknad i proportion till kroppsvikt 60 kg.

- Alkoholen, som kan påverka drogen, innefattar: öl, vin, champagne, vodka och annan stark dryck.

- Även 1 dos alkohol kan påverka läkemedlet i kroppen.

För 1 dos berusad för olika drycker, det anses vara:

Afal tabletter från manlig prostatit

Prostatit är ett problem för många medlemmar av det starkare könet, eftersom det orsakar prostatainflammation, bäckensmärta, sexuella problem, frekvent urinering, psykiska störningar, infertilitet och sömnlöshet. Det optimala sättet att behandla prostatit är att välja en effektiv medicinering. Läkare rekommenderar ofta drogen Afal, som också kan behandla dysursjukdomar. Prostatit är lätt att härda i de tidiga stadierna.

Antikroppar mot prostataspecifikt antigen - den viktigaste aktiva komponenten i Afal-tabletterna. Till tillhörigheten hör till - kolhydratet i gruppen av disackarider (laktos, som ingår i mängden 0,267 g.). Föreningen av magnesiumsaltet med stearinsyra (0,003 g), cellulosa (0,3 g). Tabletten är vit, cylindrisk och innehåller 0,003 g. aktiv beståndsdel. Antikroppar mot prostataspecifikt antigen reglerar tillväxten av prostataceller, är en proteinsubstans och ingår som en blandning av alkohol och vatten. Tabletter för resorption finns i kartongförpackningar om 20 stycken, vilka innehåller instruktioner för användning.

Hur mycket kostar produkten?

Priset varierar från 200 till 250 rubel, för respektive 40 respektive 100 tabletter.

Indikationer för användning av läkemedlet Afal

Afalah tabletter rekommenderar läkare när:

 1. godartade formationer som framträder från epitel av prostata - hyperplasi (manifesterad hos män äldre än medelålders);
 2. komplex terapi för behandling av inflammation i prostata, manifesterad i olika former - kronisk och akut (en kraftig ökning av kroppstemperaturen);
 3. olika urinproblem

Med ett adenom av den tredje graden har detta läkemedel en obetydlig effekt. Det rekommenderas inte att självständigt diagnostisera indikationer för användning av Afalas. Läkaren bör ordinera användningen av läkemedlet i kombination med andra typer av behandling (fysioterapi, prostata massage, fytoterapi).

Läkemedlets resultat av läkemedlet manifesteras i:

 1. eliminering av impotens och infertilitet
 2. har en positiv effekt på blodets rörelse genom prostatens kärl;
 3. tar bort inflammation i prostata och dess svullnad;
 4. återställer bakgrunden till hormoner och styrka;
 5. hjälper till att läka sår som bildats under operationen;

Behandling av prostatit med läkemedel Afala

Afalah från prostatit förbättrar de aktiva processerna av urinrörelse och normaliserar prostatakörtelns funktionella tillstånd. Läkemedlet har en liten koncentration av aktiva substanser, för att uppnå önskat resultat bör du genomgå en lång behandlingstid (3 till 5 månader). De första månaderna kommer att gå för att anpassa kroppen till närvaron av aktiva tillskott i blodet. Ibland genomgår de upprepad terapi i flera månader. Tabletter måste lösa upp på en bit - på morgonen och på kvällen. I den akuta formen av prostatit ökar dosen två gånger, men endast i flera veckor. Vid behandling av prostatit aval i kosten bör vara det första stället kokt kött, zinkelement, sallader och mejeriprodukter. Salt och kolsyrat vatten bör strikt uteslutas!

Afala kombineras väl vid behandling av kroniska former av prostatit med:

 1. ämnen som har en positiv effekt på immunsystemet
 2. vitaminkomplex
 3. ljus införs i ändtarmen;
 4. många antibiotika;
 5. med alla metoder för behandling av prostatit (fysioterapi, massage och andra).

Kontraindikationer för användningen av Afalah

Negativa effekter av läkemedlet får inte känna sig, om bruksanvisningen är iakttagen och den utses av den behandlande läkaren. Det kan finnas en generell störning av symtomen på matsmältningen med en oavsiktlig överdosering av läkemedlet.

Men ta inte Afalou om en person har:

 1. hög känslighet för utspädda läkemedel som orsakar symtom hos friska människor
 2. en minskning av mängden av enzymet som klyver laktos;
 3. ett brott mot absorptionen av näringsämnen i tarmarna och kroniska matsmältningsstörningar (malabsorption av galaktos);
 4. en sjukdom som kännetecknas av en metabolisk störning vid omvandlingen av galaktos till glukos (galaktosemi). Galaktos, är en giftig substans som orsakar gulsot och grå starr;
 5. allergiska manifestationer av detta läkemedel eller identiska i kompositionen;

Biverkningar

Läkemedlet Afala orsakar inte biverkningar med en föreskriven individuell dosering. Om de dyker upp måste du ändra dosen av läkemedlet eller sluta använda det.

Kan jag ta det med alkohol?

Afalah tabletter påverkar inte effekterna av andra droger, så de är tillämpliga på alla droger. När det gäller alkohol är det kontraindicerat vid kronisk prostatit. Eftersom det orsakar dess återkomst, som vi så ivrigt försöker undvika. Alkoholhaltiga drycker är inkompatibla med alla typer av antibakteriella medel för behandling av prostatit, eftersom de orsakar en kränkning av prostata och hormonernas funktioner. Afal i interaktionen med alkohol, som innehåller ett stort antal toxiner, är skadligt för människans kropp och har ingen terapeutisk effekt. Läkemedlet för prostatit och alkohol är oförenliga begrepp!

Afalah - ett effektivt läkemedel för prostatit

Enligt statistiken har varje andra man tecken på prostatit. Sjukdomen sker speciellt ofta i kronisk form, vilket innebär att behandlingen ska förlängas. Det är viktigt att det läkemedel som används vid inflammation i prostata inte bara var spektakulärt men också så säkert som möjligt. Det är av denna anledning som experter rekommenderar användningen av det nyaste läkemedlet Afal från prostatit.

Beskrivning av beredningen

Läkemedlet har en uttalad antiinflammatorisk egenskap. Avser homeopatiska läkemedel. En viktig fördel är bristen på beroende. Detta gör att läkemedlet kan användas för långvarig behandling av män.

Den aktiva substansen i Afal är affinitetsrenade antikroppar som är aktiva mot prostataspecifikt antigen i minimala doser. På grund av detta normaliseras organs arbete och sannolikheten för återfall minskar.

Liksom alla homeopatiska läkemedel bör läkemedlet tas under lång tid i flera månader. Följande effekt uppstår:

 • normalisering av hormonell bakgrund
 • förbättring av metabolism
 • avlägsnande av inflammation
 • normalisering av urinering
 • förbättring av erektion.

Sådan behandling påverkar inte bara vävnader, men också fysiologiska processer. Under inverkan av aktiva komponenter utspädes seminalvätskan. Samtidigt normaliseras processen för stromalcellbildning. Homeopatisk komposition eliminerar de negativa effekterna av matsmältningssystemet och minskar biverkningarna till noll. Men det viktigaste är att den aktiva beståndsdelen är resistent mot syror och lätt tränger in i det patologiska fokuset i oförändrad form vilket avsevärt ökar effektiviteten.

Metoder för applicering

Behandling med detta läkemedel kan startas först efter samråd med urologen. Läkemedlet är tillgängligt i tabletter med 20 stycken per förpackning. Varje enhet innehåller minst tre milligram antikroppar. För att eliminera prostatit hos män, ordineras två tabletter två gånger om dagen.

För att öka effektiviteten av läkemedlet rekommenderas att lösa upp. Detta förklaras av det faktum att under tungan finns ett stort antal blodkärl, på grund av vilket den aktiva komponenten omedelbart går in i blodet.

Läkemedlet ska tas på en tom mage några minuter före måltid eller ett par timmar efter det. I vissa fall ökas dosen till 8 tabletter per dag. Sådan behandling bör inte vara längre än två veckor. Vidare reduceras dosen av läkemedlet till 4 enheter. I genomsnitt varar behandlingen fram till 16-18 veckor. Efter en paus i en månad kan du fortsätta behandlingen, särskilt hos män med kronisk form av prostatit.

Drogen verkar bara på körtelvävnaden och påverkar inte andra organ och system för män. Detta eliminerar biverkningar och ökar effektiviteten av behandlingen.

Det är viktigt att lyfta fram andra fördelar med drogen. Sådan behandling medför inte att kraven bryts. Det påverkar inte intaget av andra läkemedel, eftersom läkemedlet inte kommer i kontakt med dem. Det är särskilt fördelaktigt att utse Afal för behandling av män vars arbete är relaterat till förvaltningen av fordon, eftersom det inte påverkar graden av koncentration.

Resultaten av terapi är märkbara efter 2-3 dagar från starten av antagandet. Hos män elimineras inte bara de huvudsakliga symptomen på patologi, men det övergripande välbefinnandet förbättras. Läkemedlet har analoger, men de kan bara behandla prostatit med tillstånd av en specialist.

Profylaktiskt värde

Särskilt visat läkemedel vid upptäckt av kronisk prostatit hos män. Även denna metod för att eliminera inflammation är fördelaktig i de fall då det finns en långsam patologisk process. Dessutom kan Afal användas i stillasittande livsstil, hos män med stillasittande arbete, nedsatt vävnadsnäring och blodcirkulation. De viktigaste indikationerna för användning är:

 • akut prostatit kombinerat med traditionell terapi
 • Kronisk förlåtelse;
 • hög risk för adenom.

Funktioner av användning

Läkemedlet har inga kontraindikationer, men det är alltid viktigt att komma ihåg att män inte utesluts från ökad känslighet för aktiva komponenter. Det är nödvändigt att ta hänsyn till inte bara huvudkomponenten utan även de sekundära. Så med laktosbrist kan det finnas avvikelser på grund av innehållet av laktos i tabletter. Också allergiska reaktioner är inte uteslutna.

Liksom alla homeopatiska läkemedel tolereras drogen lätt, men det kräver att dosen och schemat för appliceringen överensstämmer. När den första överskrids, observeras illamående, kräkningar, avföring och gasbildning. I regel uppstår en sådan organismreaktion inte på huvudkomponenten, nämligen på ytterligare komponenter.

Om avvikelser uppträder måste du överge behandlingen och vänta på normalisering av tillståndet. Det kräver ingen ytterligare behandling, eftersom alla symptom går bort på egen hand.

Som redan nämnts, svarar Afala inte med andra läkemedel. Samtidigt är det viktigt att överväga vilka komponenter som ingår i verktygets sammansättning. Följaktligen är det viktigt att utesluta samtidig mottagning av homeopatiska läkemedel med samma aktiva komponent. Annars kan det leda till ökad risk för biverkningar och utseendet på en allergisk reaktion.

Under behandlingen är det viktigt att följa vissa regler:

 • Det är viktigt att sluta dricka alkohol.
 • i det akuta skedet är det nödvändigt att använda andra läkemedel parallellt;
 • ta läkemedlet i enlighet med den angivna dosen, inte överstiga den;
 • för att uppnå effekten av kurserna bör vara lång.

Om ett homoeopatiskt läkemedel tas för första gången och tidigare har dessa metoder inte använts, är det nödvändigt att ta reda på organismens reaktion på beståndsdelarna. För detta börjar behandlingen med en minsta dosering. Det är viktigt att lyssna på din kropp och, när det finns några abnormiteter, sluta ta emot och ta reda på orsaken till deras utseende.

Gradvis stiger dosen och bringas till den indikerade av läkaren. Det måste observeras under hela behandlingsperioden. Efter en paus kan du omedelbart börja ta Afala i rätt dosering.

Tal i videon kommer att gå om läkemedelsbehandling av prostatit:

Homeopatisk läkemedel Afala, dess interaktion med andra droger och alkohol, kontraindikationer och biverkningar

Afala är ett homeopatiskt läkemedel avsedda för behandling av sådana manliga sjukdomar som prostatit och prostata adenom.

Regelbundet intag av läkemedlet bidrar till att förbättra patientens övergripande tillstånd genom att eliminera de smärtsamma symptomen som medföljer sjukdomar.

Ingredienser som ingår i kompositionen av läkemedlet har följande effekt på organet:

 • förbättra blodtillförseln i körteln;
 • eliminera puffiness och inflammation;
 • normalisera kroppens funktionalitet;
 • eliminera frekventa önskningar, smärta och brännande under urinering.

Medicinens konstanta intag bidrar till att öka sexuell lust, förbättra sexuell funktion och spermatogenes. Afalah påverkar inte den reproduktiva funktionen, så läkemedlet kan tas utan rädsla för män i någon åldersgrupp.

vittnesbörd

Afal tabletter ordineras för män som lider av stadium I och II av godartat prostata adenom. Läkemedlet är ordinerat ensamt eller i kombination med andra läkemedel.

Friska prostata och adenom

Även antalet sjukdomar, som hjälper till att bli av med Afal, inkluderar olika former av prostatit, tillsammans med en urinering av urinering. I vissa fall förskrivs läkemedlet också som en terapeutisk åtgärd för att eliminera dysursjukdomar (brännande, frekventa uppmaningar, smärta vid urinering).

Verkningsmekanism

Läkemedlets verkningsmekanism är ganska enkel. Mottagandet av tabletter säkerställer eliminering av urinpatologier genom att hämma utveckling och öka adenomets storlek.

Huvudverkan av Afala är normaliseringen av cirkulationsprocessen inom neoplasmområdet, eliminering av svullnad av vävnader och inflammation.

För läkemedlet kännetecknas av en snabb åtgärd, så de sjuka männen upplever lindring från de första dagarna då tabletterna tas. För att uppnå den rekommenderade effekten är det önskvärt att ta medicinen under lång tid.

Kompatibilitet med andra läkemedel och alkohol

Läkemedlet har god kompatibilitet med många medel:

 • med växtbaserade läkemedel;
 • med immunmodulatorer;
 • med antibakteriella medel;
 • med vitaminkomplex
 • med rektala suppositorier;
 • med många andra läkemedel som har en direkt positiv effekt på prostatavävnad.

Förutsatt att kombinationen av afalas med antibiotika är effekten av den senare är möjlig. I fallet med ett adenom påverkar detta ögonblick positivt återvinningens dynamik, eftersom i båda fallen de anti-inflammatoriska egenskaperna hos båda läkemedlen förbättras.

För att undvika felaktiga kombinationer av mediciner och efterföljande biverkningar eller neutralisering av effekten av en läkemedel, ska du inte göra avtal själv. I händelse av att läkemedlet är ordinerat av den behandlande läkaren, var noga med att berätta för vilka läkemedel du tar vid denna tidpunkt.

Alkohol bidrar till sjukdomsfallet, med det faktum att Aflas kämpar. Som ett resultat är effekten av att ta drogen förlorad, och sjukdomen blir fruktbar för ytterligare utveckling.

Dessutom finns en ökning av effekten av toxiner som ingår i alkoholhaltiga drycker, som inte heller har den bästa effekten på patientens tillstånd.

Dosering och administreringssätt

Prostatit är rädd för denna agent, som eld!

Du behöver bara ansöka.

Läkemedlet tas sublinguellt (under tungan) i en tom mage eller 1 timme efter att ha ätit och hålls i munnen tills den löser sig fullständigt. Det rekommenderas inte att tugga eller slipa tabletter.

För att maximera effekten av läkemedlet rekommenderas att man inte äter eller dricker vätska i ytterligare 30 minuter efter att läkemedlet har resorberats.

Varaktigheten av den terapeutiska perioden samt doseringsmängden vald av doktorn, baserat på patientens tillstånd, diagnos och grad av försummelse av sjukdomen. Utnämna vanligtvis 1-2 tabletter 4 gånger om dagen.

Behandlingsperiodens varaktighet är upp till 4 månader. Vid behov upprepas behandlingstiden. Med prostata adenom ta 2 tabletter 2 gånger om dagen i 4 månader.

Om sjukdomen är kronisk är behandlingsperioden 1 månad.

Om, efter 2-3 veckors behandling, obehagliga symptom (smärta, brännande, frekventa uppmaningar etc.) inte försvinner, dosen av läkemedlet fördubblas. Det bör noteras att tabletterna skiljer sig åt i den ringa koncentrationen av aktiva substanser.

Följaktligen kommer behandlingsbanan i alla fall att vara lång (från 3 till 5 månader). Ju mer allvarliga det kliniska fallet, desto längre tid kommer den terapeutiska perioden att vara.

Biverkningar

Det finns inga kända fall av medicin när läkemedelsbiverkningar orsakades av Afal.

I de flesta fall, även efter att dosen överskreds, provade Afals medicin inte biverkningar hos patienten, efter det att det upptäcktes vilka akuta åtgärder som skulle vidtas.

Därför, i en medicinsk miljö, hänvisas ett läkemedel säkert till ett antal droger som inte har biverkningar. Men glöm inte bort kroppens individuella egenskaper, vilket kan orsaka den mest oförutsägbara reaktionen på drogen. Därför, efter att ha upptäckt några obehagliga symptom, är det bättre att söka läkarvård.

Kontra

Läkemedlet av Afal kontraindikationer för användning har följande:

 • individuell intolerans av ingredienserna som ingår i beredningen;
 • laktasinsufficiens;
 • medfödd galaktosemi;
 • brott mot absorptionen av glukos eller galaktos.

De angivna diagnoserna är en signal för att vägra att ta drogen på grund av närvaron av laktos i dess komposition.

överdos

Men av säkerhetsskäl är det bättre att inte överskrida den dos som indikeras av läkaren.

I fallet med en allergisk reaktion eller individuell intolerans mot läkemedlets beståndsdelar kan symtomen vara mest oförutsägbara.

Om alla samma tecken, som en överdos, har uppstått, rekommenderas att skölja magen och ta aktivt kol. Om det behövs kan du också använda symtomatisk behandling (ta smärtstillande medel, hypotensiva och andra droger).

Relaterade videoklipp

En kort video recension av drogen Afal:

Förutsatt att upptäcka symptom som tyder på förekomsten av kränkningar av urogenitalsystemet, rekommenderas att inte självmedicinera och söka råd från en expert. Korrekt valt dosering och behandlingstid i kombination med det korrekta sättet att livet kommer att bidra till att bli av med de smärtsamma symptomen, vilket eliminerar risken för återfall av sjukdomen, liksom förekomsten av eventuella biverkningar.

 • Eliminerar orsakerna till cirkulationsstörningar
 • Försvinner försiktigt inflammation inom 10 minuter efter att ha tagits

Afala

Afalah för män är ett homeopatiskt läkemedel, vars verkan syftar till att behandla prostataadenom och återställa prostata hos män.

Dessutom är läkemedlet involverat i reglering av det urogenitala systemets funktionella tillstånd. Läkemedlet framställs i form av tabletter. Tillverkaren av läkemedlet är Ryssland. Prisavgiften för 100 tabletter är i genomsnitt 400 rubel. Läkemedlet ges ut på apotek utan receptbelagda läkemedel.

Farmakologisk aktivitet


Åtgärden av Afal riktar sig till minskning av svullnad och inflammation i prostata. Tillverkare av läkemedlet hävdar att obehaglig smärta och inflammation försvinner efter 3 dagar av läkemedlet. Det är viktigt att notera att Afala inte har en negativ inverkan på den kvinnliga kroppens reproduktiva funktion. Många recensioner av människor bekräftar läkemedlets effektivitet.

Strukturen av läkemedlet

Indikationer för användning

Det är nödvändigt att ta Afalou, om det finns sådana sjukdomar och symtom, enligt följande:

 1. Godartad hyperplasi
 2. Akut och kronisk prostatit
 3. Dysursjukdomar

Instruktioner för användning

I instruktionerna för användning av läkemedlet anges att Afalo måste tas på en tom mage eller 60 minuter efter att ha ätit 2 gånger om dagen, rekommenderas på morgonen och kvällen. Enstaka doser av läkemedlet är 2 tabletter. Tabletter ska inte sväljas och tuggas, de ska hållas i munnen så att de upplöses fullständigt. För att säkerställa att läkemedlets effekt var lång ska Afalo användas i 2 veckor.

Om patienten har stark puffiness och smärta, måste du ta 2 tabletter fyra gånger om dagen under de första fyra dagarna. Vid behov kan behandlingstiden med läkemedlet upprepas efter 1-2 månader.

Kontraindikationer och biverkningar

Den enda kontraindikationen för användningen av Afal är närvaron av en man individuell intolerans till enskilda komponenter av läkemedlet. Dessutom rekommenderas inte att använda detta läkemedel för män som har medfödd laktasbrist och försämrad glukosupptagning.

När det gäller biverkningar, kunde läkemedelsforskningen inte identifieras. Obehagliga symtom i form av illamående, utslag, kräkningar och dyspepsi kan inträffa efter en överdos av läkemedlet.

Kompatibilitet med Afal och alkohol

Samtidigt är alkohol och Afala-tabletter strängt förbjudna! Effekten av läkemedlet på en mans kropp orsakade inte negativa följder, drogen Afal Det är nödvändigt att acceptera:

 1. 8 timmar före förväntad mottagning av alkoholhaltiga drycker
 2. 6 timmar efter att ha druckit

För att undvika oönskade konsekvenser är det bättre att inte dricka alkohol under hela behandlingsperioden.

analoger

Till ett pris är läkemedlet Afal ganska billigt, men det finns billigare analoger av detta läkemedel på läkemedelsmarknaden. De billiga analogerna av Afal är:

Kanefron-H är ett läkemedel baserat på naturliga växtkomponenter, som har antispasmodiska och antiinflammatoriska effekter. Läkemedlet är ordinerat för njursjukdom. Produkten är i form av tabletter. Tillverkaren av läkemedlet är Tyskland. Pris Kanefron-N - 340 rubel per förpackning.

tsiston Är en antiinflammatorisk och diuretikum. Den innehåller naturliga växtkomponenter som påverkar urinvägarna och njurarna. Tillverkaren av läkemedlet är Indien. Cyston kan tas av gravida kvinnor och ammande mödrar. Priset på diuretika Cyston är 245 rubel per förpackning.

FURAMAG är ett antimikrobiellt medel som har en komplicerad effekt på människokroppen. Det ordineras för behandling av purulenta sår, brännskador, cystit, uretrit. Producerar läkemedlet Lettland. Kostnaden för medicinen ligger i intervallet 300-350 rubel.

Phytolysinum Är ett läkemedel som har en komplex och mångfacetterad effekt på människokroppen. Sammansättningen av läkemedlet innehåller medicinska örter och eteriska oljor. Detta läkemedel är förskrivet för behandling av infektionssjukdomar i urogenitala nervsystemet. Phytolysin används inte under graviditet och amning. Tillverkaren av läkemedlet är Polen. Pris Phytolysin är 260 rubel.

Doktorens kommentarer

Om du regelbundet tar drogen Afal, är blodflödet i prostatakörteln väsentligt, vilket i sin tur påverkar männs sexuella funktion. Enligt min mening är Afala ett botemedel som snabbt och framgångsrikt bekämpar prostatit. Min erfarenhet av medicin visar att 60% av männen är botade med prostatit efter tre veckors behandlingstid.

Läkemedlet Afal är ett kraftfullt läkemedel som kan bota prostata adenom och ta bort de inflammatoriska processer som uppstår i prostatakörteln hos män. Afalah är en homeopatisk lösning, som innehåller en aktiv komponent - antikroppar av prostataspecifikt antigen. Ett sådant läkemedel kan bota prostatit vid något tillfälle. Jag har skrivit ut Afalah till mina patienter i flera år och varje gång jag ser positiva resultat från ansökan.

Mäns återkoppling

När jag hade inflammatoriska processer i urinvägarna skrev doktorn till mig Afal. Jag drack Afal månaden som en läkare ordinerat, resultatet var fantastiskt: inte bara smärtan gick och inflammationen, men även nya krafter uppträdde, jag hade ingen sådan aktivitet före sjukdomen! Alla var glada och jag och min fru!

Jag hade problem med prostata för ett år sedan. Vilken typ av medicin jag inte bara använde, det var värdelöst, jag fick även en prostata massage, men han hjälpte också, kanske 20%. För mig var det bästa läkemedlet Afalah, som helt enkelt räddade från prostatit. Jag köpte Afal på apoteket för 420 rubel, men pengarna spenderades bra, resultatet visade drogen på en vecka.

Välkommen! Jag vill dela intrycket av drogen Afal i sin återkallelse. Jag lider av prostatit i 4 år och trodde att jag skulle drabbas så mycket som jag gjorde, men tack vare råd från en bekant doktor var jag säkert botad av prostatit på 3 veckor. En bekant doktor rekommenderade mig att dricka en kurs av homeopatiskt läkemedel Afal, han räddade mig. Jag vill notera att jag inte hade några biverkningar, behandlingen var ganska snabb och framgångsrik. Unikt fungerar medicinen! Jag hoppas att översynen var användbar för någon.

Afala: bruksanvisningar

Afala instruktioner för användning

Afalah tabletter är ett homeopatiskt läkemedel som används i medicin för att behandla och förebygga prostatiska sjukdomar hos män.

Form av problem, komposition

Läkemedlet är tillgängligt i form av tabletter vitt eller nästan vitt med en horisontell remsa i mitten. På en sida av tabletten finns en inskrift "AFALA".

Den huvudsakliga aktiva substansen i detta läkemedel är renade antikroppar mot prostataspecifikt antigen. Tabletter framställs i blister med 20 stycken, packade i en kartonglåda.

Farmakologiska egenskaper hos läkemedlet

Afal tabletter är utformade för att minska symptomen på inflammation i prostatakörteln hos män och normalisera dess funktion. Med regelbunden användning av tabletter hos patienter, förbättras urinflödet, dagliga diureser normaliseras och urinproblemen minskar.

Indikationer för användning

De viktigaste indikationerna för utnämningen av läkemedlet Afal är följande villkor:

 • Godartade tumörer i prostatakörteln hos män i steg 1 och 2;
 • Behandling av akuta och kroniska inflammatoriska processer i prostata i komplex terapi;
 • Smärtstillande syndrom i inflammatoriska sjukdomar i prostata (med syftet med dess reduktion och svårighetsgraden av inflammatoriska processer);
 • Överträdelser av funktionen ur urinering orsakad av onormal godartad proliferation av prostatavävnad;
 • Hyppig och smärtsam uppmaning att tömma blåsan;
 • Obehagliga känslor i perinealområdet med bestrålning till urinröret;
 • Svårighet att urinera.

Kontraindikationer mot användningen av läkemedlet

Trots det faktum att sammansättningen av homeopatiska läkemedlet Afal innehåller endast naturliga komponenter, har detta läkemedel ett antal kontraindikationer. Dessa inkluderar:

 • Maligna neoplasmer av prostata;
 • Nekrotiska förändringar i körtelvävnaderna, vilket kräver omedelbar kirurgisk behandling;
 • Individuell intolerans mot läkemedlets komponenter.

Metod för applicering och dosering

Afal tabletter är avsedda för oral användning, det vill säga inuti. I en session rekommenderas att du använder 2 tabletter av läkemedlet, som måste hållas i munnen innan de är fullständigt upplösta. Läkemedlet ska inte tas under eller omedelbart efter en måltid, eftersom detta minskar signifikant dess terapeutiska effekt. Läkare rekommenderar att du tar drogen Afalas 1-2 timmar före måltiden. Beroende på svårighetsgraden av kliniska symptom på prostata patologi föreskrivs patienten en individuell effektiv dos och behandlingstid, men i de flesta fall är läkemedlet ordinerat för att ta två tabletter två gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Behandlingstiden för varje patient är strikt individuell men bör i allmänhet inte överskrida 4 månaders kontinuerlig användning. Om symtom på sjukdomen inte har gått eller gjort sig kände med förnyad kraft kan patienten genomgå en andra behandlingstid med Afal tabletter, men inte tidigare än 1 månad efter slutet av föregående kurs.

Om smärtan och frustration dizuricheskie uttryckte mycket tydligt, kan det i den första par veckor efter behandlingsstart naturligtvis dagliga dosen ökas upp till 4 gånger 2 tabletter, det vill säga ta 8 tabletter per dag. Under denna period är det viktigt att övervaka patientens tillstånd och i händelse av negativa symptom eller biverkningar bör dosen reduceras.

En överdos av läkemedlet

I de flesta fall tolereras läkemedlet Afala mycket väl av patienter och orsakar inte biverkningar, men om överdosering överskrids eller okontrolleras och långvarig användning av läkemedlet kan följande obehagliga symptom uppstå:

 • illamående,
 • kräkningar,
 • Diarré eller förstoppning,
 • Uppblåsthet och ökad gasproduktion,
 • Smärta i buken och andra dyspeptiska fenomen.

Dessa symtom orsakas oftare inte av läkemedlets huvudsakliga aktiva substans, utan av de artificiella fyllmedel som utgör den. Med avbrytande av behandlingen försvinner alla obehagliga symptom på egen hand utan någon medicinsk hjälp.

Trots det faktum att detta läkemedel tolereras väl och har ett minimum av kontraindikationer, ska det tas endast på läkens recept och följ noggrant de doser som anges i anvisningarna.

Särskilda anvisningar för användning

Kompositionen inkluderar tabletter Afala laktos, vilket bör övervägas för patienter destinations drogen eventuellt med laktasbrist eller andra patologiska processer i samband med minskad absorption av glukos och galaktos.

Läkemedlet ska ges med försiktighet till patienter som har en historia av allergiska reaktioner mot homeopatiska läkemedel.

Interaktion av läkemedlet med andra droger

I medicin har inga fall av läkemedelsinteraktion av läkemedlet Afal rapporterats med andra läkemedel. Med försiktighet bör denna homeopatiska åtgärd användas tillsammans med andra droger från denna grupp för att minska risken för biverkningar hos patienten.

Liksom alla andra läkemedel ska Afala-tabletter inte blandas med alkoholhaltiga drycker, eftersom detta kan leda till risken för biverkningar eller förvärring av den kliniska bilden av prostata underliggande sjukdom.

Villkor för lagring av läkemedel och dispensering i apotek

Afalah tabletter ska förvaras i en torr, kall och skyddad från barnplats, vilket undviker direkt solljus på preparatet. Hållbarhetstiden för detta läkemedel är 3 år från tillverkningsdatumet, som anges på kartongen. Drogen är kategoriskt förbjuden att tas internt för behandling av prostata sjukdomar efter utgångsdatum, eftersom detta kan leda till allvarliga allergiska reaktioner upp till utvecklingen av angioödem.

På apotek ges Aval tabletter utan recept.

Afala-analoger

Analoger på det aktiva substansmedikamentet Afala för tillfället har inte.

Analoger av FarmGruppa (för behandling av prostatahyperplasi): Avodart, Alfinal, Artezin, Viardot, Vitaprost, Vitaprost forte Gentos, Dalfaz, Depostat, Derinat, Doxazosin, Zerlon, indigal, Ipertrofan, Camiri, Cardura, rötter, Likoprofit, Longidaza, Metov, Omnic, Omsulozin, Permikson, Polpressin, Proscar, Prostavern Urtika, Prostagut, Prostalamin, Prostamol Uno Prostaplant, Prostasan, Prosterid, Prostopin, raveron, Serpens, Setegis, Cialis, Sinestrol, Sonizin, Speman, Tadenan, Tamsulon, Tonokardin, trianola, Tulozin, Tykveo, Urorek, Finasta, finasterid, Haytrin, Cernilton.

Afala pris

Afala tabletter för resorption, 100 st. - från 262 rubel.

Afala

12/09/2012 medicinering 3 652 visningar

Afalah är ett homeopatiskt medel som används för att behandla prostata patologier och är mycket säkert och effektivt. Instruktioner för användning inkluderar rekommendationer för användningen av läkemedlet, vilket säkerställer en snabb inverkan av effekten och den mest rationella behandlingen. Den officiella informationen kompletteras med recensioner av patienter, läkare, priser och analoger av Afala i Ryssland.

struktur

Antikroppar mot prostataantigener är den aktiva substansen i läkemedlet Afala (internationellt - Afala). En tablett innehåller 3 mg av den aktiva substansen.

Övriga ingredienser: Mg stearater, laktos, olika cellulosaföreningar.

Typ av problem

Afalah från prostatit och andra sjukdomar är gjord av det ryska företaget Materia Medica i tabletter som karaktäriseras av vit färg, rundad form. I förpackningen - 50 eller 100 doser, liksom de officiella bruksanvisningen (anmärkning) från tillverkaren.

Farmakologisk aktivitet

Farmakologisk grupp - homeopatiska läkemedel som används för att behandla sjukdomar i prostata. Verkningsmekanismer tillhandahålls av antikroppar mot patogena antigener närvarande i prostata och orsakar utveckling av patologiska processer.

 • eliminering och förebyggande av svullnad i prostatakörteln;
 • antiinflammatorisk effekt på prostata;
 • normalisering av prostatakörteln;
 • vilket leder till att utflödet av urin återgår till det normala
 • ökad muskelton i blåsans sphincter;
 • förbättra prestanda av lobes.

Indikationer för användning

Indikationer för användning inkluderar:

 • terapi av prostatit;
 • adenom av prostata godartade
 • störningar i urinfunktioner hos män med prostata sjukdomar;
 • förebyggande av olika former av prostatit;
 • eliminering av smärta, obehag vid urinering orsakad av patologiska processer i prostatakörteln.

Kontra

För läkemedlet Afal registreras följande kontraindikationer för ansökan:

 • allergier;
 • kvinnor. Afalah är inte avsett för kvinnor, inklusive amning, graviditet
 • barns ålder (endast pojkar) fram till 18 års ålder.

Instruktioner för användning

Afalah ges oralt 30 minuter före eller efter måltid. Tabletten ska hållas i munnen före upplösning.

Viktigt! Ta inte läkemedlet samtidigt som du inte tuggar, sväljer inte hela.

Dosering till vuxna män - två tabletter per mottagning. På en dag används drogen 2 gånger - morgon (efter sömn) och kväll (före sänggåendet).

Mottagarprogrammens varaktighet är minst 16 veckor.

Viktigt! Om patienten har ett uttalat smärtssyndrom, ordineras Afalou 2 tabletter fyra gånger om dagen under de första 14 dagarna.

Upprepade behandlingskurser är endast tillåtna efter 1-4 månader efter slutet av föregående.

överdos

De dåligt uttryckta konsekvenserna av Afala-överdoser är dyspeptiska störningar. Behandling av sådana sjukdomar är bara symptomatisk.

Biverkningar

En biverkning, som finns i beskrivningarna av studierna, är allergi. Denna komplikation är extremt sällsynt.

Interaktion med andra medel

Det finns ingen information från tillverkaren om eventuella negativa reaktioner som utvecklas till följd av kombinationen av Afala med andra medel.

Vid graviditet och amning

Afalah är inte avsedd för gravida kvinnor, amning (amning).

Med alkohol

Vid interaktion med alkohol minskar effektiviteten av behandlingen. Afal och etanol (i sammansättningen av alkohol och droger) kännetecknas av låg kompatibilitet.

analoger

Det finns inga kompletta analoger-substitut (ryska eller importerade) läkemedel för kompositionen. Efter samråd med läkaren kan läkemedlet ersättas med läkemedel från listan som skiljer sig åt i kompositionen:

 • Permikson;
 • Prostaplan Forte;
 • Prostaker;
 • Garbeol;
 • Ipertrofan;
 • Prostalamin;
 • Omnic;
 • prostanorm;
 • Omnik Okas;
 • Prostamol Uno;
 • Poldanen;
 • Prostalad;
 • Prostaplant;
 • Vitaprost Forte är en rysk analog av Afala;
 • Prostatofit;
 • Likoprofit (biologiskt aktiv tillsats);
 • Prostatilen Zink;
 • Prostakur;
 • Tribestan;
 • Prostanol;
 • Prostol;
 • Prostamed;
 • Tadenan;
 • Tadimaks;
 • Prostatin;
 • Vitaprost-tabletter, suppositorier - inhemska synonymer;
 • Adeno-Ritz;
 • Prostalin;
 • prostatilen;
 • Enkel Urgenin;
 • Palprostes;
 • Unoprost;
 • Prostatinol;
 • Vitaprost Plus;
 • Gentos;
 • Prostaton.

Alla dessa läkemedel präglas av en liknande effekt på prostata, vilket gör dem synonymt. Det är viktigt att förstå att många av de listade läkemedlen i denna grupp av droger är receptbelagda läkemedel, vilka endast administreras av behandlingsläkaren.

Utgångsdatum

Läkemedlet från prostatit Afala från tidpunkten för produktionen lagras i 3 år. Om utgångsdatumet har löpt ut, används inte lösningen.

Försäljningsvillkor och förvaring

Afala kan köpas på apotek utan receptbelagda läkemedel på latin (läkaren på latin anger INN-medel).

Förvaring av läkemedlet under normala förhållanden:

 • temperatur - högst 25 ° C;
 • ut ur barnens tillgång
 • torra rum.

Särskilda instruktioner

På grund av sin naturliga sammansättning, minsta biverkningar, påverkar inte Afal förmågan att köra fordon, enheter, mekanismer som kräver hög noggrannhet från patienten, samordnade rörelser och vård.

Läkemedlet innehåller laktos. Försiktighet bör vidtas hos patienter med intolerans mot laktos (laktasbrist).

Det är inte nödvändigt att korrigera doseringen till äldre patienter.

Kostnaden för Afalah varierar beroende på region. I genomsnitt kostar packningsnummer 100 från 312 rubel.

recensioner

Valery Kharchenko, urolog: Den unika och säkra sammansättningen av läkemedlet gör det möjligt att göra sina utnämningar till den kategori av patienter som kontraindiceras på andra sätt. Det är viktigt att följa den etablerade administreringssättet (morgon och kväll), dosens varaktighet och dosen som doktorn föreskriver, så att läkemedlet verkligen hjälper.

Oleg Valero, urolog: Afala på svar från män och min observation väl för att klara de smärtsamma symtom på prostatit och adenom. Lämplig form av frisättning, liksom säkra komponenter i kompositionen, gör läkemedlet ännu effektivare, särskilt för patienter som inte tolererar andra aktiva kemikalier.

Philip K.: Urologen som undersöker och behandlar mina urinrörelser, utnämndes till Afal. Tidigare tog jag Prostamol Uno (en ersättare gjordes). Jag frågade läkaren vad som är bättre - Afal eller Prostamol. Det visade sig att dessa läkemedel med en absolut skillnad i kompositionen. Afalah är analog med det billiga på den gjorda åtgärden. Båda läkemedlen tillverkas på grundval av naturliga ingredienser. Prostamol är en växtbaserad läkemedel, Afala är homeopatisk (med användning av minidoser av den aktiva substansen). Svårighetsgraden av läkemedlets effekter är nästan sämre än varandra, så de är bra alternativ, såväl som växling av behandlingskurser. Båda fonderna har genomgått all nödvändig forskning och anses vara en av de säkraste och mest effektiva i behandlingen av prostata patologi hos män i alla åldrar. Efter att ha tagit varje läkemedel under en föreskriven behandlingskur för prostata storlekar komma tillbaka till det normala, vilket minskar dess svullnad försvinner smärta, obehag vid urinering (det finns ingen skillnad i åtgärden). Det är viktigt att Afalou (kostar mindre) och Prostamol inte kombineras, så att det inte finns någon överdriven belastning på kroppen, trots den vanliga kompatibiliteten av droger.

Andrei R.: Jag har en prostatit och det gör ont i urinering. Läkaren rekommenderade att dricka länge till Afal. Jag tar medicinen i en månad (före lunch, omedelbart efter sömn och efter middagen, på kvällen innan du lägger dig). Jag ska säga att botemedlet är utmärkt, det hjälper mig mycket bra.

Ivan R: Jag vet att en vän med prostatit tar ofta kurser Afal. Han sa att botemedlet är utmärkt. Jag bestämde mig för att prova efter att jag fick reda på och jag har kronisk prostatit. Att jag kan berätta eller säga - läkemedlet är helt överfört eller transporterat, det finns inga smärtor under sexuellt intyg eller handling och en räddning redan under 3 veckors mottagning. Läkemedlet fungerar väldigt försiktigt utan att orsaka några ytterligare störningar i min hälsa. Jag rekommenderar till alla som har samma problem som jag gör.

Afala - anvisningar för användning, analoger, recensioner och frisättningsformulär (tabletter för resorption av 3 mg) av läkemedlet för behandling av prostatahyperplasi och prostatit hos män. Sammansättning och interaktion med alkohol

I den här artikeln kan du läsa instruktionerna för att använda drogen Afala. Det finns recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av denna medicinering samt yttranden från läkare av specialister på användningen av Afal i sin praxis. En stor förfrågan är att aktivt lägga till sin återkoppling om drogen: medicinen hjälpte eller hjälpte inte till att bli av med sjukdomen, som observerades komplikationer och biverkningar, eventuellt inte deklarerade av tillverkaren i anteckningen. Analoger av Afal i närvaro av befintliga strukturella analoger. Används för behandling av godartad prostatisk hyperplasi (DGP) och prostatit hos män. Sammansättning och interaktion av läkemedlet med alkohol.

Afala - minskar fenomenet inflammation och svullnad i prostatakörteln, normaliserar dess funktionella tillstånd. Förbättrar urodynamiken, minskar volymen av kvarvarande urin, normaliserar tonen i nedre delen av urinvägarna, hjälper till att minska dysursjukdomar.

struktur

Antikroppar mot prostata-specifikt antigen är affinitetsrenade (vatten-alkoholblandning aktiv form av den aktiva substansen) + hjälpämnen.

vittnesbörd

 • godartad prostatisk hyperplasi (dng) 1 och 2 steg;
 • i den komplexa behandlingen av akut och kronisk prostatit (som ett antiinflammatoriskt och anestetiskt medel);
 • dysursjukdomar (frekvent urinering, inklusive nattlig, svårighet att urinera, smärta eller obehag i perineum), inkl. medföljande godartad prostatahyperplasi av I- och II-stadierna av akut och kronisk prostatit.

Blanketter för frisläppande

Tabletter för absorption 3 mg.

Instruktioner för användning och dosering

Inside. Vid en tidpunkt, 2 tabletter (håll i munnen tills den är helt upplöst - inte under måltiden). Läkemedlet ska tas 2 gånger om dagen, på kvällen och på morgonen (före och efter sömnen). Den rekommenderade varaktigheten av läkemedlet är 16 veckor.

Med svår smärtsyndrom och dysursjukdomar under de första 2-3 veckorna av behandlingen, tas läkemedlet upp till 4 gånger om dagen.

Om det behövs, kan läkare på rekommendation av en läkare genomföra en återkommande behandlingskurs efter 1-4 månader.

Bieffekt

 • Vid användning av läkemedlet för de angivna indikationerna och i de angivna doserna avslöjades inte bieffekten.

Kontra

 • ökad individuell känslighet för läkemedlets komponenter.

Applicering under graviditet och amning

Läkemedlet för män. Används inte hos kvinnor.

Användning hos barn

Kontraindicerat hos barn och ungdomar under 18 år (inte tillräckligt med kliniska data).

Särskilda instruktioner

Beredningen innehåller laktos, i samband med vilken det rekommenderas inte för patienter med medfödd galaktosemi, malabsorption av glukos eller galaktos, eller med medfödd laktasbrist.

Gemensam användning av läkemedlet Afala med alkohol orsakar inte betydande hälsorisker, men kan leda till en försvagning av läkemedlet på kroppen.

Droginteraktioner

Det har inte förekommit några händelser av oförenlighet med andra droger hittills.

Analoger av läkemedlet Afal

De farmakologiska analogerna för den aktiva substansen är inte afal.

Analoger på den farmakologiska gruppen (medel för behandling av prostatahyperplasi):

 • Avodart;
 • Adenostop;
 • Alfinal;
 • Artezin;
 • Vezilyut;
 • Viardot;
 • Vitaprost;
 • Vitaprost forte;
 • Gentos;
 • Dalfaz;
 • Dalfaz retard;
 • Depostat;
 • Derinat;
 • doxazosin;
 • Zerlon;
 • indigal;
 • Ipertrofan;
 • Camiri;
 • Cardura;
 • rötter;
 • Likoprofit;
 • Longidaza;
 • Metov;
 • Omnic;
 • Omsulozin;
 • Permikson;
 • Polpressin;
 • Proscar;
 • Prostavern Urtika;
 • De kommer prostata;
 • Prostalamin;
 • Prostamol Uno;
 • Prostaplant;
 • Prostasan;
 • Prosterid;
 • Prostopin;
 • raveron;
 • serpens;
 • Setegis;
 • Cialis;
 • Sinestrol;
 • Sonizin;
 • Speman;
 • Tadenan;
 • Tamsulon;
 • Tonokardin;
 • trianola;
 • Tulozin;
 • tykveol;
 • Urorek;
 • Finasta;
 • finasterid;
 • Haytrin;
 • Cernilton.

Vi behandlar prostatit med läkemedel Afala

Mer än hälften av världens manliga befolkning har problem med prostata. I riskgruppen - representanter för det starkare könet över 50 år. Det finns olika metoder för att behandla sådana patologier, inklusive kirurgiska sådana. Men en betydande del av problemen kan tas bort genom att ta moderna läkemedel som innehåller effektiva växtkomponenter.

Afala är en homeopatisk tablett som används för att behandla prostata problem och som förebyggande åtgärd. Produkten aktiverar blodtillförseln till kroppen, justerar åtgärden, tar bort svullnaden. Läkemedlet är ordinerat för män för att lindra symptomen på den inflammatoriska processen.

Beskrivning av farmakologisk verkan

Tabletter från prostatit Afala ska ordineras av en läkare som bestämmer effektiv dosering och optimal behandlingstid.

 • Prostata-specifik antigen;
 • Mikrokristallin cellulosa;
 • laktos;
 • Magnesiumstearat.

Vanligtvis föreskrivs Afala enligt bruksanvisningen 2 kapslar två gånger om dagen - efter uppvaknande och före sänggåendet. Läkemedlet ska hållas i munnen tills det är löst. Blanda inte processen med resorption av läkemedlet med matintag, eftersom detta minskar effektiviteten hos de aktiva ingredienserna. Det är bättre att använda medicinen i en timme eller två före en måltid. Behandlingstiden är inte längre än 4 månader, varefter en paus på minst 30 dagar är nödvändig.

Afala har en mängd olika indikationer för användning. Tabletter ordineras för följande patologier:

 • Neoplasmer i första och andra etappen är godartade i prostatakörteln;
 • Långtidsbehandling av akut och kronisk inflammation hos detta organ;
 • Allvarlig smärta orsakad av sjukdomen
 • Svårigheter med processen för blåsningstömning orsakad av överdriven tillväxt av prostataceller;
 • Alltför ofta uppmanar att urinera;
 • Obehag i perineum.

Läkemedlet behåller medicinska egenskaper vid förvaring i ett mörkt, torrt rum. Läkemedlet är lämpligt i tre år från tillverkningsdatumet. Priset på Afals medicin varierar från 265 till 490 rubel. för 100 st.

Kontraindikationer och biverkningar

Afal tabletter består uteslutande av naturliga ingredienser, men det finns flera kontraindikationer:

 • Överkänslighet mot läkemedlets komponenter;
 • Deformation av vävnaderna i prostata av nekrotisk natur, vilket kräver omedelbar kirurgisk ingrepp;
 • Maligna neoplasmer.

Afalah, enligt recensioner av män, tolereras enkelt och uppmuntrar inte oförutsedda effekter. Men vid överdosering eller varaktighet av behandlingen med läkemedlet kan följande biverkningar uppstå:

 • Matsmältningsbesvär med illamående eller kräkningar;
 • Disorders i tarmarnas arbete både avslappnande och fixativa;
 • Ökad flatulens,
 • Smärta i bukregionen.

Vid avbrytande av Afalas går biverkningar av sig själv, utan ingrepp från specialister. För att undvika obehagliga symptom är det viktigt att noggrant följa doktors recept för dos och behandlingstid.

Afala, andra läkemedel och alkoholkompatibilitet

Dessa tabletter från prostatit reagerar inte med andra droger. Undantag är droger av samma grupp.

Afalou rekommenderas inte för att ta med alkohol, eftersom risken för oförutsedda reaktioner och förvärringen av den inflammatoriska processen i prostatakörteln ökar.

Afala-analoger

Afala har inga analoger i sin sammansättning. Vid behandling av prostata sjukdomar:

Oftast används alternativt Prostamol. Båda läkemedlen liknar farmakologiska åtgärder och säkerhet. Emellertid tabletter från prostatit aval till ett pris mycket lägre.

recensioner

Läkemedlet Afalah från prostatitisrecensioner är mest positivt. Läkemedlet lindrar de smärtsamma symptomen från de första behandlingsdagarna. Tar piller ökar effekten av antibiotika som föreskrivs. Läkemedlet har få begränsningar för sitt avsedda syfte, det orsakar inte beroende, det produceras i en lämplig form.

Anton Alexeevich, urolog, St. Petersburg: Jag förskriver den homeopatiska åtgärden Afal som en del av den komplexa behandlingen av akut och kronisk prostatit. Läkemedlet har antiinflammatorisk och analgetisk effekt. Inflammationen stannar inom 10-14 dagar, smärtsyndromet försvinner 30 minuter efter intag. Tabletter kräver inte tvättning - de måste lösas innan de löses upp.

Игорь, 51 år, Voronezh: För några månader sedan sprang jag ofta på toaletten och kände svår smärta vid urinering. Läkaren tilldelade mig Afal. Sammansättningen av p-piller är inte ett krav - läkemedlet är bevisat, instruktionen är uttömmande, det finns få begränsningar. Omedelbar förbättring var inte, men efter ett par veckor med konstant intag av smärta kvar var allt bra. Ett extra plus - fruen sa att erektionen har blivit starkare och att älska nu varar längre. Jag är nöjd.

Иван, 45 år, Ekaterinburg: Läkaren föreskrev Afalou före operationen på prostata. Därefter rådde han att ta det ytterligare 2 månader för att normalisera urinering och återställa reproduktiv funktion. Jag har tagit 1,5 månader, det finns inga problem med toaletten, efter operationen fanns inga komplikationer. Från den intima sidan - Jag är tillbaka i ledningarna. Sidreaktioner var inte, drick Afalou snabbt och bekvämt. Innan jag inte trodde på homeopati, men nu ändrade jag mig.

Låt oss sammanfatta. Homeopatisk botemedel Afala kommer att hjälpa till att bota prostatit och stoppa inflammation i prostatakörteln, stoppa tillväxten av prostata adenom. Läkemedlet förbättrar sexuell funktion hos män, eliminerar obehag i könsorganet, ökar urinvägens ton.

Läkemedlet är effektivt, säkert och prisvärt. Problemet med att det är lämpligt att använda det är dock uppgiften hos den behandlande läkaren.